Έχεις τριχόπτωση; η λύση ίσως να βρίσκεται στις πατάτες mcdonald's

Άκης

Administrator
Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί μια είδηση που αφορά ένα συστατικό που βρίσκεται στις τηγανιτές πατάτες της McDonald's.

Σύμφωνα με μια έρευνα που δημοσιεύτηκε την περασμένη εβδομάδα στο Yokohama National University, το "dimethylpolysiloxane", χημικό που χρησιμοποιεί η εταιρία για να αποφύγει το άφρισμα στο λάδι (το ίδιο συστατικό το χρησιμοποιεί και η Taco Bell και πιθανότατα και άλλες εταιρίες), μπορεί να ανοίξει τον δρόμο για νέες θεραπείες τριχόπτωσης, όπως έκανε στα ποντίκια τουλάχιστον.

Αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούμε να φτιάξουμε κάποιο DIY λοσιόν και να το βάλουμε στο κεφάλι, καθώς το ότι δουλεύει κάτι στα ποντίκια, δεν σημαίνει ότι θα δουλέψει απαραίτητα και στον άνθρωπο, ωστόσο οι ερευνητές είναι αισιόδοξοι ότι αυτήν η ανακάλυψη θα βοηθήσει τις θεραπείες της ανδρ. αλωπεκίας.

1061415248.jpg
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Dean Plassaras

New Member
Ναι πιθανόν γιατρεύει την τριχόπτωση όσο καταστρέφει και την ορμονική λειτουργία μας. Λυπάμαι ππου ακούω τέτοιες ειδήσεις ως ελπιδοφόρες....

Όποιος τρώει επεξεργασμένα κάθε μέρα και χάνει μαλλιά μαλλον να πιάσει καμιά σαλάτα for starters. Αλλά junk food για θεραπεία της τριχόπτωσης?

Η τριχόπτωση είναι το σύμπτωμα της πρόωρης γήρανσης λόγω ανισορροπίας ορμονών και αυξημένων μικροφλεγμονών στο δέρμα γύρω από τους θύλακες. Το να τρως επεξεργασμένες τροφές δεν πρόκειται να βοηθησει σε αυτό, και αν είναι να κάμνει κάτι το μόνο που θα κάνει είναι να χειροτερεύσει την κατάσταση.

Καλό θα είναι να καταλάβουμε ότι πρέπει να εξυγιάνουμε τις ορμόνες μας όσο μπορύμε χωρίς φαρμακα και έπειτα να δουμε τι μπορεί να γίνει με φάρμακα.

Αλλά french fries? WTF? Μήπως τα Mc Donalds έχουν χάσει γιγαντιαίο μερίδιο αγοράς γιατί είναι ΣΑΒΟΥΡΑ ΨΕΥΔΟ-ΦΑΓΗΤΟ και ξαφνικά βρέθηκε αυτή η έρευνα....??
food for thought guys, μην ακούτε αυτές τις αηδίες.

Thanls.
κώστας
 
  • Like
Reactions: M15

aeratos28

Just aeratos
άμα βλέπω να λέει ο άλλος τροφή για σκέψη,κτλ....κάτι παθαίνω.!!έχεις την εντύπωση φιλε μου ότι δεν ξέρουμε μόνοι μας μέσα σε ένα ολόκληρο φόρουμ τριχόπτωσης και μεταμοσχευσης μαλλιων,ότι από τηγανιτές πατάτες δεν βγαίνουν μαλλιά ή οτι δεν σταματούν να πέφτουν τα υπαρχοντα??το ότι ανοιξε ο Άκης το νήμα αυτό δεν σημαίνει ότι πίστεψε ο ίδιος η όλοι μας ότι βρέθηκε η λύση στην καράφλα μέσω των mc..απλα ένα ακόμα θέμα χαβαλε-συζητησης ανοιχτηκε..thats all..!το που οφείλεται η τριχόπτωση όπως λες,θα σε παραπέμψω σε διάφορα νήματα του φόρουμ,να πάρεις μια ιδέα γιατί αυτό που είπες σαν συμπέρασμα ,είναι το ένα συμπέρασμα από άλλα 1000..επίσης μην ακούς αηδιες τύπου πρόωρης γυρανσης,δεν μπορεί να υφίσταται κάτι τέτοιο σε παιδιά ηλικίας 17-18 χρόνων όπου και ξεκινάει η τριχόπτωση σε πολλές περιπτώσεις..ξεκινα το διάβασμα στο φόρουμ για ενημέρωση σωστή φίλε μου και περισσότερη γνώση..έχει να σου προσφέρει πολλά το φόρουμ,ειδικά κάποια μέλη που έχουν ασχοληθεί με θεραπείες εφαρμόζοντας τες,όχι υποθετικά.!και έχουν ρίξει διάβασμα εδω και πολλά χρόνια..καλές και οι εξυγιανσεις με φυσικό τρόπο δεν λέω,αλλά βρες και δείξε μου ένα παράδειγμα που έφερε πίσω τα μαλλιά του με αυτό τον τρόπο..χωρίς ίχνος κάποιου φαρμάκου.δεν είμαι υπέρμαχος των φαρμάκων σε καμία περίπτωση,αλλά να ξέρουμε και τι λέμε..ματζουνια έβαζαν πριν από 30-40 χρόνια..ακόμα τα ίδια??
Φιλικά..
 

athenian

Well-Known Member
Η τριχόπτωση είναι το σύμπτωμα της πρόωρης γήρανσης
Παιδια μην γραφεται οτι να ναι γιατι μπορει να μπει καποιος νεος στο φορουμ και διαβαζοντας αυτο να σχηματισει λαθος αποψη για τα αιτια της ΑΓΑ που κυριως μας ενδιαφερει.
 

athenian

Well-Known Member
Ναι πιθανόν γιατρεύει την τριχόπτωση όσο καταστρέφει και την ορμονική λειτουργία μας. Λυπάμαι ππου ακούω τέτοιες ειδήσεις ως ελπιδοφόρες....

Αλλά french fries? WTF? Μήπως τα Mc Donalds έχουν χάσει γιγαντιαίο μερίδιο αγοράς γιατί είναι ΣΑΒΟΥΡΑ ΨΕΥΔΟ-ΦΑΓΗΤΟ και ξαφνικά βρέθηκε αυτή η έρευνα....??
Επισης στην ερευνα δεν αναφερεται πουθενα ως πιθανη θεραπεια η κατανωση τηγανιτων πατατων αλλα το εκχυλισμα ενος συστατικου τους σε τοπικη χρηση.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

athenian

Well-Known Member
Καλα εαν μιλανε για τοπικα καληνυχτα.:(
Μπορει να μην βγει σε τοπικο τυπου ριγκειν αλλα πχ σε ενεσεις,αν ποτε βγει.Παντως υπαρχουν θετικα στοιχεια,αλλα τετοια υπηρχαν και σε παλαιοτερες προσπαθειες οι οποιες δεν τελεσφορησαν βεβαια.
 
Μπλουζα