Δεύτερη και ...τέλος .

KOSTAS F

New Member
Καλησπερα παιδιά !!
Μόλις πριν 3 μέρες ανακάλυψα το forum ,
και αμέσως έγινα μέλος .
Με σεβασμό λοιπόν στην πλατφόρμα που μας φιλοξενεί θα ανεβάσω την δικιά μου ιστορία !
Είμαι οΚωστας 47 χρόνων παντρεμένος με δυο παιδιά .
Έχω κάνει στριπ το 1999 στην Dhi θα το έλεγα με καλά αποτελέσματα , αλλά και άτυχα !!
Άτυχα , γιατί ?
Γιατί την ημέρα της επέμβασης και κατά την διαδικασίας της επέμβασης έγινε ο σεισμός της Αθήνας .
Όπως καταλαβαίνετε το να είσαι στον τρίτο όροφο και στο κρεβάτι της μμ και το κτίριο να κουνιέται , το υπόλοιπο της επέμβαση ήταν δύσκολο !!
Μετά από 18 χρόνια λοιπόν αποφάσισα να ξανακάνω μμ
Τώρα βγήκαν καινούργιες τεχνικές

Έτσι λοιπόν και εγώ την Δευτέρα μπαίνω για την καινούργια τεχνική .

Σε ένα πρώτο ραντεβού που είχα στην Dhi , είπαμε για δυο μέρες με περίπου 5.000 τρίχες .

Δεν ζητάω πολλά ..... και ούτε θέλω πολλά .

Ξέρω ότι είμαι 47 ..... άρα δυστυχώς έχω φάει τη μισή ζωή μου .

Το μόνο που θέλω είναι να καθυστερήσω τον χρόνο να τρέχει πάνω μου .

Πιστεύω ότι , δυστυχώς για μας .... ότι το μαλι ... είναι το Α και το Ω της εμφάνισης μας .

Έτσι λοιπόν την Δευτέρα μπαίνω για δεύτερη φορά στο κρεβάτι της Dhi για την καινούργια τεχνική !

Τώρα ο σκοπός του νήματος μου είναι : επειδή είμαι μέλος σε διαφορά Forum και τα θεωρο ότι καλύτερο υπάρχει σε άχυραγωνητη ενημέρωση ( εκτός περιπτώσεων )
Να ενημερωθεί και να βοηθειθει όσο γίνατε περισσότερος κόσμος .

Αν υπάρχουν τα αρχεία του 1999 στην Dhi θα ανεβάσω φωτό ... στο πριν και στο τώρα

Όπως και να έχει σας ευχαριστώ όλους για της πληροφορίες που πήρα από δω μέσα !!

Ευχαριστώ για την φιλοξενία !!


Υ. Σ : ευχαριστώ πολύ το Girgos 3 για της πολύτιμες πληροφορίες !!
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Giorgos-3

Well-Known Member
Ελπιζω να πανε ολα καλα φιλε. Περιμενουμε απο βδομάδας τα νεα. Βαλε καμια φωτο να χουμε εικονα .
 

tasos33

Well-Known Member
Μήπως να ανέβαζες καμιά φωτογραφία ? Μηπως να το ξαβασκεφτεις ? Ο σεισμός τότε δεν ταρακούνησε ιδιαιτέρως την dhi. Καλή επιτυχία πάντως όπως και να χει.
 

leas

Well-Known Member
Θα ηταν πολυ ενδιαφερον αν εχεις την ορεξη να ανεβασεις το πως ησουν τοτε και πως εισαι τωρα..Για να δουμε μια μεταμοσχευση απο το μακρινο 99 αλλα και την εξελιξη της αα σε εσενα..Καλη επιτυχια.
Αν εχεις χρονο πριν παρεις την τελικη αποφαση μπορεις να διαβασεις καποια πραγματα εδω μεσα περιμενες 18 χρονια για την 2η, καποιοι μηνες παραπανω δεν θα σε βλαψουν..
 

KOSTAS F

New Member
Μήπως να ανέβαζες καμιά φωτογραφία ? Μηπως να το ξαβασκεφτεις ? Ο σεισμός τότε δεν ταρακούνησε ιδιαιτέρως την dhi. Καλή επιτυχία πάντως όπως και να χει.
Ναι φωτογραφία θα ανεβάσω .
Να το ξανασκεφτώ δεν νομίζω !
Θεωρώ μαγαζιά που αναπτύσονται μέσα στην κρίση ... κάτι καλό κάνουν !
Οι υπόλοιποι είναι σαν φοτοβολιδες ... έρχονται κάνουν φασαρία και μετά σβήνουν !
Ευχαριστώ για της ευχές !!
 

Giorgos-3

Well-Known Member
Παιδια επειδη εχω μιλησει με κωστα και εχουμε παρόμοιο τροπο σκέψης κ φιλοσοφίας και για να σας προλαβω πριν του την πέσετε οπως κανατε σε μενα δεν ειναι το Α κ το Ω στην ζωη του οι τριχες. Ειναι αποφασισμενος τωρα να παει και να κλεισει ο κυκλος των μμ.Δεν εχει καμια διαθεςη να ξενιτευτεί και να δινει ποσα υπέρογκα για αυτο το πράμα. Θα δωσει 2-3 χίλιαρικα για ενα κανει το «γουστο» του να του φυγει κ απο μεσα του κ οτι γινει . Σας το λεω πριν αρχίζετε κ λετε για τουρκιες Ισπανίες κ Καναδά .θα ταν σημαντικη η βοηθεια σας αν βαλει φωτος να τον συμβουλεύατε τι πλάνο να ακολουθήσει σαν γνωστές που ειστε ....
 

tasos33

Well-Known Member
Γιώργο το να συμβουλεύεται κάποιος εσένα για θέματα μμ δεν είναι ότι καλύτερο,το αντίθετο μάλιστα. Φιλοσοφία έχεις μεν στο θέμα, πρόωρη και υπανάπτυξη.

Όσον αφορά τις φωτοβολίδες που.αναφέρει ο φίλος καλά τα λέει, όντως την dhi φωτοβολιδα δεν την λες, πυρσο όμως σίγουρα.

Αν μας παρακολουθουσες καιρό δε θα έγραφες τέτοια.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Stripar

Established Member
Όσον αφορά τις φωτοβολίδες που.αναφέρει ο φίλος καλά τα λέει, όντως την dhi φωτοβολιδα δεν την λες, πυρσο όμως σίγουρα.
Δέν έχεις και άδικο.
Όταν άλλοι βάζουν 5000g/10.000 τρίχες στην μισή περιοχή,
η DHI βάζει 5000τρίχες σε ένα 47 ετών , σχεδόν NW5,
ούτε κάν 6000τρίχες.

Απο πού να ξεκινήσεις και πού να τελειώσεις τώρα , πού να πρωτοβάλεις...

:(
 

Giorgos-3

Well-Known Member
δεν ζητησε και δεν το συμβουλεψα για κατι γιατι οπως πολυ σωστα ειπες ειμαι και ασχετος απο τεχνικα θεματα. αλλο ειπα αλλα μαλλον δυσκολεθεσαι να κατανοησεις τι γραφω αν και ημουν πολυ σαφης.
 

tasos33

Well-Known Member
Καταρχάς επειδή είσαι 47 πρέπει να πάρεις ένα αποτέλεσμα με δέκα τρίχες ανεμιζουζες? Είμαι 38 έχω φίλους 47 και 48 χρονών και η ηλικία αυτή πλέον είναι πολύ ζωντανή.

Τι λέω αυτό γιατί φαινομενικά η δότρια σου μπορεί να σου προσφέρει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Δείχνεις να είσαι πλέον σταθερό πεντάρι, τα πλαϊνά δεν έχουν φύγει προς τα πίσω, μαύρη τρίχα,υπάρχοντά μαμά μαλλιά. Καλές συνθήκες, αν θες να πας αποκλειστικά στην dhi επειδή είναι μια αναπτυσσομενη επιχείρηση, να πας, τουλάχιστον τα 3000 graft
βαλτα hairline α κ β ζωνη.

Έπειτα κανε μια ακόμα να κλείσεις το.crown.

Έχε στο μυαλό σου επειδή έχεις πυκνά καί μαύρα πλαϊνά, h αραιή hairline που θα προκύψει από τις 6000 διάσπαρτες τρίχες σε ολο τι κεφάλι, δε θα δένει ωραία, θα φαίνεται πολύ το άσπρο δέρμα στο κεφαλι σου και θα κάνει αντίθεση έντονη.

Τέλος πάντων σχετικά είναι όλα, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα που λέει και ο λαός.
 

koumparos

Well-Known Member
Eγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να παει καποιος εδω σε αυτους και να μην παει πχ στο γεωργιου που οι τιμες ειναι σχεδον ιδιες και τα αποτελεσματα ετη φωτος καλυτερα.Ενα παραδειγμα εφερα.Γιατι δηλαδη καποιος να παρει το ιδιο ρισκο και στην καλυτερη θα παρει ενα μετριο αποτελεσμα ενω σε δοκιμασμενες λυσεις στην καλυτερη θα παρει ενα πολυ καλο αποτελεσμα και θα πιασει τοπο ολη αυτη η διαδικασια .Η αν εχει αποφασισει ελλαδα γιατι να μην παει στο βεκρη πχ που εδειξε καποια αποτελεσματα αξιοπρεπη +++ στη φυτρωση τα παει πολυ καλα και με λιγο πιεση θα αποφυγει και το παραθυρο.Ενταξει ο ερντο πχ ειναι ακριβος.H hdc τα ιδια.Ο λορετζο ονειρο απατηλο,αλλα λυσεις σχετικα αξιοπιστες υπαρχουν.Νομιζω μερικες φορες βγαζουμε τα ματια μονοι μας.
 
Τελευταία επεξεργασία:

DoctorWho

Well-Known Member
Δεν εχει νοημα να προσπαθειτε να τον πεισετε για αλλη κλινικη εφοσον ηδη εχει παρει την αποφαση του καλη η κακη. Επομεμως με αυτο το δεδομενο ας του δωσουμε συμβουλες. Η προσωπικη μ αποψη ειναι να αφησεις εντελως την κορυφη (crown) ακαλυπτη για την ωρα. Χρειαζεσαι πυκνωση στη hairline και β ζωνη.. η hairline που εχεις εχει καλο σχημα οποτε μην την κατεβασεις. Θα προτεινα επισης να αφιερωσεις 200-300 grafts για τα temporal triangles (κροταφικα τριγωνα) δλδ αυτα τα τριγωνακια που μπαινουν προς τ προσωπο απο τις φσβοριτες. Σε εσενα εχουν φαγωθει απο την αλωπεκια, ωστοσο αποτελουν πολυ σημαντικο στοιχειο στην εμφανιση αφου καθορθζουν το μετωπο στα πλαγια ορια του. Ειναι δλδ κατι σαν κατακορυφη hairline. Πολυ σημαντικο κ πολυ μικρο υο κοστος σε grafts. Κατα τ αλλα αν εχεις καλοφτιαγμενο μπροστα κ εχεις μια καραφλιτσα στο πισω μερος τ κεφαλιου δεν θα φαινεται καθολου κακο. Αν σε ενοχλει στ μελλον κανεις ενα μικρο touch up και τ διορθωνεις αν κ πιστευω οτι κ αυτο αχρειαστο ειναι. Εχεις και εκει τριχουλες οποτε και με toppik μια φορα σε καμια ιδιαιτερη περιπτωση θα εισαι μια χαρα.

Συνοψιζοντας βαλτα ολα στο μπροστινο μερος και οχι διασπαρτα παντου. Ασε ανοιχτο το crown για την ωρα και φτιαξε μικρα αλλα σωστα temporal peaks και θα πετυχεις το μεγιστο αισθητικο αποτελεσμα!
 

tasos33

Well-Known Member
Κατάλαβα Γιώργο τι λες, αυτό που δε καταλαβαίνω με τον φίλο είναι τι εννοεί όταν λέει πως το μαλλί είναι το Α και το Ω για τον άντρα, άρα δίνει βάση στην εμφάνιση του και μάλιστα σε υπερθετικό βαθμό, ενώ ταυτόχρονα ξέρει ότι πάει με τα συγκεκριμένα στοιχεία να πάρει ένα μέτριο αποτέλεσμα.

Κάνεις δεν λέει να πάει έξω και να δώσει μισή περιουσία, ας πάει στην dhi και να ακολουθήσει άλλο πλάνο από αυτό που προτείνει η κλινική και είναι λάθος.




δεν ζητησε και δεν το συμβουλεψα για κατι γιατι οπως πολυ σωστα ειπες ειμαι και ασχετος απο τεχνικα θεματα. αλλο ειπα αλλα μαλλον δυσκολεθεσαι να κατανοησεις τι γραφω αν και ημουν πολυ σαφης.
 

KOSTAS F

New Member
Καλησπέρα παιδιά .
Τελειώσαμε σήμερα την δεύτερη μέρα της μμ
Πρώτη 2500
Δεύτερη 2600
Όλα πήγανε καλά και εγώ από το απόγευμα ένιωθα καλά και οδήγησα 300 χιλ και είμαι σπίτι μου!
Ευχαριστώ για τις ευχές και για τις συμβουλές για την τοποθέτηση της τρίχας !!

Τα σχόλια για το αν έκανα καλά και πήγα στη συγκεκριμένη εταιρία δεν τα λαμβάνω υπόψιν ... γιατί δεν νομίζω ότι βοηθανε πουθενά !!
 
Μπλουζα