RD_Specialist, FUE 3798, 17/12/2021

Καλησπέρα σε όλους και Καλή Χρονιά. Προχώρησα πριν 1 μήνα ακριβώς σε ΜΜ (2 ημέρες) στην STARKS στην Θεσσαλονίκη. Κάποιοι ίσως θυμούνται, είχα μια αποτυχημένη ΜΜ σε μια κλινική "supermarket" όπως λέμε στην Θεσσαλονίκη. Το παλιό μου νήμα είναι εδώ:


Προχώρησα με τον κ. Τιρκαλά για 3 βασικούς λόγους:

-Τον θεώρησα ικανό να μου προσφέρει ένα πολύ δυνατό αποτέλεσμα όπως και επίσης μου άρεσε γενικά ως γιατρός. Έπειτα είχε μια εκτενή συζήτηση με τον πατέρα μου που είναι πλαστικός χειρουργός 35 χρόνια για την ΜΜ (έχει πραγματοποιήσει και εκείνος ΜΜ με άλλες τεχνικές σε εγκαυματίες και άτομα με κατεστραμμένα μεγάλα κομμάτια της κεφαλής) κάτι το οποίο δεν είχε λόγο να δεχτεί να το κάνει. Θα μπορούσε να μείνει στο consulation το δικό μου χωρίς να επεκταθεί και να μπει σε συζητήσεις με άλλον γιατρό (που θα μπορούσε να εκλάβει ως "έλεγχο" προς το πρόσωπό του και τις ικανότητές του, παρότι δεν είχαμε καμιά τέτοια πρόθεση φυσικά εξ' αρχής). Επίσης ΒΑΣΙΚΟ ρόλο έπαιξε ότι το κεφάλι μου η Σταυρούλα στις 2 μέρες που κάναμε από 10 ώρες χειρουργεία το ακούμπησε μόνο για να μου αλλάξει γάζα. Όλα τα έκανε ο γιατρός. Όλα όμως!

-Είναι στην Θεσσαλονίκη που είναι το πατρικό μου και μπόρεσα να πάω με τηλεργασία για ένα μήνα επάνω και να εξυπηρετηθώ πλήρως από γονείς,φίλους κλπ όπως και να δουλέψω κανονικά από το σπίτι μου με όλες τις ανέσεις. Το οικονομικό (4000 ευρώ για όσους ρωτήσουν) το βρήκα τιμιότατο σε σχέση με κάποιες άλλες προσφορές που άκουσα. Επίσης η κλινική είναι φανταστική όπως και η προσοχή που είχα από την Σταυρούλα και τον γιατρό. Από όσο γνωρίζω βέβαια,οι άλλες 2 που θα επέλεγα και αναφέρω παρακάτω είναι ίδιου επιπέδου κλινικές (ίσως και καλύτερες).

-Τα αποτελέσματα που περίμενα να δω εδώ από τα ανεξάρτητα ποσταρίσματα (και σας ευχαριστώ όλους γιατί με βοηθήσατε πάρα πολύ αυτό το διάστημα) τα οποία κατά την γνώμη μου είναι τα περισσότερα εξαιρετικά (χωρίς να είμαι γνώστης φυσικά των ΜΜ. Σαν υποψήφιος για ΜΜ τα έκρινα εξαιρετικά).

Οι 2 άλλες επιλογές που είχα ξεχωρίσει ήταν του κ. Αναστασάκη που όσο μίλησα με την βοηθό του ήταν άκρως ευγενική και εξυπηρετική απλά η προσέγγιση που έγινε από το viber δεν θεώρησα ότι θα μου λύσει το πρόβλημα (με βάση τριχοθηλάκια που συζητήθηκαν κλπ) όπως και το κόστος ήταν αρκετό για την τσέπη μου. Επίσης, ένας πολύ καλός μου φίλος προχώρησε σε ΜΜ στον κ. Αναστασάκη. Φυσικά η δουλειά του είναι υψηλού επιπέδου απλά όχι αυτό που είχα στο μυαλό μου για το παιδί. Βέβαια αυτό δεν λέει κάτι μιας και απλά είμαι ένας απλό πολίτης που βλέπει και κρίνει χωρίς να γνωρίζει. Η προσέγγισή της κλινικής ήταν επαγγελματική και ευγενική προς το πρόσωπό μου

Η άλλη επιλογή ήταν η HDC που η δουλειά της είναι εξαιρετική. Λόγω μεγάλου φόρτου εργασίας δεν μπόρεσα να κάνω το consulation παρότι ο John το είχε κανονίσει και τον ευχαριστώ πάρα πολύ. Απορρίφθηκε λόγω του ταξιδιού στην Κύπρο που έπρεπε να γίνει και κόστους γιατί θα την έκανα με τον κ.Μάρα αν προχωρούσα. Σαν αποτελέσματα & προσέγγιση επίσης εξαιρετικοί σε όλα και τα νούμερα που συζητήσαμε ήταν πολύ κοντά σε αυτά που πετύχαμε με τον κ.Τιρκαλά

Για να μην σας κουράζω σας παραθέτω τα στοιχεία της κλινικής. Είμαι στον 1 μήνα και 4 μέρες. Έχει καθαρίσει η περιοχή και έχουν πέσει όλα τα μοσχεύματα. Θα τραβήξω φωτογραφίες να ανεβάσω. Δυστυχώς δεν έχω δικές μου φωτό από τις πρώτες μέρες γιατί δεν ήθελα να κάνω παρουσίαση, όμως το ξανασκέφτηκα και θεώρησα υποχρέωσή μου μιας και έλαβα βοήθεια από εδώ, να βάλω και εγώ το λιθαράκι μου μιας και έχω μια μικρή εμπειρία πλέον από μια τραγική ΜΜ και από μια θεωρώ υψηλού επιπέδου πλέον. Ζήτησα φωτό από την κλινική αλλά η Σταυρούλα δεν μου έστειλε ακόμα. Μόλις τις έχω θα ανεβάσω και εκείνες. Αύριο θα προσπαθήσω να ανεβάσω τις δικές μου.

Σας ευχαριστώ και συγγνώμη αν κούρασα

Βασίλης

1642720868494.png
 
Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Φωτογραφίες δικές μου (ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΜΜ ΣΤΗΝ STARKS)

1653325114420.png

1653325132023.png


1653325345596.png



Φωτογραφίες στην κλινική STARKS (ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΜΜ ΣΤΗΝ STARKS)

1642752314873.png

1642752355847.png

1642752391721.png

1642752428844.png

1642752461757.png


1642752496098.png
 

Συνημμένα

  • 1653325215055.png
    1653325215055.png
    2 MB · Προβολές: 100
Τελευταία επεξεργασία:

Kostas97

Well-Known Member
Καταρχας ευχομαι καλη επιτυχια!
Πας για δυνατο αποτελεσμα και νομιζω εκανες καλη επιλογη γιατρου.
Χρησιμοποιεις καποια αγωγη;
 

obi one

Active Member
καλή επιτυχία φίλε,, φτιάχνει πολύ ωραίες hair line o γιατρός,,,πολύ καλή επιλογή εφόσον επέλεξες FUE..
 
Κώστα σε ευχαριστώ πολύ. Δεν χρησιμοποιώ κάποια αγωγή ούτε στην πρώτη ούτε τώρα πήρα ΜΜ. Λάθος σωστό ήταν μια επιλογή που έκανα από μόνος μου και έτσι θα προχωρήσω. Ξέρω πόσο πολύ βοηθάει η Φίνα αλλά επέλεξα να πάρω το ρίσκο που φυσικά υπάρχει χωρίς Φίνα και το γνωρίζω
 
Μόλις τράβηξα φωτό ανεβάζω. Προσπάθησα να βγάλω αντικειμενικές και σε ήλιο και σε φωτισμό γραφείου. 1 μήνας και 4 μέρες

1642754197513.png

1642754220220.png

1642754240241.png

1642754274991.png

1642754338939.png

1642754485845.png

1642754367275.png

1642754391984.png

1642754415178.png

1642754433806.png
 

vlafo

Well-Known Member
Καλημέρα Βασίλη.
Καλή επιτυχία αρχικά.
Έβαλες πολλά,και πας για πολύ δυνατό αποτέλεσμα.
Κλείνεις το πρόβλημα σου οριστικά,δεν κάνεις ποτέ μισές δουλειές στον Τιρκαλά.
Αυτό είναι το πιο σημαντικό.
Πόσα βάλατε μπροστά και πόσα crown?
Χερλάιν κατεβάσατε?
Ηλικία?
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Καλημέρα vlafo,

αρχικά σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες που μου έδωσες όταν τις χρειάστηκα. Με βοήθησες πάρα πολύ να καταλάβω πράγματα χωρίς ποτέ να με προτρέψεις να πάω στον κ.Τιρκαλά. Ήσουν πάντα αντικειμενικός στις τοποθετήσεις σου στις συζητήσεις που κάναμε.

Δεν ρώτησα πως έγινε η διασπορά στα τριχοθηλάκια. Δικό μου ίσως λάθος που δεν ασχολήθηκα με τόση λεπτομέρεια. Εμπιστεύτηκα τον γιατρό απόλυτα ότι θα βάλει όσα χρειάζεται. Και η αλήθεια είναι προς το τέλος της 2ης μέρας είδε προσεκτικά το crown και αποφάσισε ότι ήθελε να γεμίσει παραπάνω ένα κομμάτι. Πρωταρχικός στόχος ήταν να διορθώσουμε την Α ζώνη.

Είμαι 34 ετών και η τριχόπτωσή μου είναι πολύ πολύ "χαλαρή" ας πούμε τα τελευταία χρόνια. Ήταν επιθετική για ένα διάστημα 4 ετών στα 25-29 που έβρισκα παντού τρίχες (νεροχύτες, μαξιλάρια, χέρια) και θεωρώ ήταν κυρίως γερού άγχους που είχα αυτό το διάστημα αλλά και κληρονομικότητας φυσικά. Πλέον έχει σταματήσει αυτό αλλά έχω χάσει και πολλά μαλλιά ήδη δεν το συζητάμε

Η hairline έμεινε ίδια (νομίζω κοντά στα 6cm) απλά έχτισε πάνω σε αυτή (που ήταν ήδη χαμηλά από την προηγούμενη και είπαμε ότι την κατέβασαν πολύ χαμηλά). Επίσης κάτι σημαντικό, η δεξιά με την αριστερή πλευρά στα τριχοθηλάκια είχε μια διαφορά σε πύκνωση τρομερή. 3-4 εκατοστά στο κεφάλι ήταν άδεια συγκριτικά με την άλλη πλευρά. Οπότε αφού συζητήσαμε με τον γιατρό αποφασίσαμε να γεμίσουμε την περιοχή να μου φτιάξει μια δυνατή A ζώνη. Προτίμησα να έχω μια ωραία Α ζώνη παρά να γίνει κάτι ημιτελές. Ο γιατρός συμφώνησε μαζί μου και εφόσον ήταν εφικτό να γίνει προχωρήσαμε έτσι. Είναι χαμηλά η hairline το ξέρω για το πρόβλημά μου αλλά προχωράμε :)
 
Τελευταία επεξεργασία:
Σε ευχαριστώ.

Άστα να πάνε φίλε μου. Δεν πειράζει προχωράμε. Δεν είναι να κλαίμε στα λάθη, είναι να πηγαινουμε μπροστά να διορθώνουμε ότι μπορούμε. Την ανέβασα για να βλέπουν κάποια παιδιά ότι πρέπει να προσέξουν πάρα πάρα πολύ που πηγαίνουν. Μην ακούν τον οποιονδήποτε. Να ψάχνουν μόνοι τους καλά και να μιλάνε με έμπειρους και με πολλούς γιατρούς.

Για καλή μου τύχη τα τριχοθηλάκια μου έβγαιναν εξαιρετικά, με αρκετά καλό λόγο θεωρώ και η δότριά μου είναι από τις "καλές" ας πούμε για το πρόβλημά μου
 

vlafo

Well-Known Member
Να ρωτήσω κάτι.
Ο πατέρας σου έχει κάνει μμ η τα έβλεπε όλα αυτά που γίνονται?
Πως την πάτησες την πρώτη φορά με τέτοιο back up πίσω?
 

vlafo

Well-Known Member
Μερικές παρατηρήσεις.
Έχεις πολύ μαλλί αλλά ξυρισμένα φαίνεται τελικά σε όλη του την έκταση το πρόβλημα.
Πολύ καλά κάνατε και κινηθήκατε με δυνατή α ζώνη.
Από πίσω έχεις πολύ καλή στήριξη και θα δεις μεγάλη διαφορά.
Πρέπει στο crown να βάλατε γύρω στα 2000 το πολύ.
Έχεις και μεγάλο λόγο,χαρακτηριστικό του γιατρού αυτό,οπότε αναμένεις ένα αποτέλεσμα πολύ καλό.
Και δότρια για 1 μήνα μια χαρά.
Απόθεμα είπατε πόσο έχεις ακόμα?
Με τι εργαλείο τη δούλεψε?
 
Ο πατέρας μου έκανε ΜΜ σε δημόσια νοσοκομεία για επιδιόρθωση ατυχημάτων. Όχι αισθητικής. Νεκρομένες περιοχές (π.χ. από ένα κορίτσι που το έφαγαν κάτι ροντβάιλερ το κεφάλι πριν 25 χρόνια στην Θεσσαλονίκη και ήταν αυτός που την χειρούργησε), εγκαυματίες. Ουσιαστικά έκαναν μια τεχνική με μπαλόνια νομίζω που άνοιγαν δέρμα και τοποθετούσαν σαν μόσχευμα. Δεν έκανε αισθητική ιατρική. Εκεί που είχα πάει ήταν παλιός ειδικευόμενος του πατέρα μου. Καλός πλαστικός χειρουργός αλλά κάνει ΜΜ από ότι φάνηκε απλά για τα "έξτρα λεφτά" δυστυχώς. Το λάθος ήταν επειδή ο πατέρας μου τον γνώριζε πολύ καλά να μην δούμε καν αποτελέσματα τίποτα, δεν θέλησε να τον προσβάλει, είπα και εγώ το ναι και πήγαν όλα λάθος. Μετά την ΜΜ ήταν απόλυτος ότι δεν πρόκειται να πατήσω ξανά σε γνωστό και ότι θα κάνω έρευνα εγώ μόνος μου και αν θελήσω να μιλήσει με τον γιατρό μου να έρθει μαζί μου απλά και μόνο να γνωρίσει τον γιατρό σαν άνθρωπο και επιστήμονα. Ο κ. Τιρκαλάς όχι απλά του έδειξε πάρα πολλά περιστατικά και μίλησαν εκτενώς σε διάφορα, τον έπεισε με την αύρα του για το πόσο ικανός γιατρός με γνώση στον κλάδο του είναι
 
Τελευταία επεξεργασία:
Μερικές παρατηρήσεις.
Έχεις πολύ μαλλί αλλά ξυρισμένα φαίνεται τελικά σε όλη του την έκταση το πρόβλημα.
Πολύ καλά κάνατε και κινηθήκατε με δυνατή α ζώνη.
Από πίσω έχεις πολύ καλή στήριξη και θα δεις μεγάλη διαφορά.
Πρέπει στο crown να βάλατε γύρω στα 2000 το πολύ.
Έχεις και μεγάλο λόγο,χαρακτηριστικό του γιατρού αυτό,οπότε αναμένεις ένα αποτέλεσμα πολύ καλό.
Και δότρια για 1 μήνα μια χαρά.
Απόθεμα είπατε πόσο έχεις ακόμα?
Με τι εργαλείο τη δούλεψε?

Όπως το είπες φίλε vlafo έγινε καλή δουλειά στο crown αλλά δεν μπήκαν πάνω από 2000 γιατί έπρεπε να γεμίσουμε δυστυχώς το τεράστιο κενό που μου είχαν αφήσει στην μια πλευρά της Α ζώνης. Δουλέψε πολύ παραπάνω ώρα μπροστά από πίσω (βέβαια παίζει και ο σχεδιασμός ρόλο που του έφαγε ώρα). Όταν το είδε ο γιατρός με ρώτησε αν 2 διαφορετικοί άνθρωποι έβαζαν τριχοθηλάκια (όπως και έγινε, 2 νοσοκόμες συγχρόνως τα έβαζαν) και μου είπε ότι πρέπει να ξοδέψει τριχοθηλάκια να το χτίσει. Τον ρώτησα αν είναι εφικτό και ρεαλιστικό και λέει ναι απλά θα ζοριστούμε λίγο να το κάνουμε ωραίο. Ταλαιπωρήθηκε πολύ αλλά νομίζω έκανε άψογη δουλειά.

Απόθεμα δεν γνωρίζω πάντως είπαμε ότι άνετα μπορώ να κάνω ένα ακόμα διήμερο δυνατό αν χρειαστεί χωρίς πρόβλημα. Τώρα για το εργαλείο το χαρτί λέει 1,0 αλλά κάποια στιγμή ενώ ξεκίνησε το άλλαξε επειδή έβγαιναν εύκολα. Ίσως πήγε σε μικρότερο. Πάντως οι πληγές μου καθάρισαν γρήγορα και πολυ ευκολοτερα επουλώθηκαν από την πρώτη ΜΜ που έφαγα πολύ ξύλο χωρίς λόγο
 
Τελευταία επεξεργασία:

Giorgos-3

Well-Known Member
Καλή επιτυχία και από εμένα .... Πολύ ευχάριστο γεγονός ότι συνεχίζουμε να βλέπουμε ανεξάρτητα και μόνο περιστατικά του γιατρού και τίποτα άλλο ....
 

vlafo

Well-Known Member
Ο πατέρας μου έκανε ΜΜ σε δημόσια νοσοκομεία για επιδιόρθωση ατυχημάτων. Όχι αισθητικής. Νεκρομένες περιοχές (π.χ. από ένα κορίτσι που το έφαγαν κάτι ροντβάιλερ το κεφάλι πριν 25 χρόνια στην Θεσσαλονίκη και ήταν αυτός που την χειρούργησε), εγκαυματίες. Ουσιαστικά έκαναν μια τεχνική με μπαλόνια νομίζω που άνοιγαν δέρμα και τοποθετούσαν σαν μόσχευμα. Δεν έκανε αισθητική ιατρική. Εκεί που είχα πάει ήταν παλιός ειδικευόμενος του πατέρα μου. Εξαιρετικός πλαστικός χειρουργός αλλά κάνει ΜΜ από ότι φάνηκε απλά για τα "έξτρα λεφτά" δυστυχώς. Το λάθος ήταν επειδή ο πατέρας μου τον γνώριζε πολύ καλά να μην δούμε καν αποτελέσματα τίποτα, δεν θέλησε να τον προσβάλει, είπα και εγώ το ναι και πήγαν όλα λάθος. Μετά την ΜΜ ήταν απόλυτος ότι δεν πρόκειται να πατήσω ξανά σε γνωστό και ότι θα κάνω έρευνα εγώ μόνος μου και αν θελήσω να μιλήσει με τον γιατρό μου να έρθει μαζί μου απλά και μόνο να γνωρίσει τον γιατρό σαν άνθρωπο και επιστήμονα. Ο κ. Τυρκαλάς όχι απλά του έδειξε πάρα πολλά περιστατικά και μίλησαν εκτενώς σε διάφορα, τον έπεισε με την αύρα του για το πόσο ικανός γιατρός με γνώση στον κλάδο του είναι
Αυτό φίλε Βασίλη συμβαίνει όταν συνάδελφοι έμπειροι όπως ο πατέρας σου,αναγνωρίζουν την ποιότητα και την τεχνική κατάρτιση ενός άλλου συναδέλφου.
Έτσι λειτουργώ και εγώ στον κλάδο μου,ενώ θα μπορούσα να είμαι άλλος με τα credentials και την εμπειρία που έχω,αλλά δεν είμαι.
Είναι θέμα καθαρά ατόμου.
Έκανες πολύ καλά που τον πήρες μαζί σου και μόνος του έκρινε και αξιολόγησε.
 
Μπλουζα