1η ΜΜ στην HDC (Δρ. Χριστίνα Βρυωνίδου), Μαρτιος 23' ~ 3577 grafts

v_raidenus

New Member
Καλησπέρα σε όλη την παρέα!

Αποφάσισα να κάνω ΜΜ αρχές Μαρτίου με την Δρ Χριστίνα Βρυωνίδου της κλινικής HDC και ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία μαζί σας. Παρακάτω θα μιλήσω περιληπτικά για το ιστορικό μου με τη τριχόπτωση, θα περιγράψω το πως επιλεξα κλινική και θα σας κρατάω ενήμερους με διάφορα updates.

Ιστορικό

Είμαι 35 και όπως βλέπετε στις φωτο, εδώ και καποια χρόνια άρχισε κλιμακωτά η τριχόπτωση. Ξεκίνησε στα 26-27 μου, αλλά έγινε πιο έντονο στα 30. Σχετικά με θεραπείες, άρχισα να χρησιμοποιώ το Regaine πριν από 7 χρόνια για μερικούς μήνες. Είδα αποτελέσματα, αλλά βίωσα τα γνωστα συμπτώματα του Minoxidil και, παρόλο που ήταν ήπια, το σταμάτησα. Για πολλα χρόνια δε χρησιμοποιούσα τίποτα, μέχρι 2 χρόνια πριν που άρχισα να βάζω ένα προϊόν της Ordinary, hairloss syrum, το οποίο συνέστησε ένας φίλος. Δεν περίμενα κάτι φοβερό εννοείται, αλλά ηθελα κάτι να μειώσει την τριχόπτωση, που προς έκπληξή μου έγινε. Με φίλους μου έκανα πλακα ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, το πλανο είναι να χάσω όλα μου τα μαλλιά και μετα να πάω Τουρκία - problem solved. Κάποια στιγμή πέρυσι, παρατήρησα ότι οι επιλογές που είχα για κούρεμα εχουν γίνει πολύ περιορισμένες και, επειδή γκριζάρω και αρκετά, η τριχόπτωση μου προσθέτει αρκετά χρόνια.

Σιγα σιγά, αρχισα να κάνω ψάχνω online για τη διαδικασία της ΜΜ, τεχνικές που χρησιμοποιούνται, αποτελέσματα κλινικών και διαφορα χρήσιμα forums που βοηθησαν να μάθω καποια πράγματα γρήγορα. To HairlossGR και ένα άλλο αγγλικό forum γίναν πολύ γρήγορα τα top μου. Έμαθα πολλά ακούγοντας για τις εμπειρίες αλλων χρηστών, διαβασα για κριτικές για χειρουργούς, εμαθα και το θεωρητικό μέρος της διαδικασίας και τελικά αποφάσισα. Παμε λοιπόν για μεταμόσχευση!

Επιλογή κλινικής



Όντας αρκετά ψυχαναγκαστικός, αρχισα να φτιάχνω excel, και λίστες, και βαθμολογίες και να γράφω όλα τα κριτίρια που ήθελα να λάβω υπόψη, μπλα μπλα μπλα. Κάποια από αυτά ήταν τα εξης: αποτελέσματα κλινικων, κριτικές χειρουργών, consultation, post-op support, budget (είπα βέβαια εξ'αρχής ότι αν δεν μου αρέσει η κλινική, δεν θα αρκεστώ σε μια επιλογή επείδη μονο και μονο είναι φθηνή. Επομένως, ολα τα hair mills και πολλες άλλες κλινικές αποκλείστηκαν κατευθείαν).

Μετά από διάβασμα, επικοινώνησα με διάφορες γνωστές κλινικές και χειρουργούς, όπως οι Pekiner, Αναστασάκης, Bessam Farjo, Keser, Juan Couto, Fuegenix, HLC, Hermest, Serkan Aygin Clinic, Demirsoy, κ.λπ.

Οι top 4 μου είχαν όλοι καλές κριτικές και ηταν οι εξής - κατά αύξουσα προτίμηση:

  • Bicer. Διάβασα καλα λόγια. Υπάρχουν μερικά μέτρια/κακα αποτελέσματα τα τελευταία χρόνια, αλλά οι περισσότερες κλινικές έχουν κάποια. Ο βασικός λόγος που δεν πήγα με την Bicer, είναι ότι σε κάποιες ερωτήσεις που έκανα στη βοηθός της, δε μου έδωσε ικανοποιητικές απαντήσεις. Μίλησα επίσης με την ίδια τη Bicer, αλλά φαινόταν ότι ήθελε να με δει πολύ βιαστικα. Αποφάσισα λοιπόν να δω κάτι άλλο.
  • FueCapilar. Εχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τον Turan. Αυτό που βρήκα περίεργο, είναι ότι είχε fixed τιμή. Ήταν 4K Ευρώ για έως και 3,5K μοσχεύματα και 4,5K Ευρώ για περισσότερα από 3,5K. Δεν μιλάνε καλά αγγλικά, αλλα άκουσα ότι υπάρχει μεταφραστής. Ο Onur, ο consultant, ήταν οκ, αλλα σίγουρα δεν ήταν όσο βοηθητικός όσο άλλοι από άλλες κλινικές. Έχω διαβάσει επίσης πολύ καλές κριτικές για τον Dr. Gur της FUE Capilar, οπότε και οι δύο γιατροί σε γενικές γραμμές φάνηκαν καλή επιλογή.
  • Eugenix. Έχω μιλήσει με πολλές κλινικές τους τελευταίους μήνες. H Eugenix είχε μακράν από τα καλύτερα customer service που είδα. Νοιάζονται πραγματικά για τους ασθενείς τους ή πιθανούς πελάτες. Πήγαινα για το Exclusive Package που σου έκαναν την επέμβαση Senior Doctors και technicians. Πολύ ευχαριστημένος γενικά και ήμουν ανάμεσα σε αυτή και την πρώτη μου επιλογή.
  • HDC. Εν τέλει αποφάσισα να προχωρήσω με την HDC στην Κύπρο και διάλεξα την Δρ. Χριστίνα Βρυωνίδου για να κάνει την επέμβαση. Έχει αρκετά χρόνια εμπειρία και μέντορα τον Δρ. Μαρα. Τα αποτελέσματα που είδα από τη Χριστίνα φαίνονται αρκετά φυσικά. Στο τηλέφωνο μίλησα με τον Γιώργο, ο οποίος ήταν φοβερά εξυπηρετικός και φανηκε ότι νοιάζεται πραγματικά για ένα καλό αποτέλεσμα. Έκανα άπειρες ερωτήσεις και ο Γιώργος απάντησε αναλυτικά σε κάθε μια. Φάνηκε ότι δε τους νοιάζει μόνο το κέρδος ή ότι σε βλέπουν σαν ένα αριθμό, κάτι που εκτίμησα. Ο λόγος που επέλεξα την HDC ήταν λόγω των καλών κριτικών σε φόρουμς - και για τη Χριστίνα και για την κλινική. Είδα επίσης αρκετά αποτελεσμάτα, και εκτός μερικών, τα περισσότερα ήταν πολύ ικανοποιητικά. Σε συνδυασμό λοιπόν με τη βοήθεια του Γιώργου, ένιωσα ότι είμαι σε καλά χέρια.
Οποιος θέλει να με ρωτήσει για τις κλινικές που ανέφερα ας μου στείλει DM να το συζητήσουμε. Επίσης, έκανα μια μεγαλη λίστα από ερωτήσεις που έκανα σε όλες τις κλινικές αν τις θέλει κάποιος.

Αρχική Αξιολόγηση Κλινικών



Η εκτίμηση που πήρα από τις κλινικές ηταν από 2.600 έως 3800 grafts. Μεγάλο εύρος. Μέσος όρος ήταν γύρω στα 3.500. Οι περισσότερες κλινικές συμφώνησαν ότι είμαι NW 3v, και προχωράω δυναμικά προς πιο μεγαλα NW. Επίσης, πολλές είπαν ότι μπορεί να χρειαστεί 2η ΜΜ σε καποια φάση. Θα θελα να ακούσω τις απόψεις σας βεβαια;

Το καλό είναι ότι ολες οι κλινικές συμφώνησαν ότι η δότρια είναι υγιής. Ο ακριβής αριθμός θα συμφωνηθεί από κοντά, αλλά το μέγιστο που μπορούν να πάρουν σε μια επέμβαση (2 μερες) είναι περίπου 4Κ για να μην επηρεάσουν πολύ τη δότρια.

Πληροφορίες για HDC



  • Χρησιμοποιούν motorised punch, το οποίο είναι περίπου 0,9 mm (εξαρτάται). Από ότι εχω διαβάσει δεν είναι το καλύτερο εργαλείο για τη δότρια, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις κάνουν και manual extraction άν χρειάζεται.
  • Η εξαγωγή grafts θα γίνει σε όλη την πίσω περιοχή για να είναι πιο αισθητικα καλό το αποτέλεσμα, λόγω spotting.
  • Η πυκνότητα που στοχεύουμε είναι περίπου 60-70 στο hairline και περίπου 45-50 αλλού. Εξαρτάται βέβαια από τον ασθενή, όποτε ενδέχεται να αλλάξει.
  • Splitting μπορεί να συμβεί, αλλά μόνο άν χρειάζεται.
  • Χρησιμοποιούν Lens Loupes για να καθαρίσουν και να διαχωρίσουν τις τρίχες
  • Οι τομές για την εμφύτευση γίνονται με μικρές λεπίδες
  • Η ομάδα είναι πολύ έμπειρη και συνεργάζονται μεταξύ τους αρκετά χρόνια
  • Κάνουν πριονοτό hairline, το οποίο παρόλο που κάνει τα αποτελέσματα να φαίνονται πιο φυσικά, έχω δει κάποια αποτελέσματα στα οποία ήταν αρκετά έντονο. Θα το επισημάνω τη μέρα της μεταμόσχευσης, γιατι θέλω να είναι πιο διακριτικό.

Αν θέλει κάποιος φίλος του φορουμ ή της κλινικής να προσθέσει/διορθώσει κατι, ελεύθερα.

Φωτο

Attached. Παρατήρησα ότι η κάμερα τονίζει τα γκρίζα μαλλιά περισσότερο στο φως του ήλιου, και φαίνεται ότι στις αραιές περιοχες δεν υπάρχουν τρίχες. Eλπίζω σε λίγους μήνες να μην είναι πλεον θέμα ;)

Και ερχόμαστε λοιπόν στο σήμερα! Αποφάσισα να κανω buzz cut να προετοιμαστώ ψυχολογικά, πλήρωσα την προκαταβολή μου και είμαι έτοιμος για Κύπρο!

Θα μοιραστώ περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα για να ενημερώσω κι άλλους χρήστες της παρεας για την εμπειρία μου με την HDC. Αν έχετε κάποια ερώτηση παιδιά, πείτε!
 

Συνημμένα

  • Back.jpeg
    Back.jpeg
    203.9 KB · Προβολές: 266
  • 20230219_135904.jpg
    20230219_135904.jpg
    1.3 MB · Προβολές: 206
  • 20230219_135827.jpg
    20230219_135827.jpg
    885.6 KB · Προβολές: 189
  • 20230219_135820.jpg
    20230219_135820.jpg
    676 KB · Προβολές: 174
  • 20230219_135811.jpg
    20230219_135811.jpg
    870.6 KB · Προβολές: 177
  • Up-back.jpeg
    Up-back.jpeg
    242 KB · Προβολές: 183
  • Up2.jpeg
    Up2.jpeg
    233.2 KB · Προβολές: 183
  • Right.jpeg
    Right.jpeg
    189.2 KB · Προβολές: 170
  • Left.jpeg
    Left.jpeg
    180.7 KB · Προβολές: 173
  • Front.jpeg
    Front.jpeg
    138.7 KB · Προβολές: 201

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Nik.Mos

Well-Known Member
Καλημέρα και καλή εβδομάδα.
Με την επιλογή γιατρού που έκανες και με τα εξόχως ευνοϊκά χαρακτηριστικά τρίχας που έχεις θα πας για ενα πολύ δυνατό αποτέλεσμα.Βλέπω ότι έκανες μια μακρά αναζήτηση επιλογών και αυτό είναι πολύ θετικό,η επιλογή σου θα την δικαιώσει.
Το νούμερο 3800 υποθέτω περιλαμβάνει την αποκατάσταση και της μπροστινής περιοχής και του crown,αν όχι θεωρώ πως είναι υψηλό το νούμερο για την μπροστινή ζώνη μόνο.Με τα χαρακτηριστικά που διαθέτεις 2800-3000 θεωρώ πως είναι ιδανικο για να κάνει την διαφορά.Βεβαια η δότρια σου φαίνεται να μπορεί να υποστηρίξει ακόμη και ένα πιο επιθετικό πλάνο,όπως και να έχει στα χέρια της συγκεκριμένης γιατρού είσαι απόλυτα ασφαλής και δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα,με το καλό εύχομαι.
 

v_raidenus

New Member
Καλημέρα και καλή εβδομάδα.
Με την επιλογή γιατρού που έκανες και με τα εξόχως ευνοϊκά χαρακτηριστικά τρίχας που έχεις θα πας για ενα πολύ δυνατό αποτέλεσμα.Βλέπω ότι έκανες μια μακρά αναζήτηση επιλογών και αυτό είναι πολύ θετικό,η επιλογή σου θα την δικαιώσει.
Το νούμερο 3800 υποθέτω περιλαμβάνει την αποκατάσταση και της μπροστινής περιοχής και του crown,αν όχι θεωρώ πως είναι υψηλό το νούμερο για την μπροστινή ζώνη μόνο.Με τα χαρακτηριστικά που διαθέτεις 2800-3000 θεωρώ πως είναι ιδανικο για να κάνει την διαφορά.Βεβαια η δότρια σου φαίνεται να μπορεί να υποστηρίξει ακόμη και ένα πιο επιθετικό πλάνο,όπως και να έχει στα χέρια της συγκεκριμένης γιατρού είσαι απόλυτα ασφαλής και δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα,με το καλό εύχομαι.
Ακριβώς φίλε @Nik.Mos. Παμε και για μπροστινή περιοχή και για crown. Ευχαριστω πολύ!
 

pagouras

Well-Known Member
Εχεις ολα τα χαρακτηριστικα για ενα εκπληκτικο αποτελεσμα. Αν δουν στην πορεια οτι μπορεις και για παραπανω G καντο να τελειωσεις μια και καλη απο την πρωτη μμ. Καλη επιτυχια
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Καλή επιτυχία!!!
Όντως ωραία χαρακτηριστικα για τέλειο αποτελεσμα.
Με την ίδια γιατρό και crown έκανα και εγώ το 2019 πολύ ευχαριστημενος και όλα τα μοσχεύματα στην θέση τους.
 

Peter Pan

Active Member
Καλή επιτυχία, η κ. Βρυωνιδου έχει αποδείξει την αξία της κ σε συνδυασμό με τα πολυ καλά χαρακτηριστικά σου πιστεύω θα πάρεις ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.
 

v_raidenus

New Member
Καλησπέρα σε όλη την παρέα, επανέρχομαι με μετα-επεμβατικά updates.

Σε γενικές γραμμές η εμπειρία μου ήταν καλή. Θα την περιγράψω αναλυτικά εν καιρώ, αλλα προς το παρόν ήθελα να σας δείξω το αποτέλεσμα για να μου πειτε απόψεις.

Παραθέτω τον τελικό αριθμό μοσχευμάτων που μου μετέφεραν:


Day 1 (Hairline +frontal)Day 2 (Crown + frontal)Total graftsPct %
1x45036581523%
2x780876165646%
3x676430110631%
Total190616713577

Total Crown: ~900
Total Front: ~ 2700
Total Grafts: 3577
Total Hair: 7445
Λογος: 2.08

Επίσης μου είπαν ότι έγιναν split γύρω στα 96 grafts.

Έχω δυο ερωτήσεις. Την πρωτη μέρα μου είχαν πει ότι είχα grafts των 3x και 4x. Είναι σύνηθες να μην αναφέρουν τον αριθμό τον 4αρων και άνω; Μήπως τα κάνουν split των 2x και το αναφέρουν έτσι; Θα ρωτήσω και την κλινική.

Κάτι που δεν κατάλαβα καλά ήταν ότι η Χριστίνα μου είπε ότι τη 2η μέρα στο crown έκανε περίπου 700 incisions, αλλά έβαλε γύρω στα 900 grafts (;) που είχαν γίνει extract. Παίζει αυτό;

Ανεβάζω φώτο στο επομενο post απο διαφορες γωνίες απο πριν την επεμβαση, τη μέρα της επεμβασης, day 3, week 1, week 3 για να μου πείτε εντυπώσεις.

Από τη 10η μέρα και μετα ξεκίνησε shedding. Απο το crown εχω χάσει αρκετο μαλλί, και τώρα έχω αρκετά λιγότερο απο αυτό που είχα πριν. Ελπίζω ότι είναι κάτι φυσιολογικό, αλλα θα θελα την άποψη σας.

Επίσης, ξεκίνησα τη 12η μέρα Pilfood και 1 μήνα μετα oral minoxidil. Προς το παρόν δεν έχω παρουσιάσει κάποιο σύμπτωμα, περα από το αναμενόμενο shedding.
 
Τελευταία επεξεργασία:

v_raidenus

New Member
Είμαι κοντά 2 μήνες τώρα. Να ρωτήσω, είναι οκ να τα πάρω προσεχτικά με μια μηχανή κούρεματος (οχι με την ψιλη);

Θα ανεβάσω κι άλλες φωτο αργότερα.
 

Συνημμένα

  • 20230429_111015.jpg
    20230429_111015.jpg
    1.5 MB · Προβολές: 159

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Georgie

Well-Known Member
Είμαι κοντά 2 μήνες τώρα. Να ρωτήσω, είναι οκ να τα πάρω προσεχτικά με μια μηχανή κούρεματος (οχι με την ψιλη);

Θα ανεβάσω κι άλλες φωτο αργότερα.
Όχι φίλε δεν είναι safe να χρησιμοποιηθεί καμία μηχανή στη ληπτρια
Για τη περιοχή της δοτριας δεν έχεις θέμα .
Πίσω από τη ληπτρια μόνο ψαλίδι και προσεκτικά με τη χτένα
 

v_raidenus

New Member
Όχι φίλε δεν είναι safe να χρησιμοποιηθεί καμία μηχανή στη ληπτρια
Για τη περιοχή της δοτριας δεν έχεις θέμα .
Πίσω από τη ληπτρια μόνο ψαλίδι και προσεκτικά με τη χτένα
Η αληθεια είναι οτι εχω ακούσει διαφορες αποψεις γι'αυτο. Σε ενα αλλο φορουμ οι moderators ειπαν οτι ειναι safe, απο την κλινική μου ειπαν οτι η κοκκινίλα εχει υποχωρίσει αρκετα, οπότε μπορώ να το κάνω με προσοχή. Εχω διαβάσει όμως αυτό που λες, οτι καλό είναι να περιμενεις. Θα του δώσω λίγο ακόμα.

Πολύ ωραία παρουσίαση. Keep it Up! Μπορείς να μετρήσεις την απόσταση της hairline από το μέσο των φρυδιών σου;
Thanks φίλε μου. Απο το πάνω μέρος των φριδιών είναι στα 6 cm, απο το κάτω 7 cm. H Χριστίνα ήθελα να το κατεβάσει λιγα χιλιοστα ακόμα. Εγω το αντίθετο, γιατι παντα είχα λίγο μεγαλύτερο κουτελο και επίσης μεγαλώνω οπότε ήθελα κάτι πιο φυσικο. Συμβιβαστήκαμε στη μέση. Σου φαίνεται κάτι off;
 
Τελευταία επεξεργασία:

g_pal

Member
Ωραία παρουσίαση φαίνεται. Η HDC δείχνει να ειναι σοβαρή κλινική από αυτά που έχω δει. Εύχομαι να πάρεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς!
 
Η αληθεια είναι οτι εχω ακούσει διαφορες αποψεις γι'αυτο. Σε ενα αλλο φορουμ οι moderators ειπαν οτι ειναι safe, απο την κλινική μου ειπαν οτι η κοκκινίλα εχει υποχωρίσει αρκετα, οπότε μπορώ να το κάνω με προσοχή. Εχω διαβάσει όμως αυτό που λες, οτι καλό είναι να περιμενεις. Θα του δώσω λίγο ακόμα.


Thanks φίλε μου. Απο το πάνω μέρος των φριδιών είναι στα 6 cm, απο το κάτω 7 cm. H Χριστίνα ήθελα να το κατεβάσει λιγα χιλιοστα ακόμα. Εγω το αντίθετο, γιατι παντα είχα λίγο μεγαλύτερο κουτελο και επίσης μεγαλώνω οπότε ήθελα κάτι πιο φυσικο. Συμβιβαστήκαμε στη μέση. Σου φαίνεται κάτι off;
Όχι , νομίζω πως 6-7 είναι και το ιδανικό ύψος μιας φυσιολογικής hairline. Οτιδήποτε πιο κάτω παραπέμπει σε 15χρονο. Βέβαια καλύτερα 15χρονο παρά 11-12+... :D
 

v_raidenus

New Member
Χαιρεται! Επανέρχομαι με updates 6 μηνών. Παραθέτω φωτο και σχόλια για την προοδο μέχρι στιγμής.

Θετικά
  • Το τριγωνοτο hairline όντως φαίνεται να δίνει ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα
  • Ενώ αρχικά ήθελα διαφορετικά τον σχεδιασμό του hairline, τώρα μου αρέσει (σίγουρα το συνήθισα επίσης) και δένει καλά με τους κροτάφους
  • Η μίξη άσπρων και μαύρων τριχών προσθέτει στο φυσικό αποτέλεσμα
Αρνητικά
  • Ίσως αναμενόμενο, αλλά ακόμα στους κροτάφους η πυκνότητα δεν είναι καλή. Ομοίως στο crown. (φώτο 1, 2, 3)
  • Κατεύθυνση κάποιων τριχών στο hairline (φώτο 7) που όσο κι αν προσπαθώ να τις στρώσω δεν γίνεται
  • Σχήμα τριχών στο hairline. Κάποιες τρίχες έχουν τελείως ακανόνιστο σχήμα και δε δένουν με τις υπόλοιπες - ειδικά κάποιες άσπρες (φώτο 8)

Καταλαβαίνω ότι δεν είναι το τελικό αποτέλεσμα και ότι ακόμα έχω δρόμο, οπότε ελπίζω κάποια θεματάκια να βελτιωθούν. Στο μεταξύ θα ήθελα να ακούσω τις εντυπώσεις σας!


Από συμπληρώματα, τους πρώτους 4 μήνες έπαιρνα Pilfood και Μινοξιδίλη. Τη μινοξιδίλη (oral) τη χρησιμοποιώ ακομα. Σαμπουάν head & shoulders κυρίως.

Φωτο 1
8372ac185f2eeacbdbbada61f627d55a697dc72a12213cc9f3af29a0c5a6e4b4.png

Φωτο 2
left.png
Φωτο 3
right.png
Φωτο 4
front.png
Φωτο 5
front ang.png
Φωτο 6 donour.png

Φωτο 7 (αυτη ειναι απο 5 μηνες) direction.jpeg

Φώτο 8
WhatsApp Image 2023-08-09 at 16.54.51.jpeg
 
Τελευταία επεξεργασία:

LoverBoy

Well-Known Member
Μια χαρά τα πας και όπως βλέπεις και εσύ απο μήνα σε μήνα σημαντική διαφορά!Οι ακανόνιστες τρίχες θα αντικατασταθούν με κανονικές!
Πως και δεν έβαλες Φίνα στο παιχνίδι?
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Για τις ακανόνιστες και για το στρώσιμο υπομονή μετά το 12 μηνο. Τα μαλλιά είναι στην φάση που γίνονται κατσαρά και ατίθασα έτσι ήμουν και εγώ και έστρωσαν μετά το 15 μηνο. Έως το χρόνο δεν μπορούσα να τα στρώσω καν.
Ωραίες συγκριτικές φώτο!!!
 

Panoschania

Active Member
Για τις ακανόνιστες και για το στρώσιμο υπομονή μετά το 12 μηνο. Τα μαλλιά είναι στην φάση που γίνονται κατσαρά και ατίθασα έτσι ήμουν και εγώ και έστρωσαν μετά το 15 μηνο. Έως το χρόνο δεν μπορούσα να τα στρώσω καν.
Ωραίες συγκριτικές φώτο!!!
john, αυτό το περιστατικό τι πυκνότητα έχει εμπρός, harline και α ζώνη? βλέπω παραπάνω ότι στοχεύουν υψηλές πυκνότητες αλλά εδώ με το μάτι δεν δείχνει να είναι πάνω από 30-35g. σωστά?
 
Μπλουζα