DermMatch Instant Hair Loss Concealer

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού
ακόμα ένα προϊόν για την κάλυψη των περιοχών αραίωσης του τριχωτού - http://www.dermmatch.com/index.htm?source=google&gclid=CPTm9bSezZcCFc0a3god2S7z3A

χρησιμοποιεί ένα πινέλο και μία βούρτσα να απλώσει την "ουσία" - http://www.dermmatch.com/HowDoesItWork.htm

το καλό είναι ότι παραδέχεται τον κλασικό συνδυασμό regain/proscar και επίσης υποστηρίζει ότι δεν προκαλεί κανένα πρόβλημα στην κύρια θεραπεία με αυτά - http://www.dermmatch.com/AboutHairLoss.htm

στοιχίζει 29,95$+9,95$ αποστολή για Ελλάδα...
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Άκης

Administrator
Απ: DermMatch Instant Hair Loss Concealer

Δεν πειράζει. Το κλειδώνω αυτό για να γράφουμε στο άλλο ότι είναι και να μην μπερδευτούν τα θέματα.
 

Briner

Active Member
Πριν λίγες ημέρες, μου ήρθε το DermMatch (είπα να το δοκιμάσω κι αυτό). Δεν μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα. Ενδεχομένως να είναι κατάλληλο για εφαρμογή σε σημεία με αρκετό μαλλί, αλλά προσωπικά δεν θα το διακινδύνευα να βγω έξω και να αντικαταστήσω το Τόπικ με αυτό (ακόμη και το κακής ποιότητος Τόπικ).

Θεωρώ ότι είναι σχετικά ανιχνεύσιμο, καθώς στο φως κι ανάλογα με την πυκνότητα του τριχώματος, είναι δυνατόν να φαίνεται ότι έχεις βαμμένο κρανίο.

Ωστόσο, θα πρέπει να πω, ότι στη hairline (όπου ζορίζεται το Τόπικ) κάνει καλή δουλειά. Γενικότερα, σε συνδυασμό και με Τόπικ γίνεται καλύτερη δουλειά σε όλες τις πάσχουσες περιοχές.

Από την άλλη, η εφαρμογή του είναι βάσανο και το κυριότερο, αρκετά επίπονη για τα ήδη ασθενή μαλλιά.
 

Reve

Active Member
Briner δοκίμασε να το βάλεις χωρίς να το βρέξεις. Με το βουρτσάκι στεγνό κάνε κυκλικές κινήσεις μέχρι να μαζέψεις σκόνη με μετα κάνε την εφαρμογή. Όταν τελειώσεις χτένισε τα μαλλιά αρκετή ώρα για να μην κάθετε περίεργα. Οπωςσδηποτε βάλε λακ. Πάντως αυτό που λές για το φως ισχύει αλλά στην θάλασσα κάνει θαύματα. Καμία σχέση με το τοπικ που δεν μπορείς να κάνεις ουτε καν βουτιά.
 

Briner

Active Member
Σε αντίθεση με τα σκευάσματα τύπου Τόπικ, που δεν χρειάζεται να αγγίζεις το κεφάλι σου, το κακό με το DermMatch είναι ότι πρέπει να τρίβεις το βουρτσάκι στο τριχωτό και σχετικά επίμονα. Δεν είναι κι ό,τι καλύτερο να βλέπεις κάθε φορά το βουρτσάκι να παίρνει και (πολύτιμες) τρίχες μαζί του. Γι' αυτό κι έχω περιορίσει τη χρήση του μόνο στη μετωπιαία γραμμή, όπου έχω και καλύτερο έλεγχο.
 

Briner

Active Member
Μετά από αρκετές εφαρμογές και πειράματα με το DermMatch, θα πρέπει να πω ότι έχω αναθεωρήσει αρκετά την άποψή μου γι' αυτό. Όταν μάθεις να το προσαρμόσεις στην απαιτήσεις του κεφαλιού σου, η παστούλα κάνει φοβερή δουλειά και κυρίως στη hairline που είναι βάσανο αν έχεις εκεί πρόβλημα. Το μόνο μείον που βρίσκω, σε σχέση με το Τόπικ, είναι ότι χρειάζεται στέγνωμα πριν αγγίξεις το κεφάλι σου.

Η δική μου τεχνική: Υγραίνω ελαφρώς τα μαλλιά μου με ψεκαστήρα νερού και τα χτενίζω όπως θέλω. Στη συνέχεια υγραίνω αρκετά (πάλι με τον ψεκαστήρα νερού) το σφουγγαράκι κι απ' τις δυο πλευρές κι αφού κάνω κυκλικές κινήσεις στο κουτάκι της πάστας, ώστε να μαζέψει αρκετή, την απλώνω στα μαλλιά μου κατά την φορά του χτενίσματος χωρίς να το τρίβω και χωρίς υπερβολική πίεση που ταλαιπωρεί τις τρίχες. Στη hairline βάζουμε λιγότερη ποσότητα κι ασκούμε λιγότερη πίεση στο σφουγγαράκι, ώστε το αποτέλεσμα να είναι όσο το δυνατόν πιο φυσικό. Η εφαρμογή στη hairline, γίνεται πάντα μισό με ένα εκατοστό πίσω απ' αυτήν, εάν θέλουμε φυσικό αποτέλεσμα.

Αφού τελειώσω με την εφαρμογή της πάστας, ψεκάζω ελάχιστα με μια ελαφριά λακ (τη ροζ του Lidl) και αφήνω τα μαλλιά μου και την πάστα να στεγνώσουν. Αν βιάζομαι, χρησιμοποιώ πιστολάκι για το στέγνωμα, αλλά όταν είναι εφικτό προτιμώ το φυσικό στέγνωμα. Μέχρι να στεγνώσουν τα μαλλιά, το κεφάλι θα δείχνει σαν το έχει περάσει ελαιοχρωματιστής με μπατανόβουρτσα. Μην σας πτοήσει αυτό. Το πραγματικό αποτέλεσμα θα φανεί στη συνέχεια. Όταν στεγνώσουν τα μαλλιά, τα χτενίζω με συρμάτινη βούρτσα, αρκετές φορές για να απλώσουν και να φύγει η περιττή πάστα. Κλειδώνω με δυνατή λακ (την μαύρη του Lidl) και είμαι έτοιμος.

Αν κι έχω αρκετή αραίωση, το DermMatch με καλύπτει από μόνο του σε πολύ μεγάλο ποσοστό (ειδικά όταν έχω αφήσει να μακρύνουν τα μαλλιά μου). Από ανασφάλεια όμως, συμπληρώνω και με λίγο Τόπικ στα σημεία που μου φαίνονται οπτικά πιο αδύναμα.

Το προμηθεύομαι από τον επίσημο μεταπωλητή στην Ευρώπη (Ισπανία), στην τιμή των 55€ (δωρεάν αποστολή): http://www.dermmatcheu.com/el/

Ο κατασκευαστής λέει ότι σύμφωνα με τις κριτικές των χρηστών, ένα κουτάκι με κανονική χρήση βγάζει περίπου 8 μήνες. Για να πω την αλήθεια, επειδή αν και το έχω πάνω από χρόνο δεν του έκανα συχνή χρήση, δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω ή να το διαψεύσω. Το θεωρώ πάντως πολύ πιθανόν.

Συμπερασματικά, το DermMatch από εμένα έχει πάρει πράσινο φως και σε συνδυασμό με Τόπικ γίνονται το απόλυτο κονσίλερ.
 
Μπλουζα