Ετοιμος για ahc

Tsek

Well-Known Member
Η κοκκινιά είναι σαν σημάδι το είχα και πριν την επέμβαση.
Δεν είναι ερεθισμός.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Tsek

Well-Known Member
Δεν μπόρεσα να πάω τη μέρα που συμφωνήσαμε, πήγα να το ακυρώσω και έκατσε η τιμή υπερ μου , αντί δηλαδή να ακυρώσω να ανεβάσω το ποσό και να είναι διπλή.
 

Tsek

Well-Known Member
Τέλειωσε όμως αυτό.
Παμε στο crown. Ακούω απόψεις, και αριθμό για γκραφς απο γενια-σώμα
 

Giorgos-3

Well-Known Member
Ε τι απόψεις; Απ οτι εχω διαβασει κ λετε οτι βαλεις απ αυτες τις περιοχές υπολογίζεις το 40-50% δεν πιανουν ; Κανε τους υπολογισμόυς σου....
 

Tsek

Well-Known Member
Αν δεν έχεις κάτι παραπάνω για ανάλυση Γιώργο μπορεί να έχει κάποιος άλλος
 

aeratos28

Just aeratos
Οι φωτό τσεκ,δεν είναι καλές.αντικειμενικα..δεν το λέω ούτε για βαβούρα ούτε για τπτ άλλο.δεν δείχνουν καθαρά τπτ.σε μια φωτό που είναι πανοραμική,εκεί φαίνεται πως λείπει η hairline ..είναι τέρμα ανοιχτοί εντελώς οι κρόταφοι και έχει φτιαχτεί μόνο το κεντρικό τσουλούφι.μονο όμως ..από την άλλη τα grafts που έβαλες βγήκαν σίγουρα σε ποσοστό άνω του 90%..από άδειος σε α και β ζώνη τώρα έχεις μαλλιά..όμως φίλε οι φωτό δεν δείχνουν κάτι πέρα από αυτό.και ξαναλέω,δεν τα λέω για βαβούρα.
Και φωτό,δεν είναι ότι ήθελα η σου ζήτησα αδερφε,γιατί δεν έβαζες σε ρωτούσα.καμια σχέση το ένα με το άλλο.
 

koumparos

Well-Known Member
Tsek οι φωτος ειναι χαλια.Ασε τις ταρζανιες και βαλε σωστες φωτο.:rolleyes:
Εγω στη θεση σου θα ξηλωνα την υπολοιπη δοτρια και οσα μπορουσα απο μουσια.
Εδω που εφτασες πρεπει να το ολοκληρωσεις να τελειωνεις οριστικα με την αραιωση.
 

Tsek

Well-Known Member
Δεν ήθελα να βγώ ούτε πόντο πέρα απο την γραμμή που είχα. Είμαι 37 χρονών. Δεν ήθελα παραπάνω μπροστά και κροτάφους δεν έχω απο 23 ετών.
Θα ήταν παράτερο να αποκτήσω τώρα ξαφνικά .Θα έκανε μπαμ με την μία και το θεωρώ σπατάλη των γκαρφς για την περίπτωσή μου. Για την hairline δεν έχεις δίκαιο.
 

koumparos

Well-Known Member
Απλα πραγματα.Το υπολοιπο φιλετο α.β ζωνη και οτι μπορεις απο μουσια στο κραουν.Το κραουν δεν σε νοιαζει να μην ειναι πυκνο
διοτι ησουν και μεγαλο norwood και οπως ξερεις σε τετοιες κλιμακες θαυματα δεν γινονται.Γνωμη μου βεβαιως βεβαιως
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
Tsek και η δική μου άποψη είναι να βγάλεις πάλι από δοτρια και πάρε και από γένια για πιο πισω.
Εφόσον έχεις δοτρια χρησιμοποίησε την. Τα μοσχευματα από σώμα μπορεί να μη σου χρειαστούν και ποτέ.
Μεγάλη αλλαγή είχες και εσύ. Και η τιμή ότι πιο χαμηλό έχω ακούσει. Άλλη μια και καθάρισες
 

aeratos28

Just aeratos
Δεν είπα να είχες κάνει κατέβασμα της hairline από εκεί που είναι τώρα..απλά να είχε μεγαλύτερο εύρος,να ήταν μικρότεροι οι κροτάφους με ένα οβάλ σχεδιασμό και όχι απόλυτο τριγωνικό..δεν θα έκανε μπαμ και θα ταίριαζε στην ηλικία σου.τωρα από εκεί και πέρα συμφωνώ με τον κουμπάρο..παίξε με ότι grafts έχεις από κεφάλι ακομα στην α και β ζώνη με αυτό το σχήμα που σου είπα,ελαφρυ κατέβασμα κροταφων και οβάλ σχεδιασμό hairline και ένα touch στην ένωση με temples και στο middle και crown βάλε από σώμα και γενιά ..νομίζω είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις.
 

PROF

Active Member
Αγαπητέ Τσεκ οι φωτογραφίες που έχεις ανεβάσει πλην μιας, οπως φαντάζομαι ότι και εσύ αντιλαμβάνεσαι δεν αποτυπώνουν
το αποτέλεσμα, αλλά δοθείσης της ευκαιρίας καλό είναι τα παιδιά που δεν έχουν κάνει μμ να καταλάβουν πόσο διαφορετικά
μπορεί να αποτυπωθεί ένα αποτέλεσμα σε μια φωτογραφία με συγκεκριμένο φωτισμό και γωνία και να μην εντυπωσιάζονται
τόσο εύκολα όταν βλέπουν άτομα να δείχνουν ότι έγιναν σούπερ βάζοντας 2000 έως 3000grafts σε περιοχές που μερικές φορές ξεπερνούν σε έκταση τα 100cm2.
Όσον αφορά τον Τσεκ θεωρώ ότι με μια ακόμη επέμβαση της τάξεως των 3000 έως 4000grafts μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά.
Κατά τη γνώμη μου πρέπει να ρίξει τουλάχιστον 2000 hair grafts σε επανασχεδιασμό hairline + α+β και στο crown άλλα τουλάχιστον 1500 από τα οποία εάν μπορεί τουλάχιστον τα 500 να τα πάρει από γένια. Τα υπόλοιπα body grafts (στήθος, πόδια, κλπ.) κατά την αποψή μου δεν ενδείκνυνται για την περίπτωση του Tsek διότι έχει ακόμη άλλα απόθέματα, αυτά τα χρησιμοποιείς όταν είσαι βαθύ εξάρι ή 7άρι με μάπα δότρια και εν γνώσει σου ότι έχουν αρκετά χαμηλότερο ποσοστό επιβίωσης, άλλο κύκλο ζωής, είναι πιο αδύναμα και πολλά άλλα προβλήματα που δε συνάδουν με την περιπτωσή σου, αντίθετα με τα γένια που σε ένα καλό γιατρό η επιβιωσή τους μπορεί να είναι κοντά στα head grafts.
Καλή συνέχεια Τσεκ!
 

piros75

Well-Known Member
Εγώ από την άλλη θεωρώ ότι οι φωτογραφίες του δείχνουν την γενική εικόνα και άρα δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να κατηγορηθεί για παραπλάνηση. Πήρε ένα πολύ καλό και φυσικό αποτέλεσμα και νομίζω ότι με άλλη μία θα είναι σούπερ.
 

Tsek

Well-Known Member
Δεν είναι τριγωνική η hairline. Οβάλ είναι απλα είναι στενή γιατί έτσι είναι το κρανίο μου.
Και το θέμα είναι ταιριάζει επάνω μου. Στις φωτογραφίες μόνη της ξέρω πως δεν έχει καποιο απο τα στάνταρ σχέδια των μεταμοσχεύσεων γιατί πάτησα ακριβώς πάνω στα φυσικά όρια.
Σε ολόκληρη φωτογραφία με πρόσωπο θα φαίνεται ένα ωραίο σύνολο. Σκέτη ας την βλέπει όπως θέλει ο κάθε ένας.
 

aeratos28

Just aeratos
Εσύ δεν τη βλέπεις τριγωνική,εγώ την βλέπω τριγωνική..ο καθένας έχει την άποψη του και τα γούστα του.επίσης στενό κεφάλι δεν το λες.μεγαλο μέτωπο φαίνεται ότι έχεις έτσι όπως το βλέπω γιατί ψιλοφαινεται που είναι τα φρύδια σου..και φαίνεται να υπάρχει μεγάλη αποσταση με το τρίγωνο..σε συνδιασμό με τους φουλ ανοιχτούς κροτάφους υπερτονίζεται ο τριγωνικός σχεδιασμός..αν εσύ που βλέπεις κάθε μέρα τον εαυτό σου αρέσει πάνε πάσο όλα όσα λέμε.αλλα οβάλ που λες δεν είναι σε καμία των περιπτώσεων..
 

dimitris50423

Well-Known Member
o καθε ανθρωπος εχει διαφορετικο σχημα στη hairline του. το θεμα ειναι η νεα hairline σε μια μεταμοσχευση να παταει οσο περισσοτερο γινεται σε αυτο που υπηρχε πριν χρονια γιατι αυτο ταιριαζει στο προσωπο του καθενος και σε δειχνει χρονια νεοτερο.
επισης ειναι και θεμα γουστου για καποιους. ;)
 

aeratos28

Just aeratos
Αυτό που λες Δημήτρη λέω και εγώ ..αδύνατον να είχε μια ζωή αυτό το σχεδιασμό στη hairline o τσεκ..όπως είπε πάτησε στην ήδη υπάρχουσα hairline που είχε τώρα.οχι σε αυτή που είχε πριν αρκετά χρόνια..
 
Μπλουζα