Βοήθεια - γνώμες για μμ (photos attached)

geobald

New Member
Καλησπέρα συναγωνιστές,

Θα ήθελα την βοηθειά σας για την περίπτωση μου. Όπως φαίνεται και στις photos, αντιμετωπίζω πρόβλημα αραίωσης στο hairline (μπροστινό μέρος της κεφαλής). Ειμαι 34 και χρησιμοποιώ 3 χρόνια regaine και shampoo regenepure με Ketoconazole (σαν dht blocker). Το πρόβλημα της τριχόπτωσης έγινε πιο έντονο τα τελευταία 4 χρόνια αλλά θεωρώ πως πλέον έχω σταθεροποιηθεί σε αρκετά μεγάλο βαθμό.

Αφού περίμενα λοιπόν το διάστημα αυτό, πήρα την απόφαση να κάνω μμ με σκοπό ένα φυσικό hairline (νομίζω οτι στο crown δεν έχω θέμα).

Η ερώτηση μου είναι, ποια κλινική-γιατρό θεωρείτε καλύτερη στην Ελλάδα για την περίπτωση μου; Πόσα τριχοθυλάκια θα χρειαστώ και ποια μέθοδο ενδείκνυται; Θα προτιμούσα ακούρευτη συνεδρία. Θα γίνει εξίσου καλή δουλειά; Έχω επισκεφτεί μόνο τον γνωστό γιατρό στο Κολωνάκι (μόνο και μόνο απο περιέργεια, αφού είχα διαβάσει ήδη τα σχόλια του φόρουμ) και με ξεπέταξε σε 10 λεπτά, λεγοντάς μου πως θα μου φτιάξει τσουλούφι με όγκο σαν διάφορους celebrities με 3000 φιλική τιμή (μου ζωγράφισε το hairline με έναν μαρκαδορο αλλα δεν ανέφερε τπτ για τεχνική, αριθμό τριχών κλπ).

Ευχαριστώ!
 

Συνημμένα

Τελευταία επεξεργασία:

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic.
Γεια σου φίλε geobald,
Θα χρειαστεί να ανεβάσεις και κάποιες καθαρές φωτογραφίες από την δότρια περιοχή και από τα πλαϊνά σου.
Είσαι σε πολύ καλή ηλικία. Αν προχωρήσεις για μεταμόσχευση υπολόγιζε από 2200 μοσχεύματα έως 2500 περίπου.
Χρειάζεσαι να φτιάξεις Hairline στην πυκνότητα των ήδη μαλλιών σου για να δένει ομοιόμορφα το αποτέλεσμα.
Από κληρονομικής φύσεως πως τα πηγαίνεις? Αυτό που με προβληματίζει είναι το τσουλούφι μπροστά μου φαίνεται αδύναμο άλλα πιστεύω ότι η τριχόπτωση σου εξελίσσεται πολύ αργά.
 

geobald

New Member
Έχει κανένας γνώμη για αυτους: regrow.gr Ψάχνοντας στο forum δεν βρήκα κάτι, αλλά στο site φαίνονται κάποια πολύ καλά αποτελέσματα.
 
Τελευταία επεξεργασία:

gerassis

Member
Αν η δότρια σου είναι καλή (που λογικά θα είναι) όπως γραφουν παραπάνω με 2500 θα εισαι κομπλέ. Αυτό που έμαθα εγώ από εδώ μέσα - αφότου δυστυχως έκανα τη μμ- είναι η επιλογή σοβαρής κλινικής. δλδ κάπου που θα σου μετρήσουν με ειδικό μηχάνημα πόσο πυκνή είναι η δότρια,θα σου αναφέρουν αναλυτικά την τεχνική που θα ακολουθήσει ο γιατρός και η ομάδα που θα προβούν στη μμ (όχι άλλοι τυχαίοι υπάλληλοι). Μετά θα πάρεις την προσφορά και δεν θα δεχθείς επί τόπου. Θα τους ψήσεις μια βδομάδα και θα πάρεις καλύτερη τιμή. Προσοχή όμως μετά την επέμβαση να πάρεις αναλυτικά στοιχεία με πόσα τριχοθυλάκια τοποθετήθηκαν και να προσέξεις όσο γίνεται αν σου έβαλαν αυτά που πλήρωσες. Συνήθως ρίχνουν τεχνητά τη τιμή και σου τοποθετούν λιγότερα. Αν μπορείς απέφυγε τη μμ το καλοκαίρι λόγω εντονης ηλιακής ακτινοβολίας και λόγω του ότι δυσκολά κάθεσαι μέσα αν έξω ειναι χαρα Θεού. Μεγάλη προσοχή στις πρώτες μέρες. Γενικά φίλε το προβλήμα σου είναι 100% αντιμετωπίσημο και δεν έχεις σοβαρό θέμα. Λογικά θα ξεμπερδέψεις με την 1η μμ.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα