Μεταμόσχευση 3400grafts, Yaman , Κων/πολη 20-4-19

dimitris50423

Well-Known Member
Αν θες να ασχοληθεις καποια grafts απο κροταφους πιθανο να πρεπει να στα μεταφερουν ωστε να φτιαξεις μια διαφορετικη hairline. Βαζεις στο μπροστα μισο κεφαλι οσα graft μπορει να δωσει η δοτρια με ομοιομορφη πυκνωση και τα κρατας κοντοκουρεμενα.
Η δοτρια σου δεν εχει πολλες δυνατοτητες και οι προσδοκιες οπου και αν κανεις θα πρεπει να ειναι αναλογες. Μπορεις να βελτιωσεις την κατασταση και να μην μοιαζουν αφυσικα μπροστα. Διαβασε το φορουμ γιατι σε καποιους που εχεις ρωτησει αποδεδειγμενα δεν θα σου κανουν δουλεια. Αλλη λυση αφαιρεση των αντιαισθητικων graft και ξυρισμα. Καλη επιτυχια.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

sven

Active Member
Πηγαινε φτιαξε την ουλη με fue,ξυρισμα και μην ασχολεισαι.Θα στεναχωρεθεις και θα χασεις και λεφτα.Καλη χρονια.

Το πιο σωστό σχόλιο που σου δόθηκε , εκτος αν έχεις πάνω από 5000 grafts διαθέσιμα (πάντως την δοτριά σου πυκνή δεν την λες) στην δότρια και αρκετό μαρούλι.

Πάντως 3 χιλίαδες θυλάκια που ειπέ κάποιος μόνο το μπροστινό μέρος φτιάχνεις,δεν φτάνεις μέχρι την μέση με τόσα εκτός αν τοποθετηθούν αραιά και το αποτέλεσμα θα είναι φτωχό. Δηλαδή με μια μεταμόσχευση δεν νομίζω να ξεμπερδέψεις.
 
Τελευταία επεξεργασία:

aeratos28

Just aeratos
Εγώ το είπα για 3500grafts ,όχι 3000 και σε ερώτηση του stratos για το πόσα χρειαζεται για μπροστά μόνο..όχι μέχρι την μεση
 

sven

Active Member
Εγώ το είπα για 3500grafts ,όχι 3000 και σε ερώτηση του stratos για το πόσα χρειαζεται για μπροστά μόνο..όχι μέχρι την μεση

Ναι το διάβασα βιαστικά , για αυτό έκανα λάθος και τον αριθμό των grafts που είπες, για μονο μπροστά ναι κάπου τόσα θέλει, σωστά τα είπες :)
 

tol

Well-Known Member
Φιλοι, ταπεινη αποψη μου ειναι οτι ολοι οσοι προτεινετε στον Strato να αφαιρεθουν τα grafts απο τους κροταφους (γιατι πραγματι ειναι αντιαισθητικα), μαλλον σφαλλετε.

Νομιζω οτι δε λαμβανετε υποψη μια σημαντικη παραμετρο............
αραγε πώς θα δειχνει αισθητικα η περιοχη, οταν αφαιρεθουν τα grafts; Μηπως οι αδειες τρυπες θα ειναι αντιαισθητικες; Μηπως θα μοιαζουν οι κροταφοι με βομβαρδισμενο τοπιο;

Θεωρω οτι θα ειναι μεγαλη ανοησια η αφαιρεση των μεταμοσχευμενων τριχων.

Προταση μου, λοιπον, ειναι να προβει ο φιλος σε μεταμοσχευση τουλαχιστον 3000 grafts στην Α και Β ζωνη, ωστε με μια σχετικη πυκνοτητα να μετριαστει το τραγικο αποτελεσμα των παλαιων μεταμοσχευσεων. Τα νεα grafts, αν τοποθετηθουν απο εμπειρο γιατρο (κατα προτιμηση απο το εξωτερικο), μπορουν να καλυψουν τα λιγοστα παλαια αντιαισθητικα τριχοθυλακια.

Η μεταμοσχευση ειναι μονοδρομος, με την προϋποθεση οτι η δοτρια μπορει να παραξει αρκετα ακομη τριχοθυλακια.
 

Stratos

Well-Known Member
Οι τρίχες στους κροτάφους εκτός από παχιές και αραιές είναι και σε λάθος γωνία με αποτέλεσμα να βγαίνουν κάθετα όταν μεγαλώσουν σε σχέση με τις άλλες. Αν τις αφαιρέσω θα καλυφθεί το βομβαρδισμενο τοπίο από τις λεπτές της fue. To πίσω χάλι της ουλής με συμφέρει οικονομικά να το κλείσω με smp η να βάλω τρίχες από fue?
 

Flosk

Well-Known Member
Το smp θελει τακτικα συντηρηση. Δεν το κανεις και ξεμπερδευεις μια και’ξω.. καλυτερα να το κλεισεις με grafts.
 

Stratos

Well-Known Member
Κυριε η δοτρια σας ειναι καλης ποιοτητας και θα μπορεσουμε να στοχευσουμε σε πολυ καλη εξαγωγη μοσχευματων. Παρ ολα αυτα αν σας ενδιαφερει η καλυψη της ουλης το κοστος ανερχεται σε 1500€(απάντηση ΑΗC)

Κύριε καλημέρα σας.
Η δική σας δότρια περιοχή είναι απόλυτα ενδεικτική για λήψη μοσχευμάτων.
Για τη διόρθωση της ουλής σας προείπα οτι υπάρχουν διάφορες μέθοδοι. Εξαρτάται ποιά θα επιλέξουμε. Μπορείτε επιπλέον να επιλέξετε και το hairtatoo, που δεν το κάνω όμως εγώ. Όσο για τα πρόσθια τριχοθυλάκια που έχουν όψη doll’s effect αν θέλετε να τα αφαιρέσετε γίνεται με laser. Η χειρουργική αφαίρεση θα αφήσει σημάδια. Θα σας πρότεινα να μην μπείτε σε διαδικασία αφαίρεσης με κανένα τρόπο. Είναι προτιμότερο να γίνει διόρθωση με νέα τοποθέτηση (κλοιό) γύρω από τα υπάρχοντα ώστε να εξαλειφθεί η χειρουργημένη όψη. Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά.
(απάντηση Καλογιάννη hair surgery)

Έχετε πολύ καλή δότρια χώρα και το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό.
Τηλεφωνείστε στο 6945274544 και κλείστε δωρεάν ραντεβού με τον συνεργάτη μου Κο...
Παντελής Βάλβης

Στράτο μπορούμε να βάλουμε από 1800 εως 2000 τιχοθυλάκια ( επί 3 σε αριθμό τριχών ) και να γεμίσουμε μέχρι το σημείο σύγκλεισης των μαλλιών σου δεξιά και αριστερά στην κορυφή και λίγο πιο πίσω. Όσο για το σημάδι στο πίσω μέρος θα στο αφαιρέσουμε με τριχοφυτικό τρόπο σύγκλεισης . Μπορούμε να εφαρμόσουμε και τις 2 μεθοδολογίες FUE κ΄ FUT (Strip) . Υπάρχει δε , η δυνατότητα σε 2 ημέρες να εφαρμόσουμε και τις 2 ταυτόχρονα διπλασιάζοντας τα τριχοθυλάκια (σα να κάνεις δηλ. 2 εφαρμογές μεταμόσχευσης ) . Κόστη των τεχνικών και του αριθμού τριχοθυλακίων θα βρεις εδώ : http://pshair.gr
Πέτρος Βλασταράκος

3500 τριχοθυλακια, 8500 τριχες, σε 6 μηνες. Θα βγουν + 30-40% ακομα. Σας ικανοποιει απο φυσικοτητα και καλυψη; Αν ναι, μιλατε με k.Anastasaki
 

tasos33

Well-Known Member
Η αφαίρεση των παλιών graft, τα οποία είναι εντελώς λάθος ως προς την γωνία φυτρωσης θα πρέπει να εξαχθούν.
Αν δεχτούμε ότι θα βάλει μαλλιά μπροστά λόγω, της φαινομενικά μέτριας δοτριας θα εχουν αραιά τοποθέτηση, η δε γωνία τοποθέτησης των νέων graft θα είναι διαφορετική οπότε θα φαίνεται άσχημο ειδικά αν τα κουρεύει πολύ κοντά.


Αν εξαχθούν τα παλιά αυτό θα πρέπει να γινει με πολύ μικρό διαμετρημα εξαγωγής 0.8 max, το οποίο στην Ελλάδα δε παίζει, πιθανόν ούτε καν Κύπρο, ώστε να ελάχιστοποιηθει η πιθανότητα να φαίνεται κατι παραπάνω από αυτό που ήδη υπάρχει ήδη.

Αλλιώς τοποθετεί τα Νέα με ίδια φορά όπως τα παλαιότερα ώστε να υπάρχει συμμετρία.

Σε κάθε περίπτωση για να έχεις ένα ανεκτό αποτέλεσμα και αισθητικά αποδεκτό θα πρέπει το illusion στο κεφαλι σου να κάνει party.

Πρέπει Ν γίνουν όλα στην εντέλεια, κατάλληλα graft σωστή γωνία τοποθέτησης, μικρό διαμετρημα εξαγωγής γιατί η δοτρια θα είναι μόνιμος κοντοκουρευτηκε για να μη φαίνονται White dots και παει λέγοντας.

Όσοι γιατροί σου έγραψαν τι ωραία δοτρια και τι ωραίο αποτέλεσμα θα έχεις σε έξαρα καράφλα με αυτήν την δοτρια είναι απλά για τον π@%τσο.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

athenian

Well-Known Member
Φίλε στην Ελλάδα κανένας δεν θα μπορέσει να σου δώσει ένα έστω αξιοπρεπές αποτέλεσμα.
Επίσης οι τοπ γιατροί του εξωτερικου μάλλον δεν θα σε αναλάβουν λογω μη καλού προαδοκομενου αποτελέσματος.
Μιλά με erdogan στην Τουρκία να δούμε τι θα σου πει αλλά στη θέση σου θα πήγαινα μόνο για tattoo στην Milena Lardi στην Ιταλία.
 

Stratos

Well-Known Member
Χαλαρώστε ρε παιδιά που θα πάω εξωτερικό για τρίχες. Ούτε ηθοποιός είμαι ούτε τραγουδιστής ούτε και εφοπλιστής. Τις τρίχες θέλω να βγάλω από κροτάφους και να κλείσω την τομή πίσω. Με λέιζερ βγαίνουν;
 

aeratos28

Just aeratos
Και τότε ρε αρχηγέ τι ρωτάς πόσα grafts χρειάζονται για μπροστά μόνο? Και ότι το crown δεν σε ενδιαφέρει και μας ρωτάς για 10 κλινικές να σου πούμε τη γνώμη μας?αν θέλεις μόνο αυτά τα 2 πράγματα που λες,να βγάλεις απλά τις άκυρες τρίχες μπροστά και να κρύψεις την τομή δεν χρειάζεται υπεραναληση..κάνε laser και θα χαθούν οι τρίχες εκεί και για την τομή πίσω η smp, η τοποθέτηση μερικών τριχών με fue και είσαι οκ..κάνεις δεν είναι εφοπλιστής,τραγουδιστής,ηθοποιος εδώ από αυτούς που πάνε εξωτερικό για επέμβαση..
 

Stratos

Well-Known Member
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά, δεν θέλω να προσβάλλω κανένα.
Μου κάνει εντύπωση σε διάφορες κλινικές που ρωτάω για κάλυψη ουλής
μου λένε από 300ευρώ μέχρι 1500. Αν προσφέρεται η δότρια για κάλυψη πρόσθιου τριγώνου και αβ ζώνη
όπως προτείνουν κάποιες κλινικές θα το επιχειρήσω.
 

aeratos28

Just aeratos
Δεν προσβάλεις κανένα φίλε μου,απλά μας μπερδεύεις για το τι θέλεις τελικά να κάνεις.να φτιάξεις σωστά όλο το μπροστά μέρος ή να βγάλεις απλά τις άκυρες τρίχες και να κρύψεις την τομή..υπάρχει τεράστια διαφορά ανάμεσα σε αυτά τα 2.
 

Stratos

Well-Known Member
βεβαίως θα ήθελα να φτιάξω το εμπρός μέρος αλλά από ότι μου λέτε
δύσκολο με τη δότρια που έχω.
Γι αυτό λέω να αφαιρέσω τις άσχημες στους κροτάφους και να φτιάξω την ουλή πίσω αν γίνεται..
 

naruto

Well-Known Member
Οποτε φιλε μου οι προσδοκιες σου ειναι αναλογα με τη δοτρια που εχεις.
-Αν η δοτρια δεν φτανει απλα αφαιρεις τις ακυρες τριχες,καλυπτεις την ουλη και τελος
-Αν εχεις δοτρια τοτε θα επιχειρησεις να σουλουπωσεις καπως και το επανω .

Απο την στιγμη που δεν ξερουμε τι δοτρια εχεις ειναι σαν να μιλαμε στον αερα.Μαθε πρωτα την δοτρια και μετα αποφασιζεις.
Να στο πω ωμα,στην Ελλαδα ειναι ολοι ερασιτεχνες στο θεμα της δοτριας.Κανενας δεν μπορει να κανει εκτιμηση.Αφου επιμενεις Ελληνικα ομως για τους δικους σου λογους πηγαινε στην DHI για εκτιμηση δοτριας.Οχι οτι αυτοι θα σου πουνε ακριβη νουμερα.Απλα στου τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος.
Αφου μαθεις τοτε τα ξαναλεμε.

Οσο δεν ξερεις δεν εχει να νοημα να συζηταμε...
Ειναι σαν να λεμε θελω να παιξω ενα στοιχημα,και δεν εχω δει καν ποιες ομαδες εχει το κουπονι
 

Stratos

Well-Known Member
Οκ. Θα κοιτάξω τη δοτρια και θα πάω σε 3-4 κλινικές να δω τι προτείνουν. Έχω καταλήξει σε ahc,dhi,valvi,minotaki.
Προτείνετε κάτι άλλο;
 
Μπλουζα