Σε ποια κλινική την έκανες; σου πρότειναν μινοξιδίλη σε αφρό η σε χάπι;Οχι τίποτα φίλε. Εγώ έκανα πριν 2 βδομάδες και η δοτρια επανήλθε πολύ γρήγορα, δεν φαίνεται τίποτα.
Σε ποια κλινική την έκανες; σου πρότειναν μινοξιδίλη σε αφρό η σε χάπι;Οχι τίποτα φίλε. Εγώ έκανα πριν 2 βδομάδες και η δοτρια επανήλθε πολύ γρήγορα, δεν φαίνεται τίποτα.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Σε ποια κλινική έκανες; σε ρώτησαν αν έχεις κάποια ουλή;Οχι τίποτα φίλε. Εγώ έκανα πριν 2 βδομάδες και η δοτρια επανήλθε πολύ γρήγορα, δεν φαίνεται τίποτα.
Όχι αφρό. Μου είπαν για χάπι μινοξιδίλης ή για το σπρέι. Ξεκίνησα με το σπρέιΣε ποια κλινική την έκανες; σου πρότειναν μινοξιδίλη σε αφρό η σε χάπι;
Στην Advanced. Με ρώτησαν αν έχω αλλεργίες κτλπ. Ουλη όχι, θα τους έλεγα και εγώ και η αλήθεια θα βλέπανε αφού με κουρεψανε.Σε ποια κλινική έκανες; σε ρώτησαν αν έχεις κάποια ουλή;
αν ειχες γενικα ουλη σε καποιο σημειο του σωματος σου εννοω οχι στο κεφαλι, γιατι αν εχεις καπου αλλου ενδεχεται να κανεις και στο κεφαλι μετα την μεταμοσχευση, σε κουρεψαν φουλ παντου? ποσα χρηματα εδωσες αν επιτρεπεται?Στην Advanced. Με ρώτησαν αν έχω αλλεργίες κτλπ. Ουλη όχι, θα τους έλεγα και εγώ και η αλήθεια θα βλέπανε αφού με κουρεψανε.