Μινοξιδιλη σε κρεμα

wtf21

Member
Γεια σας.
Θα ηθελα καποιος να μου πει αμα μπορω να βρω μινοξιδιλη σε κρεμα ή να φτιαξω διοτι σε υγρη μορφη μου κανει αλλεργια και σε αφρο με ενοχλει παλι απλα λιγο λιγοτερο.

(γενικα πως μπορω να βαλω μινοξιδιλη χωρις να γινεται το δερμα μου κοκκινο και να ποναει κ χωρις να μου βγαζει σμηγματοροικη δερματιτιδα...υπαρχει τροπος?)
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dex

New Member
Έχω διαβάσει ό,τι πολλοί την παίρνουν σε χάπι, αλλά δεν ξέρω κάτα πόσο θα έχεις πιο έντονες παρενέργειες ή λιγότερα αποτελέσματα. Όχι δεν την περδεύω με την φιναστερίδη.
 

wtf21

Member
οχι σε χαπι ρε παιδια θα γινουμε σαν το wolverine και μαλλια δεν θα εχουμε. σε κρεμα αμα υπαρχει
 

dex

New Member
wtf21 δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό που λες, γιατί και η τοπική φίνα το ίδιο systemic absorption έχει με το χάπι, ότι μπαίνει στην κεφαλή δεν μένει εκεί, κάνει βόλτα σε όλο το σύστημα. Η μινοξιδίλη αυξάνει τη ροή του αίματος για αυτό ίσως ωφείλεται η ερυθρότητα, πάντως δοκίμασε το χάπι και μετά κάνε μεταμόσχευση τις τρίχες απ το σώμα στο κεφάλι. (αστειεύομαι)
 

FreeThinker

Well-Known Member

Πλακα πλακα σκεψου ποσο πιο βολικο θα ηταν το χαπι μινοξιδιλης απο αποψη χρονου, απορροφησης κλπ. Μαζι με φιναστεριδη ομως μετα αντιο συκωτι...
 

Rosi

New Member
Η Χασάπη μου είπε όταν την ρώτησα για χάπι μινοξ, ότι είμαι τρελή, και ότι θα βγάλω τρίχες και στα νύχια μου... :)
Σορι που πετάχτηκα έτσι.. ☺️
 

kapa

Μέλος του προσωπικού
σαν πρωιν χρηστης του loniten θα σας πω οτι κινδυνεψε η ζωη μου με το συγγεκριμενο φαρμακο.
το loniten δεν χορηγειται μονο του,αυξανει τους παλμους της καρδιας,χορηγειται ταυτοχρονα με ενα ακομα υπερτασικο που ριχνει τους παλμους της καρδιας.
μεγαλη παγιδα για καποιον που δεν το ξερει αυτο,και εγω απλα τυχερος...
 
Μπλουζα