Απόψεις κλινικών

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Επειδή θεωρώ αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να υπερασπίζεται τον εαυτό του, από εδώ και στο εξής επιτρέπεται στις κλινικές επίσημα να κάνουν εγγραφή με user name: όνομα κλινικής-clinic πχ (DHI-clinic) και να συμμετέχουν όταν χρειάζεται με τους εξής όρους:

1. Οι παρεμβάσεις θα γίνονται μόνο για σημαντικά θέματα (όπως περίπτωση salonikiou) και όχι για να κάνουν μάρκετινγκ ή προωθητικές ενέργειες.

2. Για να εμπλακούν σε κάποια συζήτηση, ακόμα και αν την θεωρούν σημαντική, θα ζητούν την αδεία μου.

3. Απαγορεύονται οι αναρτήσεις για λογαριασμό κλινικών από τρίτους χρήστες (πχ επισκέψεις). Μπορούν να τις κάνουν μόνες τους με λιτό και τηλεγραφικό τρόπο. Είναι καιρός να σταματήσει αυτή η στρέβλωση που τις περισσότερες φορές οδηγεί σε αχρείαστες διαμάχες μεταξύ των μελών του φόρουμ.






Sent from my iPhone using Tapatalk
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Επιτελούς!!!
Αυτό έπρεπε να γίνει για να μην πλακωνόμαστε και μεταξύ μας.
Επίσης βάλε και σαν κανόνα,ότι εάν παρεμβαίνουν οι κλινικές , μελή σαν και εμάς να συζητάνε όμορφα και να μην αρχίζουν τα επιφωνήματα π.χ χασάπηδες και λογιών λογίων τέτοιον λέξεων αλλιώς να έχουν σοβαρές επιπτώσεις μονίμων μπαναρισματος.
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αυτό το έχω πει από την αρχή στο νήμα με τους κανόνες όταν έγινα moderator


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Μερικοί ξεφεύγουμε όπως κι εγώ κάποιες φόρες άλλα στην συγκεκριμένη περίπτωση πρέπει να είναι πιο αυστηρά τα πράγματα και να υπάρχει σεβασμός σε οποιαδήποτε κλινική.
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Επίσης να προσθέσω ότι μόλις μια κλινική ανοίξει userid θα πρέπει να μου το κοινοποιήσει με pm έτσι ώστε να γίνει και η απαραίτητη εξακρίβωση για να μην έχουμε φαινόμενα με fake id κλπ


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

ItsAllGone

Active Member
Πολυ σωστη κινηση συμφωνη με τα μεγαλα φορουμ του εξωτερικου, οπως ειδαμε δεν λειτουρησε σωστα το μοντελο του φορουμ μας σε πολλες περιπτωσεις,τωρα πιστευω θα ειναι πολυ καλυτερα για ολους και για τις κλινικες και για τους χρηστες.Ελπιζω η συνωμοσιολογια(δεν λεω οτι δεν ηταν δικαιολογημενη σε πολλες περιπτωσεις) να μειωθει απο εδω και μπρος και να εστιαζουμε στα ουσιωδη.
Λογικα οι μεγαλες κλινικες με τα καλα αποτελεσματα στο φορουμ θα πεταξουν τα ανωνυμα account τους,μονο οι ασχετοκλινικες θα μεινουν στα παλια.Ελπιζω να το δουν σοβαρα ολες οι κλινικες και να συμμετασχουν.
 

Κλινική HDC

HDC Hair Clinic
Η HDC στην Αθήνα για προσωπικές συναντήσεις

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι θα βρισκόμαστε στην Αθήνα για την πραγματοποίηση συναντήσεων όσον αφορά τις μεταμοσχεύσεις μαλλιών. Οι συναντήσεις αυτές θα είναι δωρεάν και προσωπικές και θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα μόνο για μία μέρα στις 21 Ιουνίου 2017. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αποταθείτε στο τηλεφωνικό αριθμό: 211 800 8485. Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]
 
Μπλουζα