Η πορεία μου ως εδώ και επιλογή μεταμόσχευσης

makis25

Well-Known Member
Αν καποιος εχει πχ ηπια ακμη , κατι που επιρεαζει την εμφανιση του και ετσι επιρεαζει το πως νοιωθει . Αφηνεις την ακμη διχως θεραπεια και το στελνεις για ψυχοθεραπεια ωστε να μαθει να ζει καλα και με την ακμη; Του λες μηπως , περιμενε μερικα χρονια και αν χειροτερεψει τοτε βλεπουμε ; Αν επιμενει να τη θεραπευσει την ακμη τωρα που ειναι νωρις μιας και τον ενοχλει , του λες να κανει ψυχοθεραπεια γιατι εχει ζητημα; Αν καποιος εχει εκζεμα στα χερια , η στο προσωπο , η ψωριαση με σημαδια στο προσωπο και ετσι επιρεαζεται η εμφανιση του και ετσι επιρεαζεται η ψυχολογια του , τον στελνεις για θεραπεια η για ψυχοθεραπεια ωστε να μαθει να ζει με αλλειωσεις στο δερμα; Πλεον η τεχνολογια σημερα μας επιτρεψει να κανουμε αποκατασταση μαλλιων στο κεφαλι , με μερικες φορες πολυ καλα αποτελεσματα . Γιατι πρεπει να τα περιπλεκουμε ολα μεταξυ τους . Δεν εντυπωσιαζομαι με τη θεση και τους τιτλους κανενος , μονο απο τη δουλεια τους . Θα ψαξω τη δουλεια του κυριου και θα επανελθω καποια στιγμη .
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

makis25

Well-Known Member
Και τελος , ο γιωτης καλα θα κανει να βρει ενα τροπο οι κλινικες του να παραγουν ανταγωνιστικα αποτελεσματα , γιατι δυστυχώς οπως προεβλεψα περυσι , η προς τα κατω προσαρμογη των τιμων με επαληθεύει οταν ελεγα για race to bottom τακτικές . Ισως η dhi θελει ψυχολογους να θεραπεύουν την απογοητευση που εχουν οι ασθενεις απο τα αποτελεσματα της dhi . Και δεν το λεω καν αστεια.
 
  • Like
Reactions: tol

athenian

Well-Known Member
Είναι μεγάλο κεφάλαιο αυτό που έχουμε ανοίξει και θα ήταν ωραίο να υπήρχε ξεχωριστό νήμα για να το αναλύσουμε. Παρεμπιπτόντως το όνομα του ψυχιάτρου είναι Χαράλαμπος Παπαγεωργίου. Το γράφω για να σε βγάλω από τον κόπο του να βρεις πως ονομάζεται.
 

vag25

Well-Known Member
Και τελος , ο γιωτης καλα θα κανει να βρει ενα τροπο οι κλινικες του να παραγουν ανταγωνιστικα αποτελεσματα , γιατι δυστυχώς οπως προεβλεψα περυσι , η προς τα κατω προσαρμογη των τιμων με επαληθεύει οταν ελεγα για race to bottom τακτικές . Ισως η dhi θελει ψυχολογους να θεραπεύουν την απογοητευση που εχουν οι ασθενεις απο τα αποτελεσματα της dhi . Και δεν το λεω καν αστεια.
Η ανικανοτητα τους στις μμ δεν εχει ομως σχεση με την συγκεκριμενη αποψη τους. Εκτος αν επειδη δεν ξερουν να κανουν καλες μμ ειναι πουθεναδες σε ολα:p
 

vag25

Well-Known Member
Αν καποιος εχει πχ ηπια ακμη , κατι που επιρεαζει την εμφανιση του και ετσι επιρεαζει το πως νοιωθει . Αφηνεις την ακμη διχως θεραπεια και το στελνεις για ψυχοθεραπεια ωστε να μαθει να ζει καλα και με την ακμη; Του λες μηπως , περιμενε μερικα χρονια και αν χειροτερεψει τοτε βλεπουμε; Αν επιμενει να τη θεραπευσει την ακμη τωρα που ειναι νωρις μιας και τον ενοχλει , του λες να κανει ψυχοθεραπεια γιατι εχει ζητημα; Αν καποιος εχει εκζεμα στα χερια , η στο προσωπο , η ψωριαση με σημαδια στο προσωπο και ετσι επιρεαζεται η εμφανιση του και ετσι επιρεαζεται η ψυχολογια του , τον στελνεις για θεραπεια η για ψυχοθεραπεια ωστε να μαθει να ζει με αλλειωσεις στο δερμα; Πλεον η τεχνολογια σημερα μας επιτρεψει να κανουμε αποκατασταση μαλλιων στο κεφαλι , με μερικες φορες πολυ καλα αποτελεσματα . Γιατι πρεπει να τα περιπλεκουμε ολα μεταξυ τους . Δεν εντυπωσιαζομαι με τη θεση και τους τιτλους κανενος , μονο απο τη δουλεια τους . Θα ψαξω τη δουλεια του κυριου και θα επανελθω καποια στιγμη .

Ανοιγουμε ενα πολυ μεγαλο, αλλα ενδιαφερον θεμα.

ναι θα ηταν γαματο να ζουμε σε ενα κοσμο που δεν θα αισθανεσαι ασχημα για ολα αυτα. Θα βοηθαγε απο μονο του την καθε ακμη αυτο. Αλλα περισσοτερο θα βοηθαγε να ζουμε πιο ομορφα την ζωη μας και τελικα πιο αποδοτικα.
Εμεις ομως προτιμαμε να δινουμε σε καθε νεα γενια ακομα μεγαλυτερη σημασια στην εικονα(μια συγκεκριμενη εικονα), να καλλιεργουμε μεγαλυτερες απαιτησεις. Και να δημιουργουμε νεα κομπλεξ.
Δυστυχως το φορουμ αυτο κανει αθελα του.

Θα ακουστει πολυ κλισε, αλλα εσωτερικα χρειαζεται να φτιαξεις κατι, οχι εξωτερικα. Οταν μιλαμε για εμφάνιση ο καθενας ειναι μοναδικος για αυτο που ειναι. Οι ρεπλικες που προωθουμε για μαζικη παραγωγη τελειας εικονας δεν ειναι καν ερωτευσιμες. Αν ερθεις σε ουσιαστικη επαφη με τον εαυτο σου αυτο γινεται αυτονοητο. Οχι ρομαντικο ή ουτοπικο, αυτονοητο!.
Μου πηρε αρκετα χρονια θεραπειας για να καταλαβω οτι αυτο τελικα δεν ειναι κλισε(ετσι νομιζα) αλλα η πραγματικοτητα.

Στον τομεα Ιατρικης οσον αφορα την υγεια δεν τιθεται θεμα, αλλα σε επιπεδο εικονας επιμενω οτι μιλαμε για πανδημια.

YΓ. Φυσικα και ειμαι υπερ του να φτιαξεις κατι αν αυτο σε ενοχλει. Αλλα θα ηταν ακομα πιο ωραιο να μην σε ενοχλει.
 
Τελευταία επεξεργασία:

athenian

Well-Known Member
Φιλε @vag25 ειναι εν μερει δικαιολογημενο και αναμενομενο να αντιδρουν πολλα απο τα παιδια εδω οταν μιλαμε για ψυχοθεραπεια,ψυχοπαθολογια κτλ.Στην Ελλαδα βλεπεις ειναι ακομα μεγαλο ταμπου να πηγαινει καποιος σε ψυχιατρο η ψυχολογο,και ειδικα στην επαρχια,απο οπου ισως αρκετα μελη εχουν καταγωγη.
Επιμενω οτι θα ηταν ωραιο να ανοιξουμε ενα νημα που θα εχει να κανει με τετοιου ειδους θεματα αλλα δεν ξερω αν υπαρχει το καταλληλο υποβαθρο για αυτες τις συζητησεις.
 

naruto

Well-Known Member
φιλε μου εισαι NW2 και σε ωριμη σχετικα ηλικια.Για την ηλικια σου μια χαρα ειναι τα μαλλια σου,πανω απο το μεσο ορο.
Αν θες να επεμβεις κ να κανεις κατι θελει προσοχη.Μπορει να την παθεις οπως την επαθε ο Σαλονικιος.Δε θελει βιαστικες κινησεις.

Πολυ ενδιαφερον το θεμα που αναλυετε.Εγω θα πω οτι ειναι πολυ πιο ευκολο να χασεις το βαρος που σε ενοχλει,να φτιαξεις τα στραβα σου δοντια,να εξαλειψεις την ακμη στο προσωπο,να φτιαξεις τη μυτη του γυπα,τα πεταχτα αυτια σου κλπ κλπ

παρα να κανεις δεκαδες συνεδριες με ψυχολογους και να μαθεις να αποδεχεσε και να αγαπας τα ελατωματα σου.
Το μαλλι βεβαια ειναι καπως πιο δυσκολη κ περιπλοκη υποθεση απο τα παραπανω.

Κ τελος να πω πως δεν εχει να κανει με το πως σε βλεπουν οι αλλοι και το αν πληρεις τα κοινα προτυπα ομορφιας.Κ ο τελευταιος ανθρωπος του κοσμου να ημουν,αν καραφλιαζα το ιδιο σκατα θα αισθανομουν.

Υποθετικα και να γινει η καραφλα γινει το πιο μοδατο στυλ για εναν ανδρα και αρχιζουν να ξυριζουν ολοι τα μαλλια τους ,εγω παλι θα θελα να ειχα μαλλια.Κ ας ειναι ολοι οι αλλοι αντρες καραφλοι με γκομεναρες διπλα τους λογω της καραφλας.Εγω θα προτιμουσα να χα μαλλια
 

makis25

Well-Known Member
Vag25 και σε προηγουμενη συζητηση μας , και τωρα , παρατηρησα πως εχεις εντονες αντιστασεις σε πολυ απλες ιδεες . Δε χρειαζεται να κανουμε τα πραγματα πολυπλοκα , δε χρειαζεται καν να αποδομησουμε το πως χτιζει την ταυτοτητα του καποιος και το εξω και το μεσα κτλ . Μερικες βιολογικες αληθειες ειναι πολυ απλες . Καθαρα μπορεις να το δεις αν αφαιρεσεις ολες τις συναισθηματικες προεκτασεις . Οπως σε καθε τι , ετσι και στο σωμα , χαλανε πραγματα , μερικα μπορουμε να τα φτιαξουμε , μερικα οχι . Πραγματα που χαλανε μας επιρεαζουν ποικιλοτρόπως. Οπως μορφες ακμης και ψωριασης , που εφερα για παραδειγμα , ετσι και η τριχοπτωση , ακομα και με τη σημερινη τεχνολογια μπορει και διορθωνεται και μαλιστα πολλες φορες σχετικα ευκολα . Ολα τα παραπανω ειναι παθησεις του δερματος . Τιποτα αλλο . Τοσο απλο . Αντι να αφιερωνει καποιος τοσο πολυ απο τον εαυτο του , το μεσα του , για να χονεψει λιγη φαλακρα παραπανω , μπορει να τη διορθωσει και τον υπολοιπο χρονο βασανου και ενδοσκοπησης να τον αφιερωσει αλλου στη ζωη του , μιας και η ζωη ειναι μικρη και μικραινει καθε μερα .

Οι παθησεις αυτες , οπως και πολλες πολλες αρρωστιες πολυ πιο βαριες , αφαιρουν κατι απο εσενα που ειναι εμφανες , προφανες , το προβαλεις στο κοσμο , ειναι μεγαλο κομματι της ταυτοτητας σου , το μυαλο σου , το σωμα σου το γνωριζει , και ετσι νοιωθεις κατα κατι τι λιγοτερο αρτιμελής και οταν το διορθωσεις περναει γιατι διορθωσες τη ζημια που σου προκαλεσε μια παθηση . Αντι να επικεντρωνεσαι στο να θεραπευεις το συναισθημα , τις επιπτωσεις της αρρωστιας , καλυτερα να θεραπευεις την αρρωστια . Τωρα βεβαια καποιοι εκπαιδευουν τον εαυτο τους με τετοιο τροπο ωστε να σταματουν να νοιωθουν ασχημα για τις επιπτωσεις μιας παθησης γιατι ετσι μπορουν να ειναι λειτουργικοι καθε μερα , να εχουν λιγοτερο στρες , να ειναι καλυτερα προσαρμοσμενοι , πιο παραγωγικοι και με ποιο υγειεις σχεσεις . Αλλα για πολλες παθησεις , επιτελους ζουμε στην εποχη που ειναι επιλογη για το αν θα αλλαζουν την εμφανιση σου η οχι . Και η φαλακρα ειναι μια απο αυτες .

στον ψυχολογο και στον ψυχιατρο πηγαινουν ανθρωποι που εχουν παψει να ειναι λειτουργικοι , που πλεον χρειαζονται βοηθεια για να μπορουν να ειναι σε ισορροπια

στο δερματολογο και στο χειρουργο μεταμοσχευσης πηγαινουν αυτοι που θελουν να επιδιορθωσουν ο καθε ενας σε διαφορετικο βαθμο τις βλαβες που προκαλεσε μια παθηση , οπως η ακμη η η ψωριαση .

Τα υπολοιπα ειναι ηθικολογιες .
 

vag25

Well-Known Member
Πολυ ενδιαφερον το θεμα που αναλυετε.Εγω θα πω οτι ειναι πολυ πιο ευκολο να χασεις το βαρος που σε ενοχλει,να φτιαξεις τα στραβα σου δοντια,να εξαλειψεις την ακμη στο προσωπο,να φτιαξεις τη μυτη του γυπα,τα πεταχτα αυτια σου κλπ κλπ

παρα να κανεις δεκαδες συνεδριες με ψυχολογους και να μαθεις να αποδεχεσε και να αγαπας τα ελατωματα σου.
Αν δεν τα εχεις βρει με τον εαυτο σου, οσο μεγαλωνεις, φυσιολογικα θα γεννιουνται με γεωμετρικη προοδο ολο και περισσοτερα στραβα πανω σου που δεν θα τα αντεχεις. Αν θες κρατα το αυτο και ξαναδιαβασε το σε 20 χρονια.


Οσο για το αν ησουν μονος σου στην γη, το ακουω αυτο που λες αλλα και εγω πανω κατω τα ιδια ελεγα. Το προβλημα εχει να κανει με το πως σε εχει μαθει η κοινωνια να εισαι και τι να απαιτεις απο το εαυτο σου με βαση αυτη.
Πες οτι δεν ειχαμε ποτε μαλλι ως ανθρωποι στο κεφαλι απο την φυση μας. Αν εσυ ειχες NW1 μαλλι θα εκανες αποτριχωση για να βγαλεις και την τελευταια τριχα. Και σημερα εδω θα μιλαγες για τετοιες επεμβασεις.

Απανταω και στον Μακη με το παραπανω.
 

makis25

Well-Known Member
Φιλε @vag25 ειναι εν μερει δικαιολογημενο και αναμενομενο να αντιδρουν πολλα απο τα παιδια εδω οταν μιλαμε για ψυχοθεραπεια,ψυχοπαθολογια κτλ.Στην Ελλαδα βλεπεις ειναι ακομα μεγαλο ταμπου να πηγαινει καποιος σε ψυχιατρο η ψυχολογο,και ειδικα στην επαρχια,απο οπου ισως αρκετα μελη εχουν καταγωγη.
Επιμενω οτι θα ηταν ωραιο να ανοιξουμε ενα νημα που θα εχει να κανει με τετοιου ειδους θεματα αλλα δεν ξερω αν υπαρχει το καταλληλο υποβαθρο για αυτες τις συζητησεις.

Εγω αντεδρασα γιατι δε επειδη δε συμφωνεις με την αισθητικη του παιδιου που σκεφτηκε το ενδεχομενο μεταμοσχευσης , προτεινες ψυχοθεραπεια ! τραγικο! απ τα χειροτερα που εχω διαβασει εδω μεσα! Δεν εγραψα πουθενα , και δειξε μου που αν κανω λαθος , πως δεν ειναι χρησιμη η ψυχοθεραπεια . Αυτα που γραφεις ειναι προσβλητικα για ολους εδω μεσα . Επειδη δε συμφωνει καποιος μαζι σου , ειναι χωριατης ( και γραφεις την επαρχια με υποτιμιτικο τροπο) και αρα δεν εχει τι; παιδεια; κριτικη ικανοτητα; Που το ξερεις; Εκτος απο αλλες διαταραχες τωρα μαντευεις και βιογραφικα; και τις ζωες των αλλων;

Μα γιατι δε μπορεις να δεχτεις πως καποιος που εχει αλλο γουστο απο σενα , και για παραδειγμα θελει παραπανω μαλλι , δε χρειαζεται ψυχιατρο , απλα θελει κατι αλλο απο σενα . Και μαλιστα αυτο που θελει να κανει με τη μεταμοσχευση το παιδι ειναι και πολυ συνηθισμενο . Σιγα το πραγμα.
 

makis25

Well-Known Member
Αν δεν τα εχεις βρει με τον εαυτο σου, οσο μεγαλωνεις, φυσιολογικα θα γεννιουνται με γεωμετρικη προοδο ολο και περισσοτερα στραβα πανω σου που δεν θα τα αντεχεις. Αν θες κρατα το αυτο και ξαναδιαβασε το σε 20 χρονια.


Οσο για το αν ησουν μονος σου στην γη, το ακουω αυτο που λες αλλα και εγω πανω κατω τα ιδια ελεγα. Το προβλημα εχει να κανει με το πως σε εχει μαθει η κοινωνια να εισαι και τι να απαιτεις απο το εαυτο σου με βαση αυτη.
Πες οτι δεν ειχαμε ποτε μαλλι ως ανθρωποι στο κεφαλι απο την φυση μας. Αν εσυ ειχες NW1 μαλλι θα εκανες αποτριχωση για να βγαλεις και την τελευταια τριχα. Και σημερα εδω θα μιλαγες για τετοιες επεμβασεις.

Απανταω και στον Μακη με το παραπανω.

η αδρογενετικη αλωπεκια δεν ειναι φυσικο γηρας , ειναι παθηση του δερματος . Τα στραβα που θα δεις πανω σου μεγαλωνοντας θα τα δουν ολοι στον εαυτο τους . Το nw5 που θα γινεις , και γινονται μερικοι απ τα 20-25 , δεν το βλεπεις σε ολους το βλεπεις μονο σε καποιους που το δερμα τους ασθενει και γυμνωνεται. Και στη σημερινη εποχη , στο μετρο του δυνατου, αν γουσταρεις το αλλαζεις , αν γουσταρεις οχι , και εννοιοτε μερικοι αναλογα με το ποσο θα βελτιωσεις το προβλημα του δερματος θα κρινουν αν εισαι ψυχικα ικανος η αν χρειαζεσαι θεραπεια .
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

athenian

Well-Known Member
Στην επαρχια η κοινωνια ειναι πιο κλειστη και τα ταμπου περισσοτερα,δεν φταιω εγω για αυτο ουτε εννοω οτι καποιος ειναι χωριατης.Στο θεμα μας τωρα,οταν βλεπω εναν ανθρωπο nw2 να λεει οτι χρειαζεται μεταμοσχευση για να του φτιαξει την ψυχολογια ναι,πιστευω οτι αλλου ειναι το προβλημα.Αν μιλουσαμε για ενα nw4 σε παιδι 20 χρονων θα του εδινα πολλα ελαφρυντικα και θα ηταν πολυ φυσιολογικο να τον ριχνει μια τετοια εικονα.
 

vag25

Well-Known Member
Η διαφωνια μας Μακη βρισκεται στο οτι εσυ βλεπεις ως προβληματα τα της ''εικονας'' και εγω σου λεω οτι το προβλημα ειναι το δικο μας perspective για αυτην.

Για παντα θα διαφωνω μαζι σου σε αυτο. Καθετα οριζοντια, στον Ζ αξονα, στα παντα ολα.

Αυτο που περιγραφεις μου κανει περισσοτερο...''θα ειμαι τοξικομανης για παντα''. Οκ θα παιρνω την δοση μου οποτε θα νιωθω καλα. Ποιος ο λογος να κοψω τα ναρκωτικα για να γινω εσωτερικα καλα? Γιατι να χασω χρονο.
 

makis25

Well-Known Member
Στην επαρχια η κοινωνια ειναι πιο κλειστη και τα ταμπου περισσοτερα,δεν φταιω εγω για αυτο ουτε εννοω οτι καποιος ειναι χωριατης.Στο θεμα μας τωρα,οταν βλεπω εναν ανθρωπο nw2 να λεει οτι χρειαζεται μεταμοσχευση για να του φτιαξει την ψυχολογια ναι,πιστευω οτι αλλου ειναι το προβλημα.Αν μιλουσαμε για ενα nw4 σε παιδι 20 χρονων θα του εδινα πολλα ελαφρυντικα και θα ηταν πολυ φυσιολογικο να τον ριχνει μια τετοια εικονα.
και εσενα ποιος σε έχρησε κριτη ; ποιος σου ειπε πως το οριο ειναι nw2,5 και απο εκει και μπροστα καποιος εχει καποια διαταραχη , αλλα αν φτιαξει μεχρι nw2 hairline τοτε ειναι οκ; Αυτο που ειπα απο την αρχη συμβαινει , χρησιμοποιειτε την αισθητικη σας , τα προσωπικα σας , και κρινετε αμετροεπως ηθικολογοντας διχως να γνωριζετε το παραμικρο για τον αλλο .
 

vag25

Well-Known Member
η αδρογενετικη αλωπεκια δεν ειναι φυσικο γηρας , ειναι παθηση του δερματος . Τα στραβα που θα δεις πανω σου μεγαλωνοντας θα τα δουν ολοι στον εαυτο τους . Το nw5 που θα γινεις , και γινονται μερικοι απ τα 20-25 , δεν το βλεπεις σε ολους το βλεπεις μονο σε καποιους που το δερμα τους ασθενει και γυμνωνεται. Και στη σημερινη εποχη , στο μετρο του δυνατου, αν γουσταρεις το αλλαζεις , αν γουσταρεις οχι , και εννοιοτε μερικοι αναλογα με το ποσο θα βελτιωσεις το προβλημα του δερματος θα κρινουν αν εισαι ψυχικα ικανος η αν χρειαζεσαι θεραπεια .

Φυσικα και θα φτιαξεις κατι αν σε ενοχλει.
Εγω μιλαω για το πως θα ηθελα να βλεπαμε τους εαυτους μας. Που εν μερη ειναι ουτοπικο, γιατι τα πραγματα γινονται χειροτερα.
Εχω προβλεψει οτι θα μιλαμε για μποτοξ σε λιγα χρονια εδω και θα γινει. Επισης θα μπαινει μαλλί μεχρι το φρυδι οταν κλωνοποιηθουν τα τριχοθυλακια.
 

athenian

Well-Known Member
Ρε ανθρωπε καταλαβαινεις την εννοια των λεξεων που χρησιμοποιεις?Τι ηθικολογοντας λες συνεχεια?Και γιατι επιμενεις αν δεν σου αρεσει η αποψη μου?Εγω πιστευω πως η πλειοψηφια των ανθρωπων που μπαινουν για μεταμοσχευση εχουν ως ενα βαθμο δυσμορφοφοβια,και δεν το πιστευω μονο εγω αλλα και αρκετοι ειδικοι στην ψυχικη υγεια.Το προβλημα το δικο σου τωρα ποιο ειναι ακριβως?Δεν δεχεσαι αυτη την αποψη?Δικαιωμα σου,παμε παρακατω.Μην μας λες οτι να ναι ομως.
 

naruto

Well-Known Member
Αν δεν τα εχεις βρει με τον εαυτο σου, οσο μεγαλωνεις, φυσιολογικα θα γεννιουνται με γεωμετρικη προοδο ολο και περισσοτερα στραβα πανω σου που δεν θα τα αντεχεις. Αν θες κρατα το αυτο και ξαναδιαβασε το σε 20 χρονια.


Οσο για το αν ησουν μονος σου στην γη, το ακουω αυτο που λες αλλα και εγω πανω κατω τα ιδια ελεγα. Το προβλημα εχει να κανει με το πως σε εχει μαθει η κοινωνια να εισαι και τι να απαιτεις απο το εαυτο σου με βαση αυτη.
Πες οτι δεν ειχαμε ποτε μαλλι ως ανθρωποι στο κεφαλι απο την φυση μας. Αν εσυ ειχες NW1 μαλλι θα εκανες αποτριχωση για να βγαλεις και την τελευταια τριχα. Και σημερα εδω θα μιλαγες για τετοιες επεμβασεις.

Απανταω και στον Μακη με το παραπανω.
Πολυ ευγενικα διαφωνω σε ολα οσα ειπες.Ολοι οι ανθρωποι μεγαλωνουμε,γερναμε αν θες.Κ εγω δεν ειμαι πια 20 χρονων.Ειμαι 30.
Κ σαφως ειμαι σε μια ηλικια που το σωμα εχει περασει το πικ του και εχει αρχισει κ πεφτει.Και θα συνεχισει να πεφτει και να πεφτει και να βγαζει προβληματα.Ειμαι τελειως οκ με αυτο.Οποιος δεν ειναι οκ με αυτο τοτε ναι εχει προβλημα.
Δεν με νοιαζει που γερναω.Εμενα με νοιαζει που καραφλιαζω.

Οσο για το οτι θα εκανα αποτριχωση για να μοιασω στους υπολοιπους καραφλους αντρες,ουτε καν.
Η κοινωνια απαιτει πολλα πραγματα,εσυ επιλεγεις ποια θα ακολουθησεις.Οταν ημουν λυκειο ηταν της μοδας για τα αγορια να καπνιζουν.Θεωρουταν καποιος κουλ κ μαγκας αν εκανε τσιγαρο.Κ φυσικα ειχε κ μεγαλυτερη επιτυχια στα κοριτσια.9 στους 10 φιλους μου καπνιζαν τοτε συνειδητα για αυτο το λογο.
Εγω δεν το εβαλα ποτε στο στομα μου και ας με λεγαν ξενερωτο,κας ας ημουν μπακουρι το περισσοτερο καιρο
Επειδη δλδ ειναι της μοδας η Μιναζ κ η Καρτντασιαν πρεπει να γουσταρουμε ολοι γυναικες φαλαινες πχ :p

Οποτε οχι φιλε μου.Καλυτερα με μαλλια κ ας ημουν δακτυλοδεικτουμενος,περιεργος
 

vag25

Well-Known Member
Δλδ Ναρουτο μου λες οτι αν ο ανθρωπος(ολοι μας δηλαδη) γεννιόταν χωρις μαλλια, και δεν υπηρχε στο DNA του αυτο σαν ενδεχομενο. Δεν ηταν στην φυση του ρε παιδι μου να εχει τριχες στο κεφαλί.
Εσυ πιστευεις οτι θα ηθελες να εχεις μαλλια και να εισαι ο μονος που εχει μαλλια?

Στο λεω οτι αυτο δεν παιζει!!!!!!!! Ποτε ομως!

Και εδω ακριβως βρισκεται και ο λογος που δεν καταλαβαινομαστε, με Μακη και με σενα.

ΥΓ. Οσον αφορα τα γηρατειά θελω να σε δω σε 5-10-15-20 χρονια πραγματικα. Τωρα στα 30 εχεις δερματακι φρεσκο ακομα και πιθανον οχι ασπρα μαλλια.
 
Τελευταία επεξεργασία:

makis25

Well-Known Member
Ρε ανθρωπε καταλαβαινεις την εννοια των λεξεων που χρησιμοποιεις?Τι ηθικολογοντας λες συνεχεια?Και γιατι επιμενεις αν δεν σου αρεσει η αποψη μου?Εγω πιστευω πως η πλειοψηφια των ανθρωπων που μπαινουν για μεταμοσχευση εχουν ως ενα βαθμο δυσμορφοφοβια,και δεν το πιστευω μονο εγω αλλα και αρκετοι ειδικοι στην ψυχικη υγεια.Το προβλημα το δικο σου τωρα ποιο ειναι ακριβως?Δεν δεχεσαι αυτη την αποψη?Δικαιωμα σου,παμε παρακατω.Μην μας λες οτι να ναι ομως.

Ελληνικά μιλαω. Απλα . Με επιχειρηματα και παραδειγματα . Τωρα καταλαβαινω πως απεφυγες να απαντησεις σχεδον σε ολα επειδη δεν μπορεις . Τη διαφωνια μου την ανεφερα 3-4 φορες . Γιατι γινεσαι εριστικος ; προς τι ο εκνευρισμος ; εβγαλες ενα αστήρικτο συμπέρασμα για ενα νεο μελος και καποιος αντεδρασε με αυτα που ειπες , και συγχύστηκες . αυτο εγινε . Οτι αλλο ειπες ηταν προσφυγη στην αυθεντια .

Ειπες δηλαδη αν ηταν πιο φαλακρος και εβαζε μαλλι . τοτε οκ . Τωρα ειναι λιγοτερο φαλακρος αρα για να θελει μαλλι εχει καποια διαταραχη . Αυθαιρετα συμπερασματα δικα σου με αυθαιρετα κριτηρια . Σε ρωταω γιατι και ποιος εισαι εσυ να κρινεις ετσι , θυμωνεις , και μου απαντας μετα απο 2 σελιδες " πολλοι λενε πως αυτοι που κανουν μεταμοσχευση εχουν την ταδε διαταραχη¨
 

athenian

Well-Known Member
Θες δλδ να σου απαντησω με παραπομπες σε ερευνες ας πουμε?Και να το κανω παλι δεν σε ενδιαφερει γιατι οταν αναφερθηκες στον Γιωτη και στη συνεργασια του με εναν απο τους κορυφαιους ψυχιατρους της χωρας το εκανες υποτιμητικα,αρα μαλλον δεν θεωρεις σημαντικη οποια αποψη δεν σου ταιριαζει.Γιαυτο εκνευριζομαι.Εχεις καθε δικαιωμα να μην σου αρεσει η ψυχοθεραπεια,να την θεωρεις ανουσια,να θεωρεις οτι θες τελος παντων,αλλα δεν εχεις δικαιωμα να με κατηγορεις για δηθεν ηθικολογια με στρεβλα κιολας κριτηρια.
 
Μπλουζα