Ελλάδα vs εξωτερικό (για πολλοστή φορά)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Harris_G

Well-Known Member
Τουμπανο ειναι ο Κριστιανο, εγω ημουν σιγουρος οτι τον εκανε ο Lorenzo λογω της παρουσιας του στη Μαδριτη και λογω του οτι βγαινει το μεροκαματο :D
 

vlafo

Well-Known Member
Αναφέρεται ότι θα κοστίζει 4.000€ χωρίς καμία άλλη λεπτομέρεια.
Η κλινική πάντως φαίνεται high lux.
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Πολύ σπάνια επενδύσεις από καλλιτέχνες και αθλητές είναι επιτυχημένες. Πάντως θα δημιουργήσει μεγάλη αίσθηση στην Ισπανική αγορά και πιθανώς θα έχει και επίπτωση στις τιμές


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

vlafo

Well-Known Member
Σίγουρα θα συμπαρασύρει ένα τέτοιο εγχείρημα τις τιμές.
Πολύ ενδιαφέρον ιδίως για το μέγεθος τής κλινικής.
 

paulakos266

Active Member
παιδια θελω να ρωτησω οσοι κανατε μμ στο εξωτερικο. γυρνωντας στο αεροδρομιο μπορειτε να φορέσετε καπελο η απαγορευεται
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Μπορείς να φορέσεις,το πολύ πολύ να σε πούνε να το βγάλεις μια στιγμή μόνο εκεί που κάνουν οι αστυνομικοί έλεγχο τα διαβατήρια. Εγω φέτος δεν φόρεσα καν ήμουν έτσι όπως ήμουν μετά την μεταμόσχευση εξάλλου δεν με ξέρει και κάνεις και δεν με κοιτούσαν καν περίεργα.
Απλα φόρεσε το απαλά μην τραυματίσεις τα μοσχεύματα.
 

giwrgos athina

Active Member
Παιδεια αν στην νεα κλινικη του bisanga με τον cole ζητησεις να σε χειρουργησει ο ιδιος ο bisanga με την ομαδα του χωρις να συμετεχουβ στο χειρουργειο οι εκπαιδευομενοι νεοοι γιατροι θα γινεται λετε?Επισεις ποιον θεωρειταο καλυτερο τον bisanga και να κανεις μμ στο.κολονακι η να πας τουρκια στον ερντογαν;
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giwrgos athina

Active Member
Γιατι ειναι ξεπερασμενος?Τι εννοεις με αυτο;εμενα καποτε μου τον ειχαν προτεινει ατομα απο το φορουμ σαν την ποιο δυνατη επιλογη στην ευρωπη.
 

koumparos

Well-Known Member
Τον έχουν ξεπεράσει και ο Λορέντζο και ο Ερντογάν.Μιλανε τα αποτελέσματα και το feedback αμέτρητων χρηστών στο ίντερνετ.Σε καμία περίπτωση δεν είναι νούμερο 1 στην Ευρώπη.Νουμερο 1 είναι ο Λορέντζο και ακολουθεί από δίπλα ο Ερντογάν.Προσωπικες απόψεις βεβαίως βεβαίως.
 

Stripar

Established Member
@giwrgos athina
Εσυ μιλάς για πριν από 6 χρόνια που όντως ήταν ένα δυνατό όνομα στην Ευρώπη.
Μάλιστα είχε έρθει και στην Αθήνα για consultation και είχε γίνει λαϊκό προσκύνημα...
Ομως τα πράγματα αλλάζουν, οι τεχνικές εξελίσσονται τα συνέδρια επιμορφώσουν τους γιατρούς και τον κόσμο ( ο bisanga έχει να εμφανιστεί χρόνια) ενώ οι άνθρωποι μεγαλώνουν συνεπώς και οι γιατροί.
Τα top ονόματα ειναι αυτά που περιγράφει ο @koumparos με μερικούς ακόμα Ισπανούς και Τούρκους να ξεχωρίζουν από την τεράστια αγέλη των κλινικών μεταμοσχεύσεων που μεγαλώνει μέρα με τη μέρα...
 

Harris_G

Well-Known Member
Μετά από Erdogan ποιοι έχουν καλό Momentum τώρα? Keser και Kaan? Ειλικρινά έχω να ασχοληθώ με Τουρκία πολύ καιρό γιαυτο ρωτάω. Ο Doganay πάντως που τον παρουσίαζαν ως νο2 μετά από Erdo, πρέπει να έχει πατώσει.
 

giwrgos athina

Active Member
Ευχαριστώ stripar. δεν το ήξερα αυτά μιας και δεν παρακολουθώ πολύ το φόρουμ τελευταία και θυμάμαι παλιά που είχα πάει και στο consultation που αναφέρεις και ήταν όπως τα λες και επικρατούσε η άποψη πως ήταν από τις ποιο δυνατές επιλογές ο bisanga
.Αν και δεν προχώρησα μαζί του τότε τον είχα στο μυαλό μου για μεταμοσχρυσή μελλοντικά αλλά μου φαίνεται θα ψάχνω για Τουρκία αν ο γιατρός ασχολείται και με μεταμόσχευση από γεννια δε μεγάλα norwood όπως εγώ.
 

paulakos266

Active Member
Παιδεια σόρρυ που γράφω σε αυτό το νήμα αλλά δεν θέλω να ανοίξω άλλο για να κάνω μία ερώτηση.επειδή τον Ιούλιο θα πάω Γερμανία θέλω να πάρω προσκαρ από δω πέρα θα μπορέσω να τα περάσω από το αεροδρόμιο ή θα υπάρχει πρόβλημα??
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
παιδιά κάποιος να απαντήσεις στην παραπάνω ερώτηση κανείς ??


Δεν έχεις πρόβλημα με τέτοια χάπια ούτε με Βιάγκρα που στην γερμάνια με έχουν πει τα περνούν μόνο με συνταγή.
Ακόμη και καθημερινά εκατοντάδες άνθρωποι που ταξιδεύουν έχουν ζαναξ-λεξοτανιλ μαζί τους...οκ εκτός αν έχεις κάνα σάκο γεμάτο ηρεμιστικά.
 

paulakos266

Active Member
John ευχαριστώ για την απάντηση σκέφτομαι να πάρω 6 προσκαρ και να τα βάλω όλα στο ίδιο κουτί
 
Μπλουζα