Θα κάνω μεταμόσχευση , πως? πότε ?

ΔΗΜΗΤΡΗΣ 34

Active Member
Φιλε μου χρειαζεσαι και φαρμακευτικη αγωγη για να εχεις ελπιδες για δευτερη αξιοπρεπη μμ!
Τωρα γιαυτο που λες για τριχες απο αλλα σημεια του σωματος εγω θα σου ελεγα να το ξεχασεις...οι τριχες απο αλλα σημεια δεν ειναι το ιδιο....δεν μεγαλώνουν το ιδιο,εχουν αλλη υφη, και αν θες ουτε την ιδια βιωσημοτητα οπως αυτες απο την δοτρια περιοχη του τριχωτού της κεφαλης του καθε ανθρώπου!
 
Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
Εγω αυτό που βλέπω ειδικά μετά την πλαϊνή φωτο ειναι μια πασχουσα δοτρια. Το δεξί πλαϊνό τουλάχιστον έχει αραίωση πάνω από τα αυτιά, retragrade? ενώ η αραίωση δείχνει να ακουμπαει ως την γέφυρα.

Η δοτρια σου ουσιαστικά περιορίζεται στην πισω πράσινη περιοχή, πάνω από την πρασινη ήδη φαίνονται τα πρώτα σημάδια αραίωση.

Το σχέδιο του @dimitris50423, σαν
σχέδιο έχει λογική , όμως το θέμα είναι πως θα αποκτήσεις μια hairline kai A ζώνη, από κει πίσω όμως το υπάρχον μαλλι είναι αραιό, σε φάση thining, έτσι λοιπον ακριβώς μετά από ένα χρόνο αν κάνεις μμ αύριο, θα έχεις στο κεφαλι σου κάτι ασύνδετο, θα υπάρχει αρχή και τέλος αφού το crown δεν έχει ανοίξει, η μέση όμως σε ένα χρόνο μάλλον θα είναι άφαντη.

Ωραία θα μπεις για δεύτερη μμ, εδώ όμως πάμε στην αρχή του post, με ποια δοτρια?

Αν βαλει 2500 grafts για μια δευτερη θα μπορεσει να δωσει αλλα 2500 δεν ειναι τοσο χαλια. Ειναι αναλογα και τι απαιτησεις εχει φυσικα..
με την πρωτη σε αυτη την περιπτωση φτιαχνεις hairline που ειναι ανυπαρκτη και αμεσως καδραρει το προσωπο αλλαζοντας ολη την εικονα.
Εννοειτε οτι τα φαρμακα θα βοηθουσαν πολυ σε αυτη την περιπτωση αλλα και παλι δεν θα επαιρνα και θα συμβιβαζομουν με αυτο που μπορω να εχω με μεταμοσχευσεις.
hairline α και β ζωνη μπορει να καλυψει στο μελλον. για πιο πισω υπαρχουν και τα γενακια και το τοπικ αν ανοιξει και τον ενοχλει..
το καθε μοσχευμα ειναι πολυτιμο στην περιπτωση σου και το χρειαζεσαι.
ολα αυτα που λεμε ειναι οτι μπορουμε να κρινουμε απο τις φωτο. την τελικη αξιολογηση και ευθυνη θα την εχει η κλινικη που θα σε αναλαβει αν τελικα προχωρησεις.
 

piros75

Well-Known Member
...Το βασικό κριτήριο μου είναι η φυσικότητα και μετά η πυκνότητα...

Αν αυτό είναι το βασικό σου κριτήριο, τότε ίσως πρέπει να σκεφτείς και την DHI γνώμη μου είναι ότι μακράν δίνει τα πιο φυσικά αποτελέσματα (γωνία φύτρωσης, σχεδιασμός).
 

tasos33

Well-Known Member
Για αρχή κάνε consulation με
Γεωργίου
Hdc
Dhi
Βεκρη.

Κατά σειρά, να ξερεις το απόθεμα της δοτριας. Μετά μιλάμε πάλι.
 

Tsek

Well-Known Member
Εφοσον μου το επιτρέπεις θα το πιστευω!
Μπορείς να πιστεύεις και σε Πρασινους ελέφαντες αλλά απο την στιγμή που έχει τουλαχιστον τα 2/3 του μαλλιού του πίσω για πιό μόνιμο αποτέλεσμα μιλάς ?
Εχει ακόμα πολύ μαλλί που πιθανότατα δυστυχως θα πέσει οπότε και να μπει καποιος τώρα, θα κάνει μια τρύπα στο νερό γιατι πάλι θα πρέπει να ξανα μπει μελλοντικά + το όποιο Ρίσκο κάποιοι αδύναμοι θύλακες να τον χαιρετήσουν αν το κάνει τώρα
 
Τελευταία επεξεργασία:
Όταν λέμε φάρμακα εννοούμε Φίνα? Γιατί μινοξ χρησιμοποιώ 3 χρόνια και δεν έχω σκοπό να την κόψω αν δεν προκύψει κάτι
 
Έχω προγραμματίσει ραντεβού με δυο ελληνικές κλινικές τις επόμενες μέρες.Φεύγοντας από εκεί σκέφτομαι ΤΙ θα πρέπει να ξέρω για την κεφάλα μου, ώστε να μπορώ και από μόνος μου να βγάλω κάποια συμπεράσματα. Συνοψίζω λοιπόν :

1. Δυνατότητα δότριας περιοχής , πόσο graft μπορεί να δώσει συνολικά
2.Λόγος τρίχα/graft ( λόγο σε κάθε ζώνη της δότριας περιοχής ξεχωριστά ή σύνολο ?)
3. Πόσα συνολικά grafts θα χρειαστώ για κάλυψη ?
4. πόσα grafts θα μπουν ανα cm2
5.πάχος τρίχας (υπερβολικός ? )

Παρακαλώ συμπληρώστε .....
 

Adriano

Well-Known Member
Μπορείς να πιστεύεις και σε Πρασινους ελέφαντες αλλά απο την στιγμή που έχει τουλαχιστον τα 2/3 του μαλλιού του πίσω για πιό μόνιμο αποτέλεσμα μιλάς ?
Εχει ακόμα πολύ μαλλί που πιθανότατα δυστυχως θα πέσει οπότε και να μπει καποιος τώρα, θα κάνει μια τρύπα στο νερό γιατι πάλι θα πρέπει να ξανα μπει μελλοντικά + το όποιο Ρίσκο κάποιοι αδύναμοι θύλακες να τον χαιρετήσουν αν το κάνει τώρα

Tsek κράτα printscreen θα σε υπερασπιστώ. Ειλικρινά φίλε μην ασχολείσαι. Χάνεις το χρόνο σου.
 
update κλινική

Μετά από επίσκεψη για διάγνωση σε γνωστή κλινική έχουμε τα εξής :
Εμβαδόν δότριας 165cm
Πυκνότητα 126 hairs/ mm2

Aπό το σύνολο των 21.000 τριχών της δότριας μπορούμε να πάρουμε συνολικά τις 9.000.

Πρόταση για μμ σε 1 μερα για 4.000 τρίχες .

Για κάποιο λόγο μιλούσαν για τρίχες κ όχι για τριχοθυλάκια


Την γνώμη σας παρακαλώ ...
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ΥΓ: Το σχόλιο του γιατρού ήταν ότι έχω πολύ καλή δότρια. Βέβαια με 126 hairs/ cm2 κιαν υποθέσουμε ότι έχω λόγο 2,1 αυτό βγάζει
60 FU/cm2 , το οποίο σύμφωνα με τις βασικές αρχές της δότριας είναι ακριβώς στο όριο για το αν μπορεί κάποιος να κάνει μμ
 

naruto

Well-Known Member
Το χω ξαναπει αρκετες φορες,θα το ξαναπω αλλη μια,
Στη DHI πρεπει η να παιρνουν ληγμενα,ή να εχουν χαλασμενα μηχανηματα.Δεν υπαρχει αλλη εξηγηση.
Σου λενε οτι εχεις πολυ καλη δοτρια,η οποια συμφωνα με τις μετρησεις του δινει με το ζορι 4000 μοσχευματα!?!?!
Ειλικρινα τα consulation της DHI τεινουν να γινουν ιδιας σημασιας με το consulation απο το αετισιο ματι της μοντελας στο Βεκρη ...
 

makis25

Well-Known Member
η μικροκαμερα φωτογραφιζει μερικα τετραγωνικα χιλιοστα και τα υπολοιπα ειναι υπολογισμοι . Ειδικα αν βγαλει μονο ενα σημειο φωτογραφια , μπορει να πεσει και πολυ εξω μπορει και λιγο . Ωστοσο με το να ειναι συντηρητικοι στα νουμερα , καλυπτουν τα νωτα τους . Επειτα μιλανε με τριχες , γιατι βολευει . Ακουγεται μεγαλο το νουμερο σε συγκριση με τους θυλακες στα αυτια καποιου που δεν ξερει . Επισης με τις τριχες , στην εξαγωγη μπορουν να χτυπουν παραπανω πολυτριχα και ετσι να εχουν τον επιθυμητο αριθμο απο τριχες με τα λιγοτερα δυνατα τριχοθυλακια ( και ετσι τον λιγοτερο δυνατο κοπο για αυτον που κανει την εξαγωγη) . μετα, τα περισσοτερα πολυτριχα αυξανουν το ποσοστο βιωσημοτητας συνολικα , μιας και τα πολυτριχα αντεχουν μεγαλυτερη ταλαιπωρια . Η dhi ισως προσπαθει να κρυβει την απειρεια των γιατρων και το ενδεχομενο υψηλο transection με τις χαμηλες πυκνοτητες και τα πολυτριχα . Ωστοσο δεν δικαιωνεται απο τις επιλογες της γιατι τα πετυχημενα περιστατικα ειναι λιγα στο φορουμ . Εχουν υπαρξει τρανταχτες αποτυχιες . Δεν ποσταρουν ουτε σε instagram , ουτε σε facebook συχνα , καθαρες κοντινες φωτογραφιες ( σχεδον ποτε) , οι hairline τους πολλες φορες ειναι ανυπαρκτες ( τις περισσοτερες φορες). Και τις λιγοστες φορες που δειχνουν αποτελεσματα , δε ξερουμε απο ποιον γιατρο ειναι , ουτε καν αν ειναι απο Ελλαδα , η Iρλανδια ή Iνδια ή δε ξερω κι εγω απο ποια κλινικη dhi . Με τα σημερινα δεδομενα ( που τα τελευταια 3 χρονια δεν ειδα να αλλαζουν δυστυχώς) η dhi παραμενει μια μετρια επιλογη για λιγους . Οποιος θελει να παει στη dhi , να μη ξεχνα να ρωτα το ονομα του γιατρου , την εμπειρια του , περιστατικα του γιατρου με φωτογραφιες ( οπως εξαλλου θα εκανε καποιος σε καθε ειδικοτητας γιατρο και να πηγαινε για οποιοδηποτε προβλημα υγειας ) . Αν δεν υπαρχουν , δεν ειναι καλο σημαδι . Δε γινεται να αλλαζεις μονιμα την εμφανιση σου , και αψήφιστα να αφηνεσαι στα χερια καποιου χωρις να ξερεις το παραμικρο για αυτον και την ποιοτητα της δουλειας του.
Για τους παραπανω λογους , μαζι με την καταστροφη της δοτριας απο την κακη διαχειρηση και τα εξτρα προβληματα φυσικοτητας στις hairline, θα πρεπει να αποφυγεις επισης και τις κλινικες του κ.Βεκρη .

Τα καλυτερα αποτελεσματα με τιμες που ειναι λογικες ( 1000-1500 ευρω πανω απο dhi βεκρη αναλογα με τα περιστατικα ) τα εχουμε δει , και συνεχιζουμε να τα βλεπουμε απο Κυπρο . Η ισπανια ειναι πολυ ακριβη δυστηχως . Γενικα , οσο αντεχει το πορτοφολι του καθε ενα , αλλα να υπαρχει ενα κατω οριο , οπου η ποιοτητα της δουλειας να μη πεφτει απο αυτο . Η ποιοτητα της δουλειας των δυο Ελληνικων κλινικων μιλαει μονη της , ειναι ποσταρισμενα περιστατικα.
 

tol

Well-Known Member
Πρόταση για μμ σε 1 μερα για 4.000 τρίχες .
Φιλε μου, σε κοροϊδευουν.

Αντι για 4000 τριχες θα βαλουν 3000 και θα φυτρωσουν οι 2000.

Ο συνηθης αριθμος grafts που βαζουν σε μια συνεδρια στη DHI ειναι 1500. Αρα με λογο 2......3000 τριχες.

Δεν μπορουν στη συγκεκριμενη κλινικη να βαλουν περισσοτερα σε μια ημερα.

Αυτη ειναι η τακτικη τους.....κοροϊδευουν τους πελατες με την υποσχεση για 4000 τριχες και στο τελος το αποτελεσμα ειναι μετριοτατο.

Μονο και μονο το γεγονος οτι συμφωνουν με τον πελατη για 2000 grafts και στο τελος βαζουν 1500 και φυτρωνουν τα 1000, θα πρεπει να σε προβληματισει σοβαρα και να κάνεις αλλη επιλογη.

Τελος η ατακα του δηθεν ειδικου γιατρου, οτι εχεις καλη δοτρια με 4500 grafts διαθεσιμα, ακουγεται σαν ποντιακο ανεκδοτο. Καλη δοτρια ειναι αυτη που μπορει να δωσει πανω απο 6000 grafts.

Επομενως θα σε συμβουλευα να μην εμπιστευτεις το κεφαλι σου σε τετοια ατομα που λενε ψεματα, ανακριβειες και "ανεκδοτα".

Σου ευχομαι να προβεις στην καλυτερη δυνατη επιλογη. Καλη συνεχεια στο δυσκολο και ανηφορικο δρομο σου.
 
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

Τον λόγο hair/graft δεν μου τον είπε ποτέ ξεκάθαρα. Το 2.1 είναι δικια μου εικασία. Αν κάποιος δει τις φωτογραφίες τις δοτριας μου στην πρώτη σελίδα θα καταλάβει πως μιλάμε για μια φτωχή δοτρια, που ο λόγος ισως είναι και κάτω από 2. Όπου σε αυτή την περίπτωση ίσως να μην είμαι υποψήφιος για μμ.

Επισης θα δείτε στις φωτογραφίες ότι έχω πολύ λεπτή τρίχα, και επειδή εμείς οι καραφλες παρατηρούμε τις τρίχες των άλλων περισσότερο και από μπικίνι σε παραλία, ξέρω πολύ καλά ότι σπάνια θα δω κάποιον με πιο λεπτή τρίχα από την δική μου, οπότε η απάντηση ότι έχω μια μέτρια τρίχα σε πάχος με προβληματίζει...

Μετά από ερώτηση δική μου ανέφερε ποσοστό επιβίωσης 90%-95%

Θετική εντύπωση μου έκανε ο εκτενής έλεγχος για να διαπιστωσουμε ότι όντως μιλάμε για αλωπεκία και όχι κάτι άλλο παθολογικο.

Επισης θετική εντύπωση μου έκανε η επίδειξη του εργαλείου που βάζει το τριχοθυλακιο απευθείας χωρίς να έχει μεσολαβήσει πρώτα τρύπα με άλλο εργαλείο. Αν και αυτό νομίζω το κάνουν και άλλες ελληνικές κλινικές.

Υπομονή μέχρι το επόμενο ραντεβού σε άλλη κλινική τις ερχόμενες μέρες...
 

vlafo

Well-Known Member
Τα καλυτερα αποτελεσματα με τιμες που ειναι λογικες ( 1000-1500 ευρω πανω απο dhi βεκρη αναλογα με τα περιστατικα ) τα εχουμε δει , και συνεχιζουμε να τα βλεπουμε απο Κυπρο . Η ισπανια ειναι πολυ ακριβη δυστηχως . Γενικα , οσο αντεχει το πορτοφολι του καθε ενα , αλλα να υπαρχει ενα κατω οριο , οπου η ποιοτητα της δουλειας να μη πεφτει απο αυτο . Η ποιοτητα της δουλειας των δυο Ελληνικων κλινικων μιλαει μονη της , ειναι ποσταρισμενα περιστατικα
Η Ισπανία θεωρείται "ακριβή" αλλά πρέπει να καταλάβουμε και τι προσφέρει.Και η Τουρκία αρκετά φθηνότερη.
Κανείς δεν κάνει πλήρη consultation όπως κάνουν αυτοί με πλήρη αποτύπωση δότριας-λήπτριας.Με νούμερα που ξέρεις ακριβώς που θα πας και τι αποτέλεσμα θα πάρεις.Και φυσικά για αποτελέσματα αρκετά καλύτερα.Όχι όλα.
Άρα η διαφορά τιμής έχει λογική άλλο αν δεν μας αρέσει εμάς.Και το ακριβό είναι σχετικό.Είναι όπως το διαβάζει κανείς Μάκη.
Εν κατακλείδι θεωρώ και εγώ τα λεφτά πολλά χωρίς να σημαίνει ότι δεν τα αξίζουνε ή δεν δικαιολογούνται.
Οι Κύπριοι πάσχουνε ακόμα στα consultations και πρέπει να μιλάνε συγκεκριμένα και όχι με αοριστολογίες.
Όταν το διορθώσουνε αυτό και με βελτίωση λίγο ακόμα της δουλειάς τους,τότε θα μιλάμε για την ιδανική επιλογή.
 
Μπλουζα