Regenera Activa στην αθηνα

Xristos80

New Member
Είναι πλέον 3 κλινικές εδω στην αθηνα που έχουν φέρει αυτό το μηχάνημα.
Προφανώς ΔΕΝ είναι prp θεραπεια αφού με το regenera activa πρώτα σου κάνουν βιοψία δηλ δεν σου παίρνουν λίπος από το σώμα.
Δεν τη θεωρούν θεραπεία πύκνωσης αλλά αναγέννησης. Είναι τόσο μπερδεμένο διότι μοιάζει πολύ με τη μελλοντική θεραπεία της shiseido αν και αυτή θεωρείται σαν μεταμόσχευση και όχι θεραπεια . Ειλικρινά τη σκέφτομαι αυτή τη θεραπεία να τη δοκιμάσω πριν κάνω μμ που πραγματικά δεν ξέρω αν θέλω στη τελική. κρίμα που δεν υπάρχει κάποιος εδώ που να έχει κάνει αυτή τη νέα θεραπεία regenera activa να μας έλεγε μια γνωμη. Πάντως prp που έχουν κάνει φίλοι μου λένε να μην τη σκέφτομαι καν.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Xristos80

New Member
Δεν είμαι σίγουρος για την Αθήνα αλλά σπίτι διάβασα είναι πολύ πιο φθηνά εδώ σε σχέση με Λονδίνο και Αμερική. Στο Λονδίνο το παρομοιάζουν με μεταμόσχευση ενώ δεν είναι και μην ξεχνάμε πως η prp ήταν πανάκριβη στην αρχή. Μόλις βρήκα μια σελίδα folliclefor**** και έχει μπόλικες κριτικές..
 

Xristos80

New Member
650 ευρώ στην Ισπανία η θεραπεία φαντάζομαι και εδώ τα ίδια. Πονάει αρκετά όμως ειδικά όταν κάνουν τη βιοψια.
Στο Λονδίνο πάνω από 1500 λίρες κοστιζει.
 

Xristos80

New Member
Ένας λέει δεν του έκανε τίποτα. Άλλοι λένε ένα 20% διάφορα τελικά είναι βλαστοκύτταρα αλλά άλλες κλινικές τη λένε θεραπεία ενώ άλλες μεταμόσχευση. Αυτό και μόνο είναι πολύ ύποπτο. Θεραπεία είναι καινούργια . Αν ήταν τρομερά τα αποτελέσματα θα είχε γίνει χαμός.
 

Tasos91

Member
Μου την είχε αναφέρει ένας φίλος που ζει Λονδίνο τη θεραπεία. Θεωρώ αν είχε θεαματικά αποτελέσματα θα είχε γίνει και ένα σχετικός χαμός, λίγο μουφα μου κάνει θα πω ρηχά. Ότι υπάρχει στο δίκτυο από περιπτώσεις που το έχουν κάνει, δε τα λες και αντικειμενικά παραδείγματα. Όταν το έψαχνα πάντως μου είχε μείνει η εικόνα απ το κομμάτι που κόβουν για την βιοψία..


Πόσα grafts λέτε να του φάγε? Χαχα
 

Xristos80

New Member
Λένε ότι είναι μουφα τελικά. Αυτό που κάνει η shiseido είναι διαφορετικό όντως κάτι σαν κλωνοποίηση της τρίχας και θα είναι πανάκριβο φαντάζομαι.. το regenera είναι σαν prp οποτέ όχι..
 

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Σου κάνουν 3-4 punch στο σβέρκο αλλά κλεινουν οι πληγές χωρίς να αφήσει σημάδια.

Τα αποτελεσματα της συγκεκριμένης προσεγγισης ειναι σαφως υποδεέστερα της τοπικής Μινοξιδιλής, και φυσικά της Φιναστεριδης.
Υπάρχουν 2 μελετες δημοσιευμενς σε περιοδικά μα ε χαμηλοτατο impact factor, όσον αφορα την συγκεκριμένη προσεγγιση και οπως θα δειτε τα αποτελεσματα ειναι πολυ φτωχα

 
Μπλουζα