ΩΡΑΙΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ, ΑΛΛΑ

pithikas

Well-Known Member
Απιονισμένο νερό: απιονισμός είναι η διαδικασία που χρησιμοποιείται για την αφαίρεση των προσμείξεων, προκειμένου να πληροί τις προδιαγραφές μας για την καθαρότητα των συστατικών.
L-αργινίνη - ένα αμινοξύ που βοηθά το σώμα να παράγει νιτρικό οξείδιο, που, με τη σειρά του, υποστηρίζει τη ροή του αίματος σε πολλές περιοχές του σώματος, συμπεριλαμβανομένου του εγκεφάλου, της καρδιάς, των πνευμόνων και των γεννητικά όργανα και σε άνδρες και σε γυναίκες. Οι μελέτες δείχνουν ότι η βέλτιστη ροή του αίματος είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της σεξουαλικής διέγερσης και ανταπόκρισης.
Shea butter - Επί της ουσίας ενυδατώνει το δέρμα και αποκαθιστά τα κύτταρα του δέρματος
Στεατικό οξύ - Ενισχύει τη διάσπαση των λιπαρών οξέων για τη βελτιστοποίηση της παραγωγής ενέργειας σε κυτταρικό επίπεδο.
Βιταμίνη Ε - Ένα αντιοξειδωτικό σύνθετο το οποίο συναντάμε συνήθως στα φυτά και βοηθά στην προστασία των κυτταρικών μεμβρανών.
Phenoxethanol - Αυτή είναι μια ασφαλής αντι-βακτηριακή, μη κατάλληλη για τρόφιμα, συντηρητική ουσία η οποία προστατεύει την κρέμα από τα βακτήρια.
Μικρομετροποιημένα USP προγεστερόνης - Αποτελεσματική στην αύξηση της λίμπιντο.
Εκχύλισμα σιβηρικού ginseng - που χρησιμοποιούνται συνήθως στη θεραπεία της ανικανότητας και της σεξουαλικής δυσλειτουργίας και στην αύξηση της ενέργειας.
Μεθυλο νικοτινικ - αγγειοδιασταλτικό που αυξάνει τη ροή του αίματος και προσθέτει μια αναζωογονητική επίδραση και αίσθημα θέμρανσης.
Το έλαιο νυχτολούλουδου - Το έλαιο νυχτολούλουδου είναι πλούσια σε γ-λινολενικό οξύ, το οποίο αυξάνει την σύνθεση της προσταγλανδίνης Ε1, η οποία βελτιώνει τη ροή του αίματος και της αγωγιμότητας των νεύρων.
Άλλα συστατικά: Cetearyl αλκοόλ - ceteareth-20, γλυκερόλης στεατικό, καπρικό / καπρυλικό trigycerides


Τελεια συστατικα, αλλα δυσκολο να το ζητησεις το συγκεκριμενο προιον......
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

malloumpas

New Member
Ναι μόνο που δεν έχω πρόχειρο γυναικείο ''επίμαχο σημείο'' αυτή τη στιγμή, όπως λες. Αν θες, μπορείς να μου φέρεις εσύ καμιά κοπέλα να της αλείψω λίγο (και εσύ να βλέπεις).
 

pithikas

Well-Known Member
malloumpas είπε:
Ναι μόνο που δεν έχω πρόχειρο γυναικείο ''επίμαχο σημείο'' αυτή τη στιγμή, όπως λες. Αν θες, μπορείς να μου φέρεις εσύ καμιά κοπέλα να της αλείψω λίγο (και εσύ να βλέπεις).

Ναι ναι ετσι θα κανουμε..κοιτα δεν θελω να συνεχισω δεν το εγραψα για πλακα, για το συγκεκριμενο προιον τα συστατικα του οντως εχουν ερευνες για αα και μου εκανε εντυπωση που υπαρχουν σε αυτο το σκευασμα
 
Μπλουζα