1. Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies. Learn More.

Η δίαιτα με τις μπανάνες από το bananagirl

Συζήτηση στο φόρουμ 'Διατροφή-Υγεία' που ξεκίνησε από το μέλος Άκης, στις 31 Δεκεμβρίου 2014.

 1. Άκης

  Άκης Administrator

  Κάθε τόσο ξεπετάγεται κάποιος/α που υποστηρίζει και έναν δικό του τρόπο αδυνατίσματος. Αυτό ισχύει και για την Αυστραλή Freelee, ή αλλιώς «the Banana girl» όπως είναι γνωστή στο διαδίκτυο, η οποία και διατηρεί τη σιλουέτα της τρώγοντας μόνο μπανάνες.  Κάθε τόσο ξεπετάγεται κάποιος/α που υποστηρίζει και έναν δικό του τρόπο αδυνατίσματος. Αυτό ισχύει και για την Αυστραλή Freelee, ή αλλιώς «the Banana girl» όπως είναι γνωστή στο διαδίκτυο, η οποία και διατηρεί τη σιλουέτα της τρώγοντας μόνο μπανάνες.

  Και μην νομίσετε ότι τρώγοντας μερικές μπανάνες θα χάσετε κιλά. Η Freelee τρώει περί της 51 μπανάνες την ημέρα, αν και δεν χρειάζεται τόσες πολλές όπως μας λέει και η ίδια:
  «Δεν είναι υποχρεωτικό να φάτε όλες αυτές τις μπανάνες. Το χρησιμοποιώ για να σας δείξω ότι πρέπει να τρώτε πολύ για να μείνετε αδύνατοι». Βέβαια τόσες πολλές μπανάνες θα δίνουν και κάμποσες θερμίδες, αλλά η ίδια υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. «Υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι εκεί έξω που λένε περιορίστε τις θερμίδες για να χάσετε κιλά, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια» λέει.  Τώρα δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί κάποιος να ακολουθήσει αυτήν την δίαιτα, ιδιαίτερα δε αν σκεφτείται το κόστος που έχει η αγορά 50 μπανάνων την ημέρα. Η ίδια βέβαια εξηγεί ότι δεν τρώει μόνο μπανάνες, απλά δεν τρώει βρασμένα ή μαγειρεμένα φαγητά ως το απόγευμα και το βράδυ μπορεί να τρώει βραστές πατάτες.
  «Υπάρχουν φανταστικά αποτελέσματα σε αυτή τη δίαιτα. Σε μια ισορροπημένη δίαιτα με φρούτα και λαχανικά πρέπει ωστόσο κάποιος να προσέχει το σίδηρο, το ασβέστιο και την βιταμίνη Β12 και σε συνεννόηση με έναν γιατρό να τα παίρνει σε συμπλήρωμα» δηλώνει.

  koritsi-me-mpananes-17.jpg
   

Μοιραστείτε τη σελίδα