Απο που αγοράζουμε

koumparos

Well-Known Member
Θα ρθουν (εφοσων ειναι αξιοπιστος ο πωλητης που συνηθως ολοι ειναι).Εγινε ενας μικροχαμος τον νοεμβριο-δεκεμβριο και εχουν καθυστερησει αρκετα τα δεματα.Μου εσκασε δεμα μετα απο 2 μηνες που εφυγε απο κινα 10 οκτωβριου.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Mallick

Member
Μαγκες απο χωρα της Ε.Ε. οπως ειναι και το Ηνωμενο Βασιλειο υποθετω δεν υπαρχει θεμα τελωνειου συμφωνα με το νομο. Ωστόσο εαν πχ περιμενει καποιος κατι απο χωρα της Ε.Ε. και τα περασουν απο διαδικασια τελωνειου που συμφωνα με το νομο για κρατη μελης της Ε.Ε δεν προβλεπεται πως μπορει να αντιδρασει? Νομικα απο χωρα της Ε.Ε. δε στεκει, ουτε ειναι στην διακριτικη ευχερια του τελωνη βαση νομου, επαναλαμβανω για κρατη μελη της Ε.Ε. Για παραγγελίες εκτος Ε.Ε. εκει ναι υπαρχει περιπτωση.
 

kal

Member
Παιδια εγω εδω και 4.5 χρονια που βαζω ρεγκειν παιρνω απο minoxidildirect, δεν ειχα ποτε θεμα με το συγκεκριμενο σαιτ..και το 15 παρηγγειλα και τωρα αρχες δεκεμβρη τ 16, ολα ηρθαν κανονικα μεσα σε 3 βδομαδες.. Απλα πρεπει να προσεξετε στο minoxidildirect.com να κλικαρετε εκει π λεει international shipping οπου και τα μεταφορικα θα ναι περισσοτερα..
 

Orionas

Member
@kal Και εγώ έπαιρνα παλιά από εκεί αλλά δε στέλνει πλέον. Δοκίμασα τελευταία φορά χτες μπας και αλλά άκυρο. Σήμερα μου έκαναν refund στο PayPal.
Μόνη λύση για τώρα αυτοσχέδιος αφρός μινοξ από φαρμακείο. Αν ξέρει κανείς κάποιο φαρμακείο Θεσσαλονίκη που να κάνει ας πει. Επίσης αν δοκιμασει κανείς το άλλο κατάστημα που αναφέρθηκε παραπανω (hairanagen.gr) ας πει.Στέλνει και αντικαταβολή . Εγώ δυστυχώς αυτή τη στιγμή δε μπορώ.
 

Mallick

Member
Ξερεις κανεις να προτεινει ενα εμπιστο site για παραγγελια tricomin και folligen? Με προυποθεση να ειναι απο χωρα της Ε.Ε ωστε να αποφυγω το τελωνειο. Απο Ελλαδα ξερεις κανεις αν μπορουμε απο καπου να τα προμηθευτουμε εστω και σε υψηλοτερη τιμη?
 
Τελευταία επεξεργασία:

mikegad

Well-Known Member
Ποτέ δεν αγοράζουμε από site που δεν γνωρίζουμε χωρίς Paypal.
Όχι μόνο γιατί μπορεί να χάσεις τα χρήματα της παραγγελίας σου ,αλλά τους δίνεις και τα στοιχεία της κάρτας σου να προσπαθήσουν και για τα υπόλοιπα
 

Floki

New Member
Καλημέρα, σκέφτομαι να δοκιμάσω να παραγγείλω από minoxidildirect.com 4μηνο πακέτο αφρού. Γνωρίζει κανείς εάν υπάρχει πρόβλημα με αποστολές Ελλάδα ή αν υπάρχει περίπτωση να χρεωθώ στο τελωνείο ; Επίσης βλέπω και τον kirkland αφρό που είναι πιο φθηνός, τον έχει δοκιμάσει κανείς ; Είναι ΟΚ σε σχέση με τον Rogaine ;

Ευχαριστώ
 

Floki

New Member
Τελικά βιάστηκα και παρήγγειλα απο minoxidildirect.com kirkland αφρό για 3 μήνες. ΔΕΝ έχω πάρει order confirmation email δυστυχώς και η μεταφορά των χρημάτων μέσω paypal έχει ολοκληρωθεί. Τώρα έχω αγχωθεί μήπως κλαίω τα λεφτά μου και δεν μου έρθει ποτέ η παραγγελία. τι εμπειρία είχατε από minoxidildirect.com ; να φανταστώ ούτε λόγος για tracking number του πακέτου και της παραγγελίας και ο θεός βοηθός
 

Orionas

Member
Θα σου επιστραφούν τα χρήματα κανονικά και θα πάρεις email που θα σε ενημερώνει ότι έγινε refund. Μέχρι πριν λιγο καιρό παίρναμε κανονικά από εκεί. Πλέον όχι.
 

Floki

New Member
Όλα καλά τελικά τους έστειλα mail για ακύρωση, πήρα το refund και γράψανε σαν λόγο ότι παίζει πρόβλημα με το τελωνείο όπως όντως μπορεί και να παίζει. Κρίμα που δεν υπάρχει μια ξεκάθαρη πολιτική σχετικά με τα τελωνεία και επικρατεί αυτή η σύγχυση. απορώ εάν είναι έτσι και στις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες. Επίσης τώρα είδα και έναν άλλο αφρό μινοξιδίλης που λέγεται Qgain στο ebay πιο φθηνό και από Rogaine και Kirkland και σκέφτομαι να τον δοκιμάσω
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Orionas

Member
Βρήκα φαρμακείο εδώ Θεσσαλονίκη που παρασκευάζει φρέσκο αφρό μινοξιδίλης. Είναι λίγο πιο υγρός από το regaine. Τον ξεκίνησα και αναμένω να δω αποτελεσματικότητα. Όποιος ενδιαφέρεται για το φαρμακειο πμ.
 

moukou

New Member
Ρε παιδια εγω το Σεπτεμβρη πηρα απο minoxidildirect.com κανονικα... πλεον οντως λεει οτι δεν στελνουν λογω Customs. Υπαρχει αλλη εναλλακτικη?
 

makakas

Member
Είναι δυνατόν σε σαιτ του εξωτερικού να πουλάνε τρία regaine foam μαζί μόνο σαράντα ευρώ??Ξέρεις κανένας να απαντήσει?
 

Orionas

Member
40 ευρώ λίγο δύσκολο. Κανά 70αρι βγαίνει η 3αδα-4αδα με τα μεταφορικά αλλά και πάλι συμφέρει. Το θέμα είναι ότι υπάρχει θέμα με τα τελωνεία και τα περισσότερα δε στέλνουν Ελλάδα αυτή τη στιγμή.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Vulpes

New Member
Success! Παρέλαβα από ebay 3άδα αφρών kirkland με 43$ και ήρθε σε μία βδομάδα από Καλιφόρνια. Ημ λήξης 8/18. Το υγρό regaine που χρησιμοποιούσα στο μεταξύ γράφει 6/19.
 

erwinor

Member
Μπορεί κάποιος να μου πει αν τα Kirkland είναι σφραγισμένα;Αυτά που πήρα βγάζοντας το καπάκι δεν έχουν κάποια τάπα ασφαλείας.
 
Μπλουζα