Μινοξιδιλη στην εγκυμοσύνη

Λινακι

New Member
Καλησπέρα σε όλους.
Ειχα σταματησει γυρω στους δυο μηνες τη μινοξιδιλη όταν αποφασισα να την ξαναρχίσω τελικα. Ομως πάνω στην μια βδομαδα περιπου χρήσης ανακαλυψα οτι ημουν εγκυος οποτε κ τη σταμάτησα. Φοβαμαι όμως μηπως εχει κανει ήδη κακο στο μωρο. Είμαι στην αρχή κ εχω αγχωθει παρα πολυ.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

karampalikis

Active Member
Δεν ξέρω αν η μινοξ επηρεάζει το έμβρυο αλλά εφόσον την έκοψες αμέσως νομίζω ότι δεν θα έχεις θέμα. Επειδή είναι ένα λεπτό ζήτημα καλό είναι να ενημερώσεις τον γυναικολόγο σου και ίσως κάποιον δερματολόγο.
Επιπλέον, καλό είναι να μην ψάξεις στο ιντερνετ για το συγκεκριμένο θέμα και σου μπαίνουν ιδέες χωρίς λόγο, ηρέμησε και ρώτα τον γιατρό σου, αυτός θα ξέρει.
 

Λινακι

New Member
Σε ευχαριστώ πολύ για την απαντηση. Κατά βάθος πιστευω οτι δν υπαρχει θεμα μιας κ τη χρησιμοποιησα μονο μια βδομαβα αλλα διαβασα διαφορα στο ιντερνετ κ αγχώθηκα. Φοβηθηκα παρα πολυ κ επειδη αργεί το ραντεβου με το γιατρό πελαγώσα. Κι ακόμα αγχωμενη είμαι Δλδ.
 

karampalikis

Active Member
Γι' αυτό σου είπα μην ψάξεις στο ιντερνετ....ακόμα και να γκουγκλάρεις "έχω πονοκέφαλο", μετά από κάμποση ώρα θα διαβάσεις κάπου ότι μπορεί να είναι σύμπτωμα μιας σοβαρής ασθένειας και μπορεί να πεθάνεις και ύστερα δεν σε πιάνει ύπνος.
Αυτό με την μινοξιδίλη και την εγκυμοσύνη είναι κάτι πολύ "ειδικό" που είναι δύσκολο να βρεις μια σοβαρή γνώμη από κάποιον ΓΙΑΤΡΟ....το πιο πιθανό είναι να διαβάσεις διάφορες θεωρίες που πιθανότατα δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και θα σε τρομάξουν.
Μια βδομάδα δεν είναι τίποτα.
 

Λινακι

New Member
Ευτυχώς βρηκα το γιατρο μου κ ειπε οτι την πηρα στην αρχη της κυησης κ δε φοβομαστε για ανωμαλια του εμβρυου αφου προχωραει η εγκυμοσυνη. Μακαρι να είναι ετσι.
 
Μπλουζα