Μπορώ να υποβληθώ σε μεταμόσχευση;

Konstantin

New Member
Καλησπερίζω όλους τούς φίλους.

θα ήθελα πρωτίστως να ευχαριστήσω τούς διαχειριστές για την μεγάλη προσπάθεια που έχουν κάνει ώστε να ενημερωνόμαστε για ό,τι νεότερο υπάρχει σχετικά με το θέμα που μάς απασχολεί, αλλά και όλα τα μέλη για τις ιδέες-νέα-προσωπικές εμπειρίες που καταγράφουν.

Θα σάς πω λίγα λόγια για εμένα. Είμαι 53 ετών και δεν έχω υποβληθεί ποτέ σε οποιαδήποτε επέμβαση. Δεν θέλω να σάς κουράσω για ποιους λόγους δεν το τόλμησα, άλλωστε δεν έχει σημασία. Πάντοτε το ανέβαλλα για το μέλλον. Τώρα, έστω και αργά, αποφάσισα να πάρω την τελική απόφαση. Η τριχόπτωση έχει σταματήσει εδώ και κάποια χρόνια, οπότε, θεωρώ, ότι δεν θα μού πέσουν περισσότερα μαλλιά.
Επισκέφθηκα κάποια κλινική τής Θεσσαλονίκης και ενημερώθηκα για τις νέες δυνατότητες. Δεδομένης τής μεγάλης περιοχής που θα πρέπει να καλυφθεί, η υπεύθυνοι μού είπαν ότι θα χρειαστούν δύο συνεδρίες FUE με συνολικό κόστος 6.400 €. Αυτό που έχω να σχολιάσω είναι το εξής: Επαρκεί η δότρια περιοχή για να υπάρχει αποτέλεσμα ή απλώς θέλουν να τζιράρουν και να έχουν έναν ακόμη πελάτη; Ξέρω ότι τα χρήματα είναι πολλά.

Αυτό που θα ήθελα να μού πείτε, μιας και γνωρίζετε πολύ περισσότερα και από τούς υπαλλήλους των εταιρειών, εάν υπάρχει περίπτωση να βγει ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα. Ειδάλλως, κάθομαι στα αυγά μου και συνεχίζω όπως μέχρι σήμερα.
 

Συνημμένα

  • IMG_20181208_195714.jpg
    IMG_20181208_195714.jpg
    1 MB · Προβολές: 133
  • IMG_20181208_195647.jpg
    IMG_20181208_195647.jpg
    1,012.9 KB · Προβολές: 116
  • IMG_20181208_195655.jpg
    IMG_20181208_195655.jpg
    1.3 MB · Προβολές: 119
  • IMG_20181208_195659.jpg
    IMG_20181208_195659.jpg
    1.3 MB · Προβολές: 113
  • IMG_20181208_195705.jpg
    IMG_20181208_195705.jpg
    773.4 KB · Προβολές: 120

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Veron

Well-Known Member
Δυσκολα τα πραγματα,εχεις "γυαλισει" αρκετα.Νομιζω θα χρειαστει 3 συνεδρειες αν μπορει να σου τις δωσει η δοτρια σου μαζι με τα μουσια.Βεβαια να ξερεις οτι μιλαμε για διαστημα 3ετιας για να υλοποιηθει αυτο που εχεις στο μυαλο σου και θα πρεπει να κρατας μικρο καλαθι.Οσο για μεταμοσχευση στην Ελλαδα και ιδιαιτερα στο δικο σου norwood ειναι ακομα πιο δυσκολα τα πραγματα.Για ποσα grafts σου μιλησαν?Με μια προχειρη ματια θες γυρω στις 7000+ grafts συνολικα για να εχεις μια επαρκη καλυψη.Καλο ειναι να κανεις μια μετρηση της δοτριας σου να ξερεις πανω κατω τι εχεις και να υπολογιζεις οτι μπορεις να παρεις και καποια απο τα μουσια & το στηθος
 

dimitris50423

Well-Known Member
Συνεχισε οπως μεχρι σημερα. Οπως λενε δεν βγαινουν τα κουκια. Εκτος και αν ξηλωσεις ολο το μουσι για να παρεις μοσχευματα.
Σε ενα ιδανικο πλανο μεταμοσχευσης με χαμηλες απαιτησεις θα εφτιαχνες hairline και κανα δυο εκατοστα μεσα με δοτρια και στη συνεχεια μοσχευματα απο τα μουσια. Πολλα ομως. με ανοιχτο crown για εξοικονομηση μοσχευματων..
Αν ειχες καλη δοτρια θα ειχες περισσοτερες ελπιδες παλι με χαμηλες προσδοκιες χωρις πυκνοτητες λογω μεγαλης εκτασης για καλυψη..
 

Dim1989

Member
Και γω συμφωνώ να μην ασχοληθείς καν, δε νομιζω η δοτρια σου να επαρκει για να καλυψει ολο αυτο το κενο δυστυχώς. Οι κλινικες στην ελλαδα θα το κανουν για τα λεφτα, δε τους νοιαζει και πολυ πως θα φαινεται μετα. Για παραδειγμα αν πας σε καποια μεγαλη κλινικη στο εξωτερικο δε θα δεχοντουσαν να σε αναλαβουν γιατι ξερουν οτι δε θα υπαρχει σοβαρο αποτελεσμα. Αργησες δυστυχώς να παρεις αυτη την αποφαση.
 

Tsek

Well-Known Member
Εγώ διαφωνώ με το να κάτσει στα αυγά του.
Μπορεί σχετικά εύκολα με μία 2πλη συνεδρία να έχει ενα αποτέλεσμα οπως του Λεπα αν τον καλύπτει.
Εγώ στα 53 μου θα ήμουν εντάξει με
μια τέτοια εικόνα παρά τίποτα. lepa12-682x384.jpg
 

spass

Active Member
δεν νομίζω ότι μπορεί ο φίλος να κάνει μ/μ με αξιώσεις.εκτος κι αν πάει σε σοβαρό γιατρό ( εάν τον δεχθεί σαν περιστατικό) πάντα όμως με χαμηλές προσδοκίες καί αρκετές χιλιάδες ευρώ πάνω από 10 σίγουρα
 

leas

Well-Known Member
3800 grafts σε μια απο τις κορυφαιες κλινικες στην στριπ βεβαια το αποτελεσμα ειναι με fue..Αναφερουν πως θα ακολουθησει ακομη μια γυρω στα 3000 grafts..
Το θεμα ειναι σιγουρα αν θες να το κανεις να παρεις μια σοβαρη αποψη δηλαδη να υπολογιστουν κατασταση δοτριας, πυκνωτητα δοτριας και παχος τριχας,αλλα και αναλογια τριχων ανα graft.Αφου λοιπον γινουν οι μετρησεις και εχεις μια εικονα του που μπορεις να φτασεις μπορεις να αποφασισεις.Νομιζω ειναι σχετικα με το τι επιδιωκει ο καθενας για τον εαυτο του..Για αρκετους δεν αξιζει να μπεις σε αυτον τον χορο σε σχεση με το αποτελεσμα που θα παρεις για τι μπορει να εχουν αλλου τον πηχη..Εμενα για παραδειγμα μου κανει εντυπωση πως σε αυτην την ηλικια ενω λογικα η εικονα αυτη εχει αρκετα χρονια που ειναι ετσι θελέις να κανεις τωρα την κινηση..Οπως και να χει πρεπει να τα βαλεις κατω και να αποφασισεις.Το μονο σιγουρο ομως ειναι οτι χρειαζεται σοβαροτητα και καλο γιατρο με πλανο


https://hassonandwong.com/hair-transplant-results/patient-1926/
 

dimitris50423

Well-Known Member
Αν αποφασισεις να προχωρησεις σε μεταμοσχευση και να βελτιωσεις την εικονα σου οσο γινεται για Ελλαδα μονο στην advanced θα κανεις δουλεια με σχετικα λιγα χρηματα σε σχεση με εξωτερικο.
Στο εξωτερικο η δεν θα σε αναλαβουν η θα σου βγει μια περιουσια.
αν κανεις βγαζεις οτι μπορεις απο δοτρια ακομη και να μεινει αραιη δεν πειραζει. Στη δικη σου περιπτωση εμενα θα με ενοιαζε να καλυφθουν με μοσχευματα οι μπροστινες ζωνες. Επισης βγαζεις οσα μοσχευματα μπορεις απο γενια. μαζευεις περιπου 4000-4500 μοσχευματα η παραπανω και κανεις τοποθετηση απο μπροστα αφηνωντας την κορυφη αδεια..
δεν υπαρχει αλλο πλανο γιατι δεν υπαρχουν πολλα μοσχευματα στη δοτρια.. καλη επιτυχια σε οτι κανεις ;)
 

piros75

Well-Known Member
Αν αποφασισεις να προχωρησεις σε μεταμοσχευση και να βελτιωσεις την εικονα σου οσο γινεται για Ελλαδα μονο στην advanced θα κανεις δουλεια με σχετικα λιγα χρηματα σε σχεση με εξωτερικο.
;)

quοtαρω το παραπάνω γιατί το θεωρώ ξεκάθαρη διαφήμιση και μου τη δίνει και συνεχίζω με την γνώμη μου στον φίλο:

Η άποψή μου είναι ότι μπορείς να προχωρήσεις σε μμ έχοντας όμως ξεκαθαρίσει τι θέλεις και τους περιορισμούς. Αν νομίζεις ότι μπορείς καλύψεις όλο το κενό έστω και αραιά μην προχωρήσεις. Απλά δεν γίνεται με τη δότριά σου. Αν μπορείς να δεχτείς ότι ένας σωστός γιατρός μπορεί να σου δώσει μια (φυσική) εικόνα NW 3 vertex (δες φώτο) τότε προχώρα. Με άλλα λόγια πιστεύω ότι πρέπει να κινηθείς καλύπτοντας την Β και πτέρυγες και να βάλεις ένα φυσικό αραίωμα στην Α και την κορυφή να την αφήσεις καραφλή.
3v.png

Για να γίνω ακόμα πιο σαφής, εγώ στη θέση σου θα έκανα το εξής (φώτο 2): θα κάλυπτα την περιοχή 3 πιο αραιά (σαν να έχω φυσική αραίωση) θα έδινα έμφαση με λίγο πιο πυκνή τοποθέτηση στην περιοχή 4 και θα έβαζα στις περιοχές 2, 5 και ίσως και 7 αραιά μοσχεύματα μόνο προς τις πτέρυγες για να κλείσω ομοιόμορφα και φυσικά το πατερν. Τις υπόλοιπες περιοχές θα τις άφηνα κενές. Πίστεψέ με η αλλαγή στην εικόνα σου θα είναι τεράστια, αλλά σίγουρα δεν θα έχεις καλύψει όλη την καράφλα. Και μόνο όμως που θα έχεις καδράρει το πρόσωπό σου η αλλαγή θα είναι πολύ μεγάλη και θα σου αρέσει.
zones.jpg

Για τα παραπάνω που σου λέω νομίζω ότι θα χρειαστείς τουλάχιστον 4000 μοσχεύματα. Γίνεται και με λιγότερα αλλά θα δείχνει πιο αραιό.

Το παν λοιπόν είναι όσα μπουν, να μπουν με φυσική φορά και σχεδιασμό ώστε απλά να πας τον χρόνο αρκετά χρόνια πίσω και να έχει καδράρει το πρόσωπό σου.
 

Konstantin

New Member
Veron, dimitris50423, koumparos, Dim 1989, Tsek, spass, leas και piros 75

Σάς ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκρισή σας. Ευχαριστώ για τα σχόλια και για την γνώμη σας.

Για να είμαι ειλικρινής, τις περίμενα τις απαντήσεις αυτές. Ξέρω ότι το πρόβλημα είναι εκτεταμένο.
Όταν ήμουν νεαρός, ο δερματολόγος μου δεν με άφηνε να προχωρήσω, λέγοντάς μου ότι θα ήταν καλό να περιμένω μέχρι να υπάρξει πρόοδος στον συγκεκριμένο τομέα. Για να πω και την αλήθεια, φοβόμουν το strip.
Επισκέφθηκα κάποιες κλινικές, στις οποίες είχα μάλλον δυσάρεστες εμπειρίες. Στην μία εμφανίστηκε ένας υπάλληλος με εμφανή τα σημάδια τής κούκλας στο κεφάλι του και μού ζητούσε επίμονα να τού τραβήξω τις τρίχες....
Στην άλλη εμφανίστηκε ένας γιατρός και άρχισε να ζωγραφίζει στο μέτωπό μου δίχως να με ρωτήσει καν. Στην τρίτη, η υπάλληλος μέσα σε μισό λεπτό αποφάσισε ότι μού λείπουν 10.000 τρίχες και με προέτρεψε να κλείσουμε αμέσως χειρουργείο....

Έπειτα, όταν όντως η εξέλιξη στις μεταμοσχεύσεις ήταν μεγάλη, δεν είχα χρήματα....
Τώρα, δεν ντρέπομαι και δεν φοβάμαι, απλώς είμαι ρεαλιστής. Πραγματικά ήθελα την δική σας γνώμη και όχι των εταιρειών.

piros 75, η πρότασή σου θέλει πολλή σκέψη...
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tasos33

Well-Known Member
Τσεκ αν δεν γνωριζεις ο λεπα χρησιμοποιει αρκετο τοππικ γιαυτο το αποτελεσμα.


Εγώ διαφωνώ με το να κάτσει στα αυγά του.
Μπορεί σχετικά εύκολα με μία 2πλη συνεδρία να έχει ενα αποτέλεσμα οπως του Λεπα αν τον καλύπτει.
Εγώ στα 53 μου θα ήμουν εντάξει με
μια τέτοια εικόνα παρά τίποτα.Προβολή συνημμένου 20133
 

Tsek

Well-Known Member
Τσεκ αν δεν γνωριζεις ο λεπα χρησιμοποιει αρκετο τοππικ γιαυτο το αποτελεσμα.
Επειδή έχει κάνει πολλές αποτυχημένες στο παρελθόν.

Θεωρώ τυχερό τον konstantin που δεν έκανε επέμβαση τα προηγούμενα χρόνια.
Τώρα οι δυνατότητες υπάρχουν στα αληθεια.
Επίσης συμφωνώ με Δημήτρη.
Αν μιλάμε για Ελλάδα μονο advance. Που θα πάει με άδειο κεφάλι? Dhi? Ελεος.
 

mic6

Well-Known Member
quοtαρω το παραπάνω γιατί το θεωρώ ξεκάθαρη διαφήμιση και μου τη δίνει

Quotαρω κι εγώ εσένα γιατί έχω απορίες. Όταν η διαφήμιση γίνεται καθημερινά και με δεκάδες posts για κλινικές του εξωτερικού δεν σου τη δίνει; Το πρώτο πράγμα που διαβάζω από την ημέρα που γράφτηκα στο φόρουμ είναι αν έχεις λεφτά πήγαινε στον Lorentzo ή τον Ερντογάν, αυτό γιατί δεν είναι διαφήμιση, ενώ κάθε φορά που κάποιος λέει πήγαινε στον Βεκρή είναι;;; Είδαμε και τα αποτελέσματα του Ερντογάν και στο φόρουμ και δια ζώσης.

Όταν έγραψα ότι θα πάω στην ahc να κάνω μμ έπεσε όλο το φόρουμ να θάψει. Τώρα που στο πεντάμηνο δείχνει ένα από τα καλύτερα αποτελέσματα που έχουν παρουσιαστεί εδώ όλοι κρύφτηκαν. Και αντ' αυτού μας παροτρύνουν να πάμε στον Λορέντζο να δώσουμε 12000 ευρώ για να βάλουμε 3000 μοσχεύματα επειδή θα γίνει καλή μελέτη της δότριας. Βεβαίως αυτό δεν αποτελεί διαφήμιση. Αν όμως εγώ μπω και πω δημόσια πήγαινε στον Βεκρή γιατί με 4500 ευρώ έβαλα 5050 μοσχεύματα και από καράφλας έγινα αρκούδα, αυτό θα είναι διαφήμιση.

Τι πλάκα ρε φίλε.
Να έχεις ώρες να διαβάζεις και να γελάς.
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Mic6 Ποιοι πιστεύεις ότι προμοτάρουν την κάθε κλινική εδώ μέσα?
Εγω και μόνο την HDC. Από τις υπόλοιπες εξωτερικού και Ελλάδος ποιοι καταλαβαίνεις ότι το κάνουν?
 

mic6

Well-Known Member
Mic6 Ποιοι πιστεύεις ότι προμοτάρουν την κάθε κλινική εδώ μέσα?
Εγω και μόνο την HDC. Από τις υπόλοιπες εξωτερικού και Ελλάδος ποιοι καταλαβαίνεις ότι το κάνουν?
Ο καθένας προμοτάρει την κλινική που είτε θεωρεί ότι είναι καλή, ή έχει δει ο ίδιος αποτέλεσμα στο κεφάλι του. Αν η κλινική αυτή είναι η ahc θεωρείται διαφήμιση, αν είναι οποιαδήποτε άλλη όλα καλά.
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Υπάρχουν και αυτοί που το κάνουν συστηματικά αλλά και θέλουν να προμοταρουν,δεν ξέρω αν έχουν τους λογούς τους,μπορείς να τους κατονομάσεις?
Η HDC έχει 51 τα περισσότερα περιστατικά εδώ μέσα . Ο μόνος που ασχολούμαι είμαι εγώ.
 

mic6

Well-Known Member
Πιο πολύ από όσο προμοτάρει ο cvial τον Lorentzo (και καλά κάνει), δεν προμοτάρει κανένας καμία άλλη κλινική. Δεν θεωρώ πάντως πως η ερώτησή σου έχει νόημα.
 
Μπλουζα