Πλήρες ξύρισμα κεφαλιού (χωρίς σκιά)

ypocobra

New Member
Καλησπέρα.

Αν και μέλος του φόρουμ πολλά χρόνια, αυτό είναι το πρώτο μου post.
Έχοντας πάρει πρόσφατα τη μεγάλη απόφαση να ξυρίσω το κεφάλι, γιατί το NW είχε φτάσει 6+ απογοητεύτηκα, καθώς όσο και να προσέχω στο να τα πάρω με καλό ξυράφι (Mach 3), κόντρα κτλ, ποτέ δεν παύει να υπάρχει σκιά, με αποτέλεσμα το crown πίσω (το οποίο δεν έχει πλέον ούτε μια τρίχα επάνω) να κάνει μπαμ ακόμα και με ξυρισμένο κεφάλι. Έχει κανείς έμπειρος στο ξύρισμα να προτείνει κάτι ώστε να υπάρχει ομοιομορφία στο αποτέλεσμα και να φαίνονται όλες οι περιοχές του κεφαλιού πλήρως γυμνές? Να προσθέσω οτι (δυστυχώς) έχω πολύ άσπρο δέρμα και αρκετά σκούρες τρίχες (όχι μαύρες τελείως.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

xk

Active Member
Κατι ειχα πετυχει στο youtube παλια,ενας τυπος με ξυριστικη μηχανη που "εσβηνε" τις γραμμες καλα,αν ψαξεις κατι θα βρεις.

Βασικα το ξεκινησες την "λαθος" εποχη....κι εγω τη πρωτη φορα που το δοκιμασα ηταν χειμωνας.Χρησιμοποιουσα το απλο big και τα επαιρνα με τη φορά.Στην αρχη δε μ αρεσε γιατι οντως οσο πιο ασπρο κεφαλι εχεις τοσο πιο εντονα φαινονται οι διαχωριστικες γραμμες...αλλα απο ανοιξη και μετα που παιρνει λιγο χρωμα το κεφαλι φαινεται καλυτερο το ξυρισμα.
 
Μπλουζα