Μια συμβουλή τι να κάνω

Γεια σας παιδιά ήρθε και η δική μου ώρα. ένα ιστορικό για εμένα. σύντομα κλείνω τα 33 και το πρόβλημα τριχόπτωσης ξεκίνησε στα 26 περίπου τουλάχιστον τότε τι κατάλαβα εγώ. η τριχόπτωση ξεκίνησε επιθετικά για ένα χρόνο και συνεχίστηκε με αργούς ρυθμούς. το θέμα που έχω είναι στο μπροστινό μέρος με hairline. έλα να μια μεταμόσχευση με πολυ λιγα μοσχεύματα (γυρω στα 600 δεν ελεγαν βεβαια μοσχεύματα αλλά τρίχες που ητα γυρω στις 1400) το 2016 στην d*I χωρίς να είναι επιλογή μου. μου είπαν υπήρχε φόβος για σοκλος. οπότε άσχετος εγώ δέχτηκα τα πάντα δεν ήξερα το site τότε. έγινε η μεταμόσχευση λογικά καλά πήγε η φυτρωση αλλα λίγα τα μοσχεύματα. θα ανεβάσω και φωτο (δυσκολευτηκα πολυ να βγάλω την δοτρια). η ερώτηση μου είναι τι πρέπει να κάνω και πως βλέπεται την εξέλιξη μου. σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. ολες οι φωτο είναι με βρεγμένο μαλλί σε συνθήκες φωτισμού έντονου με εξαίρεση την δοτρια που δυσκολεύτηκα πολύ να την βγάλω φωτο η οποία όμως είναι αρκετά καλή. στην μέτρηση της dhi μου είχαν πει έχω ακόμα περίπου 7000 γκραφτς για μεταμόσχευση.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

λοιπόν η δοτρια δεν μπορούσα να την βγάλω καλές φωτο. το πρόβλημα όπως βλέπετε εστιάζεται μπροστά και η μεταμόσχευση δεν ήταν αρκετή να το καλύψει καθότι πολύ μικρό νούμερο μοσχευμάτων. ερωτήσεις μπορώ να κάνω μεταμόσχευση η θα υπάρξει κίνδυνος σοκλος. προσανατολιζομαι προς Ερντογάν αλλά θέλω να μου πείτε εσείς τα πιο έμπειρα μέλη του φόρουμ τι πιστεύεται. ξέχασα να αναφέρω δεν εχω κάνει ποτέ καμια θεραπεια και γενικότερα τίποτα εκτός της μικρής σχετικά αποτυχημένης μεταμόσχευσης.
 

aeratos28

Just aeratos
Αυτές οι φωτό δεν δείχνουν απολύτως τπτ..εκτός ότι δεν έχουν φωτισμο καθόλου,τα ρίχνεις και όλα μπροστά ρε φίλε..χτένισε τα προς τα πίσω όλα και βγες στο μπαλκόνι σου σε φως ημέρας ,αν έχει και ήλιο ακόμα καλύτερα και βγάλε 2-3 φωτό για να δούμε τι πρόβλημα υπάρχει.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

κάτω από την λάμπα ειμαι φίλε μου. λόγω εργασίας δεν μπορώ να βγάλω φωτο μεσημέρι και όσο υπάρχει ήλιος. το πρόβλημα φαίνεται ότι υπάρχει μπροστά στην ζώνη Α και Χέρλαιν. θα προσπαθήσω να βγάλω με τα μαλλιά σηκωμένα αν και δεν προσπαθώ να κρύψω κάτι έτσι είναι το στιλ χτενισματος μου.
 
και με μαλλιά βρεγμένα είμαι. το πρόβλημα δεν είναι μεγάλο για αυτό αναρωτιέμαι αν μπορώ να μπω ανάμεσα σε μαμά μαλλιά στην ζώνη Α σε κάποιον κορυφαίο γιατρό. το πρόβλημα φαίνεται στην πρώτη και Τετάρτη φωτο. στο κραουν είμαι καλά και γενικά έχω καλή δοτρια για μελλοντικά.
 

aeratos28

Just aeratos
Και εγώ αν βγάλω τέτοιες φωτό ,υπό αυτές τις συνθήκες και με το μαλλί χτενισμένο προς τα εμπρός ας είναι και βρεγμένα δεν θα δεις κάτι,αλλά αν τα σηκώσω προς τα πάνω ή τα κάνω προς τα πίσω θα δεις ότι είμαι norwood 2 προς 3..βγάλε το απόγευμα που θα σχολασεις ρε φίλε.αντι να πας να βγάλεις μέσα στο μπάνιο,βγες στο μπαλκόνι και χτένισε τα προς τα πίσω,δεν είναι τόσο δυσκολο
 
οκ θα βγάλω φωτο αλλά δεν νομίζω ότι όταν έχεις τα μαλλιά ισιο μήκος τα πάνω μπορείς να κρύψεις κατι όταν υπάρχει πρόβλημα όπως και αν τα χτενισεις. θα βγάλω όμως όταν μπορέσω για να ακούσω την άποψη σας.
 

aeratos28

Just aeratos
Χτένισε τα εσύ βρεγμένα προς τα πίσω και βγες έξω σε φως ημέρας ή σε ήλιο και θα δεις και μόνος σου την διαφορά. Οι φωτό αυτές είναι σκοτεινές αρκετά και κρύβουν αρκετά το οποιο πρόβλημα υπάρχει.μικρο η μεγάλο είναι.επισης δεν βλέπουμε καν hairline.την κρύβεις με τα πιο πίσω μαλλιά έτσι όπως τα ρίχνεις μπροστά.δεν βλέπουμε καν τι και που σου έβαλαν αυτά τα 600 grafts
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Πες κάποιον φίλο σου να σε βοηθήσει με τις φωτογραφίες.
Από αυτές δεν βγάζεις κανένα συμπέρασμα. Ίσως να χρειάζεσαι και καλύτερη φωτογραφική η κινητό για να βγάλεις καθαρότερες.
Το καθημερινό χτένισμα στο μαλλί σου ποιο είναι?Έχεις φώτο?
 
Μπλουζα