Skin and Hair clinic, Dr Theocharis, 5/3/2024

got2000

Member
Γιατί δεν έρχεσαι σε επαφή με τον cvial ώστε να κάνεις ένα consultation με τον Λορέντζο πού έρχεται συχνά πλέον Αθήνα;
Μένω Λονδίνο...

Συγγνώμη έσβησα τα πολλα πολλά από αυτό το ποστ γιατί έφαγα εξώδικο σήμερα απο τον γιατρό λόγω της κριτικής μου στο google maps.

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Noname12

Active Member
Αν κάποιος γνώστης έχει κάτι να πει στο δίλημμα Miln vs Pinto vs Hattingen vs Bisanga ευπρόσδεκτο.

Η εντύπωση μου είναι στα θετικά / αρνητικά:

1) ο μόνος από αυτούς που με αξιοπιστία δεν βάζει σε σειρες είναι Hattingen clinic
2) τα πιο εντυπωσιακα hairline ίσως ο pinto
3) o miln ανερχόμενος αλλά βγάζει καποιες δουλειές που δεν κάνω τουμπες
4) ο miln το παρακάνει σε ακραιο βαθμό με τον αριθμό των grafts, και τον ακολουθεί o bisanga
5) hattingen βγάζει vibes "σταθερής αξίας και αξιοπιστίας" αλλά μου φαίνεται πολύ generic old school προσέγγιση. Ίσως να κάνω λάθος.
6) Για δότριες δεν έχω άποψη αλλά το ένστικτό μου μου λέει hattingen > bisanga > pinto > miln
7) αρνητικό του pinto οι τεράστιοι χρονοι αναμονής, όπως και ότι όταν κάποιος πνίγεται τόσο στη δουλειά καίγεται κάπως και ίσως να βγάζει μερικά όχι και τόσο καλά αποτελέσματα (τελείως θεωρίες αυτό)
8) Δεν έχω κάνω σοβαρό consult με hattingen και pinto, αλλά ο bisanga παρότι ιδιαίτερος βγάζει vibes σοβαρού planning και ασχολείται πολύ με δότριες/αλωπεκία. Δείχνει επίσης να έχει κάψει τα χέρια του στο παρελθόν με ουλωτικές αλωπεκίες κλπ οπότε είναι προσεκτικός.

Input ευπρόσδεκτο.
Απ' αυτούς για repair θα εμπιστευόμουν νομίζω περισσότερο Pinto και Miln.

Κατά τη γνώμη μου ο Hattingen γενικά χρησιμοποιεί περισσότερα grafts απ' όλους και γενικά τα αποτελέσματά του δεν δικαιολογούν τη φήμη του. Νομίζω ποτέ δεν έχω δει αποτέλεσμά του και να πω 'wow'. Bisanga επίσης overhyped, πολύ συντηρητικός σχεδιασμός (πολλά grafts για μικρή κάλυψη) και με κάποια κακά αποτελέσματα στη διάρκεια των ετών. Νομίζω κανείς εκ των δύο δεν αξίζει τα λεφτά του που είναι κάπου τα διπλά των άλλων δύο.

Ειδικά για δότριες, η διαχείριση και του Pinto και του Miln είναι υποδειγματική. Δες απλά μερικές φωτό μετά τις επεμβάσεις για να δεις πόσο μικρές είναι οι τρύπες. Δεν έχω δει επίσης κανέναν πραγματικά κακό αποτέλεσμά τους, είτε της κλινικής είτε ανεξάρτητο.

got2000

Member
Απ' αυτούς για repair θα εμπιστευόμουν νομίζω περισσότερο Pinto και Miln.

Κατά τη γνώμη μου ο Hattingen γενικά χρησιμοποιεί περισσότερα grafts απ' όλους και γενικά τα αποτελέσματά του δεν δικαιολογούν τη φήμη του. Νομίζω ποτέ δεν έχω δει αποτέλεσμά του και να πω 'wow'. Bisanga επίσης overhyped, πολύ συντηρητικός σχεδιασμός (πολλά grafts για μικρή κάλυψη) και με κάποια κακά αποτελέσματα στη διάρκεια των ετών. Νομίζω κανείς εκ των δύο δεν αξίζει τα λεφτά του που είναι κάπου τα διπλά των άλλων δύο.

Ειδικά για δότριες, η διαχείριση και του Pinto και του Miln είναι υποδειγματική. Δες απλά μερικές φωτό μετά τις επεμβάσεις για να δεις πόσο μικρές είναι οι τρύπες. Δεν έχω δει επίσης κανέναν πραγματικά κακό αποτέλεσμά τους, είτε της κλινικής είτε ανεξάρτητο.
Ευχαριστώ για την απάντηση. Ο Pinto έχει το πρόβλημα αναμονής, αλλά η αλήθεια είναι ότι και εγώ έχω αρχίσει να τον παρατηρώ και βλέπω έχει πολύ καλές δουλειές. Ισχύει αυτό που λες για hattingen. Bisanga έχει κάποια wow αποτέλεσματα αλλά κακ καποια πολύ ίσια. Είναι οκ όμως.

JimKan1

Well-Known Member
Σε τι υψος ειναι η χερλαιν σου τωρα; Αν σου φαινεται καλος ο Pinto αξιζει να πας για κονς αλλα να ξερεις εχει προαπαιτουμενο την φινα και δεν εχω δει πολλα repair απο αυτον, κι εγω θα πρεπει να βγαλω καποια πολυτριχα απο τη χερλαιν στην επομενη μου μετ οποτε εχω παρομοια κριτηρια με τα δικα σου σε πολλα πραγματα, με feriduni εχεις μιλησει; εχει την πιο μεγαλη εμπειρια σε περιστατικο οπως το δικο σου

got2000

Member
Σε τι υψος ειναι η χερλαιν σου τωρα; Αν σου φαινεται καλος ο Pinto αξιζει να πας για κονς αλλα να ξερεις εχει προαπαιτουμενο την φινα και δεν εχω δει πολλα repair απο αυτον, κι εγω θα πρεπει να βγαλω καποια πολυτριχα απο τη χερλαιν στην επομενη μου μετ οποτε εχω παρομοια κριτηρια με τα δικα σου σε πολλα πραγματα, με feriduni εχεις μιλησει; εχει την πιο μεγαλη εμπειρια σε περιστατικο οπως το δικο σου
Τη σκέφτομαι τη φινα. Είπε σε μια συνέντευξη βέβαια ότι "εξαρτάται". Βάζω τοπική τώρα αλλά είμαι έτοιμος να τραβήξω τη σκανδάλη και να αρχίσω 0.25 τρεις φορές τη βδομάδα.

Feriduni έχει εμπειρία ναι αλλά έχω δει αρκετές δουλειές του που δνε ενθουσιαστηκα. Επίσης ακραίες λίστες αναμονής. Πέρυσι τον Αύγουστο 2024 είχε θέση για χειρουργείο Νοέμβρη 2025. Και ο pinto μια από τα ίδια αλλά έχει τουλάχιστον κάποια σλοτς εχω καταλάβει πιυ μπρορεις να χωθείς

Μπλουζα