τριχοπτωση στηθος

visitor24241

New Member
καλησπέρα σασ. θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση γιατί δεν μπορώ να βρω πουθενά απάντηση στο ίντερνετ για το ερώτημα μου και θα προτιμούσα πριν κάνω οποιαδήποτε κίνηση για γιατρούς κτλπ να ξέρω αν υπάρχει λόγος. τον τελευταίο 1.5 χρόνο έχω τριχόπτωση στο κεφάλι αλλα δεν με απασχολεί γιατί έχω πυκνό μαλλί παρόλο που εχω αποκτήσει κροτάφους και δεν έχω κανένα μέλος στην οικογένεια με φαλάκρα, τουλάχιστον μέχρι παππούδες και γιαγιάδες. για προπάππους δεν ξέρω πολλά. αυτό που με απασχολεί είναι το οτι όταν τραβάω τρίχες απο φρύδια βγαίνουν αρκετές και αυτό που με τρομάζει πιο πολύ είναι το στήθος. αν τραβήξω τρίχες απο το στήθος μου με το μεγάλο τον δείκτη και το μέσο δάχτυλο μου μπορώ να βγάλω μέχρι και 8 τρίχες σε μια μικρή περιοχή. έχω αρκετά τριχωτό σώμα. ειχα κάνει πέρσι εξετάσεις ορμονών και είχα πολύ υψηλή DHEAS. το ανώτερο όριο ήταν 350 κάτι, δεν θυμάμαι την μονάδα, κι εγώ είχα 750. μήπως είναι ορμονικό? να το κοιτάξω λέτε? είμαι αρκετά αγχώδες άτομο. α και η ηλικια μου ειναι 23,5
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Nik.Mos

Well-Known Member
Kαλησπερα φιλε μου,καλωσηρθες στο φορουμ.Νομιζω οσο υψηλοτερη η συγκεκριμενη ορμονη DHEAS τοσο πιο υπερβολικη τριχοφυια εχει καποιος.
Φιλος μου σε μια περιοδο εντονου στρες και υπερβολικου αγχους στην δουλεια ,του παρουσιαστηκε μια μορφη τριχοπτωσης στα γενια και στα φρυδια σαν μικρες καθετες γραμμες..Ακολουθησε μια αγωγη και επανηλθε γρηγορα,σιγουρα να πας σε ειδικο μπορει να ειναι ψυχολογικης φυσεως τα αιτια.
 

Kostas97

Well-Known Member
Οπως σου ειπε ο φιλος Νικ η υψηλη dht λειτουργει διαφορετικα στις υπολοιπες περιοχες τριχοφυιας του σωματος. Υψηλη dht ριχνει τα μαλλια της κεφαλης ενω ευνοει την αναπτυξη γεννια. Γενικα ευνοει οποιοδηποτε αρρενωπο χαρακτηριστικο.

Απο αυτα που λες δεν δειχνει να εχεις καποιο θεμα. Παρολα αυτα ενω λες δεν εχω τριχοπτωση απο κανενα μελος της οικογενειας μου εχω κροταφους. Εχεις μεγαλους κροταφους εκ γεννητης ή οπισθοχωρησαν με τα χρονια?

Γενικα ορισμενες μορφες τριχοπτωσης που αφορουν και μερη απο αυτα που αναφερεις, ειναι ειδικοι τυποι τριχοπτωσης, μπορουν να εμφανιστουν και εχουν να κανουν με την κακη ψυχολογια και το στρες. Ειτε επειδη στρεσαρες παρα πολυ τον οργανισμο ξαφνικα... ειτε λογω χρονιου στρες!!! Με αυτα που λες ομως δεν φαινεται κατι τετοιο... εαν παρατηρησεις καποιο ξαφνικο κενο απο μαλλια ή απο στηθος ή φριδια θα πρεπει να απευθυνθεις σε γιατρο.!!!!
 
Μπλουζα