Μεταμόσχευση 3400grafts, Yaman , Κων/πολη 20-4-19

Stratos

Well-Known Member
Χρόνια πολλά. Είμαι 40 χρόνων.
Έκανα πριν 20 χρόνια στριπ για να βάλω στους κροτάφους και πριν 10 χρόνια fue για να καλύψω την μπροστινή περιοχή . Τώρα που έχει ολοκληρωθεί η τριχόπτωση τα μαλλιά από τη στριπ φαίνονται άσχημα και αφύσικα ενώ από τη fue είναι πολύ αραιά. Θέλω να δοκιμάσω μια τελευταία φορά. Έχω μιλήσει με πολλές κλινικές όλοι μου λένε έχεις καλή δοτρια αλλά δεν ξέρω που να πάω. Από τιμές δεν διαφέρουν πολύ. Μου ζητάνε 3με 4 χιλιάδες για την μπροστινή κυρίως περιοχή και θα καλύψουν την παλιά τομή. Σας στέλνω και φωτογραφίες. Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να πω που έκανα αυτά τα αισχη στο κεφάλι μου...και με ποιους μιλάω τώρα.. βοηθήστε.πειτε ελεύθερα ότι βλέπετε στο χαλι του κεφαλιού μου...
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

FreeThinker

Well-Known Member
Πριν 20 χρονια που εκανες μμ στην ελλαδα ηταν ιουρασικη περιοδος για τις ελληνικες κλινικες. Να λες παλι καλα που σου αφησανε λιγη δοτρια οπως λες... νταξει στους κροταφους ειναι αστειο το αποτελεσμα. Κριμα που σε σφαξανε με στριπ για τετοια εικονα... της δευτερης μμ παλι σου χουν μεινει 20 τριχες... δικαιολογησε που την πατησες παντως τοσο παλια δεν υπηρχε καν το φορουμ οταν τις εκανες. πες μας τα ονοματα των χασαπηδων και για που σκεφτεσαι τωρα
 
Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Reactions: M15

Stratos

Well-Known Member
Δεν θέλω να δυσφημησω κάποιους.εξαλλου έγιναν πολλά χρόνια πίσω . Το θέμα είναι να μου προτείνετε που να πάω. Είμαι επαρχία και μιλάω μέσω μηνυμάτων και φωτογραφιών με κλινικές. Όλες λένε τα γνωστά... Έχεις καλή δοτρια. Θα βελτιωθεί η εικόνα σου κλπ...από τιμή έχω πάρει προσφορές από 2500 μέχρι 4000 για κάλυψη πάνω περιοχής μέχρι μέση κεφαλής και τριχοφυτικη σύγκλιση για κάλυψη της τομής στριπ.
 

aeratos28

Just aeratos
Free thinker πριν 20 χρόνια,όπου και αν πήγαινε αυτό το αποτέλεσμα θα έπαιρνε..όποτε δεν έχει σχέση με Ελλάδα η εξωτερικό εδώ..υπάρχουν και αποτελεσματα από εξωτερικό πριν 20 χρόνια που ντρέπεσαι να τα βλέπεις ..σκέψου τους ιδιοκτήτες αυτών των κεφαλιων..anyway φίλε stratos σε εσένα πάμε τώρα,αυτό που ζητάς είναι κάπως..ο καθένας εδώ θα σου προτείνει αυτό που πιστεύει η οτιδήποτε άλλο.δες αποτελέσματα εδώ στο φόρουμ και αναλόγως τι τσέπη έχεις ,κρίνεις που θα πας.αν είσαι άνετος φύγε για εξωτερικό,αν όχι ασχολησου με εδώ τις κλινικές τις δικές μας..2 είναι οι πιο safe σε σχέση με τις υπολοιπες ..dhi και advance hair clinics..διαβάζεις,διαλέγεις και πας
 

Stratos

Well-Known Member
Με βάση την εικόνα που βλέπετε τι μπορώ να πετύχω; Αυτές στους κροτάφους μπορούν να βγουν; Θα κρυφτούν από τις νέες; Τι μπορώ να καλύψω με τη δοτρια που έχω; Ειλικρινά αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι η αηδία στους κροτάφους. Μπορώ να κάνω κάτι μόνο για αυτές; Αφαίρεση.μεταφορα κλπ;
 

aeratos28

Just aeratos
Γι αυτές τις τρίχες μπροστά ,ναι γίνεται αφαίρεση και τοποθετηση άλλου.βεβαια..γενικα υπάρχει αρκετή αραίωση και πίσω έχει κατέβει το crown σου.χρειαζεσαι πολλά grafts για να ισορροπήσει το όλο θέμα.τουλαχιστον να φτιάξεις το μπροστά ώστε να μην φαίνεται περίεργα.
 

Stratos

Well-Known Member
Το crown δεν με πειράζει. Θέλω να φτιάξω το μπροστά.ποσα grafts υπολογίζετε να χρειάζομαι; Η δοτρια πως σας φαίνεται; Η ουλη πίσω όντως μπορεί να μαζέψει; ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
 

aeratos28

Just aeratos
Η δοτρια φαίνεται αραιή πολύ..δεν ξέρω αν έχει να δώσει αυτά που χρειάζεσαι..το μπροστά πιο εννοεις ακριβώς?όλο το μπροστινό κομμάτι?αν λες αυτό,3500 τριχοθυλάκια τα θες στο νερό..τώρα για την ουλη πίσω πως να μαζέψει ακριβώς? Ποιος σου είπε για αυτή τη σύγκλιση και χαζομάρες?
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Stratos

Well-Known Member
Έχω επικοινωνήσει με αρκετούς: αν θέλετε πείτε μου τη γνώμη σας αν έχετε κάποια δεδομένα και όχι από εκτιμήσεις κλπ.
Γκούρας, Μινωτάκης, Αναστασάκης, Βεκρής, Βάλβης, Ράπτης, ΑΗC, DHI, Γκούρας, Καλογιάννης, PS medical, iq hair
δεν ξέρω αν άφησα και καμμία...
Μπροστινό με ενδιαφέρει όσο έχει να δώσει η δότρια. Για τριχοφυτική σύγκλιση και άλλες μεθόδους μου έχουν πει διάφοροι..
 

aeratos28

Just aeratos
σου απάντησα για Ελλάδα τι να κοιτάξεις..τωρα τα δεδομένα κτλ που θες,νομίζω έχεις μπερδευτεί λιγο και τα θες όλα στο πιάτο..το φόρουμ εδώ είναι,υπάρχουν νήματα που μιλάνε με αποτελέσματα από κλινικές και γιατρούς και μπορείς να τα δεις και να σχηματίσεις άποψη.και ότι απορία έχεις κάνεις ερώτηση και σου απαντάνε τα μέλη..ασχολησου λίγο και μόνος σου ..σου απάντησα και για την τριχοφυτικη που λες..οι διάφοροι που σου το ειπαν, να σε κοψουν θέλουν παλι και να προσπαθήσουν να κάνουν μικρότερη την ουλη..χαζομάρες..κάνε smp η βάλε κάποια grafts εκεί και άσε τα άλλα.
 

Stratos

Well-Known Member
έχω διαβάσει αλλά βλέπω ότι η πλειοψηφία των περιστατικών αναφέρονται στη dhi , στο βεκρή και κάποιοι Γκούρα.
Από τους υπόλοιπους δεν υπάρχει κάποια εμπειρία?
 

bruno1989

Active Member
Μακρυά από Γκούρα είχα ρωτήσει και εγώ πριν κάνω . Για Βάλβη που είχα κλείσει αρχικά λόγω γνωστού που είδα με τα μάτια μου αποτέλεσμα έπαθα την πλάκα μου . Βέβαια σπίτι βλέπω δεν έχει καλή φήμη αλλά στο φίλο μου έκανε θαύματα. Δεν έκανα εκεί λόγω στριπ. Διάβασε το φόρουμ . Ποιο ασφαλείς επιλογές είναι Κύπρος . Από Ελλάδα Βεκρής και dhi με τη διαφορά ότι ο πρώτος δίνει καλύτερη πυκνότητα με κακή προς το παρόν διαχείρηση δοτριας ενώ η άλλη μετράει με τρίχες με χαμηλή πυκνότητα.
Καλή επιτυχία και ότι καλύτερο σε ότι επιλέξεις .
 

Stratos

Well-Known Member
Θα πάω στο Βεκρή να ρωτήσω, πάντως από όλους τους υπόλοιπους μόνο ο μινωτάκης μου είπε
έλα να δούμε από κοντά αν μπορεί να γίνει κάτι, όλοι οι άλλοι μου λένε ότι μπορώ να βελτιώσω την εικόνα
σίγουρα και ότι η δότρια φαίνεται σούπερ κλπ.
Αν δεν γίνεται κάτι θα αφαιρέσω αυτή την αηδία στους κροτάφους μόνο..
 

Flosk

Well-Known Member
Νομιζω το πιο επιτακτικό ειναι να φύγουν τα grafts απο κροτάφους και να καλύψεις όσο μπορείς την ουλή φιλε. Μετα ίσως μια μεγάλη κάλυψη με πολύ αραιά και ΜΙΚΡΑ (δίτριχα παντού) μοσχεύματα ίσως να ήταν μια αξιοπρεπής λύση-προσέγγιση..
 
Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα