Γνώμες για μεταμόσχευση

megalozwo

New Member
Καλησπέρα σε όλους και ευχαριστώ εκ των προτέρων που αφιερώνετε έστω και λίγο χρόνο για να διαβάσετε αυτό το ποστ. Όπως αναφέρει ό τίτλος, έχω θέμα με την αραίωση των μαλλιών μου η οποία γίνεται όλο και πιο έντονη, οπότε θα ήθελα την βοήθεια σας, σχετικά με το πόσο πολύ θα μπορούσε να βοηθήσει μια μεταμόσχευση. Ηλικιακά είμαι 34ρων και γονιδιακά πατεράδες και παπούδες είχαν τρομερό θέμα με αραίωση μέχρι που στα 60+ είχαν "γυαλίσει τελείως στο crown. Έχω κάνει μια μικρή προεργασία με τα ποστς στην κοινότητα εδώ (2-3 μέρες) αλλά προφανέστα θα χρειαστώ ακόμα περισσότερο διαβασμα. Οπότε παραθέτω κάποιες φωτογραφίες μήπως και είναι εύκολο να αξιολογήσουν κάποιοι με περισσότεροι εμπειρία και γνώσεις την κατάσταση μου.

'Οσον αφορά το budget για κάτι τέτοιο θα ήμουνα διατεθιμένος να δώσω το κάτι παραπάνω αν υπάρχει κάποιος γιατρός που να αξίζει. Από τα λίγα που διάβασα νομίζω ότι η top επιλογή αυτή τη στιγμή θεωρείται ο Erdogan, αλλά θα ήθελα να δω αν υπάρχει και τίποτα άλλο αξιόλογο σε Ελλάδα και Κύπρο (νομίζω οτι κάποιοι προτείνουν τους Βεκρή και Παπανικολάου οσον αφορά τις εγχώριες επιλογές).

Και πάλι 1000 ευχαριστώ για την βοήθεια σας.

Γιάννης.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Γεια σου Γιάννη,με αυτές τις φωτογραφίες δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα για ποσά μοσχεύματα χρειάζεσαι περίπου και που πραγματικά τα χρειάζεσαι,έχεις μεγάλο το μαλλί και δεν διακρίνεται σωστά η αραίωση.
Γιατί δεν τα κουρεύεις κοντά και ταλαιπώρησε?
Πιστεύω ήρθε καιρός για αλλαγή,είσαι 34.
 

megalozwo

New Member
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Ο λόγος που δεν μπορώ να κάνω ενα πιο συμβατικό κούρεμα είναι γιατί "χρειάζομαι" το μαλλί για να κρύψει κάποια σημάδια που έχω στην μια μεριά του προσώπου μετά απο ένα ατύχημα που είχα. Το οποίο δυστυχώς για να φτιαχτεί, μέσω πλαστικής, θα κόστιζε τουλάχιστον εξαψήφιο νούμερο. Οπότε για αυτό προσπαθώ να δω τι επιλογές έχω όσον αφορά για να κρατήσω το μαλλί μου ώς έχει και προφανέστατα δεν περιμένω να έχω την ίδια εικόνα που είχα στα 18 μου. Το επόμενο στάδιο είναι να δοκιμάσω να κλείσω μερικές συναντήσεις με κάποιους απο τις κλινικές και να δώ η ίδιοι τι έχουν να προτείνουν.
 

Stratos

Well-Known Member
Φαίνεται ότι έχεις μαλλί για εμφύτευση, πήγαινε στο εξωτερικό να λύσεις το πρόβλημα
 

Harris_G

Well-Known Member
Για τις ερωτήσεις που κάνεις για εξωτερικό γιατί με Ελλάδα δεν ασχολούμαι καν: Από τους τοπ ο Erdogan αλλά όσο ερευνά κάποιος τόσο ανακαλύπτει νέα δεδομένα. Έχει και αυτός τα θεματάκια του όπως οι περισσότεροι. Γνώμη μου να ψάξεις αποτελέσματα και από άλλα forums (από χρήστες, όχι αυτά που ανεβάζουν οι κλινικές και οι αντιπρόσωποι τους).
 

dimitris50423

Well-Known Member
Φιλε μου το που θα πας ειναι δικη σου υποθεση. Εφοσον θες να κρατησεις το μακρι μαλλι πας για ακουρευτη συνεδρια.
Στη δοτρια ισως σου κουρεψουν μια μεγαλη λωριδα και παρουν απο εκει μοσχευματα ωστε να πεφτει το μαλλι απο πανω και να μην φαινεται.. Αναλογα φυσικα και ποσα μοσχευματα θα χρειαστεις.
Γνωμη μου να κανεις επισκεψεις σε κλινικες και να δεις τι ακριβως θα σου προτεινουν.
παρομοιο περιστατικο με τοσο μακρυ μαλλι δεν θυμαμαι να εχω δει στο φορουμ. καλη επιτυχια. ;)
 
Μπλουζα