Μελλοντική μεταμόσχευση:

Συζήτηση στο φόρουμ 'Μεταμοσχεύση' που ξεκίνησε από το μέλος vlafo, στις 29 Ιανουαρίου 2018.

 1. vlafo

  vlafo Active Member

  Πάμε τώρα στα βασικά.Μια σύντομη σύνοψη.Πατέρας καραφλός ξεκίνησε από τα 28 και μετά τα σαράντα είχε μόνο μια λωρίδα στους κροτάφους και μετά τα 45 τίποτα μόνο πίσω.
  Αδερφός ξεκίνησε στα 28 του φύγανε γρήγορα τα υπόλοιπα δύο μμ η μία στο L.A και η άλλη πριχ 5 χρόνια στη dhi και πλέον είναι οκ και τελείωσε στα 48 πλέον.Και λέω τελείωσε γιατί μπροστά δεν είχε τίποτα οπότε τα κάλυψε και είναι μια χαρά.
  Εγώ απίστευτο μαλλί,μου ξεκίνησε στα 28 και εμένα και μέσα σε ένα εξάμηνο με γονάτισε.Βασικά ήταν και πολύ άσχημο έτος προσωπικά.Ξεκίνησα λοιπόν φιναστερίδη και την έπαιρνα αδιαλείπτως για 10 χρόνια με διακοπές ένα με δύο μήνες μετά το πέρας εξαμήνου.Αραίωση έκοψε και τελικά από τότε απίστευτα αργή τριχόπτωση-ανανέωση τριχών με αποτέλεσμα αναλογικά βάση ηλικίας πλέον να μην έχω τόσο μεγάλο πρόβλημα.Μετά τα 40 έβλεπε ότι αργά αλλά σταθερά αραίωνα σιγά σιγά και ξαναξεκίνησα το 2016 μετα από 6 χρόνια διακοπής πάλι φιναστερίδη.Μετά από πολύ σκέψη πλέον και ο λόγος είναι ότι περίμενα να φτάσω να το συνειδητοποιήσω τι θέλω να κάνω,αποφάσισα ότι φέτος (θα δώ πότε) θα κάνω μμ.
  Το πρόβλημα είναι πως οι σοβαροί είναι ελάχιστοι,αλλά υπάρχουν και θα πάω σε έναν από αυτούς.Επειδή θέλω να κόψω και τη φινα (και παρεπιμπτόντως δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα ούτως συ άλλως στο 3% δημιουργεί παρενέργειες)το πιο μεγάλο μου πρόβλημα είναι πως θα δείχνω μετά τη μμ δεδομένου ότι ξέρω τι θέλω να κάνω ακριβώς απλά δεν ξέρω το αποτέλεσμα επάνω μου.
  Δεδομένου ότι καταλαβαίνω αμέσως ποιός έχει κάνει μμ και ποιός όχι.Είμαι πολύ δύσκολος και έμπειρος σε αυτό.Έχω κάνει τις επαφές μου με μια εταιρία-κλινική από παλιά,την ξαναέκανα τώρα μετά από 10 χρόνια και προβληματίζομαι για την πυκνότητα και το πως θα δείξει.Και με ενδιαφέρει και πολύ πίσω το crown.Eρασιτεχνικές φωτό εννοείται στέλνω.
  Παραθέτω και μερικά στοιχεία:Δότρια πλούσια και δυνατή τρίχα,hairline προφανώς και θα μείνει η ίδια απλά θα γεμίσει όπως παραμένουν οι ρίζες,και crown δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουν.Και ενδιάμεσα εννοείται δεν ξέρω αν μπορούνε να τοποθετηθούνε.
  Στέλνω φωτό να σας ακούσω λοιπόν.
   

  Attached Files:

 2. Avatar

  Google AdSense Guest Advertisement  για να απενεργοποιήσεις τις διαφημίσεις.
 3. vlafo

  vlafo Active Member

  Γιατί δεν έχω καμία απάντηση;Κάνω κάτι λάθος;
   
 4. CVIAL

  CVIAL Moderator Μέλος Προσωπικού

  Βάλε καλές φώτο. Από όλες τις πλέυρές, κοντινές και φωτεινές.
   
 5. vlafo

  vlafo Active Member

  Πόσο καλές;κοντινές και φωτεινές είναι και μάλιστα βάζω και το χέρι μου και τα κρατάω.Θα προσπαθήσω πάλι.
   
 6. CVIAL

  CVIAL Moderator Μέλος Προσωπικού

  Μια δύο είναι καλές, αλλά στις άλλες δεν διακρίνεις καμμιά λεπτομέρεια.
   
 7. vlafo

  vlafo Active Member

  Οκ θα πάω στον ήλιο να είναι κρύσταλλο.
   
 8. nikolakis

  nikolakis Active Member

  Προσπάθησε επίσης να σηκώσεις τα μαλλιά σου γιατι ετσι όπως τα εχεις κανεις καμουφλάζ
   
 9. vlafo

  vlafo Active Member

  Δεν υπάρχει τέτοιος σκοπός,ούτως σύ άλλως εδώ προσπαθούμε να δείξουμε ακριβώς το πρόβλημα και τις ενδεδειγμένες βέλτιστες λύσεις.
  Τώρα ανεβάζω στον ήλιο όπως μπόρεσα,καθαρές ελπίζω φωτό.Αν και νομίζω ειδικά πίσω δείχνουν μεγαλύτερο το πρόβλημα λόγω φως.
   

  Attached Files:

 10. vlafo

  vlafo Active Member

  CVIAL μια εκτίμηση σε πρώτη ανάγνωση για 1500-2000grafts βλέπεις ότι θα είναι ικανόποιητικό το αποτέλεσμα;Θα ήθελα να καλύψω το crown και τους κροτάφους πάνω στην ήδη υπάρχουσα hairline μου αλλά δεν ξέρω στα ενδιάμεσα μαμά μαλλιά αν έχω περιθώριο μην καταστρέψω τα υγιή.
   
 11. CVIAL

  CVIAL Moderator Μέλος Προσωπικού

  Όταν είδα την πρώτη φωτό ενθουσιάστηκα για την ευκρίνεια, την απόσταση και τον φωτισμό. Βέβαια οι άλλες απέχουν παρασάγγας. Γιατί δεν έλεγες σε αυτόν που στην τράβηξε να σου βγάλει και τις υπόλοιπες; Anyway.

  Το crown σου δεν θέλει πολλά γύρω στα 500-750 για πολύ καλή κάλυψη. Στην Ελλάδα δύσκολο γιατί έχεις πολλές τρίχες σε thinning και ο κίνδυνος permanent shock loss πολύ μεγάλος. Ιδανική κατάσταση η φίνα ή εξωτερικό.

  Η υπάρχουσα hairline χρειάζεται ελαφρύ κατέβασμα (δεν μπορείς να την αφήσεις έτσι και να αναγκάζεσαι να κατεβάζεις το μαλλί εμπρός, υπάρχει και το αεράκι του αερατου) και εκεί μαζί με τους κροτάφους θες γύρω στα 2000-2500.

  Αν μας βάλεις και μια κοντινή πανοραμική στον ήλιο σαν την πρώτη, θα σου πω με μεγαλύτερη ακρίβεια για το εμπρός μέρος.


  Sent from my iPhone using Tapatalk
   
 12. vlafo

  vlafo Active Member

   
 13. vlafo

  vlafo Active Member

  Eναι πραγματικά απίστευτο να μην μπορώ να Καλύψω το crown και με ενοχλεί ειλικρινά να μην μπορώ να το κάνω εδώ στην Ελλάδα αν και στην dhi μου έχουν μιλήσει ειλικρινώς και φυσικά θα το βελτιώσουμε αλλά όχι όλο γιατί ακριβώς είμαι ο νούμερο ένα για shock loss και αυτό δεν το θέλω.Αδιεξοδο δηλαδή;
  Για τη hairline είμαι σίγουρος ότι θα γίνει πολύ καλή δουλειά και θεωρώ όπως πολύ ορθά είπες δεν θα έχω πρόβλημα έστω και αν η πυκνότητα της συγκεκριμένης κλινικής πάσχει.Αλλα δεδομένου των συνθηκών και της δίκης μου περίπτωσης προσαρμοσμένη θα είναι μια χαρά τι λες;Ένα mega session είναι η πρόταση και εκεί θα ήθελα να κινηθώ στα 2000-2500grafts.Mπορεί;
   
 14. CVIAL

  CVIAL Moderator Μέλος Προσωπικού

  Αν δεν έχεις απαιτήσεις λόγω της καλύψης από πίσω μπορεί να πάρεις μια αξιοπρεπή εικόνα.


  Sent from my iPhone using Tapatalk
   
 15. vlafo

  vlafo Active Member

  Λίγο πιο συγκεκριμένος.Δεν έχω με τη λογική να γεμίσει αλλά να καλυφτεί ολόκληρη.
   
 16. Stripar

  Stripar Established Member

  Vlafo,
  το Mega Session είναι 3000 τρίχες , έτι 1200-1500 grafts
   
 17. vlafo

  vlafo Active Member

  Πιστεύεις ότι με 500 grafts πίσω όχι περισσότερο θα υπάρχει αποτελεσματικότητα από την πλευρά τους η θα απορροφηθούν τα μοσχεύματα;
  Σωστό stripcar απλά αυτή ήταν η πρώτη επιφανειακή πρόταση αλλά είναι λίγες μου λες.
  Θα ήθελα και είχα καταλήξει ακριβώς στα νούμερα του Cvial αλλά μπορούν να ματσαριστουν;
   
 18. vlafo

  vlafo Active Member

  Απορριφθούν σορρυ.
   
 19. CVIAL

  CVIAL Moderator Μέλος Προσωπικού

  Επειδή βλέπω ότι βάζεις τον πήχυ ψηλά προσπαθώ να σε προσγειώσω ως προς το τι πρέπει να περιμένεις από Ελλάδα. Η φυσικότητα στην ζώνη Α σημαίνει και καλή πυκνότητα για να δέσει με τα πιο πίσω καθώς και πύκνωση στα πίσω για να δέσουν με τα μπροστά. Δεν έχουμε δει τέτοιες άριστοτεχνικές εκτελέσεις από τους εδώ, οπότε γιατί να είσαι εσύ η εξαίρεση.


  Sent from my iPhone using Tapatalk
   
  koumparos και vlafo έχουν κάνει like σε αυτό.
 20. Stripar

  Stripar Established Member

  Vlafo ,
  Για μένα είσαι ιδανικός υποψήφιος προς μτχ.
  Είναι πολλοί οι παραμέτροι που συντελούν σε αυτό , όμως τα μεγέθη πρέπει να είναι μεγαλύτερα.
  Με ένα Mega Session δέν μπορείς να κάνεις και πολλά.

  Επίσης αν ταυτίζεσαι με το αποτέλεσμα του cvial και θές κάτι παρόμοιο , ανεβάζεις και τις απαιτήσεις.
  Όπως προαναφέρθηκε , δέν ξέρω άν μπορούν αυτές οι απαιτήσεις να ικανοποιηθούν εδω.
   
  crossfire και vlafo έχουν κάνει like σε αυτό.
 21. vlafo

  vlafo Active Member

   

Μοιραστείτε τη σελίδα