Δότρια 1 μήνα μετά..

Neas

New Member
Παίδες καλησπέρα,

Πριν 1 μήνα ακριβώς σήμερα έκανα μμ. Το φόρουμ αυτό το ανάκάλυψα την επόμενη μέρα της επέμβασης όταν έμεινα έγκλειστος σπίτι με μπόλικο χρόνο. Καλώς η κακώς η (απόφαση - έρευνα - ραντεβού - επέμβαση) έγιναν όλα εντός 7 ημερών. Γενικώς λειτουργώ άμεσα χωρίς πολλά πολλά, και ειδικά για τη μμ, δεν ήθελα να διυλίσω τον κώνωπα για να μην το μετανοιώσω.

Έχοντας λοιπόν πει αυτά, νοιώθω πως αν είχα τις γνώσεις τότε (που έχω τώρα, έχοντας διαβάσει εκτενώς σε αυτό το φόρουμ), ίσως να ήμουνα πιο υποψιασμένος αναφορικά στη δότρια περιοχή. Το πρόβλημα αραίωσης ήταν σχετικά μικρό - υποχώρηση στη hairline και αραιώση λίγο μπροστά άρα θεώρησα ότι δεν θα γίνει κάποια ζημιά στη δότρια αφού υπέθεσα ότι τα grafts θα τα πάρουν διάσπαρτα.

Οταν έφυγα απο την κλινική ομως και με είδα την επόμενη μέρα αντίκρυσα το περιβόητο 'παράθυρο'. Νόμισα ότι αυτό θα σβήσει αλλά ένα μήνα μετά αυτό ακόμα διαγράφεται ξεκάθαρα. Άρχιζω να πιστέυω τώρα ότι πραγματικά με μάδησε (αφού ακόμα νοιώθω και τσούξιμο) και ότι θα πρέπει να μακρύνει πολύ το μαλλί για να το κρύψει. Το κακό έιναι ότι δεκαετίες τώρα έχω ψιλοξυρισμένο πίσω κούρεμα (buzz cut) και τώρα θα πρέπει να αλλάξω...looκ? Καθόλου δεν μ'αρεσει.

Παίδες, θα βελτιωθεί αυτή η εικόνα η πάει τώρα μου το μάδησε μια και καλή ? Ευχαριστώ
 
Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tasos33

Well-Known Member
Καλη φυτρωση,δωσε στοιχεια ποσα εβαλες και φωτο απο μπροστα.

Το παραθυρο θα το παντρευτεις απο δω και στο εξης, απο την στιγμη που σου αφαιρεσε τρίχες απο το παραθυρο η περιοχη αυτη θα ειμαι πιο αραιή σε σχεση μη την γυρω περιοχη.

Ισως υπαρξει μια μικρη βελτιωση αν υποθεσουμε οτι καποια απο tα μαλλια αυτα εχουν υποστει σοκ λος και θα επανερθουν.
 
Τελευταία επεξεργασία:

felaini

Active Member
Το θεμα ειναι οτι προφανως δεν σε σεβεται αυτη η κλινικη!! Ακυρωνει το να χεις επιλογη να κουρεψεις στο μελλον κοντο το μαλι πισω... λες και εχει περασει στρατος με δρεπανια στην δοτρια!
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Και υποτίθεται ότι αυτό είναι το πλεονέκτημα της FUE


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

aeratos28

Just aeratos
Πόσα grafts σου πήρε φίλε?βασικά σίγουρα από 2000 ως το πολύ 2500 grafts να είναι..εκεί βγάζει από αυτό το κομμάτι πάντα..τι να πω,κάνε κανένα σταυρό μπας και συνέλθει η δοτρια στην πορεία,να είναι προσωρινό δηλαδή το θέαμα αυτό γιατί αλλιως τα κoντοκουρεμενα μαλλάκια ξεχνα τα.!
 
Τελευταία επεξεργασία:

crossfire

Well-Known Member
Αν θες κάνε μια πλήρη παρουσίαση με φωτός πριν και αμέσως μετα την μεταμόσχευση και δώσε περισσότερες πληροφορίες , grafts κτλ
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Ε τι να λέμε τώρα,τα έχουμε πει τόσες φορές..απελπισία τον έχει πιάσει τον άνθρωπο εδώ.ειναι εικόνα δοτριας τώρα αυτό?
 

Neas

New Member
Εντάξει παιδιά απογοητευτικά αυτά που διαβάζω. Οντως αδιάβαστος πήγα και τώρα ψάχνω από που να πιαστώ με αυτό πίσω. Είναι όντως σαν στάμπα και αν είναι να μείνει έτσι ... απαράδεχτοι !! Το κούρεμα μου ήταν πάντα συγκεκριμένο και δεν προτίθεμαι ν'αφήσω χαίτη ξαφνικά για να καλύπτω..
Σας ανεβάζω φωτο: 2 μετά την επέμβαση, και 3 σημερινές. Τις τελευταίες 10 περίπου μέρες έχω χάσει πάρα πολλές απο τις μμ αλλά καταλαβαίνω αυτό είναι φυσιολογικό. Το πρόβλημα είναι η δότρια !
Και πείτε μου επίσης αν είναι φυσιολογικό να παραμένω τόσο κόκκινος στη hairline - ενα μήνα μετά.
 

Συνημμένα

  • 1.jpg
    1.jpg
    1 MB · Προβολές: 287
  • 5.jpg
    5.jpg
    1.3 MB · Προβολές: 274
  • 4.jpg
    4.jpg
    1.1 MB · Προβολές: 274
  • 2.jpg
    2.jpg
    1.1 MB · Προβολές: 266
  • 3.jpg
    3.jpg
    1.1 MB · Προβολές: 248

aeratos28

Just aeratos
Κανονικό είναι να είσαι κόκκινος ακομα και 2 μήνες και παραπάνω μη σου πω.δεν λέει κάτι,θα φύγει η κοκκινίλα σιγά σιγά..2000 τρύπες σου έκαναν ρε φίλε,όλο και κάποιο σοκ παθαίνει η περιοχή αυτή..το ότι δεν προτίθεσαι να αφήσεις χαίτη που λες,δεν χρειάζεται να αφήσεις χαίτη,αλλά κοντό,η ξυρισμένο λουκ,το ξεχνάς..θα κάθεσαι για καφέ και οι πίσω σου θα κοιτούν το παράθυρο πισω στο κεφάλι σου..αν δεν θες κάτι τέτοιο,τα αφήνεις μακρύτερα από ότι τώρα για να κρυφτει..
 

crossfire

Well-Known Member
Ισως βελτιωθεί λιγο η δότρια αλλά όπως είπε και ο aeratos , το τετράγωνο θα φαίνεται με κοντό κούρεμα.
Ποσό χρόνων είσαι ;
 

Neas

New Member
Κατάλαβα. Θεωρώ ότι είναι απαράδεχτοι αφού δεν έκαναν κανενός είδους ενημέρωση όταν τόνισα την αναγκαιότητα να είναι φυσικό και να μην φαίνεται τίποτα - έλεγαν ναι ναι μια χαρά θα σαι. Είμαι 44. Η ηλικία παίζει κάποιο ρόλο στο πως θα εξελιχθεί?
 

Neas

New Member
Cvial προτιμώ να μην αναφερθώ σε ονόματα γιατί η συγκεκριμένη κατά τ'αλλα μου είναι πολύ συμπαθής και δεν θέλω να δημιουργήσω θέματα γι'αυτά τα άτομα που δεν νομίζω να αμείβονται και εξαιρετικά.. Το πρόβλημα όμως έχει να κάνει γενικότερα με τη φιλοσοφία της κλινικής όσον αφορά στη διαχείριση της δότριας - και αυτό - ήθελα να το αναδείξω
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ok, απλά σε ρωτάω για να προφυλάξουμε τους επόμενους, γιατί το συγκεκριμένο παράθυρο είναι το χειρότερο που έχω δει από τον Β.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Μπλουζα