μεταμοσχευση 4215 graft Α και Β ζωνη stark clinic

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kaiba

Active Member
Μπράβο στον γιατρό γιατί σου δώσε θεραπεία δεν το νοιάζει να αρπάξει απλά λεφτά από μεταμοσχευση τώρα σε εκπροσώπους κλινικής προτιμώ να μην απαντάω δεν έχει νόημα
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Εγω έδωσα ένα παράδειγμα παραπάνω με κριτήρια ηλικίας και χαρακτηριστικά ίδια με έμενα και λέω να καθόμουν να έμενα φαλακρός? Η να έπαιρνα φίνα που δεν την σηκώνω.
Δεν κατάλαβα γιατί παρεξηγήθηκες.
8 χρόνια στο φόρουμ.Εδώ και ένα χρόνο εκπροσωπώ την κλινική.
Ψάξε εδώ μέσα πόσα άτομα έχουμε απορρίψει σαν κλινική και ποσά άτομα έχω πει προσωπικά να αποφεύγουν την μεταμόσχευση και μετά βγάλε συμπέρασμα ποιος είμαι.

Και συγγνώμη αν σε ενόχλησα τόσο.
 

kaiba

Active Member
Ξέρεις ότι έχει ίδια δοτρια? Χρειάστηκες δεύτερη μεταμοσχευση ναι η όχι? Αν ο φίλος δεν έχει τόσο δυνατή δοτρια πως θα ναι το κεφάλι του μετά αν χρειαστεί δεύτερη μεταμοσχευση? Έχουμε δει τόσα χρόνια ποσους γιατρούς να ψάχνουν απλά πελάτες βλέπουμε κάποιον που δίνει μια πολύ καλή θεραπεία να μην πούμε μπράβο?
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Φίλε kaiba, σίγουρα όλες οι εταιρίες προσπαθούν να ανεβάσουν τα ποσοστά τους.
Υπάρχουν πολλές εταιρίες στη Ελλάδα και όχι μόνο κομπογιαννίτες που δίνουν πρόσφορες,υπόσχονται πολλά και μιλάνε για 1000 τρίχες ότι θα γεμίσεις κτλ.κτλ. γιατί τους ενδιαφέρει μόνο το χρήμα και δεν τους ενδιαφέρει αν ο ασθενής αργότερα έχει ένα τραγικό αποτέλεσμα.
Ακόμη και φίλοι μου έχουν πάει σε τέτοιες εταιρίες και τώρα κλαίνε.
Αν με βάζεις και μιλάω προσωπικά για μένα στο ίδιο καλάθι τότε Οκ.

Θα μπορούσα να βγάλω δεκάδες προσωπικά μηνύματα από το φόρουμ και από το Fb από πολλά άτομα που έχουμε απορρίψει σαν κλινική,άτομα τα οποία είχαν και χαμηλές προσδοκίες,άτομα που είναι έτοιμα να προσχωρήσουν σε μεταμόσχευση και τους έχουμε σταματήσει να μην κάνουν τίποτα γιατί θα πάνε χαμένα τα λεφτά τους?

Πιστεύεις μια κλινική σαν τις Κύπρου να θέλει κάποιον να φεύγει δυσαρεστημένος? Κάποιον να δίνει πετάμενα λεφτά και να φεύγει με 100 τρίχες και να μην έχει αποτέλεσμα?
Πιστεύεις εγώ τώρα που έκανα επέμβαση πριν μια εβδομάδα να με πρόσεξαν περισσότερο από εσένα η εσάς οι οποίοι θα θέλατε να προχωρήσετε σε μια μελλοντική μεταμόσχευση στην ίδια κλινική?

Όσο για την δότρια αυτό του είχα απαντήσει στην πρώτη σελίδα ο ίδιος.

(Θα σουλουπωθείς αρκετά και θα αλλάξει ως προς το καλύτερο η εικόνα σου.
Αυτό που μας ανησυχεί είναι η δότρια σου,βλέπω να κατεβαίνει το crown σου και να περιορίζει την safe zone).
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Επίσης φίλε kaiba ξέχασα να το αναφέρω,άτομα που έχουμε απορρίψει για μεταμόσχευση γνωρίζεις ότι τους δέχτηκαν σε άλλη κλινική τις Κύπρου. Μπορούν να το επιβεβαιώσουν αν διαβάζουν αυτό το μήνυμα.
Άτομα είναι απλοί αναγνώστες,άτομα που με έχουν ζητήσει την γνώμη τους και συνεχίζουμε να μιλάμε συνεχίζω να δέχομαι τις απορίες τους αν και αυτοί επέλεξαν κάποια άλλη κλινική.
 

kaiba

Active Member
Οταν καταλάβεις ότι και οι 2 κλινικές της Κύπρου είναι πιο πάνω από τις ελληνικές αλλά πιο κάτω από erdogan Lorenzo κλπ θα έχει νόημα αυτή η συζήτηση. Επίσης και η δικιά σου κλινική έχει κάνει λάθη σε εκτιμήσεις δοτριας και τα consultations δεν τα κάνει γιατρός. Τεσπα δεν χρειάζεται να βγούμε άλλο εκτός θέματος
 

Underdog

New Member
Καλησπερα στο φόρουμ, θα ήθελα να με κατατοπισετε όσο αναφορά το που μπορώ να προμηθευτώ το propecia 1 mg γιατί στο Ίντερνετ δεν βρίσκω κάτι. Αν μπορείτε επισυνάψτε μου κάποιο λινκ
 

Underdog

New Member
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση αλλά θα ήθελα να ξεκινήσω με propecia, γνωρίζεται από που μπορώ να το παραγγείλω ;
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Underdog

New Member
Το πληκτρολόγιο μου δείχνει ότι γράφω Ελληνικά. Έχω κάνει μια απλής ερώτηση και δεν μου έχει απάντηση κάποιος ! Μπορείτε να μου πείτε που μπορώ να προμηθευτώ την φίνα με καλύτερη τιμή ;
 

piros75

Well-Known Member
προφανώς για να μην σου απαντάμε δεν ξέρουμε. για δοκίμασε να ρωτήσεις σε νήμα στο τμήμα των θεραπειών (του φόρουμ) και όχι στο τμήμα των μεταμοσχεύσεων. Ίσως εκεί σου δώσουν την απάντηση που ψάχνεις.
 

giwrgos8888

Active Member
καλησπερα
αν γνωριζεται θα ηθελα να μαθω τη τιμη δινει ο lorenzo σε εμας το forum
steilte kai p.m
 

giwrgos8888

Active Member
μετα απο 4 μηνες ειδη θερπαπειας με minoxidil 5% finasteride kai dudasteride απο αποψη θεραπειας παω πολυ καλα.
τωρα για παρενεργειες ναι βλεπω αραιωμενο σπερμα και σε μερικες στασεις πανω στο σεχ ειχα προβλημα. αλλα θα το συνεχισω δεν σταματαω τωρα που το ξεκινησα.
 
  • Like
Reactions: tol

giwrgos8888

Active Member
sos παιδια καλησπερα θελω την βοηθεια σας. σημερα παρατηρησα το σπερμα μου ηταν καφετι {λογικα αιμα στο σπερμα}. τι να κανω; συνεχιζω κανονικα την θεραπεια με φινα ντουντα και μινοξ. αυτο το πραμα το ειχα ξαναπαθει πριν 2 χρονια τοτε μονο με την φιναστερ. και ο ουρολογος μου ειπε οτι εσπασε καποιο αγγειο. ειχα κανει και εξετασεις ολα ηταν ενταξει. απλος τοτε φοβηθηκα και την σταματησα.
 

dimitris50423

Well-Known Member
Πηγαινε στον γιατρο και πες του οσα παιρνεις. Δεν ειναι καραμελες δυστυχως. Τι τραβαμε για αυτο το μαλλι. Ενδοκρινολογο η καλυτερα ανδρολογο.
 

giwrgos8888

Active Member
λοιπον μετα απο 6 μηνες θεραπειας ειπα να στειλω νεες φωτογραφιες στους γιατρους.
ο λορεντζο δεν μου απαντησε ακομα.
ο ντε φρειτας ειπε να την συνεχισω και θα με ξανα δει σε 6 μηνες το ιδιο και ο κουτο. αφτοι οι δυο ειπαν οτι βλεπουμε δεν εχει σταματησει η τρυχοπτωση.
μονο ο ερτογαν μου ειπε για 5000 κραφτς και να συνεχισω να περνω φινα.
 
Μπλουζα