HDC Hair Clinic 18/09/2017 - Dr.Kyriakos Maras - 2200 Grafts FUE - 39 ετών,Nw 2.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vlafo

Well-Known Member
Εγώ επαναλαμβάνω αυτό που είπα και στο θέμα του Δρ. Αναστασάκη. Ποτε δεν μπορείς να είσαι σίγουρος όταν βλέπεις το 0.5% - στη καλύτερη - και σίγουρα τα πιο επιτυχημένα αποτελέσματα μιας κλινικής. Όποτε η πας στους αντικειμενικά καλύτερους και γνωστά ονόματα είτε παίζεις lotto, σε ένα βαθμό τουλάχιστον.
Είχα κάνει πρόταση στον John να ποστάρει η κλινική 1 περιστατικό ανα 15 ημέρες,έτσι ώστε στο σύνολο των 200 χειρουργείων το χρόνο περίπου,να έχεις δείγμα ενα 10%.
Εκεί είναι αρκετά ικανοποιητικά τα πράγματα.
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Hairline "τσιμέντο". John γιατί δεν κάνεις μια πρόταση στον κύριο Μάρα να συμμετέχει στο φόρουμ; Νομιζω ότι είναι από τους ελάχιστους Έλληνες γιατρούς με καθολική αποδοχή εδώ μέσα. Σίγουρα δεν έχει κάτι άλλο να αποδείξει για τις ικανότητες του, και ο ελεύθερος χρόνος του είναι πάρα πολύ περιορισμένος,η παρουσία του όμως έστω και περιστασιακά, θα ήταν πολύτιμη.

Οι γιατροί διατηρούν ένα χαμηλό προφίλ γενικώς οπουδήποτε,φυσικά όμως η κλινική τους επιτρέπει αν θελήσουν να συμμετέχουν στο φόρουμ δεν τίθεται θέμα.

Σίγουρα έχουν περιορισμένο χρόνο άλλα όπως γνωρίζουμε οι γιατροί κάνουν χρόνια μεταμοσχευσεις και χειρουργεία και δεν έχουν να αποδείξουν κάτι.

Προσωπικά δεν έχω μιλήσει μαζί τους για κάτι τέτοιο αν και θα ήθελα να συμμετέχουν στο φόρουμ άλλα δεν ξέρω κατά πόσο θα βγει σε κάλο αυτό διότι οι γιατροί είναι γιατροί και έχουμε δει εδώ ένα παράδειγμα για το τι γίνεται όταν συμμετέχει ένας γιατρός ο οποίος σίγουρα πρέπει να πάει και με τα νερά των μελών εδώ μέσα να διατηρεί την ψυχραιμία και την συμπεριφορά του αλλά και τα μελή να δίνουν λίγο περισσότερη κατανόηση πάνω στο θέμα αυτό.
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Θεωρώ πλέον με τις καινούργιες τιμές, η hdc δεν έχει πλέον ανταγωνιστή.
Είναι η καλύτερη vfm κλινική και ακόμα και να αποτύχει η μμ, δεν θα έχεις δώσει μια περιουσία.
Δεν ξέρω ο Γεωργίου που βρίσκεται.

Σίγουρα προσπαθούμε για κάτι καλύτερο και ξεκάθαρο.
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
ισως εχει πεσει και ο γεωργιου σε τιμες, αν εχει ρωτησει καποιος προσφατα ας μας πει....συμφερουν οντως οι κυπριακες κλινικες με καλα αποτελεσματα και τιμες... και σου καλυπτουν και τα εξοδα μεταφορας-διαμονης !

Το 1,60 Βρυωνιδου και 2,10 Μάρα σίγουρα αν προσθέσεις τα μεταφορικά και διαμονή σου βγαίνει ακόμη μικρότερο το συνολικό πόσο από το να πας πχ Θεσνικη-Αθήνα για μεταμόσχευση η από την υπόλοιπη Ελλάδα στην Αθήνα.
 
Μπλουζα