Ανακοινώσεις κλινικών

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Σε αυτό το νήμα θα γίνονται οι ανακοινώσεις των κλινικών. Θα παρακαλέσω να είναι λιτές χωρίς στοιχεία διαφήμισης. Δεν θα γίνεται διάλογος από τους χρήστες σε αυτό το νήμα. Αν χρειαστεί κάποια διευκρίνηση θα γίνεται από εμένα μέσω επικοινωνίας με την κλινική.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

DHI Global Medical Group

Θεραπείες Τριχόπτωσης
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ από την DHI

Tο DHI Global Medical Group ανακοινώνει την προσφορά μιας ΔΩΡΕΑΝ Μεταμόσχευσης Μαλλιών σε έναν τυχερό!

Η Μεταμόσχευση Μαλλιών- έως 6.000 τρίχες- θα πραγματοποιηθεί στις 15 και 16 Ιουνίου και θα παρουσιαστεί στο “Academy Masters Meeting - Παγκόσμιο Ιατρικό Συνέδριο Τριχόπτωσης” που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο, 17 και 18 Ιουνίου στο Cape Sounio Exclusive Resort.

Οι ενδιαφερόμενοι, παρακαλούνται όπως συμπληρώσουν την φόρμα συμμετοχής στον παρακάτω σύνδεσμο: http://dhiglobal.com/participate/

Δηλώσεις συμμετοχής έως Δευτέρα, 5 Ιουνίου!

Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή των υποψηφίων στην κλήρωση απαιτείται δωρεάν διάγνωση της τριχόπτωσής τους από τους ειδικούς της DHI ώστε να διαπιστωθεί ότι πληρούνται όλες οι απαραίτητες προϋποθέσεις. Η πορεία της Μεταμόσχευσης Μαλλιών του τυχερού, θα παρουσιάζεται (φωτογραφίες και βίντεο) ανά τακτά χρονικά διάστηματα από το DHI Global Medical Group.

Καλή τύχη στους υποψηφίους!

DHI Global Medical Group
 

DHI Global Medical Group

Θεραπείες Τριχόπτωσης
Στα πλαίσια της διετούς επιστημονικής έρευνας με τίτλο «Μελέτη των παθήσεων των τριχών και ψυχοπαθολογία. Ο ψυχολογικός άξονας. Ανίχνευση και παρέμβαση», ο καθηγητής της Α Ψυχιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Χαράλαμπος Παπαγεωργίου, θα παρουσιάσει για πρώτη φορά και σε παγκόσμια αποκλειστικότητα τα συγκλονιστικά ευρήματα που αφορούν στις ψυχολογικές εκδηλώσεις των ασθενών που πάσχουν από τριχόπτωση.

Η παρουσίαση του διακεκριμένου καθηγητή του ΕΚΠΑ, θα πραγματοποιηθεί σε κοινό ασθενών- άνδρες και γυναίκες- που πάσχουν από τριχόπτωση με απώτερο σκοπό την ενημέρωση τους σχετικά με τους τρόπους αποτροπής της εξέλιξης της, σε συνδυασμό με την λήψη κατάλληλης θεραπευτικής- φαρμακευτικής αγωγής, αν και εφόσον κριθεί απαραίτητο.

Η πρωτοποριακή έρευνα διεξήχθη σε συνολικά 115 ασθενείς και παράλληλα με την ανάπτυξη του νέου DNA Hair Biology Test από ομάδα επιστημόνων του Τμήματος Ιστολογίας και Εμβρυολογίας του ΕΚΠΑ, με επικεφαλή τον καθηγητή Βασίλη Γοργούλη, τα αποτελέσματα της οποίας αποκάλυψαν πως η ψυχολογία του ασθενή επηρεάζει άμεσα το DNA της τρίχας.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική κλινική της DHI Αθήνας (Λεωφόρος Βουλιαγμένης 30), την Πέμπτη, 8 Ιουνίου, στις 15:30μμ. και θα μεταδοθεί ζωντανά από τη σελίδα του DHI Global Medical Group στο Facebook: https://www.facebook.com/DHIGREECE/

DHI Global Medical Group
 

Συνημμένα

  • DHI.jpg
    DHI.jpg
    212.6 KB · Προβολές: 104

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Κύριοι στο παρόν νήμα δεν γράφουμε ούτε σχολιάζουμε


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

DHI Global Medical Group

Θεραπείες Τριχόπτωσης
Να συμπληρώσουμε πως η είσοδος στην παρουσίαση του καθηγητή της Α Ψυχιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου ΑΘηνών, Χαράλαμπου Παπαγεωργίου, "Ψυχολογία και τριχόπτωση: Ο Ψυχολογικός Άξονας για την Πρόληψη και Θεραπεία της Τριχόπτωσης" είναι ελεύθερη προς όλους και θα πραγματοποιηθεί σε κοινό ασθενών, άνδρες και γυναίκες, που θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να συζητήσουν το πρόβλημα που τους απασχολεί αλλά και να εκφράσουν τα ερωτήματα τους απευθείας στον ίδιο.
Η εκδήλωση (βλέπε σχετική ανακοίνωση παραπάνω) θα διεξαχθεί αυτή την Πέμπτη, 8 Ιουνίου, στις 15:30 στις εγκαταστάσεις της DHI επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης 30.
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλουνται όπως κλείσουν τη θέση τους έγκαιρα στο 2109211630.

DΗΙ Global Medical Group
 

DHI Global Medical Group

Θεραπείες Τριχόπτωσης
Τα ονόματα δυο μεγάλων τυχερών που κερδίζουν από μια ΔΩΡΕΑΝ Μεταμόσχευση Μαλλιών ανέδειξε η σημερινή κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στις 14:00 στην DHI Αθήνας.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους:
1. Κοτονόπουλος Παρασκευάς (έως 6.000 τρίχες)
2. Κοτταράς Κώστας (έως 5.000 τρίχες)

Αναπληρωματικός επιλέχθηκε ο Μουργελάς Άγγελος.

Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε υπό την εποπτεία του διευθυντή της DHI Αθήνας, κ. Γιώργου Στάθη, και παρουσία της Ιατρικής Ομάδας της DHI Αθήνας.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι συμμετοχές για τον διαγωνισμό ξεπέρασαν κάθε προσδοκία αφού η DHI δέχθηκε περισσότερες από 300 αιτήσεις από κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά και από το εξωτερικό. Για τον λόγο αυτό άλλωστε, αποφασίσθηκε να προσφερθεί μια επιπλέον δωρεάν συνεδρία σε έναν ακόμη τυχερό. Στην τελική διαδικασία συμμετείχαν μόνο οι συμμετέχοντες που πληρούσαν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να υποβληθούν σε Μεταμόσχευση Μαλλιών.
Οι δυο ΔΩΡΕΑΝ Μεταμοσχεύσεις Μαλλιών θα πραγματοποιηθούν στις 15 και 16 Ιουνίου και θα παρουσιαστούν στο “Academy Masters Meeting – Παγκόσμιο Ιατρικό Συνέδριο Τριχόπτωσης” που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, 17 και 18 Ιουνίου στο Cape Sounio Exclusive Resort. Η εξέλιξη των δυο μεταμόσχέυσεων, θα παρουσιάζεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα από το DHI Global Medical Group.

Η DHI ευχαριστεί θερμά όλους όσους συμμετείχαν στον διαγωνισμό και επιφυλάσσεται για ακόμη μεγαλύτερες εκπλήξεις, σύντομα!
 

Συνημμένα

  • 2.JPG
    2.JPG
    1 MB · Προβολές: 76
  • 3.JPG
    3.JPG
    1 MB · Προβολές: 76
  • 4.JPG
    4.JPG
    1 MB · Προβολές: 75

Κλινική HDC

HDC Hair Clinic
Η HDC στην Αθήνα για προσωπικές συναντήσεις - 21 Ιουνίου, 2017

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι θα βρισκόμαστε στην Αθήνα για την πραγματοποίηση συναντήσεων όσον αφορά τις μεταμοσχεύσεις μαλλιών. Οι συναντήσεις αυτές θα είναι δωρεάν και προσωπικές και θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα μόνο για μία μέρα στις 21 Ιουνίου 2017. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αποταθείτε στο τηλεφωνικό αριθμό: 211 800 8485. Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]
 

DHI Global Medical Group

Θεραπείες Τριχόπτωσης
Παραθέτουμε Δελτίο Τύπου για το επερχόμενο Παγκόσμιο Ιατρικό Συνέδριο Τριχόπτωσης - Academy Masters Meeting 2017


Παγκόσμιο Ιατρικό Συνέδριο Τριχόπτωσης - Academy Masters Meeting 2017
Hair Holds The Key


Η London Hair Restoration Training Academy και το DHI Global Medical Group ανακοινώνουν το "25ό Παγκόσμιο Ιατρικό Συνέδριο Τριχόπτωσης – Academy Masters Meeting 2017" που θα διεξαχθεί το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Ιουνίου στο Cape Sounio Exclusive Resort.

Κατά τη διάρκεια του "Academy Masters Meeting 2017" θα παρουσιαστούν επίσημα και για πρώτη φορά τα δυο νέα διαγνωστικά τεστ τριχόπτωσης "DNA Hair Biology Test" και "Hair Psychology Test" που αναπτύχθηκαν κατά τη διάρκεια ερευνητικών προγραμμάτων του DHI Global Medical Group σε συνεργασία με ομάδες κορυφαίων επιστημόνων του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ).

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του διήμερου Meeting θα διεξαχθούν Live Workshops που θα πραγματοποιηθούν στην VIP κλινική της DHI, στη μαρίνα Λαυρίου.

Στο φετινό "Academy Masters Meeting" θα παρουσιαστούν και όλες οι καινοτόμες θεραπείες τριχόπτωσης της DHI παρουσία επιφανών επιστημόνων από όλο τον κόσμο, διακεκριμένων καθηγητών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών καθώς και υψηλών προσκεκλημένων από τον χώρο της αποκατάστασης του τριχωτού της κεφαλής.

Τα δυο νέα διαγνωστικά τεστ που θα παρουσιάστουν στο Παγκόσμιο Ιατρικό Συνέδριο Τριχόπτωσης:

DNA HAIR BIOLOGY TEST
Το DNA Hair Biology Test δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις στο ερώτημα για το αν το οξειδωτικό στρες έχει προκαλέσει αλλοίωση του DNA που ανιχνεύεται στα τριχοθυλάκια όλων όσων πάσχουν από αλωπεκία, ανεξάρτητα από το μέγεθος της τριχόπτωσης που τους ταλαιπωρεί.
Κατά τη διάρκεια του Academy Masters Meeting 2017, ο καθηγητής Ιστολογίας και Εμβρυολογίας του ΕΚΠΑ, Βασίλης Γοργούλης θα παρουσιάσει επίσημα το νέο DNA Hair Biology Test και θα εξηγήσει με κάθε λεπτομέρεια τον τρόπο λειτουργίας του.

HAIR PSYCHOLOGY TEST
Είναι ευρέως γνωστό πως η κακή ψυχολογία συμβάλει στην απώλεια των μαλλιών ενώ την ίδια στιγμή, η τριχόπτωση επηρεάζει άμεσα την ψυχολογία και σε κάποιες περιπτώσεις ενδέχεται να ευθύνεται για σοβαρές ψυχοπαθολογικές διαταραχές, όπως το άγχος και η κατάθλιψη.
To νέο Hair Psychology Test, αναπτύχθηκε κατά τη διάρκεια επιστημονικής έρευνας του DHI Global Medical Group σε συνεργασία με την Α Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών- Αιγινήτειο Νοσοκομείο και επικεφαλή τον διακεκριμένο καθηγητή του ΕΚΠΑ, Χαράλαμπο Παπαγεωργίου, και συμβάλει στον εντοπισμό γενικών προβλημάτων ψυχοπαθολογίας (αγχώδεις διαταραχές, κατάθλιψη κ.α.), ειδικών προβλημάτων (σωματοδυσμορφία κ.α.) που συνδυάζονται με ολοκληρωμένη ενημέρωση του ασθενούς και προτάσεις διαχείρισης του προβλήματος.

Το "Παγκόσμιο Ιατρικό Συνέδριο Τριχόπτωσης- Academy Masters Meeting" διοργανώνεται κάθε χρόνο από την London Hair Restoration Training Academy και το DHI Global Medical Group, υπό την προεδρία του ιδρυτή της DHI, Κωνσταντίνου Γιώτη.

Περισσότερες πληροφορίες: Academy Masters Meeting 2017
 

Συνημμένα

  • AMM 2017.jpg
    AMM 2017.jpg
    590.1 KB · Προβολές: 62

DHI Global Medical Group

Θεραπείες Τριχόπτωσης
Ακολουθεί Δελτίο Τύπου για το Παγκόσμιο Ιατρικό Συνέδριο Τριχόπτωσης - Academy Masters Meeting που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Ιουνίου στο Cape Sounio Exclusive Resort από την London Hair Restoration Training Academy και το DHI Global Medical Group.


25ό Παγκόσμιο Ιατρικό Συνέδριο Τριχόπτωσης – Academy Masters Meeting 2017

Η καλύτερη θεραπεία είναι η πρόληψη!


Με την επίσημη παρουσίαση δυο πρωτοποριακών επιστημονικών ερευνών που αλλάζουν ριζικά τον τομέα της πρόληψης και αντιμετώπισης της τριχόπτωσης ολοκληρώθηκε το 25ό Παγκόσμιο Ιατρικό Συνέδριο Τριχόπτωσης που πραγματοποιήθηκε στη χώρα μας το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Ιουνίου.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του διεθνούς ιατρικού meeting παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά σε παγκόσμιο επίπεδο τα επαναστατικά διαγνωστικά τεστ τριχόπτωσης DNA Hair Biology Test και Hair Psychology Test που αναπτύχθηκαν από κορυφαίες επιστημονικές ομάδες της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) σε συνεργασία με το DHI Global Medical Group, τη μεγαλύτερη ιατρική ομάδα στη διάγνωση και θεραπεία των παθήσεων του τριχωτού.

Με τα δυο νέα διαγνωστικά τεστ, οι ασθενείς που ταλαιπωρούνται από τριχόπτωση έχουν για πρώτη φορά τη δυνατότητα να αποκτήσουν ολοκληρωμένη εικόνα του προβλήματος που αντιμετωπίζουν αφού μπορούν να ανακαλύψουν αν το οξειδωτικό στρες έχει επηρεάσει το DNA των μαλλιών τους, να διαπιστώσουν αν η τριχόπτωση τους οφείλεται σε ψυχολογικούς παράγοντες αλλά και να μάθουν αν η απώλεια μαλλιών έχει αντίκτυπο στην ψυχολογία τους. Στη συνέχεια, τα αποτελέσματα των διαγνωστικών τεστ συμβάλλουν καταλυτικά στον σχεδιασμό και την υλοποίηση του κατάλληλου πλάνου θεραπείας για κάθε ασθενή ξεχωριστά, προσφέροντας τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα, ανεξάρτητα από την βαθμίδα τριχόπτωσης στην οποία ανήκει.

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, οι επιστημονικές ομάδες του ΕΚΠΑ αποκάλυψαν πως σε ένα σημαντικό ποσοστό ασθενών με τριχόπτωση έχουν καταγραφεί υψηλά ποσοστά οξειδωτικού στρες που έχουν άμεση σχέση με την απώλεια μαλλιών και που μπορούν να μειωθούν δραστικά με την κατάλληλη θεραπεία. Το ίδιο ισχύει και για ασθενείς που εμφανίζουν ψυχοπαθολογικές διαταραχές (όπως Σωματοδυσμορφία ή Κατάθλιψη) που μπορεί να οφείλονται στην τριχόπτωση. Σε αυτές τις περιπτώσεις, το θεραπευτικό πλάνο επικεντρώνεται πρώτα στο ψυχολογικό σκέλος και στη συνέχεια στην αποκατάσταση του προβλήματος του τριχωτού αφού σύμφωνα με τις έρευνες, τα μαλλιά παίζουν καταλυτικό ρόλο στην ψυχολογία ανδρών και γυναικών, οποιασδήποτε ηλικίας.

Την ίδια στιγμή, οι πιστοποιημένοι ιατροί του DHI Global Medical Group τόνισαν πως καθημερινά πολλοί ασθενείς πέφτουν θύματα επιτηδείων που προσφέρουν αμφιβόλου ποιότητας και αποτελεσματικότητας θεραπείες (όπως Μεταμόσχευση Μαλλιών) χωρίς όμως να διαθέτουν την απαιτούμενη τεχνογνωσία και χωρίς προηγουμένως να έχουν προχωρήσει σε διάγνωση του προβλήματος.

«Πρόκειται για μια ανήθικη και απαράδεκτη τακτική που θέτει σε άμεσο κίνδυνο την υγεία των ασθενών αφού πριν από τον σχεδιασμό του θεραπευτικού πλάνου, ο ασθενής δεν θα πρέπει να εξετάζεται μόνο στα μαλλιά αλλά συνολικά, τόσο σε ότι αφορά την σωματική του υγεία όσο και την ψυχολογική» ανέφερε ο ιδρυτής της DHI, Κωνσταντίνος Γιώτης.

Τα DNA Hair Biology Test και Hair Psychology Test αναπτύχθηκαν έπειτα από πολυετείς έρευνες του Τμήματος Ιστολογίας και Εμβρυολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με επικεφαλή τον βραβευμένο καθηγητή Βασίλη Γοργούλη, της Α Ψυχιατρικής Κλινικής- Αιγινίτειο Νοσοκομείο του Πανεπιστημίου Αθηνών, με επικεφαλή τον καθηγητή Χαράλαμπο Παπαγεωργίου, και του DHI Global Medical Group που ασχολείται αποκλειστικά με τη διάγνωση και θεραπεία των παθήσεων του τριχωτού, από το 1970.
 

Συνημμένα

  • Academy Masters Meeting group photo.jpg
    Academy Masters Meeting group photo.jpg
    133.3 KB · Προβολές: 72

Κλινική HDC

HDC Hair Clinic
Η HDC σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη για προσωπικές συναντήσεις 2-5 Οκτωβρίου

Η HDC είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι θα βρίσκεται σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη για την πραγματοποίηση συναντήσεων όσον αφορά τις μεταμοσχεύσεις μαλλιών.

Οι συναντήσεις αυτές θα είναι δωρεάν και προσωπικές και θα πραγματοποιηθούν στην Θεσσαλονίκη στις 02 Οκτωβρίου 2017 και στην Αθήνα στις 04 και 05 Οκτωβρίου 2017.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε απ’ ευθείας μαζί μας στο τηλέφωνο: 211 800 8485

Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στο: [email protected]
 

Κλινική HDC

HDC Hair Clinic
Η HDC στην Αθήνα για προσωπικές συναντήσεις

Η HDC είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι θα βρίσκεται στην Αθήνα για μία μέρα μόνο, για την πραγματοποίηση συναντήσεων όσον αφορά τις μεταμοσχεύσεις μαλλιών.

Οι συναντήσεις αυτές θα είναι δωρεάν και προσωπικές και θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα στις 27 Νοεμβρίου 2017.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε απ’ ευθείας μαζί μας στο τηλέφωνο: 211 800 8485.

Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στο: [email protected]
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Κλινική HDC

HDC Hair Clinic
Η HDC σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη για προσωπικές συναντήσεις

Η HDC είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει θα βρίσκεται στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη για την πραγματοποίηση συναντήσεων όσον αφορά τις μεταμοσχεύσεις μαλλιών.

Οι συναντήσεις αυτές είναι δωρεάν και προσωπικές και θα πραγματοποιηθούν στην Θεσσαλονίκη στις 05 Φεβρουαρίου 2018 και στην Αθήνα στις 07 και 08 Φεβρουαρίου 2018.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αποτεθείτε στους τηλεφωνικούς αριθμούς: 211 800 8485 ή/και +357 99 673 873

Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]
 

DHI Global Medical Group

Θεραπείες Τριχόπτωσης
Ανακοίνωση του Διευθυντή του Εργαστηρίου Ιστολογίας - Εμβρυολογίας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Καθ. Βασίλη Γοργούλη, σχετικά με την τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών της DHI - Direct Hair Implantation και το θεραπευτικό πρόγραμμα DHI Holistic Medical Hair Care.

Περισσότερα:
 

Συνημμένα

  • Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.jpg
    Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.jpg
    282.9 KB · Προβολές: 43

DHI Global Medical Group

Θεραπείες Τριχόπτωσης
To DHI Global Medical Group ανακοινώνει το επίσημο πρόγραμμα του "Academy Masters Meeting 2018" που θα διεξαχθεί την Παρασκευή, 1η Ιουνίου στην κλινική της DHI Αθήνας και το Σάββατο, 2 Ιουνίου στο αμφιθέατρο "Δρακόπουλος" του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το "Academy Masters Meeting" θα τιμήσουν με την παρουσία τους διεθνείς προσωπικότητες από τον χώρο της Μεταμόσχευσης Μαλλιών, διακεκριμένοι καθηγητές πανεπιστημίων καθώς και πλήθος ιατρών από όλο τον κόσμο.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τα μέλη του Forum πως για πρώτη φορά, το "Academy Masters Meeting" θα είναι ανοικτό προς τα μέλη του Forum που επιθυμούν να το παρακολουθήσουν από κοντά (δωρεάν). Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους να επικοινωνήσουν έγκαιρα με την DHI Αθήνας στο τηλέφωνο 210 9211630.

Για να ενημερωθείτε σχετικά με το πρόγραμμα του "Academy Masters Meeting 2018", παρακαλούμε ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: http://dhiglobal.com/academy-masters-meeting-2018/

Θα χαρούμε να ακούσουμε τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας σχετικά με το πρόγραμμα του φετινού Meeting και φυσικά, θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και από κοντά.

DHI Global Medical Group
Λεωφόρος Βουλιαγμένης 30
Τηλ. 2109211630
Email: [email protected]
www.dhi.gr


amm.png

amm2.png

amm3.png
 

DHI Global Medical Group

Θεραπείες Τριχόπτωσης
Ακολουθεί Δελτίο Τύπου που αφορά στο 26ό DHI Academy Masters Meeting που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στις 1 και 2 Ιουνίου 2018.


DHI Academy Masters Meeting 2108

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 26ό Academy Masters Meeting που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, την Παρασκευή 1η και το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018.

Για μια ακόμη φορά, το παγκόσμιο συνέδριο του DHI Global Medical Group αποτέλεσε πόλο έλξης για κορυφαίους ακαδημαϊκούς, καταξιωμένους επιστήμονες, πλήθος ιατρών αλλά και δεκάδες συνεργάτες του Ομίλου από όλο τον κόσμο που είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν λεπτομερώς για τα νέα, καινοτόμα προγράμματα της DHI και παράλληλα, να συμμετέχουν ενεργά σε ένα διήμερο αφιερωμένο στη Διάγνωση, Πρόγνωση, Πρόληψη και Θεραπεία της Αλωπεκίας.

Κορυφαία στιγμή του φετινού Academy Masters Meeting αποτέλεσε η επίσημη βράβευση του ιδρυτή της DHI, Κωνσταντίνου Π. Γιώτη, που τιμήθηκε από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών για την πολυτετή προσφορά του στον τομέα της Διάγνωσης, Πρόγνωσης, Πρόληψης και Θεραπείας της Αλωπεκίας και των παθήσεων του τριχωτού. Η βράβευση του ιδρυτή της DHI πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο «Ιωάννης Δρακόπουλος» του Πανεπιστημίου Αθηνών ενώ την τιμητική πλακέτα παρέδωσε ο καθηγητής Ψυχιατρικής του ΕΚΠΑ, Χαράλαμπος Παπαγεωργίου. Αναμφίβολα, πρόκειται για μια μοναδική στιγμή στα χρονικά του Hair Restoration καθώς αυτή είναι η πρώτη φορά που το Πανεπιστήμιο Αθηνών απονέμει βραβείο που να αφορά στον χώρο της αποκατάστασης μαλλιών.

Αναλυτικά, όλα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια του 26ού DHI Academy Masters Meeting

  • Παρασκευή, 1η Ιουνίου 2018 – DHI Αθήνας (Λεωφ. Βουλιαγμένης 30)
Η πρώτη μέρα του φετινού Academy Masters Meeting πραγματοποιήθηκε στο πρόσφατα ανακαινισμένο κέντρο της DHI Αθήνας και περιλάμβανε ζωντανές συνεδρίες, σεμινάρια, ομιλίες αλλά και την επίσημη παρουσίαση του νέου προγράμματος, DPR (Diagnosis, Prognosis, Restoration) Medical Hair Care 360.

Συγκεκριμένα, από τις 9.00 το πρωί της Παρασκευής μέχρι νωρίς το απόγευμα, η Ιατρική Ομάδα της DHI εκτέλεσε τις ακόλουθες συνεδρίες:
  • Direct Hair Implantation with 5,000 Hairs in One Day
  • Unshaven Session with 7,000 Hairs and Strip Repair (2 day session)
  • Beard Restoration
  • Man vs Machine: The D. Electric System
  • Eyebrow Restoration
  • A new PRP Approach
  • Linear MPG: Before and After Hair Transplantation
  • Hair Prosthetics

Την ίδια στιγμή, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της DHI Αθήνας, πραγματοποιήθηκαν παρουσιάσεις και ομιλίες που αφορούσαν στο μείζον θέμα της ασφάλειας στη μεταμόσχευση μαλλιών, την σημασία της αντιοξειδωτικής διατροφής στην υγεία των μαλλιών, τη νέα σειρά προϊόντων της DHI καθώς και το νέο πρόγραμμα της DHI, DPR Medical Hair Care 360 που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με επιστημονικές ομάδες της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Συγκεκριμένα, τo DPR Medical Hair Care 360 εστιάζει στον ολιστικό και επιστημονικό τρόπο προσέγγισης στην αντιμετώπιση της τριχόπτωσης αλλά και στην πολύπλευρη εξέταση παραγόντων στους οποίους μπορεί να οφείλεται αυτή, όπως η ψυχολογία, η γονιδιακή προδιάθεση και οι διατροφικές συνήθειες.

  • Σάββατο, 2 Ιουνίου 2018 – Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Η δεύτερη ημέρα του Academy Masters Meeting πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και ξεκίνησε με την βράβευση του ιδρυτή της DHI, Κωνσταντίνου Π. Γιώτη από το Πανεπιστήμιο Αθηνών για την πολυετή προσφορά του στον χώρο της Διάγνωσης, Πρόγνωσης, Πρόληψης και Θεραπείας της Αλωπεκίας. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο κ. Γιώτης τόνισε πως η ασφάλεια αποτελεί διαχρονική προτεραιότητα για την DHI ενώ παρουσίασε με κάθε λεπτομέρεια το νέο πρόγραμμα της DPR Holistic Medical Hair Care 360.

Στη συνέχεια, παρουσιάστηκαν τα τρία καινοτόμα τεστ, DNA Test, Stress Test και Hair Protein Test ενώ τον λόγο έλαβαν ο καθ. Χειρουργικής Ανατομίας, Παναγιώτης Σκανδαλάκης, ο καθ. Ψυχιατρικής, Χαράλαμπος Παπαγεωργίου, η υπεύθυνη της επιστημονικής ομάδας του Εργαστηρίου Ιστολογίας και Εμβρυολογίας του ΕΚΠΑ, κα. Σ. Χαβάκη, η Ερευνήτρια Β του Ινστιτούτου Βιολογίας, Φαρμακευτικής Χημείας και Βιοτεχνολογίας, κα. Χονδρογιάννη, συνεργάτες του DHI Global Medical Group που εκπροσώπησαν τις 68 κλινικές της DHI σε όλο τον κόσμο καθώς και μέλη της Ιατρικής Ομάδας του DHI Global Medical Group.

  • Gala Dinner & Ceremony Awards - Athens Lawn Tennis Club
Το 26ό Academy Masters Meeting ολοκληρώθηκε με Gala dinner στο Athens Lawn Club όπου απονεμήθηκαν τα καθιερωμένα βραβεία του DHI Global Medical Group.

DHI Global Medical Group
Λεωφόρος Βουλιαγμένης 30
Νέος Κόσμος
Τηλεφωνικό κέντρο: 2109211630
Email: [email protected]
www.dhi.gr

Academy Masters Meeting Πανεπιστήμιο Αθήνων.jpg Βράβευση Κ.Γιώτη, Πανεπιστήμιο Αθηνών.jpg

Περισσότερες φωτογραφίες από το Academy Masters Meeting, εδώ: http://dhi.gr/nea/academy-masters-meeting-2018/
 
Τελευταία επεξεργασία:

Dr. Michalis Georgiou

Hair Transplantation Chief Surgeon
Αξιότιμα μέλη του φόρουμ σας, σας ενημερώνουμε πως η κλινική του Dr. Μιχάλη Γεωργίου (MHRC) αποκτάει από σήμερα την επίσημη την παρουσία στο φόρουμ μέσω του προφίλ αυτού το οποίο διαχειρίζεται απευθείας εσωτερικά και αποκλειστικά η κλινική μας.

Σκοπός της παρουσίας μας στο φόρουμ είναι η αμεσότερη επικοινωνία των ασθενών με την κλινική, η ενημέρωση για συμβουλευτικά ραντεβού, ειδήσεις, νέα μας, προσφορές και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί ο ασθενής, τρέχων, παλαιός ή μελλοντικός.

Για την πιο ευέλικτη εξυπηρέτηση της Ελληνικής αγοράς, έχει συσταθεί εσωτερικά στην κλινική μας ειδικό τμήμα που θα εξυπηρετεί μόνο το Ελληνικό κοινό. Οι Έλληνες ασθενείς, πελάτες μας ή υποψήφιοι, παρακαλούνται να στέλνουν τα ερωτήματα τους και τα ευρύτερα ζητήματα τους στα παρακάτω στοιχεία:

Email: [email protected]
Τηλέφωνο: 2117909190

Σας ευχαριστούμε και θα είμαστε στην διάθεση σας με άμεσες απαντήσεις στα ερωτήματα σας. Δεν δεχόμαστε pm παρά μόνο email ή τηλέφωνα στα παραπάνω στοιχεία.

Dr. Michalis Georgiou
Hair Restoration Clinic
 

DHI Global Medical Group

Θεραπείες Τριχόπτωσης
ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ;

Ανακαλύψτε το νέο πρόγραμμα DPR για τη Διάγνωση, Πρόληψη και Θεραπεία της τριχόπτωσης, και λάβετε υπηρεσίες αξίας 1.900€ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!
Το DHI Global Medical Group παρουσιάζει το νέο πρόγραμμα DPR (Diagnosis, Prevention, Restoration) και σας καλεί να γιορτάσουμε μαζί τη νέα εποχή στη διάγνωση και θεραπεία της τριχόπτωσης.

To DPR έχει σχεδιαστεί από την επιστημονική ομάδα της DHI σε συνεργασία με βραβευμένους ακαδημαϊκούς της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και αποτελεί ένα μοναδικό πρόγραμμα Διάγνωσης, Πρόγνωσης, Πρόληψης και Θεραπείας της τριχόπτωσης που εξετάζει τα αίτια της τριχόπτωσης σε βάθος, προσφέροντας εξατομικευμένη θεραπευτική πρόταση για κάθε ασθενή, άνδρα ή γυναίκα.

Τώρα, η DHI σας δίνει την δυνατότητα να γίνετε μέλος στο νέο πρόγραμμα εντελώς δωρεάν αφού με την εγγραφή σας, θα λάβετε ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών αξίας 1.900 ευρώ και έκπτωση 20% σε όλες τις θεραπείες τριχόπτωσης.

Το δωρεάν πακέτο υπηρεσιών περιλαμβάνει:

· 1 x Hair Protein Test

· 1 x Δερματολογική Εξέταση

· 1 x Stress Analysis

· 1 x DNA Analysis

· 1 x Θεραπεία PRP

· 1 x Τονωτική και Αντιοξειδωτική Λοσιόν

· 1 x Συνεδρία Direct Hair Implantation (έως 500 τρίχες)

Η προσφορά ισχύει για εγγραφές που θα πραγματοποιηθούν έως τις 31 Δεκεμβρίου 2018 και μόνο για 1.000 μέλη που θα επιλεχθούν στην DHI Αθήνας. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.


Κάντε την εγγραφή σας σήμερα και απολαύστε ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών DHI, χωρίς κόστος!

Περισσότερες πληροφορίες, εδώ: DHI DPR Diagnosis Prevention Restoration
DHI Global Medical Group
Λεωφόρος Βουλιαγμένης 30
Νέος Κόσμος
Τηλεφωνικό κέντρο: 210.9211630
Email: [email protected]
www.dhi.gr
 

Dr. Michalis Georgiou

Hair Transplantation Chief Surgeon
Dr. Michalis Georgiou - Δωρεάν Συμβουλευτικά Ραντεβού Νοεμβρίου 2018
Αγαπητοί μας φίλοι σας ενημερώνουμε πως ο Dr. Μιχάλης Γεωργίου θα βρίσκεται στην Αθήνα για συμβουλευτικά ραντεβού το Σάββατο & Κυριακή 17-18 Νοεμβρίου 2018.

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα δωρεάν ραντεβού:
www.nomorehairloss.gr
2117909190
[email protected]

Ζητούμε συγγνώμη από τους φίλους μας από Θεσσαλονίκη, λόγω υπερβολικού φόρτου εργασίας ο γιατρός δεν θα καταφέρει να παραστεί Θεσσαλονίκη, δεσμευόμαστε όμως για την επόμενη φορά. Όσοι βέβαια επιθυμούν από Θεσσαλονίκη, μπορούν να παραστούν στην Αθήνα.
 

DHI Global Medical Group

Θεραπείες Τριχόπτωσης
DHI Global Medical Group

ΔΩΡΕΑΝ PRP ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Πιστοί στην αποστολή μας να συμβάλλουμε στην υγεία και το ευ ζην όλων των ασθενών που πάσχουν από τριχόπτωση και διαταραχές του τριχωτού μέσω της έρευνας, της παιδείας και των καινοτόμων θεραπειών, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως τώρα, το DHI Global Medical Group προσφέρει μια αυτόλογη θεραπεία PRP (Platelet Rich Plasma) ΔΩΡΕΑΝ σε ΟΛΟΥΣ!

Η μέθοδος PRP συμβάλλει στη διατήρηση της υπάρχουσας τριχοφυΐας μέσω της ενδυνάμωσης των μαλλιών, αλλά και στην ανάπτυξη νέων τριχών από θυλάκια που έχουν σταματήσει να παράγουν τρίχες ή παράγουν τρίχες μικρής διαμέτρου (χνούδι).

Κλείστε το ραντεβού σας σήμερα!

DHI Αθήνας: 2109211630
[email protected]
www.dhi.gr

Περισσότερες πληροφορίες για το Platelet Rich Plasma, εδώ: http://dhi.gr/therapeies-trixoptosis/prp/
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Η HDC στην Αθήνα για Συμβουλευτικά Ραντεβού 9-10 Φεβρουάριου 2019.

Στα πλαίσια του νέου κύκλου συναντήσεων η HDC θα βρίσκεται στην Αθηνά για συμβουλευτικά ραντεβού όσον αφορά τις μεταμοσχεύσεις μαλλιών στις 9 και 10 Φεβρουάριου 2019.

Οι συναντήσεις αυτές θα είναι δωρεάν και προσωπικές.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε απ’ ευθείας μαζί μας στα τηλέφωνα: 211 800 8485 ή +357 99 673 873 (Αστική κλήση).

Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στο: [email protected] ή και σε εμένα (inbox).
 
Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα