Νεα καλυτερη τεχνικη μεταμοσχευσης μαλλιων υποσχεται

Hopefull

New Member
Γεια σας παιδια

ειδα κατι ενδιαφερον . Ενας σχετικα νεος στο χωρο γιατρος μεταμοσχευσης μαλλιων εχει ξεκινησει ερευνες για μια νεα μεθοδος μεταμοσχευσης. Η τεχνικη αυτη δεν εχει αποκαλυφθει τι ειναι ακριβως αλλα υποσχεται τα εξης

1. ιδιο yield με strip αν οχι και καλυτερο
2. λιγοτερα χαμενα grafts απο transection
3. Κανενα ειδος ουλης!!!ουτε γραμμη strip, ουτε κυκλακι FUE!
4. Πολυ λιγοτερο invasive... ακομα και απο την FUE!
5.Οχι ξυρισμα στη δοτρια!

Ο γιατρος δεν εχει αποκαλυψει τι ειναι στο κοινο αλλα εχει μιλησει με διαφορα παιδια απο τα forum και ολοι λενε... μα καλα πως και δεν το σκεφτηκε κανεις πριν αυτο. Φαινεται τοσο απλο οταν το ακουσεις αλλα δεν σου πηγαινε το μυαλο με τιποτα πριν! Προσπαθω και εγω να καταλαβω τι ειναι και δε παει το μυαλο μου.

Ο γιατρος ειναι ο carl wesley. Δεν αλλαζει τιποτα οσον αφορα τα grafts που ειναι διαθεσιμα, εχει ακριβως το ιδιο προβλημα με τις υπαρχουσες τεχνικες, δηλαδη μπορει να παρει συγκεκριμενο αριθμο τριχων οποτε τα μεγαλα norwood δεν πρεπει να χαιρονται και πολυ. Αλλα οπως και να εχει ειναι καλα νεα αν πετυχει και ειναι πραγματι τοσο καλο οσο λενε.Φανταστειτε να μπορεις να ξυριζεις πολυ το κεφαλι σου στα πλαινα και πισω αφου δεν θα εχεις ουλες ωστε ακομα και τα λιγα μαλλια πανω να δειχνουν πυκνα. Κλασσικο hairstyle trick των diffuse thinners πριν φτασουν στο σημειο χωρις γυρισμο ;)

ΒΕβαια να δουμε αν αυτα ισχυουν γιατι ισως παιζει πολυ ραδιοαρβυλα απο οσους εχουν μιλησει πραγματικα μαζι με το γιατρο και δεν ξερουμε αν καταλαβαν σωστα η αν απλα εχουν φαει το παραμυθι

Δειτε το θεμα ολοι μονοι σας αν θελετε στο HTN να βγαλετε συμπερασματα

http://www.hairrestorationnetwork.com/eve/162173-invitation-participate-hrs-enhancement-investigation.html
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

MANKAR

Active Member
Απ: Νεα καλυτερη τεχνικη μεταμοσχευσης μαλλιων υποσχε

2011 εχουμαι και σε λιγο 2012 ελεος ποια ,αυτη ειναι η λυση ακομα η μεταμοσχευση? ,κανουμαι βηματα πισω και οχι μπροστα ???αυτη ειναι η εξελιξη στην τριχοπτωση ΣΗΜΕΡΑ να περνουμαι τα μαλλια απο πισω και να τα βαζουμαι μπροστα ??κανεις δεν πρεπει να επικροτει τετοιου ειδους πισογυρισματα με βασικο σκοπο να τα περνουν οι ετερειες ,διοτι οσο υπαρχει ζητηση τοσο δεν 8α βγενει κατι καινουριο !!!!!!!
 
Μπλουζα