Ηρθε η ώρα μου?

Καλησπέρα σε όλους.
Εδώ και 3 περίπου χρόνια χρησιμοποιώ μινοξιδίλη. Πάντα έλεγα να καθυστερήσω την μμ όσο μπορούσα και η αλήθεια είναι ότι πιστεύω πως σιγά σιγά έρχεται η ώρα μου.
Eχω διαβάσει κάποια πράγματα στο φορουμ που ήταν πολύ χρήσιμα!
Οσο αφορά τις κλινικές δεν έχω ακόμα σχηματίσει ολοκληρωμένη άποψη. Η επικρατούσα γνώμη είναι ότι δυο κλινικές στην Ελλάδα δίνουν σχετικά καλά αποτελέσματα , τα οποία δεν φτάνουν στα επίπεδα της Κύπρου και Ισπανίας. Αν κάνω λάθος θα ήθελα να με διορθώσετε.

Τσέκαρα τα αποτελέσματα του Λορέτζο Ισπανία και πραγματικά έμεινα άφωνος. Τι κόστος μπορεί να έχει κατα προσέγγιση μια μμ εκεί ?
Επίσης σε τι Norwood είμαι ?

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας
kGhJZfS
VH3FZdj


https://ibb.co/VH3FZdj
https://ibb.co/kGhJZfS
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kaiba

Active Member
Λορεντζο θες πανω απο 10.000 κοιτα για κυπρο καλυτερα ιδια τιμη ειναι πανω κατω με ελλαδα σε λιγο θα ρθει και για συμβουλευτικα ραντεβου δωρεαν ο Γεωργιου που ναι πολυ καλος γιατρος ειδικα στις Hairline αν θες δηλωσε συμμετοχη ειναι δωρεαν. Επισης γνωμη μου ειναι να αρχισεις και φινα αμα θες για 1 χρονο πρωτα και μετα να κανεις μεταμοσχευση
 
Η αλήθεια είναι ότι το κόστος δεν πρέπει να είναι παράγοντας για την επιλογή της κλινικής αλλά ο φίλος Λορέτζο το παράκανε!!
Η διαφορά στο αποτέλεσμα είναι τέτοιο που να δικαιολογεί τόσο μεγάλη διαφορά τιμής ?

Αν θες εξήγησε μου γιατί φινα 1 χρόνο πριν την μεταμόσχευση ?

Ευχαριστω
 
Επίσης τσέκαρα στην ΗDC Κυπρο, ότι θέλει 3,5 ευρώ/ μόσχευμα . Αρα αν μιλάμε για 2.000 - 2.500 μοσχεύματα που είναι σύνηθες το ποσό φτάνει απο 7.000 εως 9.000 περιπου ! Τιμή Λορέτζου δηλαδή ...
 

kaiba

Active Member
Γιατι η φινα θα σου πυκνωσει το μαλλι θα γεμισει τα κενα και θα δυναμωσει την δοτρια. Επισης αν δεν παιρνεις φινα μπορει να κανεις μεταμοσχευση και μετα να πεσουν τα υπολοιπα. Αν εχεις αρκετη οικονομικη δυνατοτητα εγω στην θεση σου θα χα νο1 επιλογη τον Ερνοτγαν τουρκια με 2.5 ευρω το graft και μετα Γεωργιου απο κύπρο. Η Hdc εννοειται πως ειναι πολυ καλη κλινικη αλλα αν ειναι να δωσω τα λεφτα για Μαρα προτιμω Ερντογαν και αν ειναι να δωσω τα λεφτα για την καινουρια προτιμω Γεωργιου.
Προσωπικη μου αποψη παντα. Για μενα κανε θεραπεια για 1 χρονο κατσε διαβασε παρουσιασες πηγαινε σε δωρεαν συμβουλευτικα και θα χεις και τον χρονο να αποφασισεις.
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Επίσης τσέκαρα στην ΗDC Κυπρο, ότι θέλει 3,5 ευρώ/ μόσχευμα . Αρα αν μιλάμε για 2.000 - 2.500 μοσχεύματα που είναι σύνηθες το ποσό φτάνει απο 7.000 εως 9.000 περιπου ! Τιμή Λορέτζου δηλαδή ...

Από 1,80 έως 2,30 είναι η τιμή για την Ελλαδική αγορά.
 

piros75

Well-Known Member
κατ' αρχάς να σου πω ότι σκίαχτηκα από τον τίτλο του θέματός σου (λολ).
είσαι NW 3 vertex και πας μάλλον για NW5-6, Οπότε δεν αρκεί η μμ σίγουρα θα χρειαστείς και μια θεραπεία για συμπλήρωμα.
 
Μπλουζα