Geobald DHI 1353 grafts 12/10/2019

geobald

Member
Καλησπέρα στο φόρουμ.

Καταρχάς θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τις χρήσιμες πληροφορίες που μου δώσατε όλα αυτά τα χρόνια που σας παρακολουθώ και προσπαθώ να βρω λύση στο πρόβλημα που μας απασχολεί όλους.

Είμαι ο Γιώργος απο Θεσσαλία, ετών 34 και πρόσφατα πραγματοποίησα μμ για την αποκατάσταση του hairline στην dhi (αρχικό thread geobald ).

Θα προσπαθήσω να σας κρατάω ενήμερους για την εξέλιξη της, ώστε να ανταποδώσω με την σειρά μου όσο μπορώ την βοήθεια που πήρα απο το forum.

Η αιτία που επέλεξα την συγκεκριμένη κλινική-γιατρό ήταν 2 αποτελέσματα του forum που κάλυπταν τις προσδοκίες μου και συγκεκριμένα του alexandros_athens και του Dimitris stratis, η διαχείριση της δότριας και το φυσικό αποτέλεσμα. Ο λόγος που δεν επέλεξα το εξωτερικό, ήταν πρωτίστως οτι θα ήθελα να έχω άμεση επαφή με τον γιατρό σε περίπτωση ανάγκης (αν και εδρεύω Θεσσαλία), καθώς και ότι ένα ταξίδι στα ξένα για μεταμόσχευση μαλλιών στο μυαλό μου γιγάντωνε πολύ το πρόβλημα της αα, πράγμα που για ψυχολογικούς λόγους ήθελα να αποφύγω.

Επειδή γενικά σε πολλές παρουσιάσεις μμ, βλέπω ένα κλίμα δυσπιστίας και εχθρότητας, θέλω να σας πω πως ούτε κάποιο όφελος έχω από την κλινική, ούτε θέλω να παραποιήσω το αποτέλεσμα και μοναδικός σκοπός μου είναι να ενημερώσω την κοινότητα.

Η μμ που πραγματοποιήθηκε λοιπόν με την dr Μπ%ρο@ και την νοσηλεύτρια κ. Έ. Τσ@β%λ$κ@δου διήρκησε περίπου 4 ώρες για το σύνολο των 1353 grafts και 3313 τριχών. Ο λόγος εξαγωγής ήταν 2,44 και η εκτιμώμενη μέγιστη πυκνότητα 60θυλάκια/cm2. Το punch που χρησιμοποιήθηκε ήταν 1mm.

Παραθέτω photos
 

Συνημμένα

  • 1.jpg
    1.jpg
    357.1 KB · Προβολές: 602
  • 5.jpg
    5.jpg
    379.1 KB · Προβολές: 600
  • 4.jpg
    4.jpg
    463.7 KB · Προβολές: 576
  • 3.jpg
    3.jpg
    379.5 KB · Προβολές: 594
Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tasos33

Well-Known Member
Καλή φυτρωση να έχεις.
Για πιο λόγο βάλατε μόνο 1353?

25graft /εκ περιπου θα δείχνει αραιό, ειδικά με το υπόλοιπο πυκνό μαλλί που έχεις θα πρέπει να αφήνεις σχετικά μακρια και να κάνεις χτένισμα κάλυψης απόκρυψης.
 

makis25

Well-Known Member
4 ωρες; Η εξαγωγη των μοσχευματων ηταν με μοτερ ; Ποση ωρα εξαγωγη , ποση ωρα τοποθετηση; 1mm puch ειναι μεγαλο .
 

geobald

Member
Για μοτέρ τουλαχιστον εγώ δεν κατάλαβα κάτι. Εξαγωγή 2,5 ώρες, τοποθέτηση 1,5 (σύνολο διάρκειας με τα παρελκόμενα 6 ώρες). Για το punch, χρησιμοποιούν επίσης 1,05mm και 1,1mm συνεπώς το 1mm νομίζω είναι το πιο σύνηθες.
 

geobald

Member
Αυτά για την ώρα. Επόμενη ενημέρωση σε καναν μήνα που θα έχει και περισσότερο ενδιαφέρον θεωρώ.
 

Συνημμένα

  • 2.jpg
    2.jpg
    432.4 KB · Προβολές: 748
  • 1.jpg
    1.jpg
    413.7 KB · Προβολές: 710

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

geobald

Member
Δεν το λέω εγώ, στο εντυπο επεμβατικής διαδικασίας που μου δώσανε αναφέρεται. Δυστυχώς δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν είναι ακριβές ή οχι.
 

makis25

Well-Known Member
Δεν υπάρχει αυτό το νούμερο που λες, η μμ επιφανεια είναι περίπου 40τ.εκ με 60 graft θα ειχες βάλει 2400 μοσχευματα
κι εγω με το ματι τοσο τα εκοψα . 16 τετραγωνικα σε καθε κροταφο και τα υπολοιπα περιμετρικα . Ισως 60 εννοουν σε καποια σημεια οπου μπηκαν σε ηδη υπαρχον μαλλι και ειναι 60 συνολο μαζι με οσα υπηρχαν στη περιοχη
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Καλήμερα,
Στο προηγούμενο νήμα σου έκανα λόγο για 2000 έως 2500 μοσχεύματα για την περίπτωση σου για να πιάσεις και καλή πυκνότητα.
Όταν άνοιξες νήμα και από αυτά που είχες διαβάσει τόσα χρονιά διότι είσαι και μέλος από το 2011 πίστευες ότι τα 1350 θα έδιναν την επιθυμητή πυκνότητα?
 

gerassis

Well-Known Member
Συμφωνώ με τους προλαλησαντες. Το πολύ 30/cm2. Θα έκανες μια 8ωρη συνέδρια και θα καθαρίζες. Καλή φύτρωση να έχεις. Τώρα μόνο αυτό έχει σημασία.
 

geobald

Member
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα σχόλια. Στους αρχικούς υπολογισμούς είχαμε πει οτι η μέση πυκνότητα θα ήταν περίπου 45g/cm2 (1300g/30cm2). Επίσης δουλέψαμε σε περιοχές που έχω και αρκετό υπάρχον μαλλί. Απο 3 κλινκές που πήρα γνώμη, μου δώσανε σαν εκτίμηση οτι θα χρειαστώ απο 1300grafts έως 1800grafts. Αν αναλογιστούμε οτι έχω μέλλον στην αα λόγω ηλικίας, τότε ναι τα 2500grafts απλά για ένα hairline μου φαίνονται πολλά. Σε κάθε περίπτωση, θα περιμένω το τελικό αποτέλεσμα και θα κρίνω.
 
Τελευταία επεξεργασία:

makis25

Well-Known Member
πολλες φορες τρελενομαστε στο φορουμ με τον αριθμο μοσχευματων , τις πυκνοτητες , το χω κανει αμετρητες φορες κι εγω , πρωτος ενοχος , αλλα να θυμισω πως σημασια εχει παντα μα παντα ποσα μοσχευματα βγηκαν απο δοτρια καλα , ποσα βγηκαν απο δοτρια και ηταν απο transection κατεστραμενα και πηγαν σκουπιδια και ποσα φυτρωνουν τελικα απο αυτα που μπαινουν . Τι να το κανεις να βαλεις 60 και να φυτρωσουν 20 για παραδειγμα . Ενω αν καποιος κανει πχ μια αραιη μεταμοσχευση και βαλει 20 και βγουν 20 θα ειναι πληρως επιτυχημενος . Θα εχει σπαταλισει τα λιγοτερα μοσχευματα . Και να θυμησω πως αν καποιος στο μελλον εχει σχεδιο να ξοδεψει ολη τη δοτρια πχ για να καλυψει απο nw5 και πανω , σταδιακα . Τοτε Αναγκαστικά η μεση πυκνοτητα σε ολο το κεφαλι θα ειναι καπου αναμεσα στα 25 με 35 μοσχευματα για μια μεση προς καλη δοτρια (6000 γραφτς για παραδειγμα) καλυπτοντας απο 170-230 τετραγωνικα εκατοστα .

Με αυτα τα δεδομενα ωστοσο , δεν εχω δει ποτε υψηλες πυκνοτητες δηλαδη 50-60 το εκατοστο , ουτε σε τοποθετηση , αλλα ουτε και τελικα φυτρωμενες απο dhi . Ποτε , ουτε ενα περιστατικο τοσα χρονια . Ουτε ενα . Οπως επισης βλεπω πηγαινουν με την οπισθεν με το μεγεθος των εργαλειων . Με punch με διαμετρο χιλιοστου και πανω , δεν αναρωτιουνται τι στην ευχη παθαινουν τα διπλα τριχοθυλακια απο την τρυπα; Νομιζω πρεπει να φτιαξουμε reminder στο φορουμ , αν πανε σε γιατρο κλινικη κτλ και τους πουν πως το punch ειναι πανω απο 0,9μμ τωρα που μπαινουμε 2020 οταν γνωστοι και μη γιατροι του εξωτερικου χρησιμοποιουν πετυχημενα 0,8 εδω και 8-9 χρονια ,ε αυτο σημαινει ελλειψη ικανοτητας , ελλειψη εμπειριας , γενικως μια ελλειψη
 

dimitris50423

Well-Known Member
Καλή φυτρωση να έχεις φίλε. 2500 ευρώ για 1300 μοσχευματα είναι πολλά. Από εκεί βλέπεις τη νοοτροπία της κάθε εταιρείας. Η dhi σε βλέπει σαν πορτοφόλι μονο από ότι μας δείχνει. Γιατί να τελειώσουν σε 4 ώρες; Δεν το κατάλαβα. Να καθήσουν ως το απόγευμα και να σου βάλουν 2000 μοσχευματα που τα χρειάζεσαι. Φαντάσου τι θα μείνει στο τελος. Δεν θα φυτρώσουν τελικά 1300. Πολύ λάθος την έχουν δει.
 

geobald

Member
Με αυτα τα δεδομενα ωστοσο , δεν εχω δει ποτε υψηλες πυκνοτητες δηλαδη 50-60 το εκατοστο , ουτε σε τοποθετηση , αλλα ουτε και τελικα φυτρωμενες απο dhi . Ποτε , ουτε ενα περιστατικο τοσα χρονια . Ουτε ενα .

Καλοπροαίρετα ρωτάω, τα αποτελέσματα των alexandros_athens και του Dimitris stratis από dhi δεν τα θεωρείς ικανοποιητικά? Εγώ προσωπικά όταν επέλεξα την συγκεκριμένη κλινική κάτι τέτοιο είχα στο μυαλό μου.
 
Μπλουζα