Giorgos-3, FUE, 1800g, 25/8/2017

dasutrixos

New Member
καλησπέρα φίλε . καλή επιτυχία και από μένα να έχεις και εύχομαι το αποτέλεσμα και η επιλογή σου να σε δικαιώσουν . Καλά είσαι όπως λες παλιός επισκέπτης του φόρουμ και περίμενες να κάνεις εγγραφή μετά την μμ ? με ποια λογική ?
η επίσκεψη στο φόρουμ να φανταστώ περιοριζόταν μόνο στο να ανοίγεις τις φώτο !!! από διάβασμα μηδέν .
Τεσπα , καλή φυτρωση και μακάρι να πάρεις το αποτέλεσμα που θα σε ικανοποιεί !
Τα είπες όλα φίλε! Άψογος!
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Gzisis69

Member
στις πρωτες φωτο πριν την τωρινη μεταμοσχευση βλεπω εναν καραφλο ουσιαστικα με λιγες μαδημενες τριχουλες μπροστα. στις αλλες φοτο της μετεμοσχευσης βλεπω ενα σχεδον ξυρισμενο κεφαλι που εχει καλο σχηγμα και θα μπορουσε να υποστηριξει αυτο το λουκ αν δεν ειχε αυτη την τεραστια ουλη πισω απο την παλια επεμβαση. για να καλυψει κανεις αυτο το μεγεθος φαλακρας( κ εγω τετοιο εχω ) θελει αριθμο τριχοθυλακιων που δεν εχω δει σε καμια μεταμοσχευση να εχει επιτευχθει για μενα. σε αλλον μπορει να αρεσει να βλεπει 5 τριχες στο κεφαλι του πανω και να νομιζει οτι εχει μαλλια και να ξεχνιεται. δυστυχως σ αυτα τα νοργουντ δεν αξιζει να μπει κανεις σε μεταμοσχευσεις για μενα γιατι πολυ απλα ψαχνει να γεμισει το μισο κεφαλι του αρα θα θελει ποσο ; 30-40 χιλιαδες τριχοθυλακια ; αυτο δεν γινεται απ οσο γνωριζω λογω loss efect και να ειχε κανεις να δωσει απο αλλου τοσες. και θα χε και κανα κοστος τεραστιο και θα χε και καμια 4 επεμβασεις τερατα ισως και καμια στο τελος να σουλουπωσει το ολο αποτελεσμα. δηλαδη καποιος για 5 χρονια και να γινουταν ολο αυτο το υποθετικο σεναριο δεν θα ταν μαλλιας αλλα καραφλος( και μονο κροουν να σαι καραφλος,καραφλος εισαι ) . τι θελω να πω, οσα μαλλια και να σου βγουν και οσα και βα σου βαλουν και στη επομενη η και σε μεθεπομενη καραφλος θα σαι. δυστυχως δεν εχει εξελιχθει τοσο η μεταμοσχευση. οσες εχω δει σε τετοια εκταση προβληματος ειναι για κλαματα. και γενικα οσες εχω δει ειναι για κλαματα γιατι πολυ απλα τελειοποιουν την φυσικη εκφυση αλλα την φυσικη πυκνοτητα που ειναι και το προβλημα στο κατω κατω ωστε να μην ειναι καποιος καραφλος την αφηνουν ουσιαστικα σε παρα πολυ χαμηλα ποσοστα. βαλε μου 40000 τριχες και θα τις κανω κοτσιδα αν δεν μπουν τοσο φυσικα να δεις ποσο ευχαριστημενος θα ειμαι κ ας μην ειχα ουτε στα 17 που μπορουσα... για μενα αυτο ειναι μαλλι οχι 3 μεταμοσχευσεις για να ειμαι παλι καραφλος με τριχες που δεν θα μπορω να τις κανω τιποτα γτ θα ναι λιγες και καλομοιρικες και θα τα κοβω κοντα να καλυπτω το προβλημα με τοπικ. μαλλι για μενα ειναι να χεις σαν του μπεκαμ να το κανεις οτι θες γιατι πολυ απλα υπαρχει οχι να προσπαθεις να καλυψεις προβληματα. οι μονες μεταμοσχευσεις που παραδεχομαι ειναι σε κατι σπανιες περιπτωσεις με αραιωση μονο κροταφους που παει και χωνει ο αλλος 2000 τριχες εκει και πιανει μια πυκνοτητα συμπαθητικη γιατι πολυ απλα το αλλο ειναι τελειο και εκει οντως μπορεις να κανεις κατι. πρεπει να ξερουμε που πατανε τα ποδια μας και ως που τα απλωνουμε...
 
καλη επιτυχια φιλε.

αυτα που σε λενε ολα εχουν βαση και στα ειπαν

η περιπτωση σου ειναι περιπου σαν τη δικη μου αλλα στο σαφως χειρότερο και από εκταση γυμνης περιοχης αλλα και πυκνοτητας στα μπροστα και υψος που φτανει η πυκνοτητα στα πλαγια.

επισης λες οτι σου εβαλαν 3800 τριχες και εχεις περιθωριο αλλες 2000-2500 δλδ περιπου 6000 συνολικά. εμενα μου ειπαν 4500 grafts με αυστηρα κριτηρια δλδ πες 9χιλ τριχες.

το θεμα σε καθε περιπτωση δεν ειναι το τελειο αποτελεσμα
αλλα το καλυτερο δυνατο με βαση της δυναμη της δοτριας.

εσυ με 6000 τριχες η 3000 grafts αν ισχυει οπως εγραψες ξεκινας με σαφη περιορισμό οπως και παρα πολλοι.

σε αυτη την περιπτωση εγω τουλαχιστον θα πηγαινα στην κορυφη λιγοτερα απο τα μισα απλως για να μη φαινεται πληρως γυμνο αλλα αραιο που θα καλυπτεται με τοπικ οταν βγαινεις και τα υπολοιπα ολα μπροστα που και παλι βεβαια δε θα ταν πυκνα.

καλα σου ειπαν οτι το να κατεβασεις τη hairline ειναι αστειο αφου αυτα που εχεις δε φτανουν ουτε να καλυψουν καλα crown και ζωνη β.

σημασια εχει και η ηλικια σου ππυ δεν την εχεις αναφερει αν δεν κανω λαθος.

Ουσιαστικα παντως η επιτυχια της ΜΜ σου θα κριθει οχι απο το αν γεμισες την κορυφη αλλα απο το τι φυτρωση πετυχες απο τις 3800 τριχες που εβαλες. οποτε θα πρεπει να βαζεις φωτο καθε πχ μηνα για να μπορουν να κρινουν τα παιδια. αν πιασεις πχ ενα 90% θα ειναι επιτυχημενη. επισης σημαντικο ειναι και πως θα φαινεται η δοτρια σου που και αυτο θα κρινει την επιτυχια.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Giorgos-3

Well-Known Member
Φιλε gkizis με το σκεπτικο σου 9 στους 10 δεν πρεπει καν να σκέφτονται μεταμόσχευση ....δεν εχω αυταπάτες ουτε περιμενω να αποκτησω Μάλλι χλοοτάπητα .....ενα αξιοπρεπές αποτελεσμα ειπα ομοιόμορφο στο κεφαλι οσο το δυνατον καλυτερο ...να νιωςω καλυτερα με μενα ....οσο για ρο ξυρισμένο κεφαλι που ειπες κ αυτο προυποθετει να χεις καποιες φυτείες ωραια κατανομήμενες κ γω δεν ρο ΧΑ αλλιως θα το ΧΑ κανει κ δεν θα μπαινα σε έξοδα κ ταλαιπωρίες .....τωρα οσο αφορα τα λεγόμενα το Armageddon ...φιλε ειμαι 33 χρονων κ η λογικη της hairline ειναι η διόρθωση του παλιού στριπ ....τωρα οσο αφορα τον αριθμο τριχών μου πε φυσικα κ ο γιατρός οτι απο τωρα δεν μπορει να φανει ποσες θα χει διαθέσιμες για την επομενη φορα αλλα το αποτελεσμα κ αυτο θα ναι πολυ καλο γιατι θα δέσει ωραια με το στριπ ....οτι εχω μεγαλη έκταση να καλυψω (κεφαλας...) το ξερω κ μου το πε κ ο γιατρός ....αυτο ομως δεν σημαινει ρε παιδια οτι εχω κ μεγαλη έκταση να παρω ; της δοτριας ;
 

leas

Well-Known Member
Φίλε Γιωργο , καλη επιτυχια και απο εμενα..
Αρχικα να σχολιασω πως οσα παιδια σου μιλησαν καπως επιθετικα το εκαναν γτ δηλωσες τακτικος αναγνωστης(αρα θεωρησαν πως κατι αποκομισες απο το φορουμ) και θελουν το καλο σου, δηλαδη να μην πιανουν παιδια οπως εσενα αλλα και αλλους κοροιδο..οπως και εχουμε δει στο παρελθον αλλα και βλεπουμε ακομη κ σημερα κατα καιρους..
Περιμεναν με λιγα λογια πρωτα αγορινα να ανοιξεις νημα να ρωτησεις, να ανεβασεις φωτογραφιες, να παρεις καποιες συμβουλες και υστερα να προχωρησεις...ή στην τελικη να κανεις μια πιο δοκιμη παρουσιαση με αριθμους και καποιες παραπανω λεπτομεριες..
Οπως και να χει η εικονα σου θα βελτιωθει,, αν και εμενα δεν μου αρεσε η στρατηγικη που ακολουθησε η κλινικη δηλαδη τοσα λιγα grafts να πεσουν παντου..
Παρολα αυτα τα "κουκλομαλλια" που εχεις μπροστα πιστευω θα δειχνουν καλυτερα και ειδικα με την δευτερη μμ η εικονα σου θα βελτιωθει ακομα περισσοτερο.,απλα λογω του εκτεταμενου προβληματος πρεπει να εισαι προσγειωμενος.,
Θα ηθελα μονο να μαθω αφου ειπες πως εισαι 33, απο ποτε η κατασταση στα μαλλια σου ειναι αυτη που βλεπουμε σημερα??
 

tasos33

Well-Known Member
Γιώργο , graft ειναι το τριχοθυλάκιο, ενα grft λοιπον μπορεί να έχει μια τρίχα , δυο τρίχες, 3… 4… τρίχες, η πλειοψηφία των graft είναι μονοτριχα διτριχα και αρκετά τριτριχα , αυτο βέβαια εξαρταται απο το κεφάλι του καθενός. Η αναλογία graft και τριχών προσδιορίζει τον λογο , δηλαδή αν βάλεις 3000 graft και αυτά δώσουν 6000 τρίχες εχεις λογο 2.0… αν δώσουν 7000 τρίχες εχεις λογο 2.3.
Όσο μεγαλυτερος είναι ο λογος τόσο το καλύτερο γιατι οι περισσότερες τρίχες δίνουν μεγαλύτερη καλυψη.

Σχεδόν όλες οι κλινικές αναφέρουν τον αριθμο των graft που θα τοποθετηθούν , η dhi μιλάει με τρίχες και χρεώνει τρίχες. Αν εσένα σου εβαλαν 3600 τρίχες αυτό αντιστοιχεί σε 2000 graft περιπου, ίσως και κάτι λιγοτερο, αρα εχεις λογο περιπου στο 2.
Για την περιπτωση σου τα 2000 graft που σου τοποθέτησαν σε όλη την άδεια ληπτρια περιοχή είναι απελπιστικά λιγα. Δηλαδή να καταλάβεις αν η άδεια περιοχή έχει επιφανεια 200 τ. Εκατοστά τοτε θα εχεις μια πυκνότητα κατα μέσο ορο 20 graft ανα τ. Εκατοστό. Λογικά μπροστά θα εχεις λίγο καλύτερη πυκνότητα και λιγότερη προς τα πίσω.
Ακόμα και επιπλέον 1000 graft η 2000 τρίχες να βάλεις σε επόμενη μμ παλι λιγα θα είναι.

Συνολικά αυτά τα 3000 graft που θα μπουν συνολικά μπορούν να σου δώσουν μια αξιοπρεπη εικόνα μονο αν τα εβαζες σε ,hairline ζώνη α και μισή ζώνη β. Και αφηνες κενό το πίσω μέρος.

Περιπτωσεις σαν την δική σου , η οποια χαρακτηρίζεται δύσκολη θέλει τουλαχιστον 7000 με 8000 graft η 17000 τρίχες περιπου για μια ελάχιστα αξιοπρεπή εικόνα.







Καταρχάς ευχαριστω ολους για την συμμετοχη ......να πω παιδια οτι δεν συζητήσαμε καθολου για graft κ να σας πω την αμαρτια μου δεν ξερω καν τι ειναι ....εγω απ την αρχη ρωτουσα για τριχες μου απαντούσαν για τριχες ....απ την αρχη ζητουσα το μάξιμουμ που γινεται κ μου υποσχέθηκαν οτι αυτο συνέβη κ θα μεινω απολυτα ικανοποιημένος ....οσο αφορα το σχόλιο του τσεκ περι hairline να πω οτι επειδη το στριπ που εκανα το 2010 ειχε μεν καποια στοιχειώδη αποτελέσματα μεν ...αλλα μου κανα μια άθλια κ γελοία hairline με τα μαλλια οταν μακραίνουν λιγο να πηγαινουν οπου να ναι ...μιλαμε για μεγαλη ντροπη ....τι κοντα να τα ΧΑ τι μακρια ένιωθα χαλια με μενα ....τασο οσο αφορα αυτα που λες εσυ μπορεις σε παρακαλω να μου τα εξηγήσεις με αριθμο τριχών για να κτλ κ γω ; καταρχην για τα 3.000€ που εδωςαν άξιζε η ποσότητα που μπηκε η οχι ; κ κατα δευτερον ποσα πρεπει να μπουν κ στην 2η μμ για να πουμε οτι θα ναι αξιοπρεπές αποτελεσμα κ χαλαλι τα λεφτα ;2.500 τριχες δλδ ειναι λιγες ;εδωσα 4.000€ το 2010 για στριπ αλλα 3.000€ τωρα θα δωσω κ αλλα τοσα λογικα τον μαρτη ...δλδ ελεος ....δεν μου περισσεύουν .....τι αλλο πρεπει να κανω ;
 

Giorgos-3

Well-Known Member
Δεν παρεξηγώ απλα δεν υπαρχει λογος για τετοια πόρωση ....οπως ειπα κ παραπανω δεν ειμαι κ ειδικος απλα διαβασα κιγα πραγματα απ τις εμπειρίες σας 2-3 εβδομαδες τωρα ...αφου φυσικα ειχα στο μυαλο παρει την αποφαςη οτι θα το κανω ...δεν σκόπευα να στειλω μηνυμα ουτε να συμμετασχω σε καμια συζητηςη ...δεν ειναι κ του στυλ τα μεσα κοινωνικής δικτύωσης ...μετα την επεμβαςη ομως ένιωσα την αναγκη να το μοιραστώ μαζι σας κ να σας κανω καποιες ερωτηςεις οπου χω απορια αλλα κ αφου μπηκα στο χορό ...ενοψη της επόμενης επέμβασης να παω πιο διαβασμένος κ να απαιτήσω πραγματα ....θα σας πω αυτο που ειπα 1000 φορες σ αυτους...θελω να μάξιμουμ δυνατο αποτελεσμα !!!! Οτι καλυτερο μπορει να προσφερει η δότρια ....5 τριχες ;;;; αυτες τις 5........οσο αφορα αυτο που με ρωτησες φιλε leas στα 25 μου μεσα σ ενα καλοκαιρι εγινε ρο μεγαλο μπαμ ....με τα επόμενα 3-4 χρονια απλα να κανω λιγα ακομα ....κ ειμαι προσγειωμένος ...δεν ονειρεύομαι μαλλί Κριστιάνο ροναλντο ....ενα αξιοπρεπές αποτελεσμα ομοιόμορφο θελω που ειτε εχω κοντό μαλλί ειτε το αφηνω λιγο να χει ωραια εικονα ....
 

Giorgos-3

Well-Known Member
17.000 τριχες ;!!!γινεται να δωσει τοσο μια δότρια περιοχη ; κ ποσες στνεδρειες θελει αυτο;το αντέχει ο οργανιςμος η κινδυνεύουμε με σοκλοσς;το οικονομικο το κανω στην παντα .....κ να ρωτησω τασο κάτι που σκεφτομαι ....πως σου φαινεται η ιδεα στην επομενη μμ να καλυψω την ουλή του στριπ κ στην συνεχεια οτι υπολοιπο υπαρχει να μπει στην Α κ β ζώνη;ωστε να μπορω να κουρευτω κοντα κοντα που δεν με λες κ ασχημο ετσι οπως με βλεπω .....κ θα θελα να μου σχολιάσετε μια αλλη μου σκεψη....αφου κανω κ την δευτερη μμ για πύκνωση να κανω αυτο γέμισμα με τατου....
 

Tsek

Well-Known Member
Δεν παρεξηγώ απλα δεν υπαρχει λογος για τετοια πόρωση ....οπως ειπα κ παραπανω δεν ειμαι κ ειδικος απλα διαβασα κιγα πραγματα απ τις εμπειρίες σας 2-3 εβδομαδες τωρα ...αφου φυσικα ειχα στο μυαλο παρει την αποφαςη οτι θα το κανω ...δεν σκόπευα να στειλω μηνυμα ουτε να συμμετασχω σε καμια συζητηςη ...δεν ειναι κ του στυλ τα μεσα κοινωνικής δικτύωσης ...μετα την επεμβαςη ομως ένιωσα την αναγκη να το μοιραστώ μαζι σας κ να σας κανω καποιες ερωτηςεις οπου χω απορια αλλα κ αφου μπηκα στο χορό ...ενοψη της επόμενης επέμβασης να παω πιο διαβασμένος κ να απαιτήσω πραγματα ....θα σας πω αυτο που ειπα 1000 φορες σ αυτους...θελω να μάξιμουμ δυνατο αποτελεσμα !!!! Οτι καλυτερο μπορει να προσφερει η δότρια ....5 τριχες ;;;; αυτες τις 5........οσο αφορα αυτο που με ρωτησες φιλε leas στα 25 μου μεσα σ ενα καλοκαιρι εγινε ρο μεγαλο μπαμ ....με τα επόμενα 3-4 χρονια απλα να κανω λιγα ακομα ....κ ειμαι προσγειωμένος ...δεν ονειρεύομαι μαλλί Κριστιάνο ροναλντο ....ενα αξιοπρεπές αποτελεσμα ομοιόμορφο θελω που ειτε εχω κοντό μαλλί ειτε το αφηνω λιγο να χει ωραια εικονα ....

Γιώργο καλημέρα. Επειδή το ρώτησες και εχθές, θα σου κάνω μία ερώτηση και θέλω εσύ μόνος σου να σκεφτείς και να κρίνεις αν πήρες το maximum αποτέλεσμα που μπορούσαν.

Την πρώτη μέρα οκ σου έβαλαν 3.200 τρίχες.
Την δεύτερη μέρα όμως ?? Πήγες και ξανά έκανες επέμβαση για 640 τρίχες?? Δηλαδή 300 γκραφ..??

Τι συμφώνία έκανες με την κλινική;
Να σου βάλουν όσα περισσότερα γίνεται σε μία 2ήμερη συνεδρία ή να σου βάλουν μέχρι 3.800 τρίχες συνολικά σε 2 επισκέψεις;;
 

piros75

Well-Known Member
3.800 τρίχες = περίπου 2000 grafts (αν μάθεις τον λόγο τρίχες/μόσχευμα) θα μπορούσαμε ακριβώς να ξέρουμε, αλλά περίπου εκεί είσαι, στα 2000 μοσχεύματα. Οπότε στις ερωτήσεις σου:

1. 3000 ευρώ για 2000 μοσχεύματα είναι μια αρκετά καλή τιμή.
2. τα 2000 μοσχεύματα ή 3.800 τρίχες σε καμία περίπτωση δεν θα σου δώσουν ένα πυκνό αποτέλεσμα, αλλά σίγουρα θα βελτιώσουν πολύ την εικόνα σου.
3. Κυριακή κοντή γιορτή που λένε. Σε μερικούς μήνες (πέριπου 8-10) θα μάθεις και θα μάθουμε αν τελικά πήγε καλά. Το αν θα μας ικανοποιήσει εμάς, δεν παίζει και τόσο μεγάλη σημασία, το θέμα είναι να ικανοποιήσει εσένα.
 

makis25

Well-Known Member
3840 τριχες . και που ξερεις πως δεν ηταν 1669 μοσχευματα ? η 1750? η 1560? νομιζω πως οταν πουλαν με αριθμο τριχων , εχουν κίνητρο να ψαχνουν και να βγαζουν τα περισσοτερα πολυτριχα , ωστε να χουν τις περισσοτερες τριχες με τις λιγοτερες εξαγωγες . Ετσι ανεβαινει ο λογος . Βεβαια μονο και μονο που ειναι 6αρης θα ειναι χαμηλοτερος ο λογος . Αλλα δεν ειναι τίμιο να μιλας με αριθμο τριχων . Ειναι παραπλανητικο . Δε θα πρεπει να το δεχεται κανεις υποψηφιος για μεταμοσχευση . Το γεγονος πως πληρωσε 3000 για 3840 τριχες σημαινει πως πηρε εκπτωση 20% στη τιμη καταλογου που χουν 1,1 ευρω η τριχα . πληρωσε απο 1,5 εως και 1,90 το τριχοθυλακα . Και μαλιστα πηγε 2 μερες , οταν σε αλλες εποχες χρεωναν με την ημερα . Νομιζω πως στη dhi νοιωθουν λιγο λιγο τον ανταγωνισμο...
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Giorgos-3

Well-Known Member
Τσεκ η συμφωνια ηταν για την ακριβεια μια συνέδρια 3.000€ με στοχο τις 4.000 τριχες ....αυτη ηταν ....λογο της εξεραιτηκα δύσκολης εξαγωγής που πηρες 5,5 ωρες κ οχι 3,5 που ναι το συνηθως αναγκάστηκαν να με φέρουν κ δευτερη μερα .....αξιζει να σας πω σ αυτο το σημειο οτι ο γιατρό επαθε πλακα με την δυσκολία που γίνονταν η εξαγωγή κ το μήκος του τρυχοθυλακιου πιυ η αληθεια ειναι ένιωθα το ζορι για να ξεριζωθεί ....κατα την διάρκεια της επέμβασης μιλούσαν συνεχεια με την νοσηλεύτρια κ το σχολίαζαν μεταξυ τους λεγοντας μου αυτο το πραγμα δεν ειναι ουτε 1% πιθανοτητα να το συναντήσεις σε περιστατικό ....παρ ολα αυτα δεν επηρέαζε σε κάτι αλλο εκτος απ την χρονοτριβή .....αναγκάστηκαν κοιπον μετα απι συνενοηση με τον διευθυντη να με φέρουν κ δευτερη μερα ....αυτο ειναι ολο ...εγω στην πορεια της φύτευσης θα ενημερώνω με φωτος γιατι μ ενδιαφερει η γνωμη σας ....θα θελα μονο να μου σχολιάσετε πανω στις σκεψεις που κανω για την επομενη μμ αν τις εγκρίνεται .....piros αυτα που μου πες με βοηθούν πολυ ωστε να απαιτήσω μια πολυ καλυτερη τιμη την επομενη κ οσο χρειαστει Πεεισςοτερο χρονο για το αποτελεσμα ....
 

Giorgos-3

Well-Known Member
Φιλε Μάκη εγω εκανα εναν απλο πολλαπλασιασμό το 3.700 Χ 1.1 κ βγηκε 4.070€....βαση του τιμοκαταλόγου τους θεωρω οτι μου κοψαν ενα χίλιαρικο λογο εποχής φυσικα ....οπως κ να χει ομως οσο αφορα την τιμη βα στε σιγουρος οτι θα μαι απόλυτος την επομενη φορα .....
 

makis25

Well-Known Member
giorgos-3 αν θες να βαλεις μοσχευματα στην ουλη , να ζητησεις 150-300 απο τα γενια σου . Μη ξοδεψεις τριχες απο το κεφαλι για την ουλη . Αυτες κρατα τες για να τις βαλεις μπροστα
 

Giorgos-3

Well-Known Member
Οκ Μάκη οπως το πες θα το πω .....το κανω τατοο στην ουλή κ γνκ τατου για γέμισμα πως το βλέπεται ;λεει ;
 

makis25

Well-Known Member
Φιλε Μάκη εγω εκανα εναν απλο πολλαπλασιασμό το 3.700 Χ 1.1 κ βγηκε 4.070€....βαση του τιμοκαταλόγου τους θεωρω οτι μου κοψαν ενα χίλιαρικο λογο εποχής φυσικα ....οπως κ να χει ομως οσο αφορα την τιμη βα στε σιγουρος οτι θα μαι απόλυτος την επομενη φορα .....
οποτε σου καναν 25% εκπτωση επι της τιμης καταλογου . Μια χαρα . Το μονο που χρειαζεται να κανεις , ειναι να επικοινωνησεις μαζι τους και να μαθεις αριθμο απο τριχοθυλακες , ποσοι ηταν διτριχοι , τριτριχοι κτλ . και να μας το πεις εδω , για μια πιο σφαιρικη εικονα .
 

makis25

Well-Known Member
Οκ Μάκη οπως το πες θα το πω .....το κανω τατοο στην ουλή κ γνκ τατου για γέμισμα πως το βλέπεται ;λεει ;
Αχ , θα σου πω την αληθεια δεν εχω δει απο κοντα τατου στην ουλη για να χω αποψη. Εγω στον εαυτο μου δε θα το εκανα . Νομιζω πως αν βαλεις 150-300 απο τα γενια σου , θα εχεις πλεον τοσες τριχες στην ουλη , που με δευτερη σκαλα να τα παρεις με τη μηχανη δε θα φαινεται . Αν θα βαζεις ξυραφι τοτε θα φαινεται .
 

Giorgos-3

Well-Known Member
image.jpg
Να κ μια φωτο που εβγαλα μολις τωρα πανω στο φως μηπως κ εχετε πιο καλη εικονα
 

dimitris50423

Well-Known Member
Σου ειπαν οτι συνηθως η συνεδρια κραταει 3,5 ωρες; και εσενα σε κρατησαν 5,5 ωρες;
Θα μπορουσαν να καθησουν μια ωρα επιπλεον στην ιδια μερα να σου βγαλουν αλλα 300 θυλακια και να μην φας αναισθησια δευτερη μερα χωρις λογο.
Αλλη μια αν κανεις με τον ιδιο αριθμο μοσχευματων θα παρεις το αποτελεσμα που σε ικανοποιει με προυποθεση να πανε ολα καλα στη φυτρωση.

Οσο για τις τριχες που εβαλες να ξερεις δεν ειναι πανω απο 1800 μοσχευματα. Για ενα αποδεκτο αραιο σχετικα αποτελεσμα θες συνολο τουλαχιστον 4000 μοσχευματα.
Απαιτειτε να σας μιλανε με μοσχευματα. Με τριχες δεν υπαρχει κανενας ελεγχος αν μπαινουν οσα λενε και τι πληρωνετε.
Μονο ετσι θα αλλαξουν.
 
Μπλουζα