Kiklops82, fue, παπανικολάου, 1700 grafts, 3-4/12/2015

kiklops82

New Member
Καλησπέρα, μετά από 2 περίπου χρόνια αποφάσισα να προγραμματίσω την δεύτερη μεταμόσχευση μαλλιών στην D#@$I. Τον Φεβρουάριο του 2013 έβαλα περίπου 2100 τρίχες στην Α και Β περιοχή, την εμφύτευση την έκανα με τον κ.Πα#$%ου για τον οποίο μπορώ να πω ότι είναι ένας αξιόλογος γιατρός. Μες στην βδομάδα θα πάω από την κλινική να συζητήσω το κόστος και να προγραμματίσω εάν είναι την επέμβαση. Θα βάλω φωτό να δείτε σε τι κατάσταση είμαι. Είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα και ανοίγω το θέμα απευθυνόμενος κυρίως σε άτομα που έχουν ενδοιασμούς να το κάνουν....και για να μην παρεξηγηθώ από τους καχύποπτους και τους μόνιμους του site, να την κάνουν όπου θέλουν αρκεί να είναι αξιόλογος ο γιατρός που θα επιλέξουν....θα σας ανεβάσω φωτό και τι αποφάσισα να κάνω μετά το ραντεβού στην κλινική.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kiklops82

New Member
Καλησπέρα σας,
πριν λίγο γύρισα σπίτι από την κλινική της D#$%#I. Είχα γράψει πριν λίγες μέρες ότι σκεφτόμουν να κάνω και δεύτερη μεταμόσχευση αλλα λόγω φόρτου εργασίας δεν ξαναέγραψα. Πήγα στην κλινική πρίν 2 βδομάδες και έκλεισα ραντεβού για χθές και σήμερα για 2 mega sessions με τον δρ. Πα@#$%ου με τον οποίο είχα κάνει και τον Φεβρουάριο του 2014 την πρώτη μεταμόσχευση.
Πρέπει να σας πω ότι είδα φοβερή βελτίωση στο περιβάλλον της κλινικής που όπως με ενημέρωσαν ανακαινίστηκε πρόσφατα και πλέον είναι ένα περιβάλλον που θυμίζει κλινική με το κύρος που της αρμόζει. Ειλικρινά έχει γίνει αρκετή δουλειά που βελτιώνει και την ψυχολογία του πελάτη αλλά διευκολύνει και την εργασία του προσωπικού.
Ο κ.Π@#$%ου θεωρώ ότι εκτός από επαγγελματίας είναι άνθρωπος με σεβασμό στον πελάτη και ειλικρινής.
Όσο αφορά την μεταμόσχευση να σας πω ότι την πρώτη φορά είχαν τοποθετηθεί περίπου 2200 τριχοθυλάκια στην Α και Β ζώνη. Χθές εμφυτεύθηκαν 1200 τριχοθυλάκια στην Γ ζώνη και σήμερα περίπου 500 για πύκνωση στην Α και Β ζώνη.
Το κόστος για τις 2 mega sessions ήταν 3000 ευρώ.
Να τονίσω ότι δεν πόνεσα σχεδόν καθόλου πέρα από κανά δυό τσιμπηματάκια που τα κατάλαβα λίγο.
Την χθεσινή μέρα κατά την διάρκεια της επέμβασης ήταν στο δωμάτιο και μια νέα γιατρός που παρακολουθούσε την εμφύτευση και την ενημέρωνε ο κ.Π@#$%^ου, μου έκανε εντύπωση ο επαγγελματισμός αλλά και το πως της εξηγούσε πόσο σημαντικό είναι να σέβεσαι τον πελάτη και να τον ενημερώνεις κατά την διαδικασία.
Γενικά έμεινα ενθουσιασμένος απο την διαδικασία και περιμένω τώρα να περάσει ο καιρός να δω τα αποτελέσματα.
Θα ανεβάσω και φωτό να δείτε όπως και κάποιες απορίες που μου έλυσε ο γιατρός κατα την διάρκεια του μεταμόσχευσης...
 

kiklops82

New Member
Ανεβάζω και τις φωτό που τραβήξαμε σήμερα: IMG_1439.jpg IMG_1440.jpg IMG_1441.jpg IMG_1442.jpg IMG_1443.jpg IMG_1444.jpg IMG_1445.jpg
 

Συνημμένα

  • IMG_1446.jpg
    IMG_1446.jpg
    488.3 KB · Προβολές: 526
  • IMG_1447.jpg
    IMG_1447.jpg
    447.7 KB · Προβολές: 543

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
μισό γιατί μπερδεύτηκα, πλήρωσες 2 megasession από τα οποία το πρώτο ήταν 1200 τθ και το δεύτερο 500 τθ;
 

dimitris50423

Well-Known Member
καλη φυτρωση φιλε. τα θυλακια που εβαλες δεν λεγονται mega sessions ουτε κατα διανοια. ετσι σου τα ειπαν απο την κλινικη?
αν θες βαλε και φωτο απο την πρωτη σου μεταμοσχευση πως ησουν πριν και μετα.
 

aeratos28

Just aeratos
2 μέρες για να βγουν 1200 grafts την 1η μέρα και άλλη 1 μέρα για σχεδόν 500???? και 3000€??? ο Βαγγέλης που έβαλε και αυτός 1742 grafts,δηλαδή και 50 grafts περισσότερα από εσενα,τα έβαλε και σε μια συνεδρια και πλήρωσε και 500€ λιγότερα..αν δεις το νήμα του το αναφέρει το παιδί.ποιος ο λόγος για 2 συνεδρίες??και επίσης ποιος ο λόγος των παραπάνω χρημάτων ας πούμε από τον Βαγγέλη?
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kiklops82

New Member
Κοίταξα την απόδειξη και γράφει πάνω ότι έκανα 2 Giga Session, δεν ξέρω εάν ο αριθμός των τριχοθυλακίων είναι μικρός και έχει να κάνει με την δότρια περιοχή αλλά όσο αφορά το οικονομικό έχω σκοπό να το συζητήσω αύριο που θα πάω για το λούσιμο της δότριας περιοχής. Επειδή μέχρι στιγμής έχω μείνει ικανοποιημένος με την συμπεριφορά και την συνεργασία τόσο με τον κ.Σ****η όσο και με τον κ.Π******ου θεωρώ ότι θα υπάρξει συνεννόηση και σε αυτό το θέμα.
 

kiklops82

New Member
Καλημέρα, πήγα σήμερα για το πρώτο λούσιμο της δότριας περιοχής και νιώθω καλύτερα τώρα που δεν έχω τις γάζες. Όσο αφορά την εμφύτευση που είχα κάνει το 2014 να διορθώσω ότι είχαμε μεταμοσχεύση 2100 τριχοθυλάκια.ιναι μοσχευματα. Όπως μου εξήγησε ο κ.Π*******υ η περίπτωση μου δεν ήταν ιδιαίτερα εύκολη καθώς υπήρχε μια δυσκολία στην εξαγωγή καθώς όπως μου είπε ο καθένας έχει διαφορετικές δυσκολίες που μόνο κατά την εξαγωγή φαίνονται.Αυτό θυμάμαι ότι μου το είχε πει και την προηγούμενη φορά και όντως στον φάκελο μου το είχε σημειώση. 'Οταν δε έχει σαρώθει μια περιοχή μια φορά τότε την δεύτερη τα χτυπήματα είναι λιγο πιο συγκρατημένα που γίνονται ανα τετραγωνικο εκατοστο. Αυτά μου τα είπε ο κ.Π******ου χθές το βράδυ καθώς μπήκα στην διαδικασία να του στείλω ένα mail για να του εκφράσω τις απορίες μου. Επίσης μου είπε ότι συνήθως την πρώτη φορά γίνονται 12 με 14 χτυπήματα ανάλογα με την διάμετρο του punch ενώ την δεύτερη 10 χτυπήματα ανά τετραγωνικό εκατοστό έχοντας αρχικά 60-65 μοσχεύματα ανά τ.εκ. Οπότε φτάνει, όπως μου εξήγησε, να έχουμε μια αραίωση στην δότρια περιοχή ένα 30% που απο κει και πέρα θέλει προσοχή να μην φανεί η αραίωση. Στην περίπτωση μου εάν το αποφασίσω και για 3 μεταμόσχευση έχουμε ένα περιθώριο περίπου στα 900 μοσχεύματα προσεγγίζοντας πλέον το 40%. Παιδιά διάβασα αυτά που μου γράψατε παραπάνω και για αυτό σας τα λέω αυτά καθώς ήθελα την ενημέρωση που έχω να σας την μεταφέρω. Aeratos28 πλήρωσα με έμβασμα την Πέμπτη όλο το ποσό αλλά θέλω να κάνω μια κουβέντα με τον κ.Σ****η απλά επειδή σήμερα έλειπε στην Κρήτη έχω σκοπό την Δευτέρα που θα πάω πάλι για λούσιμο σε δότρια και λήπτρια να συζητήσουμε το οικονομικό καθώς θεωρώ ότι τελικά θα έπρεπε να γίνει μια καλύτερη τιμή. Εννοείται θα σας ενημερώσω την εξέλιξη της εμφύτευσης και θα ανεβάσω φωτό.
 

kiklops82

New Member
Μια άλλη ερώτηση που έκανα στον γιατρό αφορά την περίπτωση του shock loss που με ανησυχούσε ιδιαίτερα ειδικά στην δεύτερη μεταμόσχευση στις περιοχές Α και Β. Όπως μου τόνισε δεν υπάρχει shock loss ούτε στην δότρια ούτε στην λήπτρια περιοχή καθώς όλη η διαδικασία γίνεται βάση κάποιων standar. Τα χτυπήματα που γίνονται στην δότρια δεν είναι υπερβολικά ενώ στην τοποθέτηση τους ακόμα και όταν υπάρχει μεγάλη πυκνότητα κατορθώνουν χάρη στο εργαλείο που χρησιμοποιούν ( implanter 1,0mm) να μπαίνουν προσεκτικά ανάμεσα σε 2 τριχοθυλάκια που από την φύση τους έχουν συνήθως απόσταση 2mm μεταξύ τους.
 

aeratos28

Just aeratos
φιλε μακάρι να γίνει κάτι στο οικονομικό,αλλά δεν το κόβω να σου πω την αλήθεια..κάποια δικαιολογία θα βρει και δεν θα σου δώσει πίσω τίποτα..μετά τη απομάκρυνση φιλε μου,καταλαβαίνεις!;) πάντως μακάρι να γίνει κάτι!καλή επιτυχία,καλή φυτρωση να εχεις
 

kiklops82

New Member
Καλησπέρα, χθές έκανα το πρώτο ολικό λούσιμο και πρέπει να σας πω ότι νιώθω τυχερός διότι μέχρι στιγμής ούτε έχω πρηστεί αλλά ούτε και έχω ιδιαίτερη φαγούρα όπως στην προηγούμενη μεταμόσχευση. Την Παρασκευή όταν τελείωσε η μεταμόσχευση ζήτησα από τον κ.Παπανικολάου να μου εξηγήσει γιατί κάποιο τριχοθυλάκια παρότι πάει να γίνει εξαγωγή τους αυτά τελικά δεν εξάγονται,μου απάντησε ότι θα μου στείλει κάποιες φωτό για να καταλάβω τι συμβαίνει. Σας παραθέτω το mail και τις φωτό όπως μου τα έστειλε χθες το βράδυ ο γιατρός.
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender[1].jpg

Τα παρακάτω μοσχεύματα θα παρατηρήσετε ότι ανοίγουν στο βάθος.
Το κατω μέρος ειναι ο θύλακας στο ενδιάμεσο υπάρχει δερματικός ιστός μικρα αγγεία ο μυς του μοσχεύματος.
Ακέραιο θεωρείται οταν υπαρχει στο κατω μέρος ο βολβός -θύλακας.
Το άνοιγμα που εχουν κάποιες φορές ειναι μεγαλύτερο απο την διάμετρο του εργαλείου που χρησιμοποιω 0,95 ή 1,0mm ή 1,1mm άρα δεν χωράει και κάποια τριχοθυλακια θα μείνουν πισω στην δοτρια για να ξανά φυτρώσουν εκει. Ομως τελικα δεν καταφέρνεις να βγάλεις μεγάλο αριθμό για αυτήν ακριβώς την ανατομική ιδιαιτερότητα που έχει το μόσχευμα. Φυσικά για αυτο δεν μπορει να κατι ο γιατρός γιατι τα εργαλεία εχουν συγκεκριμένη διάμετρο.
Αυτο συμβαίνει σε μεγαλύτερο βαθμό ακομη σε ανθρώπους Άραβικης καταγωγής και σγουρά μαλλιά και πολυ λιγότερο σε Σκανδιναβους με λεπτή τρίχα και ίσια μαλλιά.
Για αυτο ακριβως ο κάθε ανθρωπος εχει διαφορετική εξαγωγη σε αριθμούς οταν φυσικά παίζει σημαντικό ρόλο το εμβαδό της δοτριας ( μεγάλο ή μικρο κεφαλι) Γι'αυτο δεν θα πρέπει να συγκρίνεται το πρόβλημα τους ενός με τον άλλο γιατι απο άνθρωπο σε άνθρωπο μπορει να υπάρχουν πολλες διάφορες στο πρόβλημα που εχει ( εμβαδό κάλυψης )στην εξαγωγη (καλη , κακή , μετριά ) και στις δυνατότητες της δοτριας σε αρχική πυκνότητα (υψηλή , μεσαία, χαμηλή ). Επίσης μεγάλο ρόλο παίζει αν θα αποφασίσεις να κάνεις ολικό κούρεμα ,ζώνες , πεζοναυτικό ή ακούρευτο για τον αριθμό μοσχευμάτων που μπορείς να εξάγεις τελικά.

Αυτά όσο αφορά τις απορίες μου και υποθέτω και δικές σας.Θα βγάλω μερικές φωτογραφίες αύριο από την λήπτρια περιοχή να μου πείτε την άποψη σας....
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
καλη φυτρωση.
Φωτο πριν μεταμοσχευσεως θελουμε να δουμε.
Αυτο το προβλημα παντα με d*i που δεν βλεπουμε φωτος απο πριν με μακρια μαλλια το χω παραπονο.
Ολα στο ιδιο μοτιβο.ξυρισμενα μαλλια και ξαφνικα μαλλιας.
Copy paste αναφορες για το πως η κλινικη ειναι καθαρη,εχει διπλωματα στους διαδρομους και μυριζει μανουλα.
Μπερδεματα παλι.
Γινομαι κακουλης αλλα βλεπω τα ιδια και τα ιδια.
 

kiklops82

New Member
Καλημέρα παιδιά.... έχουν περάσει 15 μέρες από την εμφύτευση και όλα μέχρι στιγμής πάνε καλά.Έχει καθαρίσει εντελώς το κεφάλι μου και δεν φαίνεται πλέον τίποτα, φανταστείτε έβγαλα την Δευτέρα το καπέλο και δεν κατάλαβε κανείς τίποτα στην δουλειά. Σκέφτομαι από βδομάδα να αρχίσω το regain foam μπας και βοηθήσει τα εμφυτευμένα τριχοθυλάκια.
Σχετικά με το οικονομικό που σας είχα αναφέρει μίλησα με τον κ.Σ**θη και αυτό που μου είπε είναι ότι η τιμολογιακή τους πολιτική έχει να κάνει με τις μέρες του χειρουργείου αφού ο αριθμός των τριχοθυλακίων που θα εξαχθούν είναι κάτι που εξαρτάται από τον κάθε ασθενή και τις δυσκολίες τους δηλ. όπως σας είχα γραψει ότι μου είχε πει και ο κ.Π*******άου.Δεν μπορώ να εκφέρω άποψη επί του θέματος διότι δεν γνωρίζω πως τιμολογούν οι υπόλοιποι οπότε καλώς ή κακώς αρκούμαι σε αυτό που μου είπαν.
Φίλε John σε ευχαριστώ για τις ευχές σου και εγώ ελπίζω να έχω καλή φύτρωση. Εδώ http://www.hairlossgr.com/threads/Μεταμόσχευση-στην-d-i-στις-13-14-2.9014/ είναι φωτό από την προηγούμενη μεταμόσχευση που είχα κάνει. Σχετικά με το αν γίνεσαι κακούλης ή όχι θα σου πω όχι δεν γίνεσαι απλά είσαι και εσύ σαν όλους εμάς τους κλασσικούς Έλληνες όπου όταν ακούμε κάτι καλό ψάχνουμαι να βρούμε που είναι η φάκα ενώ όταν ακούμε κάτι άσχημο λέμε Ok έτσι είναι και καλά κάνουν και κράζουν. Προσωπικά ούτε ήμουν ούτε θα γίνω μαλλιάς και αν είχα την ψευδαίσθηση ότι 2-3 ή και 15 εμφυτεύσεις θα με κάνουν να έχω την εικόνα ενός ατόμου που δεν έχει ανδρογενής αλωπεκίαση τότε απατώμαι οικτρά..... βάζω 3 εικόνες μεταξύ της πρώτης και δευτερής εμφύτευσης :
Χωρίς τίτλο.jpg Χωρίς τίτλο1.jpg Χωρίς τίτλο2.jpg

Θα βγάλω μερικές φώτο μέσα στην βδομάδα και θα τις ανεβάσω!!
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
νομιζεις οτι θα χαρω να σε δω με χαλια αποτελεσμα?
Οχι κανεις λαθος γιατι αν με διαβαζεις εδω και 5 χρονια στο φορουμ δεν ειμαι σαν τους κλασικους ελληνες που λες και ας το πουνε και τα παιδια εδω μεσα που με παρακολουθουν.
Το να στα λεω αυτα εχει δωσει δικαιωμα η κλινικη που εκανες γιαυτο λεω και τα παραπανω...τωρα ειδα τις προηγουμενες φωτο σου στο αλλο νημα.τωρα ειμαι καλυμενος.
Καλη φυτρωση απο δω και περα!!!αναμενουμε τα τελικα........
 
Μπλουζα