Nicorandil=τζιβες

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Απ: Nicorandil=τζιβες

http://www.sumobrain.com/patents/wipo/Use-nicorandil-to-treat-alopecia/WO1988004171.html
και μια αισχος μεταφραση :tease:



Απαιτήσεις:
ΑΞΙΩΣΕΙΣ
1. Μια μέθοδος αντιμετώπισης των ανθρώπων για αλωπεκία, που περιλαμβάνει τοπικά ισχύουν για το ανθρώπινο κρανίο ένα αποτελεσματικό ποσό μιας φαρμακευτικής σύνθεσης που περιέχει μια ένωση του τύπου Ι ή ένα φαρμακευτικά αποδεκτό άλας επ 'αυτού.
2. Μια μέθοδος, όπως ορίζεται στο αίτημα 2 όπου η ένωση έχει επιλεγεί από την ομάδα που αποτελείται από το νιτρικό εστέρα του Ν (2hydroxyethyl) νικοτιναμιδο ή ένα φαρμακευτικά αποδεκτό άλας επ 'αυτού.
3. Η μέθοδος, όπως ορίζεται στο αίτημα 2 όπου η ένωση είναι ένα φαρμακευτικά οξύ άλας προσθήκη Ν (2hydroxyethyl) nicotin ¬ αμιδίου επιλέγεται από την ομάδα που αποτελείται από άλατα του οξέος προσθήκη υδροχλωρικής, νιτρικά, οξαλικό, ptoluenesulfonate και μηλεϊνική.
4. Η μέθοδος, όπως ορίζεται στο αίτημα 2 όπου η ένωση είναι το μονοξείδιο του Ν εστέρα (2hydroxyethyl) υδροχλωρική νικοτιναμιδίου.
5. Ένα επίκαιρο φαρμακευτική σύνθεση για τη θεραπεία της αλωπεκίας που αποτελείται από μια ένωση του τύπου Ι ή ένα φαρμακευτικά αποδεκτό άλας αυτής και φαρμακευτικό μεταφορέα προσαρμοσμένα για τοπική εφαρμογή.
6. Ένα επίκαιρο φαρμακευτική σύνθεση Σύμφωνα με τον ισχυρισμό 5 όπου η ένωση έχει επιλεγεί από την ομάδα που αποτελείται από N υδροξυαιθυλ) νικοτιναμιδίου και φαρμακευτικά αποδεκτά άλατα αυτών και φαρμακευτικά φορέα προσαρμοσμένο για τοπική εφαρ ¬ κατιόντων.
7. Ένα επίκαιρο φαρμακευτική σύνθεση Σύμφωνα με τον ισχυρισμό 6 όπου ο φαρμακευτικά αποδεκτό άλας επιλέγεται από την υδροχλωρική ομάδα, νιτρικά, οξαλικό ptoluenesulfonate και μηλεϊνική.
8. Ένα επίκαιρο φαρμακευτική σύνθεση Σύμφωνα με τον ισχυρισμό 7 όπου ο φαρμακευτικά αποδεκτό ένωση είναι N (2hydroxy αιθυλική) υδροχλωρική νικοτιναμιδίου.
Περιγραφή:
ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ NICORANDIL να μεταχειρίζονται Αλωπεκία ΙΣΤΟΡΙΚΟ Η παρούσα εφεύρεση αφορά τις μεθόδους, συνθέσεις και λύσεις ¬ ΣΕΙΣ για τη θεραπεία της ανθρώπινης αλωπεκία, συμπεριλαμβανομένων πρότυπο για τους άνδρες αλωπεκία (ανδρογενή αλωπεκία) και η γυροειδής αλωπεκία, που περιλαμβάνουν τη χρήση του N-[2 - (nitrooxy) αιθυλο] -3-καρβοξαμίδιο πυριδίνη (nicorandil) και φαρμακευτικές ¬ ceutically αποδεκτά άλατα αυτών σε συνδυασμό με έναν μεταφορέα Pharma ¬ ceutical προσαρμοσμένα για τοπική εφαρμογή.

Δερματολόγοι αναγνωρίζουν πολλοί διαφορετικοί τύποι της τριχόπτωσης, η πιο κοινή από τώρα που είναι "ανδρογόνο αλωπεκία" όπου τα ανθρώπινα αρσενικά αρχίζουν να χάνουν μαλλιά στους κροτάφους και την κορυφή του κεφαλιού, καθώς γερνούν. Ενώ αυτός ο τύπος απώλειας των τριχών είναι σε μεγάλο βαθμό περιορίζεται σε άνδρες, ως εκ τούτου, το κοινό του όνομα "φαλάκρα", δεν είναι άγνωστη στις γυναίκες. Μια αποτελεσματική θεραπεία για αυτές και οι σχετικοί όροι που αποτελεί παλαιό αίτημα.

Υπάρχουν δύο τύποι μαλλιών, δηλαδή «τελικές τρίχες» και «τρίχες vellus". Τελικές τρίχες είναι χοντρό, χρωματισμένο, μακριές τρίχες στο οποίο ο βολβός του θύλακα της τρίχας κάθεται βαθιά στο δέρμα. Vellus τρίχες, από την άλλη πλευρά, είναι ωραία, λεπτή, μη χρωματισμένο κοντές τρίχες στο οποίο ο βολβός τρίχας βρίσκεται επιφανειακά στο δέρμα. Όπως αλωπεκία εξελίσσεται, η μετάβαση πραγματοποιείται στον τομέα της φαλάκρας απ ¬ proaching όπου οι τρίχες τους αλλάζουν από τον τερματικό σταθμό του vellus τύπου.

Ένας άλλος παράγοντας που συμβάλλει στο τελικό αποτέλεσμα είναι μια αλλαγή στον κύκλο της τριχοφυΐας. Όλα τα μαλλιά, τόσο των ανθρώπων όσο και των ζώων, περνά μέσα από ένα κύκλο ζωής που περιλαμβάνει τρεις φάσεις, δηλαδή, (1) η φάση anagen (2) η φάση catagen και (3) η φάση telogen. Η φάση anagen είναι η περίοδος από την ενεργή ανάπτυξη των μαλλιών και, στο βαθμό που τα μαλλιά του τριχωτού της κεφαλής, αυτή διαρκεί γενικά από 3-5 χρόνια. Η φάση catagen είναι μια σύντομη μεταβατική φάση μεταξύ της αναγέννησης και telogen φάσεις οι οποίες, στην περίπτωση του τριχωτού της κεφαλής, διαρκεί μόνο 1-2 εβδομάδες. Η τελική φάση είναι η φάση telogen που, για πρακτικούς λόγους, μπορεί να εκφράζεται με μια "φάση ανάπαυσης", όπου όλη η αύξηση παύει και η τρίχα τελικά αποβάλλεται για να προετοιμάσει την έναρξη θυλάκιο να αναπτυχθεί ένα νέο. Τριχωτό της κεφαλής κατά τη φάση telogen είναι επίσης σχετικά βραχύβια, περίπου τρεις με τέσσερις μήνες που μεσολαβεί πριν η τρίχα έχει ρίξει και μια νέα αρχίζει να αυξάνεται.

Υπό κανονικές συνθήκες ανάπτυξης των μαλλιών στο τριχωτό της κεφαλής, περί-

mately 88% των τριχών βρίσκονται στην αναγενή φάση, μόνο το 1% σε catagen και το υπόλοιπο σε telogen. Με την έναρξη της ανδρικής φαλάκρας, διαδοχικά ένα μεγαλύτερο ποσοστό των τριχών βρίσκονται στην φάση telogen με αντίστοιχα λιγότερες στην ενεργό φάση anagen ανάπτυξη.

Το υπόλοιπο σχετίζεται με αποτέλεσμα αλωπεκία είναι η σοβαρή μείωση των θυλάκων των τριχών. Α. φαλακρός ανθρώπινο υποκείμενο θα μέσο όρο μόνο περίπου 306 θύλακες ανά τετραγωνικό εκατοστό, ενώ, μη-ένα φαλακρό στην ίδια ηλικιακή ομάδα (30-90 ετών) θα εξακολουθούν να έχουν κατά μέσο όρο από 460 θύλακες ανά τετραγωνικό εκατοστό. Αυτό ισοδυναμεί με μείωση κατά ένα τρίτο σε θύλακες των τριχών που, όταν προστίθεται στο αυξημένο ποσοστό των τριχοθυλακίων vellus και αύξηση του αριθμού των θυλάκων των τριχών στο telogen, είναι τόσο σημαντική και αισθητή. Είναι γραμμένο ότι περίπου το 50% των τριχών πρέπει να χυθεί για να παράγουν ορατά αραίωση του τριχωτού της κεφαλής. Επομένως, είναι ένας συνδυασμός αυτών των παραγόντων: (1) μετάβαση των τριχών από το τερματικό για να vellus, (2) αύξηση του αριθμού των τριχών telogen - μερικά από τα οποία έχουν ρίξει, και (3) απώλεια των τριχοθυλακίων (ατροφία στην περιγραφή Settel του) που παράγει "φαλάκρα". Ενώ μια καλή συμφωνία είναι γνωστά για τα αποτελέσματα της αρσενικής φαλάκρας σχεδίων, πολύ λίγα είναι γνωστά για την αιτία του. Σχετικά με όλα αυτά που μπορούμε να πούμε είναι ότι η αιτία πιστεύεται ότι είναι γενετικούς και ορμονικούς καταγωγή αν και όπως θα δούμε σήμερα, πριν από τα γνωστά τέχνη προσπαθεί να την ελέγχουν μέσω της προσαρμογής ορμόνη έχουν singu-τερα ανεπιτυχής.

Προς το παρόν, μια γνωστή θεραπεία για αλωπεκία ανδρικού τύπου είναι η μεταμόσχευση μαλλιών. Τα βύσματα του δέρματος που περιέχουν τα μαλλιά μεταμοσχεύονται προέρχονται από περιοχές του τριχωτού της κεφαλής όπου η τρίχα αυξάνεται σε φαλακρές περιοχές με εύλογη επιτυχία? Ωστόσο, η διαδικασία είναι δαπανηρή, εκτός του ότι είναι χρονοβόρα και αρκετά επώδυνη. Επιπλέον, η λύση είναι ανεπαρκής από την άποψη ότι γίνεται μια πρακτική, αν όχι μια οικονομική, αδυναμία να αντικαταστήσει, αλλά ένα μικρό κλάσμα της σημερινής μαλλιά σε ένα κανονικό υγιές κεφάλι της τρίχας.

Όσον αφορά τις άλλες μη φαρμακευτικές προσεγγίσεις που σχετίζονται με το πρόβλημα είναι υπό εξέταση, που περιλαμβάνει πράγματα όπως η υπεριώδης ακτινοβολία, μασάζ, θεραπεία και ψυχιατρική θεραπεία άσκηση. Κανένα από αυτά, όμως, έχει γίνει γενικά αποδεκτή ως αποτελεσματική. Ακόμα και πράγματα όπως χειρουργική επέμβαση επαναγγείωσης και ο βελονισμός έχουν αποδειχθεί

λίγα, εάν υπάρχουν, υπόσχεση.

Μέχρι στιγμής, η πιο κοινή προσέγγιση στο πρόβλημα της ανακάλυψης μια θεραπεία για αλωπεκία ανδρικού τύπου είναι ένας από φαρμακευτική αγωγή. Πολλοί τύποι φαρμάκων που κυμαίνονται από βιταμίνες για ορμόνες έχουν δοκιμαστεί και μόνο πρόσφατα έχει υπάρξει καμία απολύτως ένδειξη ακόμη και μέτρια επιτυχία. Για παράδειγμα, θεωρήθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα από ότι ένα ανδρογόνο ορμόνη ήταν αναγκαία για την ανάπτυξη της ανδρικής φαλάκρας, ότι είτε συστηματική ή τοπική εφαρμογή μιας ορμόνης αντιανδρογόνου θα παράσχει την αναγκαία ανασταλτική δράση για να κρατήσει τη φαλάκρα από συμβαίνουν. Η θεωρία ήταν ελπιδοφόρα, αλλά τα αποτελέσματα ήταν απογοητευτικά ομοιόμορφα.

Η ανδρογόνο ορμόνη τεστοστερόνη ήταν γνωστή, για παράδειγμα, για την τόνωση της ανάπτυξης των μαλλιών, όταν εφαρμόζεται τοπικά στην περιοχή του δελτοειδή μυ καθώς και όταν εγχέεται το μούσι και η ηβική περιοχές. Ακόμα και από του στόματος χορήγηση βρέθηκε να οδηγήσει σε αυξημένη τριχοφυΐα στις περιοχές γενειάδα και ηβικό καθώς και από τον κορμό και στα άκρα. Ενώ η τοπική εφαρμογή στο βραχίονα προκαλεί αυξημένη τριχοφυΐα, είναι αναποτελεσματική στο τριχωτό της κεφαλής και μερικοί ακόμη αραίωση μπορεί να οδηγήσει. Οι μεγάλες δόσεις τεστοστερόνης έχουν ακόμη γίνει γνωστό ότι προκαλούν ανδρικού τύπου αλωπεκία.

Η τοπική εφαρμογή του minoxidil είναι σήμερα η πιο αποτελεσματική φαρμακευτική αγωγή για τη θεραπεία της αλωπεκίας. Minoxidil είναι ένα πολύ γνωστό φαρμακευτικό σκεύασμα. Είναι στο εμπόριο από την εταιρεία Upjohn ως δραστικό συστατικό σε Loniten ® δισκία για την μεταχείριση της υπέρτασης. Είναι επίσης χρήσιμο στην τοπική συνθέσεις για τη θεραπεία της φαλάκρας. Η δομή και η χρήση της ουσίας αυτής περιγράφεται στις ΗΠΑ Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας 4.139.619 και 4.596.812. Αυτή η ένωση έχει ποικίλους βαθμούς αποτελεσματικότητας για τους σκοπούς της ανάπτυξης των μαλλιών, ανάλογα με τον ασθενή, τον βαθμό της φαλάκρας, τη δόση και τη φύση της τοπικής σύνθεσης.

Η παρούσα εφεύρεση παρέχει μια νέα, μη προφανής και απο ¬ ελαττωματικού θεραπεία για τη φαλάκρα του ανθρώπου, όπως η φαλάκρα.

Την αποκάλυψη πληροφοριών των ΗΠΑ δίπλωμα ευρεσιτεχνίας 4.200.640 αποκαλύπτει τη χρήση των nicorandil και φαρμακευτικά αποδεκτά άλατα του για τη θεραπεία ασθενειών του κυκλοφορικού, όπως η στεφανιαία αγγειοδιασταλτικής δράσης, αντιυπερτασική δράση, αντιαρρυθμική δράση, anticoagulative δράση και περιφερική Βάσω ¬ διαστολή δράση και, ως εκ τούτου, είναι χρήσιμο για τη θεραπεία του ισχαιμικού καρδιά

ασθενειών, όπως ένα αντιυπερτασικό φάρμακο, anticoagulative ναρκωτικών, αντιαρρυθμικό φάρμακο, και ως ένα περιφερειακό αγγειοδιασταλτικό, όπως εγκεφαλικό και νεφρική αγγειοδιασταλτικό αγγειοδιασταλτικό.

WIer et al, Br. Ι. Pharme (1986), 88, σσ. 121-128 περιγράφει τις επιπτώσεις της nicorandil για ηλεκτρολογικές και μηχανολογικές δραστηριότητες σε 86 Rb εκροής στα αιμοφόρα αγγεία αρουραίων.

Ευρεσιτεχνίας ΗΠΑ 4.596.812 αποκαλύπτει τη χρήση του minoxidil, 6-αμινο-λ ,2-διυδρο-L-υδροξυ-2-ιμινο-4-piperidinopyrimidine, ως θερα ¬ πευτικές παράγοντας για τη θεραπεία της αλωπεκίας και τη σύλληψη και να αντιστρέψουμε ανδρικού τύπου αλωπεκία. Ευρεσιτεχνίας ΗΠΑ 4.139.619 αποκαλύπτει τη χρήση του minoxidil και συναφών 6-αμινο-4-(υποκατασταθούν αμινο)-l ,2-διυδρο-L-υδροξυ-2-ιμινο-πυριμιδίνες ως μέσο για (α) Αύξηση του ρυθμού αύξησης του τερματικού τα μαλλιά, και (β) τη μετατροπή vellus μαλλιά στην ανάπτυξη, όπως τριχών. Η χρήση των ρετινοειδών μονοθεραπεία ή σε συνδυασμό με το minoxidil και τα συναφή αντικατασταθεί πυριμιδίνες να αυξηθεί το ποσοστό ανάπτυξης των τριχών, αποκαλύπτονται PCT αριθμούς δημοσίευση US85/04577, PCT US83/02558 και PCT US82/02833.

Η χρήση του θειικού μινοξιδίλη (2,6,-διαμινο-4-(λ-πιπεριδινύλο) -1 - (sulfooxy)-pyrimidinium υδροξείδιο ξανθυλίου) ως θεραπευτικό μέσο για την τόνωση του ρυθμού ανάπτυξης των μαλλιών, αποκαλύπτονται PCT Εφαρμογή US86 / 00073 δημοσιεύσει 31 Ιουλίου 1986. Επιπλέον, η προκαλούμενη χαλαρώσετε ¬ ation των κουνελιών ανώτερης μεσεντερίων αρτηρίας λείων μυών από θειικό μινοξιδίλη και την εξάρτηση από κάλιο διαπερατότητα έχει αναφερθεί. Δείτε Meisheri KD, et al, "Οι μηχανισμοί του αγγειακού λείου μυός χαλάρωση στο θειικό άλας minoxidil"? Πρακτικά Συμποσίου Ομαλή Λειτουργία μυών: Επίσημη Συμπόσιο Δορυφορική της XXX Διεθνές Συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης Επιστημών Φυσιολογική, Κέντρο Banff, Banff, Καναδάς, 1986, σελίδα 114, αφηρημένη W4-P5.

Περίληψη της εφεύρεσης Η παρούσα εφεύρεση παρέχει συγκεκριμένα:

(1) μια μέθοδος αντιμετώπισης των ανθρώπων για αλωπεκία, που περιλαμβάνει τοπικά ισχύουν για το ανθρώπινο κρανίο ένα αποτελεσματικό ποσό μιας φαρμακευτικής σύνθεσης που περιέχει μια ένωση του τύπου Ι ή ένα φαρμακευτικά αποδεκτό άλας επ 'αυτού? Και

(2) μια τοπική φαρμακευτική σύνθεση για τη θεραπεία της αλωπεκίας που αποτελείται από μια ένωση του τύπου Ι ή σε φαρμακευτικά

αποδεκτό τους αλάτι και ένα φαρμακευτικό μεταφορέα προσαρμοσμένα για τοπική εφαρμογή.

Έτσι, αυτή η εφεύρεση αφορά τη μέθοδο για τη θεραπεία ανθρώπων για αλωπεκία, συμπεριλαμβανομένων ανδρογόνο αλωπεκία (φαλάκρα? Ανδρικού τύπου αλωπεκία) και η γυροειδής αλωπεκία, η οποία περιλαμβάνει τακτική τοπική εφαρμογή στις πληγείσες περιοχές του ανθρώπινου δέρματος μια φαρμακευτική σύνθεση που περιέχει, όπως τουλάχιστον ένα από τα ενεργά συστατικά της, μια ένωση του τύπου Ι. περιλαμβάνει επίσης τη χρήση μιας ένωσης του τύπου Ι ως θεραπευτικό μέσο για να συλλάβει και να αντιστρέψει ανδρογόνο αλωπεκία.

Οι ενώσεις του τύπου Ι, συμπεριλαμβανομένου του N-[2 - (nitrooxy) αιθυλο] -3 - πυριδίνη καρβοξαμίδιο και φαρμακευτικά αποδεκτά άλατα τους και οι μέθοδοι για την προετοιμασία τους γνωστοποιούνται στις ΗΠΑ δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αριθ. 4.200.640. Μέθοδοι που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη διαμόρφωση των ενώσεων του τύπου Ι περιγράφονται στις ΗΠΑ δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αριθ. 4.139.619. Αυτές οι μέθοδοι από τις ΗΠΑ δίπλωμα ευρεσιτεχνίας 4.200.640 και 4.139.619 ενσωματώνονται μέσω παραπομπής.

Οι φαρμακευτικές συνθέσεις προβλέπεται από την παρούσα εφεύρεση περιλαμβάνουν φαρμακευτικές συνθέσεις προσαρμοσμένες για τοπική εφαρμογή στο ανθρώπινο κρανίο. Συμβατική φαρμακοτεχνικές μορφές για το σκοπό αυτό περιλαμβάνουν αλοιφές, λοσιόν, κρέμες, ζελέ, ζελέ, αφροί, σπρέι, αφροί, αεροζόλ, και άλλα παρόμοια. Ο όρος «αλοιφή» αγκαλιάζει σκευάσματα (συμπεριλαμβανομένων των κρεμών) που έχουν ελαιώδης, απορρόφηση, υδατοδιαλυτές και γαλάκτωμα τύπου βάσεις, π.χ., βαζελίνη, λανολίνη, πολυ-αιθυλένιο γλυκόλες, καθώς και μείγματα από αυτά. Οι ενώσεις μπορούν επίσης να διαμορφωθούν σε lipsomal παρασκευάσματα ή γαλακτώματα λιπιδίων ή διαλυμένα σε συμβατικά διαλύτες, όπως το ακετονιτρίλιο, διμεθυλο-φορμαμίδιο (DMF), διμεθυλακεταμίδιο (DMA), αλκοόλ, προπανόλη, και τα παρόμοια. Το ποσοστό κατά βάρος της ουσίας της Φόρμουλα Ι στο παρόν χρησιμοποιούνται συνήθως κυμαίνεται από περίπου 0,1% σε περίπου 10,0% του φαρμακευτικού παρασκευάσματος, κατά προτίμηση από περίπου 1% σε περίπου 5% και σε αυτές τις προετοιμασίες του εν λόγω φαρμακευτικό μεταφορέα για την τοπική εφαρμογή αποτελεί μεγάλες ποσότητες των εν λόγω παρασκευάσματα-ation.

Τα φαρμακευτικά σκευάσματα του θέματος εφεύρεση που εφαρμόζεται σε τακτική βάση, με ή χωρίς απόφραξη, για μια επαρκή χρονική περίοδο σε ισχύ την ανάπτυξη των μαλλιών. Αποφραχθεί το παρασκευάσματα

ation μπορεί να αποκτηθεί με οποιαδήποτε συμβατικά μέσα, όπως γάζες, πλαστικά καλύμματα, καλύμματα ντους σκουφάκια, κλπ. Το ποσοστό του ενεργού συστατικού (Φόρμουλα Ι) καθώς και τη συχνότητα της εφαρμογής μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις ανάγκες ή επιθυμητό να επιτευχθούν τα επιθυμητά αποτελέσματα. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ προτιμημένη ενσωμάτωση

Η παρούσα εφεύρεση θεωρείται περισσότερο από πλήρως τα παραδείγματα που δίνονται παρακάτω. Παράδειγμα 1

Vibrissae θυλάκια από νεογέννητα ποντίκια καλλιεργούνται στο Del-beco's-ελάχιστο απαραίτητο μέσο (Τροποποιημένο Eagles Μεσαίο - κατα ¬ κατασκευαστεί από την εταιρεία Difco) με 20% ορό εμβρύου μοσχαριού. Hair ανάπτυξη μετρήθηκε από αυξήσεις εγγραφή στο μήκος τρίχας κατά τη διάρκεια του πολιτισμού και με τον καθορισμό ενσωμάτωση του -. ». Κυστεΐνη S σε άξονες τρίχας Η χορήγηση 0,1 mg / ml nicorandil σε αυτό το μέσο τόνωσε την ανάπτυξη των μαλλιών, όπως μετράται με τις δύο αυτές παραμέτρους Παράδειγμα 2

Διακόσια πενήντα λίτρα φαρμακευτικά κομψό 2% επίκαιρη λύση του nicorandil είναι παρασκευασμένα από:

Προπυλενογλυκόλη USP 51 kg 800 g (Sp.Gr. - 1.036)

Nicorandil (5 κιλά)

5 κιλά 030 γραμμάρια αλκοόλ USP qs 250 μ.Χ. L

Η προπυλενογλυκόλη και 150 λίτρα αλκοόλ προστίθενται σε μια δεξαμενή ανάμειξης, η nicorandil είναι προστίθεται και διαλύεται σε προπυλενογλυκόλη / - μίγμα οινοπνεύματος και επιπλέον αλκοόλη που έχει προστεθεί να κάνει 250 λίτρα. Η προκύπτουσα Nicorandil επίκαιρη λύση είναι συσκευασμένη σε φιάλες κατάλληλο διανομής, συνοδεύεται από ένα μετρητή σταγονόμετρο, και εφαρμόζεται στο τριχωτό της κεφαλής προπλυθεί ως συνολική δόση του 1 ml. , Αρχής γενομένης από το κέντρο της πληγείσας περιοχής. Δύο φορές την ημέρα αίτησης για 2 έως 7 μήνες ή περισσότερο μπορεί να απαιτηθεί πριν από αποδεικτικά στοιχεία της διέγερσης της ανάπτυξης των μαλλιών μπορεί να αναμένεται για τη θεραπεία της πρώιμης, προοδευτική ανδρική φαλάκρα. Η έναρξη και ο βαθμός της διέγερσης της ανάπτυξης των μαλλιών μπορεί να διαφέρουν σημαντικά μεταξύ των ασθενών. 0,1% και 1% Nicorandil επίκαιρες λύσεις που προετοιμάστηκαν με τον ίδιο σύμφωνα με την ανωτέρω διαδικασία μέσα από την αξιοποίηση 0,25 kg. και 2,5 kg., αντίστοιχα Nicorandil για το 5,0 κιλά. χρησιμοποιούνται στην παρασκευή του διαλύματος 2% Παράδειγμα 2.

Μετά τη διαδικασία των προηγούμενων Παραδείγματα 1 και 2, χωρίς αποκλεισμούς, οι συνθέσεις προετοιμάστηκαν με τον ίδιο αντικατάστασης ενός ισομοριακές ποσό της μια άλλη ένωση, εντός του πεδίου εφαρμογής της Φόρμουλα Ι για Nicorandil. Μετά τη διαδικασία των προηγούμενων Παραδείγματα 1 και 2, χωρίς αποκλεισμούς, οι συνθέσεις προετοιμάστηκαν με τον ίδιο αντικατάστασης ενός ισομοριακές ποσό των διαφόρων φαρμακευτικά αποδεκτά άλατα του nicorandil.

Έτσι, προβλέπεται ότι τροποποιήσεις και παραλλαγές της παρούσας εφεύρεσης, τα οποία έχουν δημοσιοποιηθεί ή hereinbefore sug ¬ gested, να συμπεριληφθούν στο πεδίο εφαρμογής των απαιτήσεων που επισυνάπτεται στο βαθμό που δεν περιορίζεται από την προηγούμενη τέχνης.

FORMUIA

(Ι)
 

dimos18

Member
Απ: Nicorandil=τζιβες

ρε συ τι καινουριες ουσιες ειναι αυτες που χεις βρει ?σε μια νυχτα ανακαλυφθηκανε ? :D
 

kos1987

New Member
Απ: Nicorandil=τζιβες

kapamarou είπε:
φημες λενε οτι 3.000 φαρμακα δινουν μαλλι ??? :D

Εγω παντως εμαθα προχθες για ενα ξεχασμενο καραφλοφαρμακο που δινει τρελο regrowth (diffuse nw4 σε nw2 σε 8μηνο) με χρηση 21 ημερων/μηνα μετα παυση για 5 βδομαδες και αντε παλι.Δεν εχει καμια σχεση με τα αλλα τυπου μινοξ κλπ. πρεπει να κανεις τον παραπανω κυκλο για να δουλεψει...ααα και οι φημες απο τα cl. trials λενε οτι το regrowth συνεχιζεται ακομη και μετα απο 3 μηνες διακοπης...
Το ασχημο?αστα ειναι κατα 30 φορες ακριβοτερο του χρυσου, θες 2000$ για 20 μηνες και μαλλον ειναι ασταθης σαν ουσια οποτε υποχρεωτικα καταψυξη... :'(
 

kapa

Μέλος του προσωπικού
Απ: Nicorandil=τζιβες

kos1987 είπε:
Εγω παντως εμαθα προχθες για ενα ξεχασμενο καραφλοφαρμακο που δινει τρελο regrowth (diffuse nw4 σε nw2 σε 8μηνο) με χρηση 21 ημερων/μηνα μετα παυση για 5 βδομαδες και αντε παλι.Δεν εχει καμια σχεση με τα αλλα τυπου μινοξ κλπ. πρεπει να κανεις τον παραπανω κυκλο για να δουλεψει...ααα και οι φημες απο τα cl. trials λενε οτι το regrowth συνεχιζεται ακομη και μετα απο 3 μηνες διακοπης...
Το ασχημο?αστα ειναι κατα 30 φορες ακριβοτερο του χρυσου, θες 2000$ για 20 μηνες και μαλλον ειναι ασταθης σαν ουσια οποτε υποχρεωτικα καταψυξη... :'(
:D :D,ετσι ειναι τα καλα,αδειαζουν τσεπες δινουν μαλλι.
υπαρχουν και οι ετειρειες ομως που αδειαζουν τσεπες και δινουν αγαπη :12m:
πρεπει να ισοροπησουμε στα οφελη απο τις δυο κατηγοριες
 

MANKAR

Active Member
Απ: Nicorandil=τζιβες

kapamarou είπε:
:D :D,ετσι ειναι τα καλα,αδειαζουν τσεπες δινουν μαλλι.
υπαρχουν και οι ετειρειες ομως που αδειαζουν τσεπες και δινουν αγαπη :12m:
πρεπει να ισοροπησουμε στα οφελη απο τις δυο κατηγοριες

με ολες αυτες τις ουσιες που εχεις βρει υπαρχει περιπτωση να λυσουμε το προβλημα μας???
 

kapa

Μέλος του προσωπικού
Απ: Nicorandil=τζιβες

MANKAR είπε:
με ολες αυτες τις ουσιες που εχεις βρει υπαρχει περιπτωση να λυσουμε το προβλημα μας???
οριστικα οχι,δεν μπορουμε να αλαξουμε το DNA,απλα εχουμε τα αποτελεσματα απο την χρηση τους
 

MANKAR

Active Member
Απ: Nicorandil=τζιβες

kapamarou είπε:
οριστικα οχι,δεν μπορουμε να αλαξουμε το DNA,απλα εχουμε τα αποτελεσματα απο την χρηση τους

ναι αλλα αν βγει μια μονιμη θεραπεια π.χ. βλαστοκυτταρα αφου παλυ δεν αλλαζει το dna αυτα που θα βαλουμαι δεν θα πεσουν???
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού

kapa

Μέλος του προσωπικού
Soralteno είπε:
kapa είπε:
MANKAR είπε:
ναι αλλα αν βγει μια μονιμη θεραπεια π.χ. βλαστοκυτταρα αφου παλυ δεν αλλαζει το dna αυτα που θα βαλουμαι δεν θα πεσουν???
δεν θα βγει μονιμη θεραπεια 8)

Ξέρεις κάτι; :angel:

ξερω πολλα αλλα τα κραταω μυστικο :18m:
 

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
Έχει να κάνει με nephilim και elochim? :huh:

skitso1b.jpg
 

kapa

Μέλος του προσωπικού
Soralteno είπε:
οπότε λες ότι αυτός είναι ο προορισμός το ανθρώπου

how-to-make-your-hair-grow.WidePlayer.jpg

ο παππους μου πριν 50 χρονια οταν ακομα ηταν nw6 :5m:
βεβαια τωρα εχει περασει σε αλλα επιπεδα.
μονο τα τελευταια 4 χρονια εβγαλες καποιες τριχες.
λιγο υπερταση,λιγο τα χαπια του,2.000 τριχες εβγαλε...
 
Μπλουζα