Tsakalos και hairlosspics

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

tropheus

Well-Known Member
Από το site ( http://hairlosspics.com ) που διατηρούσε ο φίλος Tsakalos :

"Due to reasons related to my own Hair Transplant Procudures i do not wish to keep this website Open any longer.
For Reasons that might be explained in the future, i do not have any interest anymore in Hair Transplants, Hair Loss Treatments etc.."

Την τελευταία φορά που είδα μήνυμα του εδώ, μου φάνηκε κάπως απογοητευμένος ...

Ελπίζω να θελήσει να μας πει κάποια πράγματα παραπάνω ... καθώς μάλλον είναι ο Έλληνας με τη μεγαλύτερη εμπειρία στις μεταμοσχεύσεις...
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

hairlosscursed

Well-Known Member
Απ: Tsakalos και hairlosspics

Θα σου πω εγω που ειμαστε φιλοι και τον ξερω καλα.ο τσακαλος ΑΗΔΙΑΣΕ απο την ολη κατασταση εκμεταλευσης που επικρατει σε αυτο το παραμυθακι που λεγεται hairloss industry.και πιστεψε καποια στιγμη κουραζεσαι και μαλιστα πολυ.δεν ξερω ποσο καιρο ασχολεισε με το αντικειμενο αλλα και εγω και ο τσακαλος εχουμε κλεισει 12ετια με φουμαρα υποσχεσεις φαρμακα και χειρουργεια εχοντας χασει πολλα και καλα χρονια και οπωσδηποτε πολλα λεφτα λες και εχουμε...εκει στηριζετε αυτη η βιομηχανια τα εχουμε ξαναπει...εχουν καταλαβει πως ειμαστε σαν πρεζακια που ψαχνουν την δοση τους και παιζει εκμεταλευση και μαλιστα εφορου ζωης,βλεπε φινα μινοξ χειρουργεια και αλλα.αν παρατηρησεις θα δεις πως ποτε τιποτα δεν ειναι ειναι αρκετο και χρειαζεσαι και κατι αλλο και αλλο και αλλο και αλλο και ποτε δεν ξεμπερδευεις για να τα τσεπωνουν....ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ....και πιστευω εδω και χρονια ΑΛΛΑ δεν επιτρεπουν να την βγαλουν σε παραγωγη για ευνοητους λογους που εχουμε προαναφερει.κουραστηκαμε να σερφαρουμε τοσα χρονια μερα νυχτα σε διαφορα φορουμ αναζητωντας κατι....που ποτε δεν ερχεται.μονο τον καιρο μας χανουμε και την ζωη μας φιλε.
 

geofish

New Member
Απ: Tsakalos και hairlosspics

Κρίμα για τον tsakalo αλλά και για σένα hairlosscursed που δεν μπορέσατε να βρείτε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σας εύχομαι όμως καλή συνέχεια, ειδικά στο ψυχολογικό κομμάτι.
Για την ιστορία θυμάμαι τον tsakalo πριν 4 -5 χρόνια σε ένα άλλο φόρουμ όταν προειδοποιούσε τα παιδία για την απάτη που παίζετε στις κλινικές και ειδικά στις ελληνικές και τότε κάποιοι έξυπνοι τον λοιδορούσαν και τον έλεγαν ψεύτη.
Επίσης trophy θυμάμαι ότι πρέπει να ήσουν εσύ που τον ρωτούσες τότε για την dutasteride, ψαγμένος από τότε φίλε.
 

hairlosscursed

Well-Known Member
Απ: Tsakalos και hairlosspics

Ειμαστε ολοι μας ασχημα μπλεγμενοι...οσοι καταλαβαινουν καταλαβαινουν.Η λεξη «επιθυμητο αποτελεσμα» στο hairloss industry απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ και ουτε προκειτε να υπαρξει.μικροψευτοβελτιωσεις ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.μεχρι εκει ομως οπου και αυτες πρεπει συνεχως να δινεις απ την υγεια σου και τα λεφτα σου.οποιος μπορει να αποδειξει το αντιθετο ας περασει να το αποδειξει...be my guest
 

tropheus

Well-Known Member
Απ: Tsakalos και hairlosspics

Καταρχάς συγγνώμη για το μεγάλο post (δεν το συνηθίζω γιατί ξέρω ότι είναι κουραστικό)...

Πραγματικά είναι πολύ απογοητευτικό να βλέπεις ανθρώπους που έχουν θυσιάσει ένα μεγάλο κομμάτι της ζωή τους και της ενέργειας τους να οδηγούνται στην απογοήτευση (και όχι άδικα).

Κάθε λίγα χρόνια το hairloss industry όπως λες και εσύ Hairlosscursed μας τροφοδοτεί με ψεύτικες ελπίδες, νέα φάρμακα, νέες τεχνικές και τελικά νέα ΨΕΜΑΤΑ... Και το κακό ξέρεις πιο είναι; Οτι πάντα τσιμπάμε...
Τι να πρωτοθυμηθώ; Το Foltene που πρωτοέβαλα στο κεφάλι μου σε ηλικία 14 χρονών (τώρα είμαι 40) τα μπουκάλια Pantogrine που άδειαζα στο κεφάλι με το ένα μετά το άλλο, τα Regaine , τις κορτιζόνες, τους δερματολόγους που χρυσοπλήρωνα ή τον π@π@ρα στην Ομόνοια με την αγριοκρεμμύδα του; Αργότερα την fin την dut κτλ.

Κάθε λίγο και λιγάκι τρέχουμε και πληρώνουμε ελπίδα... και να ήταν η πληρωμή μόνο σε χρήμα, καλά θα ήταν. Βλέπω νέους φίλους να ενθουσιάζονται όταν μετά από λίγους μήνες έχουν "βγάλει" τα "ψεύτικα" μαλλάκια της minoxidil ... Αλλά τι να τους πεις; Μπορείς σε κάποιον να στερήσεις το δικαίωμα να ελπίζει;

Και όλοι εμείς που μείναμε στα φάρμακα (πιθανώς) θα πρέπει να αισθανόμαστε πιο τυχεροί σε σχέση με εσάς φίλοι Hairlosscursed και Tsakale που ακολουθήσατε ένα σίγουρα πιο σκληρό δρόμο, αυτό των μεταμοσχεύσεων.

Θυμάμαι όταν είχα πρωτοδεί τις φωτο του Tsakalou πριν από χρόνια είχα εντυπωσιαστεί τρομερά από το αποτέλεσμα και τον είχα πάντα στο μυαλό μου ως παράδειγμα και την περίπτωση του ως ελπίδα για το μέλλον, ειδικά όταν από κάποια στιγμή και μετά κατάλαβα ότι τα φάρμακα δεν μπορούν να σου προσφέρουν μόνιμα αποτέλεσματα...

Ευτυχώς που άνθρωποι σαν και εσάς ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ (σε όποιον ήθελε να δει) και δεν πέσαμε θύματα των Ελληναράδων που υπόσχονταν με μισό μηνιάτικο κόμη Σαμψών... Τουλάχιστον μπήκαμε στο τρυπάκι να το ψάξουμε καλύτερα...
Πόσους και πόσους έχω δει χωρίς μαλλιά με σουβενίρ μια τεράστια ουλή στο κεφάλι...

Η αλήθεια είναι ότι από την ενασχόληση μου με το θέμα και το ψάξιμο, έγινα αρκετά δύσπιστος με τις μεταμοσχεύσεις. Τώρα όμως καταρρέει και ο μύθος των "μάγων" από την Αμερική τον Καναδά και δεν ξέρω εγώ και από που αλλού ....

ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ, ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΑ FORUM ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΕΛΠΙΔΑ ...
 

ANAR

Well-Known Member
Απ: Tsakalos και hairlosspics

Ετσι οπως τα λετε ειναι παιδια ΑΛΛΑ τι προτείνετε να κάνουμε να καταθέσουμε τα οπλα :chinscratch
Εγω πιστευω οτι πρεπει να πολεμήσουμε το προβλημα με τις υπάρχον συνθήκες.
 

piratis2010

New Member
Απ: Tsakalos και hairlosspics

παιδες για να ειμαι ειλικρινεις ο γιατρος στην περιπτωση μου ηταν σωστος .... εαν ειχε βρεθει το φαρμακο για τν φαλακρα θα το ειχα παρει πρωτος εγω ειπε (αεροδρομιο ο γιατρος ;D)
το proscar κ μινοξ ειναι τα μονα που αποδεδειγμενα εαν οχι σταματουν εντελως, καθυστερουν τν τριχοπτωση κ σε ορισμενες περιπτωσεις ισως υπαρξουν καποιες νεες τριχες.....δλδ να μν περιμενω κ πολλα αλλα προς το παρων αυτα μπορω να κανω
 

PapaNick

New Member
Απ: Tsakalos και hairlosspics

Υπάρχει συνταγή επιτυχίας???

αν ναι..
1) καλή μεταμόσχευση ( καλή δοτρια περιοχή (καλή ποιότητα τρίχας και καλή μεταμόσχευση ).
2) να έχει ισορροπήσει η τριχόπτωση. (stable norwood)

Το Θεωρώ λίγο ... δύσκολο αλλά μόνο ο Comb τα έχει καταφέρει... αν και δεν ξέρω αν έχει σταθεροποιηθεί η τριχόπτωση του...

Όσο για μένα σκοπεύω να κάνω τρίτη μεταμόσχευση .... μάλλον για το εξωτερικό (ΑΜΕΡΙΚΗ) και δεν ελπίζω σε κάτι μόνιμο... δυστυχώς... :-[

Ο παθών Νικος 27 χρονών,
(Μακριά από Ελλάδα είναι απατεώνες... και πολύ προχειράτζες...)
(Δεν βάζω τις παραμέτρους της Φινας και Προσκάρ διότι μπορεί να κάνουν δουλειά αλλα η μακροχρόνια χρήση ???)
 

geofish

New Member
Απ: Tsakalos και hairlosspics

Θυμάμαι όταν ήμουν νέος και με απασχολούσε το θέμα συνέχεια πίστευα ότι μόνο εγώ στην Ελλάδα ασχολούμουν τόσα χρόνια. Μάλιστα το απέδιδα στον ευαίσθητο χαρακτήρα μου.
Έβλεπα τους άλλους φαλακρούς και τους μισούσα κατά μια έννοια αφενός γιατί δεν ήθελα να γίνω σαν αυτούς αλλά και γιατί τους θεωρούσα ανίκανους γιατί δεν προσπάθησαν.
Από την άλλη όμως τους ζήλευα γιατί πολλοί από αυτούς έδειχναν να μην τους ενοχλεί καθόλου ή έτσι τουλάχιστον πίστευα.
Πόσες φορές στο παρελθόν δεν είπα στον εαυτό μου <<παρατάτα δεν έχει νόημα αυτή η ταλαιπωρία>> και όντως τα παρατούσα και έλεγα δεν θα ξανααχολήθω.
Σταματούσα δεν με απασχολούσε περνούσε όμως κανένας χρόνος άρχιζα πάλι να βλέπω τρίχες να φεύγουν με το κιλό και άντε πάλι από την αρχή με νέες θεραπείες νέες υποσχέσεις, νέες ουσίες και σκευάσματα.
Μάλιστα θυμάμαι πριν 10 χρόνια όταν αγανακτισμένος πλέον έκαψα σημειώσεις, βιβλία, προσπέκτους, διαφημιστικά φυλλάδια, αμπούλες, φάρμακα, βότανα (θυμίζοντας άλλες εποχές)

book_burning_penn.jpg


και είπα τέλος (μιλάμε για την εποχή που δεν υπήρχε internet για σπουδαίο επιστημονικό υλικό).
Αλλά μετά από δυο χρόνια σαν τα πρεζόνια πάλι από την αρχή (μάλλον πρέπει να έχουμε σύνδρομο στέρησης).
Τότε πίστεψα ότι η μόνη λύση ήταν η μεταμόσχευση, παρασυρμένος από την ωραία παρουσίαση των εταιριών που έλεγαν ότι τα αποτελέσματα είναι μόνιμα, φυσικά, ανώδυνα και οικονομικά.
Έβλεπα βέβαια τα αίσχη στο δρόμο αλλά πίστευα ότι αυτοί πήγαν σε χασάπηδες ενώ η εταιρία που είχα πάει εγώ για ενημέρωση μου είπαν ότι δεν είναι δικά τους αποτελέσματα γιατί αυτοί είναι οι πρώτη στον κόσμο.
Ήταν να την κάνω το 2008 αλλά ευτυχώς βρήκα το φόρουμ και με γλίτωσε από αυτήν την ταλαιπωρία.

Τεσπα για να χαλαρώσουμε λίγο, tropheus με αφορμή το foltene θυμάμαι ένας από τους λόγους που το χρησιμοποίησα και πίστεψα στην αποτελεσματικότητα του μέσα στην νεανική μου αφέλεια ήταν και το τραγούδι του Σάκη Μπουλά <<Αλλάξανε τα γούστα σου>> που στο τραγούδι μέσα το αναφέρει.
Είπα δεν μπορεί για να το λέει και το τραγούδι άρα είναι καλό, χαχαχαχα.
Αφιερωμένο σε όλους τους παλιούς φαλακρομαχητές.

Sakis Mpoylas - allaksane ta goysta soy.wmv
 

John33

New Member
Απ: Tsakalos και hairlosspics

Καλησπερα παιδια.
Ειμαι νεος στο φορουμ,γραφω πρωτη φορα,αλλα το παρακολουθω αρκετο καιρο.Οπως ειναι λογικο διαβασα τις εμπειριες του χρηστη Τσακαλου,οπως επισης και για την επεμβαση που εκανε στην Αμερικη.Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι το εξης:Αν και μετα απο αυτη την επεμβαση στο εξωτερικο και σ'εναν απο τους κορυφαιους γιατρους στον κοσμο,ο Τσακαλος δε βρηκε λυση ,σε τι θα μπορουμε να ελπιζουμε πλεον??
Εγω προσωπικα ημουν ενα απο τα χιλιαδες θυματα της ''L...l...'' που εχασαν 1200 ευρω σε δηθεν θεραπειες με λειζερ πριν καποια χρονια.Εκανα μια μεταμοσχευση τον περασμενο Νοεμβριο (σε γιατρο γνωστο,χρονια φιλο,που δεν επαιζε να μου πουλησει παραμυθι) και το αποτελεσμα ηταν να βγουν 20 τριχες στους κροταφους και σχεδον τιποτα στην κορυφη.
Το προβλημα μου δεν ειναι ιδιαιτερα μεγαλο,ακομη τουλαχιστον (χωρις αυτο να σημαινει ομως πως δε νιωθω και ασχημα).Εχω τριχοπτωση απο τα 21,δοκιμασα τα γνωστα (regaine,folliplus,κτλ) και τωρα που ειμαι στα 27,εχω αραιωση στους κροταφους και στην κορυφη.
Ο συγκεκριμενος γιατρος ,που οπως ειπα ειναι φιλος,μου ειπε οτι θα χρειαστει να κανουμε ενα 2ο σταδιο μετα το καλοκαιρι,ωστε να εχω το αποτελεσμα που θελω.Το θεμα ειναι οτι δε θελω να μπω παλι σε μια διαδικασια,χωρις να ειμαι σιγουρος για το αποτελεσμα,μιας και απο την πρωτη φορα εχω τρομερες επιφυλαξεις.Διαβασα για τους Hasson & Wong και ελεγα οτι αν μαζεψω λεφτα καποια στιγμη,ισως καταφερω να παω εξωτερικο.
Μετα απο αυτο το thread ομως απογοητευτηκα... :-[
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kabamarou

Member
Απ: Tsakalos και hairlosspics

Η περιπτωση του Comb όμως ? :chinscratch

Ένας κούκος δυστυχώς δεν φέρνει την άνοιξη :-[.Η περίπτωση του comb είναι από τις περιπτώσεις που θα τις δεις και θα πεις ότι: ναι αυτός άξιζε που έσκασε τόσα πολλά φράγκα αλλά δεν μπορείς να το πεις με μεγάλη σιγουριά για όλους τους υπόλοιπους αυτό.Για αυτόν τον λόγο κιόλας ο comb έγινε (ας με συγχωρήσει για την έκφραση)η μασκότ του Hasson στην Ελλάδα και ο συνεργάτης του.Βλέπουν όλοι τον comb και λένε ναι αξίζει να δώσω τόσα λεφτά αν είναι να έχω την διαφορά που είχε αυτός, που και αυτός όμως για να διατηρήσει το αποτέλεσμα είναι υποχρεωμένος να παίρνει μια ζωή φιναστερίδη με άγνωστα για την υγεία αποτελέσματα...
 

giannis1991

Well-Known Member
Απ: Tsakalos και hairlosspics

καλα ολα αυτα αλλα δεν ξερουμε καν τι προβλημα εχει ο τσακαλος με τη νεα επεμβαση...καλο θα ηταν να τοποθετηθει.....
 

steve4

New Member
Απ: Tsakalos και hairlosspics

παιδιά τα σχόλια σας είναι όλα τα λεφτά ;D έχετε μακρόχρονη εμπειρία σε όλο αυτό το πανηγύρι και μου δώσατε να καταλάβω ακριβώς τι παίζει .... ;) με λίγα λόγια εμείς η ίδιοι συντηρούμε το πρόβλημα :D :D :D όσο συνεχίζουμε να τα δίνουμε για μινοχ,φινα.μεταμοσχ...κτλ δεν παίζει να δώσουνε τι πραγματική θεραπεία 8) γιατί πίσω από αυτά είναι τεράστιες φαρμακευτικές που είδαμε όλοι τις αλητείες που κάνανε με την τελευταία γρίπη .... ήδη γίνετε ερευνα για τα στελέχη του ΠΟΥ που δουλεύουνε για τις φαρμακευτικές :down δυστυχώς μας βλέπουνε σαν $ και σε θανατηφόρες ασθένειες.. στην τριχόπτωση θα κολλήσουνε? :D :D :D
 

NGL

Member
Απ: Tsakalos και hairlosspics

λοιπον να πω κι εγω εν συντομια την αποψη μου!
το μονο που υπαρχει αυτην την στιγμη σαν λυση ειναι η μεταμοσχευση σ εναν καλο γιατρο του εξωτερικου με την σημειωση ομως οτι πρεπει να συντρεχουν για τον ενδιαφερομενο οι προθποθεσεις της καλης δοτριας ,της χοντρης τριχας κτλ κτλ!
πραγματι μπορει ενα αποτελεσμα να μην ειναι καλο ή να εχεις επενδυσει πολυ περισσοτερα πανω σ αυτο χωρις να τα δεις ή να δεις μερος τους!
τον τσακαλο τον εχω δει!!!
υπαρχει μια δυσαναλογια στα λεφτα που εχει δωσει και στο αποτελεσμα αλλα παρολα αυτα εχει ενα αξιοπρεπεστατο κεφαλι γεματο μαλλια ,μ ενα μικρο προβλημα στο crown!!
εχει απογοητευθει και δικαιολογημενα γιατι για τα χρηματα και την ταλαιπωρια των τελευταιων επεμβασεων δεν εχει δει πολλα!
αν δεν ειχε κανει ομως και τιποτα αυτην την στιγμη ισως να μην ειχε και τιποτα πανω στο κεφαλι!!!ρωτηστε καλυτερα τον ιδιο να σας πει αν θα προτιμουσε να μην εχει καμια επεμβαση μεχρι τωρα ή απλα να εχει αποφυγει τις τελευταιες 2!
η βιομηχανια μαλλιων πιστευω ΚΑΙ εγω οτι ειναι ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΠΑΤΗΣ και ψευτικων ελπιδων οπως εχει πει και ο hairlosscursed!και οτι η λυση προυπαρχει αλλα ειναι πολλα τα λεφτα ΑΡΗ για να την δωσουμε φορα παρτιδα!!!
συντηρητικη λυση ειναι μονο η μεταμοσχευση που θα γινει σωστα,σε σωστα χερια!!!
οπως σου ελεγα φιλε ανδρεα,μερικες φορες αισθανεσαι σαν καποιος να το εχει βαλει σκοπο της ζωης του να μην σ αφησει να εχεις μαλλια οτι κι αν κανεις!!!
 

tsakalos

New Member
Απ: Tsakalos και hairlosspics

ευχαριστω για το ενδιαφερον μαγκες. θεωρω πως αντι να λεμε και να λεμε, το καλυτερο ειναι να κανω ενα update στους 18 μηνες οπου ολα θα ειναι ξεκαθαρα. οποτε ας κλειδωσουν οι διαχειριστες το θεμα απο την στιγμη που αφορα εμενα και οταν ερθει η ωρα θα βαλω και εγω φωτος..
 

bark1979

New Member
Απ: Tsakalos και hairlosspics

Ο συγκεκριμενος γιατρος ,που οπως ειπα ειναι φιλος,μου ειπε οτι θα χρειαστει να κανουμε ενα 2ο σταδιο μετα το καλοκαιρι,ωστε να εχω το αποτελεσμα που θελω.Το θεμα ειναι οτι δε θελω να μπω παλι σε μια διαδικασια,χωρις να ειμαι σιγουρος για το αποτελεσμα,μιας και απο την πρωτη φορα εχω τρομερες επιφυλαξεις.Διαβασα για τους Hasson & Wong και ελεγα οτι αν μαζεψω λεφτα καποια στιγμη,ισως καταφερω να παω εξωτερικο.
Μετα απο αυτο το thread ομως απογοητευτηκα... :-[
[/quote]
καλο μεσημερι και απο μενα...αν δεν σου πηρε πολλα χρηματα ο γιατρος τοτε ειναι φιλος...αν σου πηρε για μια επεμβαση που απο οτι καταλαβα δεν ηταν και πολυ επιτυχημενη,και σου ειπε και για δευτερη.. τοτε εχε στην ακρη του μυαλου σου οτι οταν μπαινουν χρηματα στη μεση φιλιες και συγγενειες χανονται.
 

John33

New Member
Απ: Απ: Tsakalos και hairlosspics

@bark1979

Για την επεμβαση δεν πηρε σχεδον (για να μην πω απολυτως) τιποτα.Πληρωσα μονο για ενα μηχανημα που επρεπε να νοικιασει και τα εξοδα του αναισθησιολογου,του αλλου βοηθου γιατρου και φυσικα της κλινικης που εκανα την επεμβαση.Συνολικα δηλαδη 1800 ευρω.Το θεμα ομως ειναι οτι δεν ειδα αποτελεσμα και οτι θα προτιμουσα να εδινα π.χ. τα διπλασια και να εβλεπα διαφορα...
Τωρα ειμαι σε μια ψιλοαπογνωση και δεν ξερω τι να κανω ωστε να μην την πατησω παλι.Ολη αυτη η ιστορια,περα απο τη γαμημενη ψυχολογια (αξια ανεκτιμητη),μου εχει κοστισει μεχρι στιγμης, γυρω στα 5000 ευρω χωρις κανενα αποτελεσμα και το χειροτερο ειναι οτι δεν νομιζω να βρω λυση σε αυτη τη χωρα.Γνωριζει κανεις να πει αν ο Μπρεντας ειναι καλος σαν γιατρος??Ειναι εδω Θεσσαλονικη και εχω ακουσει καποια καλα λογια...
 

giannis1991

Well-Known Member
Απ: Απ: Tsakalos και hairlosspics

Yan3 είπε:
@bark1979

Για την επεμβαση δεν πηρε σχεδον (για να μην πω απολυτως) τιποτα.Πληρωσα μονο για ενα μηχανημα που επρεπε να νοικιασει και τα εξοδα του αναισθησιολογου,του αλλου βοηθου γιατρου και φυσικα της κλινικης που εκανα την επεμβαση.Συνολικα δηλαδη 1800 ευρω.Το θεμα ομως ειναι οτι δεν ειδα αποτελεσμα και οτι θα προτιμουσα να εδινα π.χ. τα διπλασια και να εβλεπα διαφορα...
Τωρα ειμαι σε μια ψιλοαπογνωση και δεν ξερω τι να κανω ωστε να μην την πατησω παλι.Ολη αυτη η ιστορια,περα απο τη γαμημενη ψυχολογια (αξια ανεκτιμητη),μου εχει κοστισει μεχρι στιγμης, γυρω στα 5000 ευρω χωρις κανενα αποτελεσμα και το χειροτερο ειναι οτι δεν νομιζω να βρω λυση σε αυτη τη χωρα.Γνωριζει κανεις να πει αν ο Μπρεντας ειναι καλος σαν γιατρος??Ειναι εδω Θεσσαλονικη και εχω ακουσει καποια καλα λογια...

και εγω ειχα ακουσει καλα λογια για τον μπρεντα σε ενα φορουμ απο καποιον αλλα δεν ξερω....εγω δεν θα εκανα με ΤΙΠΟΤΑ στην ελλαδα.....
 

kabamarou

Member
Απ: Απ: Tsakalos και hairlosspics

Να θέσω και εγώ ένα ερώτημα απλό.
Γιατί πολλοί που πήγανε στον hasson λένε ότι είναι μέτρια ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα ενω από αυτούς που πήγανε στην HDC δεν υπάρχει ούτε ένας που να έχει γράψει στο forum κάτι τέτοιο και όλοι είναι super ευχαριστημένοι;

Είναι όντως τόσο καλύτερη η ΗDC σε σχέση με τον HASSON η παίζει κάτι άλλο μήπως; :chinscratch
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα