Fullmore

Briner

Active Member
Αγόρασα πρόσφατα για δοκιμή την σπρέι έκδοση του Τόπικ. Σαν πρώτη εντύπωση, μπορώ να πω με σιγουριά ότι δεν αποτελεί το αντίπαλον δέος του κανονικού Τόπικ.

Εν ολίγοις...

Θετικά: Εφαρμόζεται σχετικά γρήγορα και βγαίνει πολύ εύκολα με το λούσιμο. Την εμφάνιση που δίνει το Fullmore στα μαλλιά, θα την χαρακτήριζα κάτω από κάποιες περιστάσεις, αποδεκτή.

Αρνητικά: Δυστυχώς ξεβάφει, ακόμη κι αν έχει μπει λακ. Θέλει προσοχή στο ψέκασμα γιατί γίνεται υγροποίηση με τον λάθος τρόπο και λερώνει. Δεν γεμίζει τόσο εύκολα τις γυμνές περιοχές και δεν τις καλύπτει το ίδιο καλά όπως το Τόπικ. Με το λούσιμο, το μπάνιο γίνεται κατάμαυρο. Δεν το δοκίμασα σε συνθήκες ιδρώτα και βροχής, αλλά αν λάβουμε υπ' όψιν το δεδομένο ότι αν περάσεις την παλάμη πάνω από τα μαλλιά σου ενόσω αυτά είναι στεγνά και γίνεται μαύρη, μπορεί να υποψιαστεί ο καθένας τι γίνεται στις δύσκολες περιπτώσεις.

Συμπερασματικά: Το Fullmore μπορεί να φανεί χρήσιμο για έκτακτες περιπτώσεις, όπως όταν π.χ. θες να πεταχτείς μέχρι το περίπτερο και δεν θες να ξοδέψεις χρόνο και Τόπικ για εφαρμογή, ή δέχεσαι ξαφνική επίσκεψη και δεν προλαβαίνεις να «τοπικαριστείς». Μέχρι εκεί όμως.

Υ.Γ. Θα πρότεινα, να δημιουργηθεί μια ειδική ενότητα (εκτός κι αν υπάρχει ήδη και δεν το έχω πάρει χαμπάρι) που να αφορά τις κοσμητικές «θεραπείες», τύπου Τόπικ, Fullmore κ.λπ.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Briner είπε:
Υ.Γ. Θα πρότεινα, να δημιουργηθεί μια ειδική ενότητα (εκτός κι αν υπάρχει ήδη και δεν το έχω πάρει χαμπάρι) που να αφορά τις κοσμητικές «θεραπείες», τύπου Τόπικ, Fullmore κ.λπ.
υπαρχει στο γενικη συζητηση για την τριχοπτωση μια υποκατηγορια μη χειρουργικη αντικατασταση μαλλιων http://www.hairlossgr.com/forum/forum-19.html
και το παρον μεταφερεται εκει
 
Μπλουζα