Ήρθε και η δική μου ώρα μάλλον...

dimitris50423

Well-Known Member
οπως ειπαν ολοι ακομη και οι 3000 τριχες ειναι λιγες. θα εχεις αραιο αποτελεσμα. εχεις θεμα και πιο πισω το οποιο καλυπτεται στις φωτογραφιες.
Για να παρεις ενα αξιοπρεπες αποτελεσμα εγω δεν θα σου πω υπερβολες θελεις σιγουρα οσα μοσχευματα εβαλα και εγω, πανω απο 2000 δηλαδη τα οποια θα σου δωσουν γυρω στις 5000 τριχες. και τα λεφτα που σου ζητησαν επισης θεωρω οτι ειναι πολλα για αυτο που σου προσφερουν.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
σωστά τα λέει και ο δημητρης50423.! επίσης κάτι άλλο που θέλω να πω φιλε imouthis είναι γι αυτό που ειπες για τον george1988 και τα 1570 grafts..λες γέμισε το κεφάλι του..κάνε υπομονή 5-6 μήνες να δεις αν γέμισε το κεφάλι του..όχι να το λες από τώρα..μόλις κάνουν τον κύκλο τους,πέσουν και όσες ξαναβγούν πάλι και μακρύνουν,ας πούμε στο μήκος που έχεις εσύ τώρα τα μαλλια,τότε να μου πεις αν γέμισε ή όχι.
 

tasos33

Well-Known Member
Τελικά εκεί στην dhi greece αρχίζω να πιστεύω πως έχουν γίνει καφενες σε αντίθεση με τις dhi του εξωτερικού που αυτές παρουσιάζουν πολύ καλυτερα αποτελεσματα σε σχέση με αυτήν της Ελλάδας...ειναι δυνατόν να του λένε για 2000 τρίχες δηλαδή 800 περιπου grafts σε μια εκταση που θελει τουλαχιστον 2000 grafts για την περίπτωση του φίλο και να πληρωσει κ 2.5 ευρώ το graft δηλαδή πας dhi και πληρώνεις hdc η Γεωργίου...
 

tasos33

Well-Known Member
Το χω πεί και το έχω ξαναπεί...

OVERVALUED SERVICES !!!

Φαντάσου δηλ. να μήν είχαμε και κρίση...
H dhi με τις πυκνότητες που μπορει να προσφέρει δηλ 30 με 35 graft ανα τ.εκ κ όσο συνεχίζει να μιλάει γενικά κ απροσδιοριστα για τρίχες κατσαρες πανω απο 1 ευρώ το grafts παει πολύ..ειναι μεγάλη ατυχία για εμας στη ν Ελλάδα να μην έχουμε τουλαχιστον μια κλινική επιπέδου Κύπρου και μια ακόμα υψηλότερου επιπέδου και να καθόμαστε να συζητάμε για τις τρίχες της dhi k. της b.kord και παει λεγοντας
 

aeratos28

Just aeratos
σε αυτό συμφωνώ και εγώ τασο33..είναι αρκετά πολλά τα λεφτά που ζητάει για τις πυκνότητες που δουλεύει..έπρεπε να μιλάνε ΜΟΝΟ με grafts καταρχήν..αυτό με τις τρίχες είναι π**στια τελείως..ένα απλό cherypicking αν κάνει ο γιατρός σε 2τριχα και 3τριχα στην ουσία θα σου έχει βάλει 1000-1100 grafts..και αν παιξουν hairline αυτά τα grafts καταλαβαίνεις τι αποτέλεσμα θα δώσουν.συνήθως οι περισσότεροι που πάνε είναι γνώσεων πάνω σε εμφυτεύσεις όπως ο imouthis..δεν το λέω υποτιμητικά προς θεού..απλά δεν ξέρει τίποτα το παιδί..ε αυτό είναι άκρως εκμεταλλεύσιμο..του λένε 2000 τρίχες..σαν αριθμός ακούγεται πολύ μεγάλος,ενθουσιάζεται ο πελάτης λέει πω πω πολλά μαλλιά..το θέμα όμως είπαμε πιο πάνω πιο είναι..2τριχα και 3τριχα.! δεν μένει ικανοποιημένος ο πελάτης και μετά αρχίζει ή αλήθεια ότι κοιτα,ήταν λιγα αυτά που εβαλες..δεν εξηγούν ποτέ τη διάφορα grafts τριχοθυλακια με αποτέλεσμα να κανείς 3 με 4 συνεδρίες για να πάρεις το αποτέλεσμα που πρέπει..αν δείτε και βιντεακια του ιδιοκτήτη της εταιριας.,το λέει και αυτός για το ότι χρειάζονται περίπου τόσες συνεδριες
 

andy.k

Active member
Καλά εμένα δε μου φαίνεται αραιό...προφανώς έχει κ υποστήριξη από πισω...jhon νομίζω τέτοια πυκνότητα που φαινεται να εχει μετά τη μμ
αυτός, την εχουν αρκετοί άνθρωποι οι οποίοι δεν έχουν κάνει με κ δε φαίνεται ότι έχουν
πρόβλημα. Οκ δε πάμε να
γίνουμε τέλειοι... Κάποιοι ίσως
γίνονται τελικά. Το αποτέλεσμα
στη φωτό που έβαλε ο
ποσειδωνας για εμένα είναι
πολύ καλό κ βάλε...δε φαίνεται να είναι 30gts/cm2...πρέπει να είναι 40+/45 ισως κ παραπανω...Σιγα μη πιασει τετοιες πυκνοτητες ο imouthis με τοσα grafts που του ειπαν, ΠΟΥ? στην dhi. Γνώμη μου για να μην έχει και
πλάνες ο φίλος εδω, είναι ότι και
με 4500 τρίχες δε προκειται να
έχει τετοιο αποτέλεσμα, γτ απλά
έχει μεγαλύτερο πρόβλημα...κ ελπίζω να μην έχουμε πάλι τπτ τακτικές τύπου Κωστακης, δλδ γεμιζω από πανω προς τα κάτω όσο φτάσει κ αφήνω τη hairline ασχηματιστη/να "αιωρείται", για να τη φτιάξουμε την ΕΠΟΜΕΝΗ (για να μη πω τη ΜΕΘεπομενη φορά)
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
andy συμφωνω. δεν θα ελεγα αραιο αυτο το αποτελεσμα.. και οντως υπαρχουν κεφαλια που δεν εχουν κανει μμ που ολοι βλεπουμε μια χαρα και ειναι και πιο αραια. ο imouthis εχει πιθανοτητες να παρει ενα αποτελεσμα καλο γιατι εχει αδειες περιοχες να γεμισει κυριως.. οποτε αν βαλει απο 2000 γκραφτς και πανω και εχει καλη φυτρωση για εμενα θα ειναι πολυ ευχαριστημενος.
 

piros75

Well-Known Member
Για μένα όπως έχω ξαναπεί, δεν πρέπει κάποιος να ξεπερνάει τα 35 μοσχ/εκ2 αν θέλει να μην έχει απώλειες στη φύτρωση. Αυτό βέβαια ισχύει κυρίως σε ανθρώπους που δεν έχουν σταθεροποιηθεί στο NW τους και άρα θα χρειαστούν και την τελευταία τρίχα που μπορεί να δώσει η δότριά τους μελλοντικά. Αν κάποιος είναι στα 40 και είναι NW 2 με ενδείξεις για σταθεροποίηση του προβλήματος τότε μπορεί κάλλιστα να πάει και στα 55 μοσχεύματα/εκ2 και ας φυτρώσουν τα 40. Δεν θα έχει τόση σημασία ότι έχασε 15 μιας και πιθανά δεν θα τα χρειαστεί στο μέλλον. Τώρα από την προσωπική μου πείρα μέχρις στιγμής έχω να πω ότι με πρόβλημα μεγαλύτερο του imouthis έβαλα περίπου 2.800 τρίχες (1419 μοσχεύμτα) δηλαδή πέτυχα μια κάλυψη κοντά στα 28-30 μοσχ/εκ2. Τώρα που έχω καθαρίσει πλήρως από τα κάπαλα και δεν έχουν πέσει ακόμα πολλές τρίχες μπορώ να πω ότι η πυκνότητά μου είναι μέτρια (όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες μου) αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα έλεγα ότι είναι ανύπαρκτη ή άσχημη. Με άλλα λόγια αν τελικά η φύτρωσή μου αγγίξει το 90-95% (το οποίο προσδοκώ και γι' αυτό αποφάσισα την τοποθέτηση μικρότερου αριθμού μοσχευμάτων) θα είμαι ευχαριστημένος γιατί θα έχει αλλάξει η εικόνα μου, αλλά σίγουρα θα χρειαστώ μία ακόμα των 1000 μοσχευμάτων για να έχω μια πολύ καλή ( για μένα) πυκνότητα. Οπότε εγώ θα σου πρότεινα imouthis να τοποθετήσεις περί τα 1500 μοσχεύματα (κοντά στις 3000 τρίχες) να περιμένεις 10 μήνες και να δεις αν και πόσο πρέπει να επέμβεις ξανά. Το "αν θα χρειαστεί" το λέω γιατί η περίπτωσή σου δείχνει αρκετά πιο εύκολη από τη δικιά μου.
 

dimitris50423

Well-Known Member
piros εισαι στην αρχη ακομη φιλε οταν πεσουν οι μμ και ερθει η ωρα να ξεκινησει η φυτρωση απο τον 3 μηνα τοτε θα αρχισεις να βλεπεις πυκνοτητες. αν φυτρωσουν ολα που στο ευχομαι τοτε θα εχεις την πυκνοτητα που ειδες με το που μπηκαν τα μοσχευματα.
συνολικη εικονα φυτρωσης θα εχεις περιπου στον 8 μηνα και μετα θα εχεις βελτιωση στην τριχα λογω παχυνσης το οποιο θα σου δινει καλυτερο αισθητικα αποτελεσμα. επισης ο φιλος εδω εχει μεγαλυτερη αραιωση απο τη δικη σου απο οτι βλεπω εγω. οσο φαινεται γιατι πεφτουν κ τα μαλλια μπροστα.
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Για μένα όπως έχω ξαναπεί, δεν πρέπει κάποιος να ξεπερνάει τα 35 μοσχ/εκ2 αν θέλει να μην έχει απώλειες στη φύτρωση

Αν μιλάς για τις Ελληνικές κλινικές ισχύει. Για το εξωτερικό ίσχυε πριν 10 χρόνια. Όχι πιά, ο πήχυς έχεις ανέβει.
 

piros75

Well-Known Member
piros εισαι στην αρχη ακομη φιλε οταν πεσουν οι μμ και ερθει η ωρα να ξεκινησει η φυτρωση απο τον 3 μηνα τοτε θα αρχισεις να βλεπεις πυκνοτητες. αν φυτρωσουν ολα που στο ευχομαι τοτε θα εχεις την πυκνοτητα που ειδες με το που μπηκαν τα μοσχευματα.
συνολικη εικονα φυτρωσης θα εχεις περιπου στον 8 μηνα και μετα θα εχεις βελτιωση στην τριχα λογω παχυνσης το οποιο θα σου δινει καλυτερο αισθητικα αποτελεσμα. επισης ο φιλος εδω εχει μεγαλυτερη αραιωση απο τη δικη σου απο οτι βλεπω εγω. οσο φαινεται γιατι πεφτουν κ τα μαλλια μπροστα.

Μα το τονίζω και εγώ στο μνμ μου και λέω ότι αν έχω τη φύτρωση που προσδοκώ (δλδ κοντά στο 95%) θα είμαι ευχαριστημένος, αλλά για μεγαλύτερη πυκνότητα θα χρειαστώ λίγα ακόμα μοσχεύματα. Όσο για το αν ο imouthis έχει μικρότερο πρόβλημα από εμένα επέτρεψέ μου να αμφιβάλω. Σε εμένα δεν υπήρχε σχεδόν τίποτα μπροστά παρά χνούδια καθώς και χνούδια στην αρχή της Β' ζώνης, ενώ στον imouthis υπάρχει ένα δυνατό τσουλούφι μπροστά και δυνατές τρίχες στη Β ζώνη
 
Τελευταία επεξεργασία:

tasos33

Well-Known Member
Piros ενα ενδεχομενο shock loss οντως ειναι πολυ πιθανον αλλα αυτο εχει να κανει με τις ελληνικες κλινικες, σε αλλες του εξωτερικου δεν αντιμετωπιζουν τετοιυς προβληματισμους, αρα η συζητηση αυτη γινεται για την μη ικανοτητα των εδω κλινικων να προσεγγιζουν υψηλες πυκνοτητες
 

aeratos28

Just aeratos
tasos33 όπως θα είδες και πιο πάνω σε μνμ μου συμφωνώ σε πολλά από αυτά που λέγονται και τα λέω και εγώ αλλά μην λέμε και ότι θέλουμε τώρα ότι στο εξωτερικό δεν αντιμετωπίζουν τέτοιους προβληματισμούς για shockloss κτλ εντάξει τώρα..είναι πολύ εύκολο να μπει κάποιος ακόμα και εδώ στο site και να δει και από τις κλινικές του εξωτερικού όπως λέμε και φολες από shockloss και μη φυτρωση όλων των μοσχευμάτων και ότι άλλο θέλεις..άρα ΔΕΝ γινεται ή συζήτηση γι αυτό που λες..εδώ ή συζήτηση για τον π**στικο τρόπο που σε κάνουν πελάτη..
 

piros75

Well-Known Member
Παιδιά την έχουμε κάνει αυτήν την κουβέντα και τεκμηριωμένα σε προηγούμενα νήματα και νομίζω ότι ούτε οι κλινικές του εξωτερικού το έχουν λύσει το θέμα με τη φυτρωτικότητα πάνω από τα 35 μοσχ/εκ2 (40 όταν δεν μιλάμε για pen, βλ. παρακάτω).

Είχα παραθέσει κάποιες αναφορές (δεν βρίσκω σε πιο νήμα όμως γ@#$@το) που μέσες άκρες ανέφεραν ότι για γιατρούς που χρησιμοποιούν pen η πιο ασφαλής τοποθέτηση-πυκνότητα για φυτρωτικότητα πάνω από 90% είναι μέγιστο 35 μοσχ/εκ2. Η φυτρωτικότητα πέφτει μεταξύ 80-90% για τοποθέτηση 40 μοσχ/εκ2 και κάτω από τα 80% γεωμετρικά για τοποθετήσεις πάνω από 45 μοσχ/εκ2. Για όσους γιατρούς χρησιμοποιούν νυστέρι αντί για pen δηλαδή κάνουν σχισμές ή οπές για την τοποθέτηση των μοσχευμάτων, τα παραπάνω νούμερα αυξάνονται κατά περίπου 5 μοσχεύματα σε κάθε περίπτωση. Χονδρικά πάντα.

Αναλογιζόμενος αυτά, ξαναγράφω ότι, αν κάποιος βάλει 45 μοσχεύματα (πχ με λόγο 2) δηλαδή 90 τρίχες και έχει τελική φύτρωση 80% θα έχει τελικό αποτέλεσμα = με 72 τρίχες (δηλαδή θα χάσει περίπου 10 μοσχεύματα) αν κάποιος βάλει 35 μοσχεύματα δηλαδή 70 τρίχες και έχει τελική φύτρωση 95% θα έχει τελικό αποτέλεσμα = με 66 τρίχες, (δηλαδή θα χάσει περίπου 2 μοσχεύματα).

Τώρα η πρώτη περίπτωση θα έχει καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα ασχέτως του ότι το ποσοστό φύτρωσης θα είναι κατά πολύ μικρότερο γιατί απλά θα έχει στο τέλος 72 τρίχες στο κεφάλι του, ενώ στη δεύτερη περίπτωση θα έχει 66 τρίχες. Όμως θα έχει σπαταλήσει 10 μοσχεύματα, ενώ ο δεύτερος μόλις 2. Γι' αυτό ξαναλέω άλλο τι βλέπουμε ως τελικό αποτέλεσμα και άλλο τι πραγματικά έγινε με τα μοσχεύματά μας.

Τέλος, ξανατονίζω ότι, αν είσαι ΝΓ 2 σταθερό.... ή να το θέσω αλλιώς, αν ήμουν ΝΓ2 σταθερό τότε θα πήγαινα να βάλω 50 μοσχ/εκ2 και ας έχανα τα 10, όμως επειδή δεν έχω σταθεροποιηθεί και θα χρειαστώ στο μέλλον πολλά ακόμα μοσχεύματα, απλά αποφάσισα να κινηθώ με κάτω από 35 μοσχ/εκ2. Αυτή είναι η δικιά μου θεωρεία και προσέγγιση, ούτε θέλω να την επιβάλω ούτε θέλω ντε και καλά να τη δεχτείτε, πιστεύω όμως ότι πρέπει να την αναφέρω όποτε χρειάζεται γιατί την πιστεύω και την θεωρώ χρήσιμη.
 
Προσωπικα θεωρω οτι υπαρχουν ΄γιατροι' που ακομα και σε πυκνοτητες 20 gr/cm2, δεν καταφερνουν να φυτρωσουν ουτε τα μισα μοσχευματα,ενω υπαρχουν και γιατροι που μπορουν να παιζουν με ασφαλεια σε πυκνοτητες της ταξης 60 gr/cm2 κ ισως κ παραπανω
 
Μπλουζα