Giorgos-3, FUE, 3421g , 28-29-30/10/18

Giorgos-3

Well-Known Member
καλησπερα στην παρεα....μολις επεστρεψα απο θεσ/κη μετα απο ενα ζορικο 4ημερο και για μενα αλλα κ για το τιμ που ηταν πανω απ το κεφαλι μου. ξεκινωντας την παρουσιαση μου θα ηθελα να πω 2-3 πραγματα και να κανω καποιες επισημανσεις. θα θελα να πω την ολη μου εμπειρια και να προσπαθησω να περασω οσο το δυνατον την νοοτροπια του γιατρου αλλα και την κλινικη την οποια εκπροσωπει. θα ακολουθησουν καποιες φωτογραφιες δικες μου απ το κινητο προς το παρον και απο βδομαδας φωτος της κλινικης απο την καθε μερα που δουλευε τι εκανε. επισης θα δωσω τα ακριβη νουμερα της καθε μερας και την διαρκεια.

Η 1η μου μμ με τον γιατρό όταν ήταν στην DHI
https://www.hairlossgr.com/threads/giorgos-3-fue-σωτηρης-τιρκαλας-1800g-25-8-2017.11504/
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

anargiros88

Well-Known Member
Άντε με το καλό ! Καλή φυτρωση να έχεις . αναμένουμε φώτο και περσοτερες πληροφορίες από την κλινική του Dr !
 

Giorgos-3

Well-Known Member
καταρχην να πω οτι επειδη αυτο το διαστημα βρισκομαι αθηνα αποφασισα να παω και να γυρισω με τρενο. το ξενοδοχειο που εμεινα ηταν στα 2χλμ απ την κλινικη και απο την στιγμη που εφτασα θεσ/κη μεχρι και την στιγμη που εφυγα με πηγαιναν και με εφερναν (πηγαινε/ελα κλινικη -ξενοδοχειο-τρενα). επισης ειχαν φροντισει για το πρωινο-μεσημεριανο-βραδυνο μου. δεν σας κρυβω οτι πηγαινοντας αλλο ειχα στο μυαλο μου να δω και αλλο ειδα. πιστευα οτι αυτο που θα εβλεπα θα ταν κατι σαν ενα ιατρειο απλα με μια υποδοχη κ αλλα δυο δωματια οπως τα κλασσικα ιατρεια. μπαινοντας μεσα επαθα σοκ!! μιλαμε για κλινικη διπατη σε ολοκαινουργιο κτηριο αλλα μεσα υπερπαραγωγη ολα!!ντρεπεσαι να πατησεις.μπαινοντας μεσα υπαρχει ενας τεραστιο χωρος υποδοχης στον κατω χωρο, υπαρχει η αιθουσα συσκεψεων, 2 μπανια,1 δωματιο μονο για τους γιατρους που αλλαζουν και μια κουζινα.με εσωτερικη σκαλα ανεβαινεις πανω και υπαρχουν 2 χωροι μεγαλοι που γινονται οι επεμβασεις με τον καθε ενα ξεχωριστα αποδυτηρια να αλλαξεις και μεσα αλλα μπανια ξεχωριστα με ντουζιερες και διπλους νιπτηρες (φανταστειτε οταν πηγαινετε σε μεγαλα καφε/κλαμπ κ.α. οταν πατε μπανιο)!επισης υπηρχε και ενα 3ο δωματιο οπου εκει πας για σε ξυρισουν και να σε ετοιμασουν και αλλο ενα 4ο δωματιο που ηταν το γραφειο το προσωπικο του γιατρου μεσα με τον υπολογιστη του (2 μεγαλους υπολογιστες apple/imac παρεπιπτοντως). οτι υπηρχε εκει μεσα ηταν οτι πιο καινουργιο και οτι πιο συγχρονο και ολα αστραφταν απο καθαριοτητα!!! στο αμεσο μελλον επιφυλασομαι για φωτος των χωρων οπως και για το σαιτ και την εταιρια που εκπροσωπει του εξωτερικου.για να σας προλαβω μην με ρωτατε απο αυτα κατι περισσοτερο και ολα θα αναφερθουν στο καταλληλο αμεσο μελλον. αυτα οσα αφορα το γυρω γυρω και παμε στην ταμπακιερα τωρα....
 

Giorgos-3

Well-Known Member
Kαλη φυτρωση καταρχας, κατα δευτερον αρχιζεις και stripar..ιζεις , το νου σου....:D:D:D
πιανο δεν ειχε παντως!!!!χαχαχαχ.....απλα η αποψη μου ειναι οτι αξιζει να στραφει η προσοχη σου προς τα κει και θα σου πω παρακατω..ασε με τωρα να γραφω που ειμαι σε ιστρο και κοιμαται το μωρο και μπορω να συγκεντρωσω την σκεψη μου (κατι δυσκολο γιατι εχω μαστουρωσει απ τα χαπια)!!!
 

makis25

Well-Known Member
δηλαδη ειχες κανει στριπ , εβαλες 1,8κ , και εβαλες και ακομα 3,5κ . Δηλαδη συνολο καμια 5,3κ fue + στριπ . Εμεινε καμια τριχα στη δοτρια; Πωπω
 

Giorgos-3

Well-Known Member
λοιπον....η φιλοσοφια του γιατρου ειναι πολυ απλη και πολυ εντιμη...προσαρμοζεται στις αναγκες του καθε κεφαλιου και παντα περνει το μαξιμουμ. τον θεωρω εναν ανθρωπο διορατικο ταλαντουχο που λατρευει αυτο που κανει. συζητωντας μαζι του φυσικα ειπαμε πολλα και διαφορα και οχι μονο για μενα. μου εδειξε διαφορες εκπληκτικες δουλειες του που φυσικα δεν μπορω να σχολιασω περαιτερω γιατι δεν εχω κ τις αποδειξεις (φωτος) να σας δειξω τι εχει κανει κ να κρινεται κ εσεις.
για οσους εχετε ψιλο διαβασει το προηγουμενο μου νημα σας ειχα πει ποσο δυσκολη ειναι η εξαγωγη μου που για αλλη μια φορα συζητησαμε και μου πε το εξης: εκ πρωτης οψεως βλεποντας την τριχα σου λες να μια αδυνατη λεπτη τριχα... η οποια ομως εχει τεραστιο βαθος οπως αποδειχτηκε και κοβοντουσαν με τα μοτερακια και εμενε μεσα η ριζα... αυτο ηταν κατι που αμεσως πηρε χαμπαρι περσι γι αυτο και μου βγαλε ουτε 1700 μοσχευματα σε 5,5 ωρες χειροκινητα. ο λογος λοιπον που με ηθελε 3 μερες γεμτατες ηταν οχι οτι θα μου βγαζε καμια 10.000 μοσχευματα αλλα τα 3000 μπσχευματα που υπολογιζε θα χα θα το κανε χειροκινητα ενα προς ενα!!!χρησιμοποιωντας μαλιστα διπλη λαβιδα γιατι πραγματικα ο λυπωδης ιστος δεν ελεγε να την αφησει να βγει. ειχε παραγγειλει μαλιστα κ ενα μηχανημα ειδικα για μενα μπας κ κανει δουλεια (το ανοιξε μπροστα μου το κουτι/δεν ρωτησα τι ειναι ακριβως) αλλα εβλεπε οτι δεν υπαρχει αλλη λυση για να μην χαθει ουτε ενα μοσχευμα. αν εξαιρεσει τα 400 μοσχευματα απ τα γεννια ενολιγης που πηρε τα υπολοιπα 3000 εγιναν ενα προς ενα. επισης συζητησαμε ποσο μεγαλη και αδεια επιφανεια εχω οπου σε συνδυασμο με το στριπ που ειχα κανει το 2010 ειχε οριστει ουσιαστικα και τα ορια της χερλαιν (που μου την ειχαν κανει και στραβη 1 εκατοστο κ την ισσοροπησε) που επρεπε υποχρεωτικα να κινηθει κ το δυσκολευει πολυ το ολο εγχειρημα. γενικα εχω ενα κεφαλι αχορταγο και για να μην κρυβομαστε πισω απ το δαχτυλο μας θαυματα δεν γινονται αλλα εκμεταλευτηκε την καθε σπιθαμη στην δοτρια και προσπαθησε για την καλυτερη δυνατη καλυψη σε ολες τις ζωνες. μιλαμε για εναν 6αρη παραλιγο 7αρη που δεν περνω ουτε χαπια ουτε τπτ. (@CVIAL θα ηθελα οπωςδηποτε την αποψη σου στις φωτος που θα βαλω)
κ ας περασουμε τωρα σε νουμερα και εικονες ... :p
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Kαταρχήν για να φτιάξω σωστά και τον τίτλο του νήματος (υπάρχουν κανόνες) πες μας που την έκανες και με ποιόν γιατρό (για να ην διαβάζω παλιά νήματα)
 

Giorgos-3

Well-Known Member
ημερα 1η ........28/10/18..... εναρξη 14.30....ληξη 23.00 (τρια ακριβης 5 λεπτα διαλειμματα στο ενδιαμεσο μονο)
373 x 1
526 x 2
260 x 3
34 x 4
10 χ 5 λογος 1.95
ΗΤΟΙ: 1203 μοσχευματα/2391 τριχες (πηρε απο το πισω δεξια ημισφαιριο αφηνωντας μια μικρη καβατζα μονοτριχων (200) για την 3η μερα που ειχε κατι να κανει στο μυαλο του σε συνδυασμο με τα γεννια μου.

ημερα 2η.......29/10/18..... εναρξη 11.00....ληξη 20.30 (δυο 5 λεπτα κ ενα 10λεπτο διαλειμμα στο ενδιαμεσο)
400 χ 1
634 χ 2
296 χ 3
49 χ 4
2 χ 5 λογος 2
ΗΤΟΙ: 1381 μοσχευματα/2762 τριχες (δουλεψε πισω αριστερο ημισφαιριο αφηνωντας αλλα 200 μοσχευματα καβατζα για την 3η μερα μαζι με γενια επισης)

ημερα 3η.....30/10/18..... εναρξη 15.οο...ληξη 20.30 (ΝΟΝ ΣΤΟΠ!!!)
480 χ 1
282 χ 2
73 χ 3
1 χ 4
1 χ 5 λογος 1.52 (κλαιν....)
ΗΤΟΙ: 837 μοσχευματα/1272 τριχες (οπως βλεπετε εδω οτι βγηκε και απο κ τα 400 απο γεννια και τα 200+200 απο τα δυο κομματακια που αφησε πανω αριστερα και δεξια ηταν μονο τριχα) Μ.Ο. λογου 1.88
[επισης χρησιμοποιηθηκαν επισης punch 1,10 / implander 1,00 / βελονες 1,00]
IMG_5833.JPG IMG_5834.JPG IMG_5836.JPG IMG_5840.JPG IMG_5846.JPG
 
Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Giorgos-3

Well-Known Member
να σε ρωτησω κατι . Μηπως εχεις γιγαντιαίο κεφαλι ; η ετσι φαινεται στις φωτογραφιες
ακριβως φιλε μου.... απλα επειδη ειμαι κ 1.96 υψος κ πολυ ανοιτος σε πλατες ωμους και τετοια λογο αθληματος δεν φαινεται...στην κεφαλα μου βεβαια παρα φαινεται....
 

Giorgos-3

Well-Known Member
αυτα προς το παρον αλλα σας χρωσταω φωτος κλινικης δικες μου αλλα και του χωρου καθως και καποιες παραπανω πληροφοριες γενικα που δεν ειναι της παρουσης...επειδη θα ρωτησετε για να σας προλαβω εδωσα 3600 ευρω. οπως σας ειχα πει χρεωνει 1 ευρω ανα μοσχευμα και 200-400 ευρω εξτρα αναλογως για υλικα αναλωσημα και ολα αυτα. εκτος απ αυτον και την νοσηλευτρια ηταν και ενας αλλος γιατρος ο οποιος ομως ειχε εντελως βοηθητικο ρολο κ δεν εβαλε χερι στο κεφαλι μου καθως ημουν πανδυσκολο περιστατικο. οπως κτλ ειτε μια μερα ειτε 3 μερες ειτε 13 μερες η τιμη του δεν αλλαζει (στυλ dhi 2.500 την μερα βρεξει χιονισει οσα μοσχευματα μπουν η δεν μπουν) και κανει αυτο που πρεπει αναλογα με το κεφαλι εχει μπροστα του.
 

vag25

Well-Known Member
Kαλο θα ηταν να μπαινει και το link απο την προηγουμενη μεταμοσχευση στο πρωτο ποστ.

Καλη επιτυχία:)
 

Giorgos-3

Well-Known Member
Kαλο θα ηταν να μπαινει και το link απο την προηγουμενη μεταμοσχευση στο πρωτο ποστ.

Καλη επιτυχία:)
αν θελει ας τα κανει αυτα ο cvial... εγω δεν μπορουσα καν να ανοιξω νημα αν δεν μου το κανε εκεινος....για καποιο λογο δεν τα βλεπω ολα απ τον υπολ μου...
 
Μπλουζα