Ευχαριστω πολυ παλικαρε. Ναι οντως ετσι ειναι φιλε μου.Συλλυπητήρια φίλε μου!Μη ζητάς συγνώμη για κάτι τόσο ανθρώπινο!Οι ανθρώποι που αγαπάμε ζούν πάντα μέσα μας και μερικές φορές τους νιώθουμε περισσότερο κοντά μας απο πριν!
Ευχαριστω πολυ παλικαρε. Ναι οντως ετσι ειναι φιλε μου.Συλλυπητήρια φίλε μου!Μη ζητάς συγνώμη για κάτι τόσο ανθρώπινο!Οι ανθρώποι που αγαπάμε ζούν πάντα μέσα μας και μερικές φορές τους νιώθουμε περισσότερο κοντά μας απο πριν!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Το κάθε τριχοθυλάκιο ξεκινάει την ανάπτυξη του διαφορετικά!Μερικά νωρίτερα μερικά αργότερα!Βάλε αφρό μη το αμελείς πλέον φιλαράκο μου και θα δείς σιγά σιγά θα βγαίνουν και θα γεμίζεις!Όπως στα είπε και ο bobby παραπάνω!λοιπον παιδια εδω ειμαι στους 3 μηνες και 10 μερες.τα μαλλια σιγα σιγα φουντωνουν και διασχιζοντας το κεφαλι με τα δαχτυλα νιωθω και αλλα σκληροτερα και μικροτερα να βγαινουν.για ενα μηνα περιπου τα ειχα σταματησει ολα regaine και φιναστεριδη αλλα ξανα επανηλθα εδω και μια εβδομαδα παλι σε αυτα.θα ηθελα να σας ρωτησω τα τριχακια σκανε ολα μαζι στην φυτρωση η σκανε σιγα σιγα;δλδ τωρα νιωθω τα μικρα τα τριχακια που λεω αυτα ειναι μονο η θα βγουνε και νεοτερα;
Τίποτα φιλαράκι μου!Και ότι θέλεις εδώ είμαστε!Πέρασες δύσκολα και σου αξίζει τώρα να πάρεις έστω χαρά απο το αποτέλεσμα σου!ευχαριστω πολυ παιδια για τις απαντησεις σας