coyotempek

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

coyotempek

New Member
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ SITE ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΨΑΞΙΜΟ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΒΑΣΙΚΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΡΩΤΗΣΕΙ ΜΕ Ε-ΜΑΙL ΣΕ ΔΥΟ-ΤΡΙΑ SITE ΚΛΙΝΙΚΩΝ ΜΕ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ(ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ) ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΚΟΥΡΕΜΑ Η ΞΥΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ.ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΜΑΚΡΥ ΜΑΛΛΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΝΟΜΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΨΩ.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

comb

Member
Γενικώς οι γιατροί το ζητούν, γιατί το μακρύ μαλλί κάνει πιο δύσκολη την ακριβή αναγνώριση της γωνίας της τρίχας με αποτέλεσμα πιθανή μειωμένη φυσικότητα αλλά και μεγαλύτερο ρίσκο για shockloss. Όταν πρόκειται για dense packing, νομίζω πως όλοι οι γιατροί το απαιτούν, ωστόσο όταν πρόκειται για μεταμοσχεύσεις χαμηλότερης πυκνότητας και σχετικά μικρό αριθμό μοσχευμάτων, υπάρχουν γιατροί που δεν το θεωρούν απαραίτητο.
 

coyotempek

New Member
ευχαριστω!!!!ας ελπισω οταν το αποφασισω να βρω γιατρο που δεν θα το θεωρει απαραιτητο.εξαλλου και γω δεν χρειαζομαι καμμια λυση τρομερης πυκνοτητας και δεν με πολυκαιει και το ελαφρυ αραιωμα στο μετωπο και στουσ κροταφους......το αλλο αραιωμα στην κορυφη με ανησυχει και προσπαθω να το κρατησω σε ανεκτα επιπεδα
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα