Fagron MTE Minoxidil - Tretinoin

Quarantine

Active Member
Εγώ ξεκίνησα αλφατραδιολη και μέχρι τις 40 σταγόνες που μπορώ να ανεχτώ έχω δει πολύ καλή βελτίωση.
Όταν πηγαίνω πάνω από τις 40 σταγόνες με πιάνει τρομερή ναυτία.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

akishellas3

Well-Known Member
Καλημερα παιδια μερικες αποριες η φινα μειωνει την dht στην δινουν επισης οταν κανεις κ μεταμοσχευση
"Η διυδροτεστοστερόνη συμμετέχει στη δημιουργία των πρωτευόντων χαρακτηριστικών του φύλου κατά τη διάρκεια της εμβρυϊκής ζωής και είναι επίσης υπεύθυνη για την ανάπτυξη των περισσότερων δευτερευόντων χαρακτηριστικών του φύλου στους άνδρες κατά την εφηβεία ενώ είναι σημαντική για την σεξουαλική λειτουργία των ανδρών σε ... "
οσοι λοιπον περνετε φινα πολυ καιρο ειστε ικανοποιημενη σεξουαλικα με τη λιμπιντο ? γυναικομαστια ?
Επισης θα ηθελα κ εγω μια βοηθεια οσο αφορα το μιγμα

Tretinoin-μινοξιδιλης που το βρισκω κ το περνω η εφοσον παω σε ενα φαρμακειο της τους λεω να φτιαξουν ?​

akishellas3

Well-Known Member

akishellas3

Well-Known Member
42 ειμαι, χωρις υποχωρηση της hairline, απλα λεπτυνση τριχας μπροστα και πισω

δεν θελει καμια συνταγη, πηγαινω στο φαρμακειο δινω την παραγγελια και την επομενη μερα με καλουν στο τηλ να περασω να το παρω
καλημερα φιλε μου,πως το βρισκω το σκευασμα ? Ειναι ρετινολη μινοξιδιλη μαζι ? υπαρχει κατι ετοιμο ? το ζηταω στο φαρμακειο κ το φτιαχνουν ?

Τελευταία επεξεργασία:
καλημερα φιλε μου,πως το βρισκω το σκευασμα ? Ειναι ρετινολη μινοξιδιλη μαζι ? υπαρχει κατι ετοιμο ? το ζηταω στο φαρμακειο κ το φτιαχνουν ?
Καλημέρα και χρονια πολλά σε ολους.ειμαι φαρμακοποιος και θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι το fagron MTE είναι συνδυασμός μινοξιδιλης 2.5% με τρετινοινη(και όχι ρετινολη,καθώς η ρετινολη είναι παραγωγό της βιτ Α αλλά πολύ πιο ήπιας δράσης σε σχέση με τη τρετινοινη.)μπορείς να τη βρεις σε φαρμακεια που ασχολούνται με γαληνικες παρασκευες και γνωρίζουν πως να στο φτιάξουν καθώς θέλει θέρμανση σε συγκεκριμένους βαθμούς κτλ.οντως η τρετινοινη βοηθάει στη μέγιστη απορρόφηση της μινοξιδιλης με άμεση παχυνση της τρίχας αλλά χρειάζεται μεγάλη προσοχή στη εφαρμογη της καθώς και μια περίοδο προσαρμογής της επιδερμιδας της κεφαλής στην τρετινοινη.

nothinggr

Member
Καλημέρα και χρονια πολλά σε ολους.ειμαι φαρμακοποιος και θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι το fagron MTE είναι συνδυασμός μινοξιδιλης 2.5% με τρετινοινη(και όχι ρετινολη,καθώς η ρετινολη είναι παραγωγό της βιτ Α αλλά πολύ πιο ήπιας δράσης σε σχέση με τη τρετινοινη.)μπορείς να τη βρεις σε φαρμακεια που ασχολούνται με γαληνικες παρασκευες και γνωρίζουν πως να στο φτιάξουν καθώς θέλει θέρμανση σε συγκεκριμένους βαθμούς κτλ.οντως η τρετινοινη βοηθάει στη μέγιστη απορρόφηση της μινοξιδιλης με άμεση παχυνση της τρίχας αλλά χρειάζεται μεγάλη προσοχή στη εφαρμογη της καθώς και μια περίοδο προσαρμογής της επιδερμιδας της κεφαλής στην τρετινοινη.
Σε περιοχές χωρίς τρίχες ( κρόταφοι πχ) προσφέρει κάτι παραπάνω η τρετ?

Σε περιοχές χωρίς τρίχες ( κρόταφοι πχ) προσφέρει κάτι παραπάνω η τρετ?
Το αποτέλεσμα εξαρτάται από το αν υπάρχουν ενεργοί θυλακες ή όχι.το χνουδι θα το μετατρέψει σε τρίχα.αν όμως οι θυλακες είναι νεκροί δε μπορεί να αναγεννήσει νέες τρίχες.στις τελευταίες μελέτες φαίνεται ο συνδυασμός με τρετινοινη να έχει ισοδύναμα αποτελεσματα με τη μινοξιδιλη 5%.παραταυτα θεωρείται ότι η τρετινοινη αυξάνει την απορρόφηση της μινοξιδιλης.
Στο εμπόριο δεν κυκλοφορούν συνδυασμοί μινοξιδιλης.αρα μόνο γαληνικα σκευασματα σε φαρμακεια που έχουν τη γνώση να τα φτιάξουν.

nothinggr

Member
Το αποτέλεσμα εξαρτάται από το αν υπάρχουν ενεργοί θυλακες ή όχι.το χνουδι θα το μετατρέψει σε τρίχα.αν όμως οι θυλακες είναι νεκροί δε μπορεί να αναγεννήσει νέες τρίχες.στις τελευταίες μελέτες φαίνεται ο συνδυασμός με τρετινοινη να έχει ισοδύναμα αποτελεσματα με τη μινοξιδιλη 5%.παραταυτα θεωρείται ότι η τρετινοινη αυξάνει την απορρόφηση της μινοξιδιλης.
Στο εμπόριο δεν κυκλοφορούν συνδυασμοί μινοξιδιλης.αρα μόνο γαληνικα σκευασματα σε φαρμακεια που έχουν τη γνώση να τα φτιάξουν.
Αλοιφή τρετ (κάθε 2-3 μέρες) και μετά από λίγη ώρα minox στην περιοχή μας κάνει? Ή πάμε για το mte μόνο?

Αλοιφή τρετ (κάθε 2-3 μέρες) και μετά από λίγη ώρα minox στην περιοχή μας κάνει? Ή πάμε για το mte μόνο?
Θα μπορουσε να δουλέψει και αυτό.αλλα θεωρώ ότι στο mte είναι μαζί τα 2 συστατικα οπότε είναι και πιο εύχρηστα..

Corona

Active Member
Τι εννοεις χρειάζεται μεγάλη προσοχή στην εφαρμογή της; Και τι περιοδο προσαρμογής λες;
το σκευασμα με την τρετινοινη (MTE της fagron) μπορει να το παιρνει κάποιος μακροχρόνια οπως την απλή μινοξιδίλη;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Τι εννοεις χρειάζεται μεγάλη προσοχή στην εφαρμογή της; Και τι περιοδο προσαρμογής λες;
το σκευασμα με την τρετινοινη (MTE της fagron) μπορει να το παιρνει κάποιος μακροχρόνια οπως την απλή μινοξιδίλη;
Ναι μπορεί να το παίρνει κανονικά όπως τη μινοξιδιλη.σε πολλούς η τρετινοινη φέρνει ερυθρότητα,κνησμό,ξηροδερμια και απολέπιση.ετσι ανάλογα με το δέρμα του καθενός την εφαρμόζουμε σταδιακά στην αρχή π.χ.καθε 2 μέρες, μέχρι να αποκτήσει το δέρμα ανοχή.και μετά σε καθημερινή βάση.θελει προσοχή ο αφρός να πηγαίνει στο τριχωτο και να μη ξεφεύγει και στο προσωπο.ο αφρός της ΜΤΕ δεν βγαίνει τόσο συμπυκνωμένος όσο της MFT.

tasos33

Well-Known Member
Για να μην κουράζεστε οι νεότεροι, όλα αυτά που αναγραφετε άνωθεν τα είχαμε δοκιμάσει όλα κάποτε(πριν δεκα χρόνια) επί μακρόν. Ήταν μια περίοδος που δεν είχαμε αφήσει τίποτα,με πρωτοστάτη τον @kapa τα πειράματα δεν σταματούσαν και η ελπίδα ότι θα βγάλουμε μαλλιά η θα σταματήσουμε την εξέλιξη δεν έσβηνε ποτέ.
Βάλαμε τρετινοινη σε μινοξ, βάλαμε τρετινοινη κατευθείαν στο δέρμα , βάλαμε τρετινοινη στο φαγητό και την τρώγαμε το μεσημέρι, βάζαμε ακόμα και ποτό αντί για τονικ.

Τελικά σχεδόν όλοι καταληξαμε στην φινα και στην μεταμόσχευση.

bobby

Well-Known Member
Δεν εννοούν να καταλάβουν πολλοί εδώ μέσα δύο πράγματα:

1. Οι θεραπείες είναι 2, μίνα και φίνα (ντούτα)
2. Όλα τα άλλα είναι για να σου τρώνε τα λεφτά με μηδενικό αποτέλεσμα.

Οπότε συνεχίζουν τους πειραματισμούς και χάνουν χρόνο, χρήμα και κυρίως μαλλιά……

tasos33

Well-Known Member

Οπότε συνεχίζουν τους πειραματισμούς και χάνουν χρόνο, χρήμα και κυρίως μαλλιά……
Πριν 10 χρονια υπήρχε δικαιολογία.... σήμερα καμία...

Corona

Active Member

Δεν νομιζω να ειπε κανεις το αντίθετο. Ούτε οτι η μινοξ με την τρεινοινη αντικαθιστα την φινα. Απλά η μινοξ ενδέχεται να ειναι πιο ισχυρη οταν συνδιάζεται με τρετινοίνη, καθώς Έρευνες εχουν δειξει οτι η τρετινοινη αυξάνει την απορρόφηση της μινοξιδίλης τοπικά. Αυτό συζητήθηκε. Εννοείται η πιο ισχυρή θεραπεία ειναι η φιναστερίδη, και δεν την αντικαθιστά καμία αλλη πέρα από ντούτα. Απλά επειδη σε μερικούς ειναι πλέον "νεράκι" η μινοξ κοιτάνε να δουν πως θα γινει πιο ισχυρή. Υπάρχει βέβαια το ενδεχόμενο για oral minox που ειναι πιο ισχυρή από την τοπική.

Τώρα αλλες "θεραπείες" με φυτικά-φιδελαια και καπέλα Laser LLLT εννοείται ειναι τζάμπα λεφτά

Τελευταία επεξεργασία:

Harris_G

Well-Known Member
Ειναι ενα σταδιο που περναμε ολοι: ελπιζουμε να μη παρουμε φινα και ψαχνουμε να γινει κατι ουαου με κατι πιο light, τι παραλλαγες της μινοξιδιλης τι βιταμινες τι saw palmeto τι βοτανα....Boost θα παρεις αλλα περιορισμενης κλιμακας και μετα ξανα απο την αρχη. Αυτο που θα σου αλλαξει εν τελει τη ζωη ειναι ΜΜ+φινα

simpa

Active Member
Επειδή κάποιοι δίνουν κακο feedback για τα τοπικά, να πω και εγώ τα δικά μου...
3.5 χρονια με MFT και εχω μείνει κατα 90% στο ιδιο στάδιο norwood 2-3. Εχει και ωραιο άρωμα... Αρκει να το ξεκινήσετε νωρίς.
Σκεφτομαι να πάρω και ενα καπελακι LLT τελευταια σαν επενδυση, πριν την ΜΜ που έχω στόχο οταν πατήσω τα 30.
α και btw 0 παρενέργειες

Μπλουζα