Μενού
Αρχική
Φόρουμ
Νέες δημοσιεύσεις
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
Μέλη
Καταχωρηθέντα μέλη
Τρέχοντες επισκέπτες
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Σύνδεση
Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
Μενού
Σύνδεση
Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Αρχική
Τι νέα
Η JavaScript είναι απενεργοποιημένη. Για καλύτερη εμπειρία, παρακαλούμε ενεργοποιήστε το JavaScript στον browser σας πριν προχωρήσετε.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Τελευταία δραστηριότητα
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
T
theoblue
απάντησε στο νήμα
SENECA – Mega+ session (17/2) | Απορία για γραπτή αναφορά minimum grafts
.
Θα σου πουν απο την κλινικη ποτε μπορεις να την ξαναρχισεις. Οταν μιλανε για μεγαλο διαστημα διακοπης, δεν εννοουν τον μηνα ;)
4 Φεβρουάριος 2026
P
piros75
απάντησε στο νήμα
Piros75, Seneca DirectFUE 3.482g, 24-25/10/2024
.
Δεν χαλάς το νήμα μου αλλά δεν ξέρω να σου απαντήσω με σιγουριά. Γιατί δεν στέλνεις ένα PM στον εκπρόσωπο της κλινικής ;
4 Φεβρουάριος 2026
G
GeorgeXz
reacted to
Dimitris2's post
in the thread
Μεταμοσχευη μαλλιων.
with
Haha
.
Και ομως φιλε μου το καλοκαίρι κιόλας και ήταν και η γυναίκα μ μαζί και όταν βγήκαμε δεν ανταλλάξαμε κουβέντα.. μόνο όταν την ειπα οτι...
4 Φεβρουάριος 2026
D
dwse mali
απάντησε στο νήμα
.
Ναι, από τώρα την έκοψα και κάνω τη ΜΜ στις 17/2. Better safe than sorry. Πότε θα μπορώ να την ξαναρχίσω; Σε καμιά 2 εβδομάδες; Δεν θα...
4 Φεβρουάριος 2026
dranishagupta
ενημέρωσε την
status
.
Is LASIK Eye Surgery Safe? What You Need to Know People who are tired of wearing glasses or contact lenses often consider LASIK as a...
4 Φεβρουάριος 2026
Δ
Δημ
απάντησε στο νήμα
Διασημοι/Celebrities
.
Αρναούτογλου
4 Φεβρουάριος 2026
drrhythmgupta
ενημέρωσε την
status
.
IVF Treatment In Delhi - Dr Rhythm Gupta IVF treatment in Delhi, IVF (In vitro fertilization) is an assisted reproductive technology...
4 Φεβρουάριος 2026
LoverBoy
απάντησε στο νήμα
.
Ναι αδερφέ πρέπει να την σταματήσεις τουλάχιστον μια εβδομάδα πριν γιατί δημιουργεί υπεραιμάτωση στο τριχωτό και αυτό δυσκολεύει την...
4 Φεβρουάριος 2026
D
dwse mali
απάντησε στο νήμα
.
Καλημέρα και πάλι σε όλους! Έχω μία ερώτηση. Χρησιμοποιώ τοπική μινοξιδίλη (Regaine, 1 φορά/μέρα). Στις προεγχειρητικές οδηγίες που μου...
4 Φεβρουάριος 2026
John_HDC
απάντησε στο νήμα
Choiexpert Μεταμόσχευση στις 22 & 23 Ιανουαρίου με Δρ Χρήστο Τσάκαλο - 4500 μοσχευματα
.
Nα σε καλα φιλε ευχαριστουμε!!!
4 Φεβρουάριος 2026
John_HDC
reacted to
AnsP's post
in the thread
Choiexpert Μεταμόσχευση στις 22 & 23 Ιανουαρίου με Δρ Χρήστο Τσάκαλο - 4500 μοσχευματα
with
Like
.
Παιδια σας ευχαριστω πολυ! Μακαρι να με ξαναδω με μαλλια χαχαχα Τα τριχοθυλακια μου ηταν 4445 περιπου με λόγο 2,55. ειχα πολλα διπλα...
4 Φεβρουάριος 2026
A
AnsP
απάντησε στο νήμα
.
Παιδια σας ευχαριστω πολυ! Μακαρι να με ξαναδω με μαλλια χαχαχα Τα τριχοθυλακια μου ηταν 4445 περιπου με λόγο 2,55. ειχα πολλα διπλα...
4 Φεβρουάριος 2026
A
AnsP
reacted to
silero's post
in the thread
with
Like
.
καλη φυτρωση !
4 Φεβρουάριος 2026
A
AnsP
reacted to
Corona's post
in the thread
with
Like
.
καλη φυτρωση φιλε..εβαλες αρκετά μοσχεύματα και αν ολα πάνε καλά θα πρέπει να κλεισει η επιφάνεια...
4 Φεβρουάριος 2026
A
AnsP
reacted to
JimKan1's post
in the thread
with
Like
.
καλη φυτρωση φιλος
4 Φεβρουάριος 2026
Αρχική
Τι νέα
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Accept
Μάθε περισσότερα.…
Μπλουζα