Παρενέργειες από proscar

thanasis97

New Member
Καλησπέρα σας
Είμαι 21 χρόνων και πριν από μια εβδομάδα ξεκίνησα το proscar 1mg την ημέρα και τις τελευταίες μέρες νιώθω μικρό πόνο στους όρχεις που και που και αραιωμενο σπέρμα είναι φυσιολογικό; πρέπει να πάω να κάνω εξετάσεις; να το σταματήσω;
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

anargiros88

Well-Known Member
Είσαι πολύ μικρός για proscar . Εγώ είχα αραιωμένο σπέρμα αλλά πόνους στους όρχεις καθολου .
Επίσης δεν είχα καθολου πρωινή στύση .
 

dex

New Member
Εγώ είμαι τώρα σχεδόν 20 το είχα πάρει μια φορά στα 19. Ε ήμουν κλασμένος απ το άγχος εκείνη τη μέρα και το πέος μου στα προκαταρκτικά απλά μακραινε χωρίς καθόλου πάχος σαν λάστιχο. Παίζει να ήταν απ το άγχος αλλά δεν το έχω ξαναπάθει. Όταν είχα άγχος είχα αδύναμη στύση όχι αυτό το πράγμα. Το πέταξα αμέσως αι μετά ήμουν οκει για 5 μέρες μάλιστα έκανα σεξ και ήταν πέτρα, αλλά πολύ ανεξέλεκτη στύση. Επόμενη μέρα έκανα κάτι μόνος μου και μόλις τελείωσα παρατήρησα πως ήμουν στο 70% της ικανότητας μου. Επομενες μέρες τελείως νεκρό και όλες τις μέρες αρκετοί πόνοι στους όρχεις. 3η βδομάδα είδα βελτιωση πρωινή στύση αλλά αδύναμη. Μετά μια μέρα καθώς μίλαγα με τη κοπέλα μου απο skype πετρα... Συνέχισα να έχω πόνο στους όρχεις για κανα μήνα αλλά τώρα είμαι 110% απ ο,τι ήμουν πριν.

Δεν ξέρω, ήμουν χάλια εκείνες τις μέρες και ψυχολογίκά αλλά αντικειμενικα ήμουν απ' αυτούς που έλεγαν πως οι παρενέργειες είναι τραβηγμένες αλλά ειδικά ο πόνος στους όρχεις ήταν πολύ ενοχλητικός.
 

Zob

Active Member
Απίστευτο!!! Ανήκεις κ εσυ στο 2% που παρουσιάζουν παρενέργειες...
Μπορει να ισχυει το 2 % αλλα να αφορα καθε μια παρενεργεια ξεχωριστα.
Δηλαδη να εχεις 2% πιθανοτητες να αισθανθεις πονους στους ορχεις,αλλες 2% πιθανοτητες να φερεις γυναικομαστια,αλλες 2% πιθανοτητες να εμφανισεις αραιωση σπερματος και ουτω καθεξης.
Οποτε συνδυαστικα ανεβαινουν οι πιθανοτητες.
 

nikolakis

Well-Known Member
Ρε μπας κ εχεις γίνει λάθος διατύπωση; Δηλαδή αντί για 2% που παρουσιάζουν παρενέργειες να θελανε να γράψουν οτι 2% ΔΕΝ παρουσιάζουν παρενέργειες; Λες;;;;
 
Μπλουζα