Kirkland Σοκ

Quarantine

Active Member
Παιδιά άλλαξα σε κιρκλαντ υγρό και έχω πάθει σοκ, αγόρασα από Αμαζον 12 μπουκάλια. Αυτό το πράγμα δεν το έχω ξανά δει στα 7 χρόνια που βάζω μινοξιδιλη.Όταν απλώνω στο κεφάλι απαλά, το χέρι μου γεμίζει τρίχες σαν τρελό,νιώθω στα αυτιά μου να πέφτουν τρίχες.Μόνο όταν βάζω μινοξιδιλη,αν περάσω τα μαλλιά μου με τα χέρια μου όταν είναι στεγνά δεν πέφτουν,αντε μια δυο.Σαν υγρό κολλάει πάρα πολύ τα μαλλιά όταν το απλώνω σε σχέση με άλλες μάρκες,επίσης τα κρατάει περισσότερο υγρά.Θα πάω να αγοράσω αύριο το Αξελαν γιατί έχω φρικάρει.
Ελπιζω να είναι από την μάρκα.
Θέλω να είμαι απόλυτα ειλικρινής.Είχα κόψει την μινοξιδιλη για 2 μήνες περίπου και είχα δει μέτρια έως και μεγάλη πτώση και για αυτό ξανά άρχισα θεραπεία,δυστυχώς όμως με άλλη μάρκα.
Έχω σχεδόν ενάμιση μήνα που ξαναβάζω και τα χέρια μου συνεχίζουν να γεμίζουν με τρίχες.
Υπάρχει περίπτωση να πέφτουν ακόμα από την διακοπή που ειχα κάνει?Δεν θα έπρεπε να σταματήσει η πτώση αφού ξανά ξεκίνησα θεραπεία?
 
Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

nikolakis

Well-Known Member
Καλησπέρα φιλαράκο. Το ότι έκοψες για δυο μήνες τη μινοξ ήταν μοιραίο λάθος, η τριχόπτωση θα πάρει μεγάλες διαστάσεις. Τώρα που άρχισες ξανά χρειάζεσαι τουλάχιστον 4-5 μήνες με καθημερινή κ σωστή εφαρμογή για να δεις σταθεροποίηση κ 8-9 μήνες βελτίωση. Δε φταίει η μάρκα ούτε η μορφή (υγρό-αφρός), καλή συνέχεια κ υπομονή
 
Μπλουζα