Nigios,fue,λίγδα-santo,1600 grafts 11/09/17

nigios

New Member
Οπως ειχα αναφερει σε αλλο thread σκεφτομουν να κανω μμ πριν το καλοκαιρι.Μετα απο συζητηση εδω αποδασισα να το παρατεινω .Να ζητησω προκαταβολικα συγγνωμη γιατι δεν ξερω αν το thread ειναι σωστα "γραμμενο". Επισης να ενημερωσω πως γενικα ειμαι γκαντεμης τσεκαρισμενο σε πολλες φασεις τις ζωης μου οποτε γιατι να μην κατσει κ στραβη κ εδω!!!!! Κηρθε η ωρα λοιπον......

Πηγα στην κλινικη στις 9 .Μετα απο συζητηση κ το κλασσικο κουρεμα ξεκινησαμε.Την εξαγωγη την ανελαβε η κ. Λιγδα. Βοηθοι ηταν η Θεοδωρα κ η Ξενια.Το κλιμα πολυ καλο σε ολη την διαρκεια κ με πολυ χαβαλε.
Κ παμε στον πρωτο πονο.......Αρχιζουμε με τις ενεσεις της τοπικης αναισθησιας κ ο πονος δεν παλευοτανε.
Με τις ενεσεις τα παω πολυ καλα κ οποτε παω οδοντιατρο ακομα κ για καθαρισμο παντα του ζηταω κ κανω τοπικη γιατι δεν ανατριχιαζω με τον τροχο πανω στο ουλο,αλλα αυτος ο πονος ηταν αλλιως.Μετα το αρχικο σοκ ξεκινησαμε την εξαγωγη.Κ ξεκιναει η γκαντεμια.Για κακη μου τυχη αλλα κ δικη τους,το μαλλι μου ειναι μπουκλα!! Ταλαιπωρηθηκαν αρκετα με την εξαγωγη καθως δεν ηταν ισια μεσα η ριζα κ αλλαζε φορα με αποτελεσμα να παιρνει πολυ ωρα η εξαγωγη για καθε τριχα.Ξεκινησαμε 10:10 κ τελειωσαμε 5:50.Η θεση η οποια εισαι ξαπλα ειναι απιστευτα αβολη για τις τοσες ωρες αλλα γενικα το κλιμα ηταν πολυ καλο κ την παλεψα.Καναμε ενα διαλειμμα για φαγητο κ ξεκινησαμε με την εισαγωγη.

Την εισαγωγη την ανελαβε ο κ Santo με τον οποιο ειχα μιλησει κ το πρωι. Κ οι δυο γιατροι μου λυνανε οτι απορια κ οτι βλακεια μου ερχοτανε στο μυαλλο.Κ εκει ξεκινησε η ταλαιπωρια Νο2.
Τοπικη αναισθησια με πολυ περισσοτερο πονο απο πριν.Ειδικα την ωρα που διαχεεται το υγρο δεν παλευεται.Ξεκιναει λοιπον την εισαγωγη κ απο τα πρωτα τσιμπηματα βλεπει πως το κεφαλι μου σε αλλα σημεια ειναι πιο σκληρο κ σε αλλα πιο μαλακο.Γκαντεμια Νο2.Θεωρησε πως ειναι λογω παλαιοτερων φλεγμονων ή κατασκευης αλλα εγω υποθετω πως ειναι αποτελεσμα των τροχαιων που εχω περασει(ειπαμε γκαντεμης).Στην προσπαθεια του λοιπον για την εισαγωγη οποτε επρεπε να βαλει παραπανω δυναμη στα πιο χοντρα σημεια τα διπλανα εμφυτευματα πεταγοντουσαν πανω κ φευγαν με αποτελεσμα να πρεπει να τα επανατοποθετει.Για να μην τα πολυλογω μετα απο πολυ ταλαιπωρια κ για εμενα αλλα κ για εκεινον εφτασε η ωρα 10:15 το βραδυ κ αποφασισαμε να σταματησουμε κ να συνεχισουμε την επομενη μερα το πρωι που θα ειχανε δεσει κ παραπανω τα μοσχευματα.Ειχανε μεινει γυρω στα 25ο grafts.

Επεστρεψα την επομενη μερα 9 το πρωι κ ξεκινησαμε με τον κ. Santo και μεχρι τις 10:20 ειχαμε τελειωσει γιατι δεν πεταγοντουσαν τα υπολοιπα.Γενικα η ολη εμπειρια μου απο την κλινικη πολυ καλη με πολυ καλο κλιμα.Εκτιμησα πολυ το ενδιαφερον τους το πρωτο βραδυ που με πηραν τηλεφωνο να δουν αν εφτασα κ αν ειμαι καλα παρολο που με μετεφερε η γυναικα μου.

Δεν ξερω ποσα μονοτριχα διτριχα κ τετοια γιατι δεν ρωτησα ξερω μονο πως το μηχανηματακι που δεν ξερω πως το λενε (παντσερ ισως??) ηταν 1 mm.
Τις φωτογραφιες της επισημες δεν τις εχω κ ανεβαζω δικες μου με κινητο και ελπιζω να φαινονται καλα.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

nigios

New Member
1η ημερα κ στην πρωτη φωτο βλεπεται πριν την εισαγωγη
 

Συνημμένα

  • 20170913_152908.jpg
    20170913_152908.jpg
    500.2 KB · Προβολές: 516
  • 20170914_172810.jpg
    20170914_172810.jpg
    734.2 KB · Προβολές: 507
  • 20170914_172815.jpg
    20170914_172815.jpg
    1.4 MB · Προβολές: 577

nigios

New Member
3η ημερα κ ως γκαντεμης πισω που φαινεται κ αιμα βρηκα σε ενα ντουλαπι.:mad::mad::mad::p
 

Συνημμένα

  • 20170917_121609.jpg
    20170917_121609.jpg
    1.3 MB · Προβολές: 509
  • 20170915_140552.jpg
    20170915_140552.jpg
    806.8 KB · Προβολές: 539

makis25

Well-Known Member
Περιμενε λιγο φιλε . Γραφεις περίσσεψαν 250 grafs . Εννοεις τα βαλατε στο ψυγείο και πηγες το αλλο πρωι και τα φυτέψατε?
 

nigios

New Member
Ναι αυτο ακριβως εγινε.Βασικα δεν περισσεψαν απλα δεν αντεχα αλλο κ εγω τοσες ωρες οποτε ειπαμε οτι απο το να συνεχισουμε κ να παει η ωρα 3 το πρωι να συνεχιζαμε την επομενη ημερα
 

Stripar

Established Member
.Ξεκιναει λοιπον την εισαγωγη κ απο τα πρωτα τσιμπηματα βλεπει πως το κεφαλι μου σε αλλα σημεια ειναι πιο σκληρο κ σε αλλα πιο μαλακο.Γκαντεμια Νο2.Θεωρησε πως ειναι λογω παλαιοτερων φλεγμονων ή κατασκευης αλλα εγω υποθετω πως ειναι αποτελεσμα των τροχαιων που εχω περασει(ειπαμε γκαντεμης).Στην προσπαθεια του λοιπον για την εισαγωγη οποτε επρεπε να βαλει παραπανω δυναμη στα πιο χοντρα σημεια τα διπλανα εμφυτευματα πεταγοντουσαν πανω κ φευγαν με αποτελεσμα να πρεπει να τα επανατοποθετει.Για να μην τα πολυλογω μετα απο πολυ ταλαιπωρια κ για εμενα αλλα κ για εκεινον εφτασε η ωρα 10:15 το βραδυ κ αποφασισαμε να σταματησουμε κ να συνεχισουμε την επομενη μερα το πρωι που θα ειχανε δεσει κ παραπανω τα μοσχευματα.Ειχανε μεινει γυρω στα 25ο grafts.

Επεστρεψα την επομενη μερα 9 το πρωι κ ξεκινησαμε με τον κ. Santo και μεχρι τις 10:20 ειχαμε τελειωσει γιατι δεν πεταγοντουσαν τα υπολοιπα.Γενικα η ολη εμπειρια μου απο την κλινικη πολυ καλη με πολυ καλο κλιμα.Εκτιμησα πολυ το ενδιαφερον τους το πρωτο βραδυ που με πηραν τηλεφωνο να δουν αν εφτασα κ αν ειμαι καλα παρολο που με μετεφερε η γυναικα μου..

Είναι πασιφανές η παντελής έλλειψη τεχνογνωσίας και προπάντων τεχνικής απο το γερασμένο team της DHI (Λίγδα 55+ , Santos 60+).
To φαινόμενο που περιγράφεις ονομάζεται "Pop out" και δέν έχει να κάνει με τα τροχαία που έχεις περάσει στο παρελθόν ή τις φλεγμονές.

Είναι λυπηρό όταν άλλοι πρωτοκλασάτοι γιατροί του εξωτερικού διδάσκουν την αποφυγή του φαινομένου αυτού την τελευταία πενταετία ,
οι γιατροί της DHI να προσπαθούν ακόμα και σήμερα να καταλάβουν γιατί συμβαίνει ,
να εφευρίσκουν απίστευτες δικαιολογίες για να καλύψουν την επιστημονική τους ανεπάρκειά και
να βάζουν τους ασθενείς τους σε αυτήν την πολύωρη και επώδυνη διαδικασία !!!

Καλή τύχη...

Υ.Γ:Το νούμερο των μοσχευμάτων / τριχών που έβαλες για την περιοχή που ήθελες να καλύψεις είναι απλά αστείο !!!
 
Τελευταία επεξεργασία:

tasos33

Well-Known Member
Δεν εκανα μμ σε γιατρό με όνομα Λιγδα που να μου την χαριζανε.

Αν δεν είχες μαμά μαλλια τα 1600 που εβαλες δεν είναι απλα αστείο οπως είπε ο @Stripar αλλά εντελώς γελειο.
Αν ο spielberg γνώριζε την dhi όταν γύριζε το jurasic park οι η dhi θα είχε σίγουρα τον πρωτο ρολο δεινόσαυρου. Μονο φρίκη τα όσα πεειεγραψες.


Τα 250 που μπήκαν στο ψυγείο για την αλλη μέρα δε γνωρίζω τι ποσοστο φυτρωσης θα εχουν , εκτιμώ πολύ χαμηλό. Δεν έχω ξανακουσει να βάζουν μσμχτ στο ψυγείο για την αλλη μέρα. Το ψυγείο ηταν άδειο η είχε μέσα τίποτα αυγά και θα μυρίζει το κεφάλι σου σαν ομελέτα.

Και συ αφού είσαι τόσο γκαντεμης έπρεπε να κανεκς ένα ευχέλαιο μέσα στην κλινική να διώξεις τα κακά τα πνευματα,.

Το άλλο νήμα πιο είναι που είχες ανοιξει?

Ποσά πληρώσες? Εδώ πως και δε σου εβαλαν τρίχες αλλά. graft?
 

chrisk100

Member
12 ωρες για 1350grafts (ημαρτον) γιατι τα υπολοιπα μπηκαν στο ψυγειο λες και ηταν τιποτα τροφιμα. Αφου δεν τα βαλανε και στον καταψυκτη με τα κρεατα θα περιμενες την αλλη μερα 2 ωρες να ξεπαγωσουν. Αυτα παντως τα 250 πηγαν στραφι.
Παντως οπως λες το κλιμα ειχε πολυ χαβαλε. θα λενε οι γιατροι την φαση με το ψυγειο και θα γελανε μεταξυ τους.
Δεν το κλεινετε το μαγαζι να τελειωνουμε.
Οσο για το αποτελεσμα στα ειπε ο Stripar
 

dimitris50423

Well-Known Member
Περιμενε λιγο φιλε . Γραφεις περίσσεψαν 250 grafs . Εννοεις τα βαλατε στο ψυγείο και πηγες το αλλο πρωι και τα φυτέψατε?

Omg. Αυτο δεν το εχω ξαναακουσει. Μοσχευματα στο ψυγειο μεχρι την επομενη μερα; και εφαγες δευτερη μερα αναισθησια για 250 μοσχευματα; τραγικοι οι τυποι.
Πιστευω οτι μπηκαν ηδη νεκρα την επομενη μερα. Επισης οπως ειπαν και αλλοι με τον αριθμο των μοσχευματων που μπηκαν θα μπορεις να μετρησεις και ποσες τριχες φυτρωσαν στον καθρεφτη οταν ολοκληρωθει η φυτρωση.
Παρα ολα αυτα σου ευχομαι καλη φυτρωση σε οσα μπηκαν
 
Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ANAR

Well-Known Member
Τα 250 τα ξεχνάς μην υπολογίζεις σε αυτά .... αν βγει κάποιο τυχερός είσαι όποτε μιλάμε για 1350 μοσχεύματα.... ελάχιστα για το πρόβλημα το δικό σου .... σε σοβαρές κλινικές με αυτό τον αριθμό μοσχευμάτων χτίζουν μόνο χέρ λαιν.
Απορώ πως μετά τις συζητήσεις στο φόρουμ κατέληξες στην συγκεκριμένη ομάδα;
Εύχομαι το καλύτερο αποτέλεσμα.
 

makis25

Well-Known Member
Ο μονος τροπος να επιβιωσουν αρκετα απο τα 250 στο ψυγειο ειναι hypothermosol και ATPv μαζι . Για Hypothermosol κανει μια αναφορα η dhi το 2013 εδω http://dhiglobal.com/dhi-news/acade...othermosol-as-an-optimal-hair-graft-solution/ . Ωστοσο δε ξερω αν οντως το χρησιμοποιουν. Για atpv στην ελλαδα ειχα δει μονο ενα ποστ του αναστασακη στο facebook του πως θα το χρησιμοποιουσε , μαζι με τις υπερβολες του πως χαρη σε αυτο θα ειχε αναπτυξη τριχων σε ενα μηνα , κατι φυσικα που δεν συμβαινει . Αφου η dhi ειναι μέλος του φορουμ , ας ερθει να μας πει πως συντηρησαν τα grafts , διοτι σε φυσιολογικο ορο , δε θα ζησει μάλλον κανενα . Επισης graft popping με 10 grafts/cm2? Ειναι δυνατον ? Αυτο ειναι σοβαρο ζητημα. ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ που κανει FUE το 2017 δε θα επρεπε να χρειαζεται 6 ωρες μανουαλ εξαγωγη , και αλλες 6 ωρες τοποθετηση , συνολο 12 ωρες σε 2 μερες για 1600 grafts .
 

nigios

New Member
Μου κανει εντυπωση που λετε οτι ειναι λιγες οι τριχες.Γενικα δεν ειχα υπερβολικα μεγαλο προβλημα,Ισως στην 1η φωτο δεν φαινεται το ποσο μαλλι εχω καλα απο τα φωτα που εινια απο πανω οποτε βαζω 1 φωτο απο το φετινο καλοκαιρι πριν κουρευτω.Γενικα το μονο που ηθελα να γεμισει η Α ζωνη κ η Β λιγοτερο κ να μην αλλαξει πολυ η hairline γιατι παντα ειχα εντονους κροταφους κ δεν ηθελα να βγει γραμμη αλφαδι μπροστα.Τωρα για το πως διατηρησανε τις τριχες μεχρι την επομενη ημερα δεν ξερω γιατι ημουνα πολυ ταλαιπωρος για ερωτησεις τετοια ωρα μονο αυτο περι ψυγειου που ακουσα.Οσο για τον φιλο με τα ευχελαια αστα ουτε ταματα με σωζουνε ουτε τιποτα Γκαστονε κανονικα!!!!
 

Συνημμένα

  • SNC00971.jpg
    SNC00971.jpg
    60.9 KB · Προβολές: 515

nigios

New Member
Μια ερωτηση να κανω??Επειδη ειμαι στην φαση διατροφης και χασιμου κιλων μου ειπαν απο την κλινικηοτι δεν κανει ασκηση κ να σηκων βαρη.Περματημα ως ασκηση πχ 4 χλμ την ημερα μετα απο ποσο καιρο επιτρεπεται???
 

Eltherion

Member
Μου κανει εντυπωση που λετε οτι ειναι λιγες οι τριχες.Γενικα δεν ειχα υπερβολικα μεγαλο προβλημα,Ισως στην 1η φωτο δεν φαινεται το ποσο μαλλι εχω καλα απο τα φωτα που εινια απο πανω οποτε βαζω 1 φωτο απο το φετινο καλοκαιρι πριν κουρευτω.Γενικα το μονο που ηθελα να γεμισει η Α ζωνη κ η Β λιγοτερο κ να μην αλλαξει πολυ η hairline γιατι παντα ειχα εντονους κροταφους κ δεν ηθελα να βγει γραμμη αλφαδι μπροστα.Τωρα για το πως διατηρησανε τις τριχες μεχρι την επομενη ημερα δεν ξερω γιατι ημουνα πολυ ταλαιπωρος για ερωτησεις τετοια ωρα μονο αυτο περι ψυγειου που ακουσα.Οσο για τον φιλο με τα ευχελαια αστα ουτε ταματα με σωζουνε ουτε τιποτα Γκαστονε κανονικα!!!!
Φιλε εγω οταν ειδα την πρωτη φωτο πραγματικα φαινεσαι αδειος τελειως...κ διαβασα το 1500 γκραφτς πεθανα στα γελια...σε αυτη εδω την φωτο τωρα οκ ναι θα γινει δουλιτσα!πρεπει να εισαι ο πρωτος π ενω υπαρχουν μαλλια καταφερε σε μια φωτο να φαινεται αδειος μεχρι τ κραουν πισω!τα υπολοιπα ασχολιαστα!γιατροι,συμπεριφορα,διαρκεια,νεκρα σιγουρα γκραφτς π ελπιζω να μην τ ριξανε μπροστα στην χαιρλαιν,απλα τραγικα...
 

Stripar

Established Member
@nigios

Γιατί ενώ στην πρόσφατη φωτογραφία σου φαίνονται ότι υπάρχουν μαμίσια μαλάκια στην λήπτρια,
επέλεξες στην πρώτη φωτογραφία που ανέβασες στην παρουσίασή σου,
να είναι μια φωτογραφία που να φαίνεται μία πλήρως καραφλή περιοχή-λήπτρια?...?

Υπάρχει κάποιος μεταχρονολογιζμένος μελλοντικός δόλος πίσω από αυτό?...?

1.jpg

2.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα