Μεταμόσχευση του 2014 αποτυχία.

Καλημέρα έκανα το λάθος και πήγα Ελλάδα.. Κολωνάκι... στον γνωστό... το 2014 .
Μου κάνε fue 2500 ευρουλακια μου είπε ότι μου έβαλε 1000 τριχοθηλακια γύρω στις 2500 τρίχες είπε. Τι κάνουμε? Έχω ξεκινήσει φιναστεριδη προσκαλπιν ριγκειν και φουνγκοραλ εδώ και ένα μήνα περίπου είμαι 28 . Ευχαριστώ καλημέρα!
 

Συνημμένα

  • 20170413_085359.jpg
    20170413_085359.jpg
    2.6 MB · Προβολές: 556

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tol

Well-Known Member
Φιλε Γιωργο, για να παρει κανεις εμπεριστατωμενες γνωμες και συμβουλες, θα πρεπει να δινει και τις απαραιτητες πληροφοριες, ωστε να μπορει ο συνομιλητης να εχει μια ολοκληρωμενη εικονα της καταστασης.

Δυστυχως το πρωτο σου ποσταρισμα ειναι ελλιπεστατο. Δεν εχεις ανεβασει φωτογραφιες της προ μεταμοσχευσεως καταστασης και η μια και μοναδικη φωτογραφια της τωρινης καταστασης δε βοηθα στην εξαγωγη ασφαλων συμπερασματων.

Παρολα αυτα προσωπικα θα σου ανεφερα τα εξης:
1) τα 1000 grafts ειναι πολυ μικρος αριθμος, για να επιφερει φοβερη αλλαγη στο μαλλι καποιου. Αρα, με βαση και τη μοναδικη φωτογραφια που βλεπω (και στην οποια το μαλλι φαινεται σε καλη κατασταση), δεν μπορω να καταλαβω πώς εβγαλες το συμπερασμα οτι ηταν αποτυχημενη η μμ που εκανες.

2) Αφου ξεκινησες τη ληψη φιναστεριδης και κρινοντας απο (.....επαναλαμβανω) τη μια και μοναδικη φωτογραφια, θεωρω οτι δε χρειαζεται να κανεις τιποτα περισσοτερο. Πιστευω οτι ο συνδυασμος φινας (ενας μηνας ληψης ειναι μικρο χρονικο διαστημα....απο τον 6ο μηνα θα δεις αποτελεσματα) και ρεγκειν θα αποδωσει και για αρκετα χρονια δε θα χρειαστει να σκεφτεις το ενδεχομενο δευτερης μμ.

Ολα αυτα υπο την αιρεση της ελλιπους πληροφορησης και ανολοκληρωτης εικονας της καταστασης σου.
Αν μπορεις, δωσε περισσοτερες πληροφοριες, ανεβασε πιο αποκαλυπτικες φωτογραφιες, για να παρεις και πιο εξειδικευμενες συμβουλες απο τα μελη του forum.

Σου ευχομαι τα καλυτερα και να εξελιχθει ευνοϊκα η κατασταση σου!
 

tasos33

Well-Known Member
Γιωργο να το παρουμε λιγο απο την αρχη..

βαλε μερικες φωτο ακομα να φαινεται καλυτερα το μαλλι, επειτα πες μας που σου εβαλε o γκουρας ,μπροστα στο κεντρο?
 
Στο πάνω μέρος πως λέγεται?? Όχι πίσω πίσω στο πάνω. Θα σας στήλω φωτο με βρεμενα και καλύτερη. Μου τάξε ότι δεν θα φαίνεται τίποτα και τετοια . Μετά την επέμβαση πήγα μόνο μια φορά να με δει . Και μετά ούτε ένα τηλ δεν με πήρε. Από ότι διαβάζω απατεονακος είναι. Δεν γνωρίζω πως λειτουργεί εδώ μέσα αν υπάρχει κάποιος δικός του κλπ . Δεν πάω από κει γιατί αν πάω θα την στήλω όλη του την ομάδα νοσοκομείο πασχαλιατικα. Είμαι απογοητευμενος με τον εαυτό μου που παραπλάνηθηκα απ τον παππού.
 

sven

Active Member
Σου είπε μετά δεν θα φαίνεται τίποτα, το πριν και μετά ποσο διαφορα εσύ είδες? πάρε και από εδώ γνώμες και πήγαινε και ζητα τα λεφτά σου πίσω.

Kρίμα για τα λεφτά σου και πιο πολύ για τα τριχοθυλάκια που χαθήκανε.
 

dimitris50423

Well-Known Member
2500ε για 1000 τριχοθυλακια? σε δαγκωσε καλα. γραψε και το ονομα του μπας και σωθει κανενας.
Εδω βλεπουμε οτι το μεγαλυτερο ποσοστο των ανθρωπων που επιλεγουν να κανουν μεταμοσχευση δεν γνωριζουν οχι λεπτομερειες αλλα ουτε τα βασικα. και εγω σε αυτο το ποσοστο ημουν φυσικα αλλα ημουν τυχερος που δεν πηγα σε κανεναν σαν αυτον.

βγαλε φωτογραφιες απο πανω πανοραμικη να φαινεται ολο το κεφαλι. και σε εξωτερικο χωρο να δουμε τι εκανε αυτος στο κεφαλι σου. μπορεις να τα ανεβασεις postimage.org και μετα αντιγραφεις το λινκ.

ειδες καποιο αποτελεσμα μετα απο ενα χρονο απο τη μμ? ειδες καποια διαφορα στα μαλλια σου?
 
Έβαλα κάποιες φωτο. Και με βρεμενα μαλλιά. Είχα μαλλί κ όταν την έκανα. Εγώ στα ίδια νομίζω είμαι με τότε. Δεν είδα τρελή διαφορά. Δεν καταλαβαίνω αν φυτρωσε ποτέ κάτι.
 

Συνημμένα

  • 20170413_155406.jpg
    20170413_155406.jpg
    1.7 MB · Προβολές: 275
  • 20170413_155006.jpg
    20170413_155006.jpg
    1.7 MB · Προβολές: 225
  • 20170413_155406.jpg
    20170413_155406.jpg
    1.7 MB · Προβολές: 205

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

crossfire

Well-Known Member
Τι άλλο να κάνω εκτός φινα ριγκειν και φουνγκοραλ. Νομίζω ότι εδώ Ελλάδα δεν πρόκειται να δω αποτέλεσμα.

μην κανείς τίποτα άλλο.
Οτι καλύτερο μπορείς να κανείς ειναι αυτή η θεραπεία.
Κρατά την ένα χρόνο και βλέπεις μετα....
Πολύ πιθανόν να φούντωσεις και να σταματήσει να φαίνεται δέρμα γιατί έχεις διάχυτη.
Σε ένα χρόνο τα ξαναλέμε
 
  • Like
Reactions: tol
Προς το παρόν παίρνω μισό χάπι φινας του 1mg για να μπω πιο ομαλά. Βάζω ριγκειν φοαμ 1 φορά τη μέρα κάθε βράδυ βασικά. Και φουνγκοραλ κάνα 3 φορές τη βδομαδα. Να κάνω το ριγκειν πρωί βράδυ?
 

koumparos

Well-Known Member
Με 1000 που εβαλες σε ολλη αυτην την περιοχη που ειχες αραιωση λογικο να μην δεις εμφανη διαφορα.Εαν εισαι τυχερος θα δεις τεραστια διαφορα με φινα.Σε διαχυτη μερικες φορες κανει θαυματα.
 

Tsek

Well-Known Member
Προς το παρόν Topik φίλε για να μην φαίνεται τίποτα και όταν σταθεροποιηθείς βλέπεις αλλού για 2ερη μμ
 

athenian

Well-Known Member
Αν σου εβαλε μοσχευματα μονο μπροστα (harline) δεν βλεπω καποια αποτυχια.Βαλε συγκριτικες φωτογραφιες πριν και μετα την μεταμοσχευση αν θες.
 
Μπλουζα