Χρόνος που μένει το Proscar στο αίμα μας

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Άκης

Administrator
Για όσους θα ενδιαφερθούν να δοκιμάσουν το Proscar, καλό θα είναι να γνωρίζουν τον χρόνο που χρειάζεται για να φύγει από το αίμα μας.
Έτσι εάν κάποια στιγμή δοκιμάσετε το Proscar και δείτε ότι δεν σας κάνει ή δεν θέλετε να το συνεχίσετε, παραμένει στο αίμα σας και κρατάει τα επίπεδα της DHT χαμηλά για 30 ημέρες.
Μετά από ένα μήνα περίπου (ανάλογα και τον οργανισμό), θα επανέλθουν όλα στο φυσιολογικό τους επίπεδο.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tsakalos

New Member
Απ: Χρόνος που μένει το Proscar στο αίμα μας

Εγω ξερω πως σε περιπτωση που καποιος αντρας που παιρνει proscar η avodart θελει να κανει παιδι, πρεπει να σταματησει αυτα τα φαρμακα 6 μηνες και μετα να μπει στην διαδικασια να αφησει εγγυο την γυναικα.

αυτο γιατι υπαρχει πιθανοτητα η ουσια αυτη να προκαλεσει προβλημα στο εμβρυο . αυτο που λεω ειναι καρατσεκαρισμενο. δεν ξερω τι ακριβως προβλημα μπορει να προκαλεσει και ποσο σοβαρο να ειναι η ποιο ειναι το ποσοστο των πιθανοτητων αλλα στανταρ για να εχεις το κεφαλι σου υσηχο πρεπει να εισαι 6 μηνες καθαρος απο αυτο το φαρμακο αν θες με σιγουρια να αποκλεισεις την πιθανοτητα να γεννηθει με προβλημα το μωρο
 

Άκης

Administrator
Απ: Χρόνος που μένει το Proscar στο αίμα μας

Καλά που το ανάφερες.

+ να συμβουλευτείς και το γιατρό σου σχετικά.
Βασικά, ένα side effect είναι και το ότι το σπέρμα είναι νερομένο, οπότε πιθανό είναι να το αλλιώνοι (;) ή κάτι τέτοιο τελος πάντων.
 

SEXYGAS

New Member
Απ: Χρόνος που μένει το Proscar στο αίμα μας

TSAKALE EISAI POLY ENHMERWMENOS GIA TO 8EMA TO EIDIO KAI EGW. AN 8ELEIS NA ANTALAXOUME APOPSEIS GIA TO 8EMA TOU PROSCAR GRAPSE STO E-MAIL MOU [email protected] το ειχα παρει στο παρελ8ον KAI TO STAMATISA. ME MPRIZOSE ENAS GIATROS PALI KAI SKEUTOMAI NA TO XANA ARXISW. DEN XERW TI NA KANW. PROSPA8W NA VRW POLLES PLHROFORIES AAL AKNEIS DEN XEREI TI MELH GENESTE. XEREIS AN STHN AMERIKH KYKLOFOREI APOKLISTIKA GIA THN FALAKRA?
 

Άκης

Administrator
Απ: Χρόνος που μένει το Proscar στο αίμα μας

Κώστα καταρχάς καλως ήρθες.
Δεύτερον, θα σε παρακαλούσαν να ΜΗΝ γράφεις με κεφαλαία (ούτε με greeklish αλλά δεν πειράζει σε αυτό).

Σου απαντώ επειδή μου έστειλες το email.
Μου λες ότι το χρησιμοποίησες για 3-4 μήνες (το proscar υποθέτω) και δεν είδες αποτέλεσμα και το σταμάτησες.
Καταρχάς θα πρέπει να:
-Έχεις πολύ λίγο καιρό τριχόπτωση (μιλάμε για μήνες) και
-να έχεις καλή αντίδραση στο φάρμακο για να δείς αποτελέσματα σε τέτοιο χρονικό διάστημα. Σε άλλους πέρνει και χρόνο.

Μου είπες ότι φοβάσαι να μην διαταράξης την μάζα και τον όγκο του προστάτη και καταλήξη σε κάποιου είδους υπερπλασία.
Η υπερπλασία, γίνεται από την αυξημένη DHT στο σώμα μας. Μειώνοντας την, μειώνεις και τον όγκο της.
Επίσης μου αναφέρεις ότι φοβάσαι για παρενέργειες και μου λες ότι δεν ξέρεις αν πέρνω εύκολα φάρμακα.

Κοίτα να δείς πώς το είδα εγώ και τί πιστεύω.
Όλοι φοβούντε -και φυσικό είναι- για παρενέργειες. Εννοείται παίζεται το κυριότερο αντρικό μας στοιχείο και όλοι είναι επιφυλακτικοί. Επίσης, αν μπείς σε πολλά forums θα δείς ότι πολλοί είναι οι χρήστες που αναφέρουν αντενδείξεις.
Τί πιστεύω εγώ και μου έκανε να πάρω το φάρμακο.
Ρίξε μια ματιά στους χρήστες. Θα δείς ότι είναι οι ίδιοι και οι ίδιοι. Επίσης τρέκαρε τα posts τους. Θα δεις είναι 2-3 σε πολλούς που σημαίνει ότι μπορεί να μπαίνουν με άλλους λογαριασμούς.
Αν δεις, η merck, η εταιρεία που κυκλοφορεί το Propecia, έχει πουλήση εκατομύρια κουτιά. Απο αυτά, λογικό είναι να τα έχουν πάρει τουλάχιστον 1 εκ. άτομα. Απο αυτά, είδες πάνω από 1000 να έχουν μπεί σε forums?
Που σημαίνει ότι ΔΕΝ έχουν όλοι αντενδείξεις. Η εταιρεία αναφέρει ότι το 2% πιθανών να παρουσιάσει κάποια παρενέργεια η οποία θα φύγει εάν σταματήσεις το φάρμακο.
Εγώ προσωπικά δεν είδα το παραμικρό (εκτος αυξημένης libido για 2-3 εβδομάδες).

Στην ερώτηση σου εάν είδα αποτέλεσμα, να σου πώ ότι δεν έχω πλέον τριχόπτωση (πλην μερικών τριχών που βλέπω στα χέρια μου όταν βάζω κάποια λοσιόν) αλλά από το Revivogen.
Το proscar το άρχισα για να δώσω ένα "boost" μαζί με το rogaine στις παλιές τρίχες να ξαναβγούν. Το revivogen μου σταθεροποίησε την κατάσταση.

Για όποια άλλη ερώτηση σου, γράψε καλύτερα στο forum. Θα βοηθήση και άλλους που μπορεί να έχουν τα ίδια ερωτήματα.
 

SEXYGAS

New Member
Απ: Χρόνος που μένει το Proscar στο αίμα μας

ΓΙΑ ΣΟΥ ΑΚΗ. ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ. ΟΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Η ΦΑΛΑΚΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΧΩΡΙΜΕΝΗ ΚΑι μου πεφτουν απο τα 22. ΕΧΩ ΕΝΤΟΝΟΥΣ ΚΡΟΤΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΕΩΝ ΤΟ ΠΑΝς ΜΕΡΟΣ ΕΧΕΙ ΑΔΥΝΑΤΙΣΕΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΠΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΝΕΤΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑ. ΕΙΜΑΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ. 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΜΑΧ. ΕΓς ΘΕΛς ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΣΟΥΝ (ΠΕΡΙΕΓΡΑΠΣΕ ΤΗΝ) ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΔΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. (ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΕΡΜΑ ΤΡΙΧΟΠΤςΣΗ? ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΤΡΙΧΕΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΕΝΕΤΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΑΥΤΟ?) Ο ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΠΑΝΕΚΦΥΣΗ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΑ ΚΑΙΝΑ ΤΟΥ ΟΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΡΙΧΟ8ΥΛΑΚΙΑ ΑΚΟΜΑ. ΕΣΥ ΕΙΔΕΣ ΕΠΑΝΕΚΦΗΣΗ? ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΕΙΣ ΠΡΟΠΕΣΙΑ Η ΠΡΟΣΚΑΡ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΚΑΡ ΠΟΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ? ΕΕ ΑΣ ΠΑΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΞΩ ΣΤΗ ΔΟΣΗ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΠΕΡΣΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΝΟΜΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΩΣ ΦΑΡΜΑΚΟ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΛΑΚΡΑ? ΠςΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΡΙΧΟΠΤςΣΗ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ. ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ? ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΟΓΟ ΠΡΟΠΕΣΙΑ? ΤΙ ΝΑ Πς ΕΙΝΑΙ ΕΡςΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΟΥΝ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΦΘΑΛΜΑΠΑΤΕΣ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ. ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ ΣΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΙΚΑΝ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΓΚΟ? ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ. ΞΕΡς ΕΙΜΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΥΡΙΣς ΤΗΝ ΜΑΙΜΟΥ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΟΥ
 

Άκης

Administrator
Απ: Χρόνος που μένει το Proscar στο αίμα μας

Να σου πώ για μένα.
Τριχόπτωση με αργούς ομως ρυθμούς έχω από το '98.
Είμαι σε στάδιο 2->3 (κάπου εκεί παίζει). Έχω ακόμη τρίχες αλλά μπροστά είναι αραιά.
Είχα έντονη τριχόπτωση κάποια στιγμή και πήρα το Revivogen, μόνο αυτό μαζί με το tricomin.
Είχα πάλι μεν έντονη τριχόπτωση από τα συγκεκριμένα αλλά ήταν επειδή αντιδρούσα σε αυτά.
Μετά 3-4 εβδομάδες ελλατώθηκε ο ρυθμός.
ΔΕΝ έβγαλα νέα μαλλιά επειδή το revivogen είναι για να σταθεροποιεί την κατάσταση.
Γι'αυτό και πρόσθεσα το proscar μαζι με την rogaine.
Το propecia είναι το 1/5 του proscar οπότε πέρνεις proscar που ναί είναι φτηνότερο και κάνεις την δουλειά σου.
Η ίδια εταιρεία τα βγάζει άλλωστε.
Τώρα επειδή ρωτάς για το propecia. Έχει κάνει 5 χρόνια μελέτες και κλινικές δοκιμές η merck προτού πάρει έγκριση από το FDA Αμερικής.
Θα δείς σε πολλά posts μου αναφέρω το FDA. Ο λόγος είναι επειδή το FDA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ το αντοίστοιχο δικό μας.
Σε εμάς πας με μία δήλωση του νόμου 105 και λες κύριοι το φάρμακο μου έχει αυτά τα στοιχεία και κάνει αυτά.
Τσουπ, πέρνεις και την έγκριση του ΕΟΦ. Ειδικά σε body building προϊόντα κλάφτα.
Στο Αμέρικα, αν ΔΕΝ έχεις κλινικές έρευνες και αποτελέσματα ΔΕΝ έχεις έγκριση. Και να βγεις και πείς ή διαφημίσης ότι το προϊόν σου κάνει αυτό χωρίς να έχεις και στοιχεία, πέρνεις το $%#λο.
Εάν γνωρίζεις Αγγλικά, δες το timeline του Propecia (1mg proscar, μην σε μπερδεύει).
Και ναι είναι ΤΟ ΜΟΝΟ φάρμακο που έχει εγκριθεί και κυκλοφορεί νόμιμα Αμερική για τριχόπτωση.

Επίσης, μετά από 6 μήνες χρήσης του Revivogen, είδα τρίχες χοντρές. Δηλαδη αν έμεναν στα χέρια μου 10, οι 7-8 ήταν χοντρές, οι άλλες λεπτές. Πιστεύω ότι οι λεπτές αυτές, θα ξαναβγούν χοντρές.

Κάποια στιγμή θα ανεβάσω πριν και μετά photos δικές μου ΜΟΝΟ με Revivogen και διάρκεια ενός έτους. Θα δείς ότι τα μαλλιά μου έμειναν το ίδιο (δεν υπάρχει διαφορά δηλαδή, δεν έπεσαν άλλες τρίχες) και είναι πυκνώτερα τα σημεία.
Αυτό είναι για πολλούς και ένα βήμα για επιτυχία, να μην χάσεις δηλαδή άλλα.

Στο site έχω προσθέσει gallery όπου μπορείς να ανεβάσεις photos δικές σου.
Αν θελεις, ανέβασε μόνο το πάνω μέρος του κεφαλιού σου, να βλέπουμε σε ποιό στάδιο είσαι.

Γνώμη μου είναι να ξεκινήσεις άμεσα. Μην αφήνεις να σε επιρεάζουν σκέψεις ότι θα πάθεις κάτι.
Το σώμα μας αντιδρά σε αυτά και προσαρμόζεται. Αν δεις κάποα αντένδειξη, το σταματάς και σε ένα μήνα το πολύ έχεις καθαρίσει.
Αν πάλι φοβάσαι, διάβασε και post που αναφέρουν προϊόντα του dr Lee με φιναστερίδη μέσα (την δραστική ουσία του propecia/proscar). Δες και στα νέα για το προϊόν της Samson.
Τοπικές λοσιόν αυτές. Δες και μερικές photos που έβαλα εδώ από ξένους χρήστες και διάβασε τι χρησιμοποίησαν.

Επειδή θα λείπω από σήμερα σε ολιγοήμερες διακοπές, δεν θα απαντώ σε μυνήματα.

Πάντως οκ με τα Ελληνικά. Απλώς αν μπορείς διόρθωσε και τα κεφαλαία σου. Στο internet, σημαίνει ότι φωνάζεις και χρησιμοποιής κεφαλαία για να τονίσεις κάτι. Τα πολλά κεφαλαία κουράζουν. Αν το κάνεις για θέμα τόνων ή ορθογραφικών, δεν πειράζει, και εγώ δεν έχω Ελληνικό word και έχω πολλά ορθογραφικά.
 

Άκης

Administrator
Απ: Χρόνος που μένει το Proscar στο αίμα μας

Πάντως οι περισσότερες από τις ερωτήσεις σου απαντοντε από το review του Propecia εδώ.

Πριν από περίπου 20 χρόνια, ένα χάπι με την ονομασία Proscar, πήρε έγκριση για κυκλοφορία σαν φάρμακο για την καλοήθης υπερπλασία του προστάτη.
Σαν κύριο του συστατικό ήταν η φιναστερίδη (5mg), η οποία εμποδίζει τη μετατροπή της τεστοστερόνης σε διυδροτεστοστερόνη (DHT), (η οποία όπως έχουμε δει στον οδηγό μας ρίχνει τα μαλλιά)αυξάνωντας το μέγεθος του προστάτη. Το χάπι έπρεπε να λαμβάνεται από άντρες πάνω των 60 ετών καθημερινά.
Η φιναστερίδη, απέδειξε ότι μπορούσε να περιορίσει την ανάπτυξη της DHT, τον "ένοχο" για τον καρκίνο του προστάτη και και της τριχόπτωσης.
Η εταιρία Merck Pharmaceuticals έκανε μακροχρόνιες έρευνες σε 1,553 άντρες ηλικίας από 18 ως 41 για να βρεί τη μικρότερη (αλλά με αποτελέσματα) δοσολογία της φιναστερίδης.
Βασιζόμενη στην έρευνα της, επιλέχτηκε το 1mg σε ημερίσια κατανάλωση και ύστερα από 2 χρόνια πάνω από το 83% από του 1,553 άντρες της έρευνας, κατάφεραν όχι μόνο να διατηρήσουν τα μαλλιά τους, αλλά και να ξαναβγάλουν μαλλιά.
Το καταπληπτικό ποσοστό του 80%, είδε αποτελέσματα προς το καλύτερο.
Έτσι το Proscar των 5mg φιναστερίδη, τεμαχίστηκε σε 5 κομμάτια των 1mg και ονομάστηκε Propecia, σαν το πρώτο φάρμακο κατά της τριχόπτωσης. Το Propecia, δίνεται μόνο με συνταγή γιατρού στην Αμερική.
Το Propecia (όπως και το Proscar), είναι το νέο κλινικά αποδεδειγμένο φάρμακο που κυκλοφορεί στην αγορά κατά της τριχόπτωσης και το μοναδικό που έχει πάρει έγκριση (μαζί με το νεότερο Dutasteride) από το Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) Αμερικής.
 

SEXYGAS

New Member
Απ: Χρόνος που μένει το Proscar στο αίμα μας

Ελα και τα μικρα αλλα χωρις τονους επειδη βαριεμαι. Το reviκατι που ειπες ειναι Lotion? Γιατι αν ειναι lotion ξεχνατο δεν κανει τιποτα. αυτο που σε ρωτησα και δεν πειρα απαντηση ειναι αν εβγαλες μαλλια καινουργια και αν αυτο ειναι ευκρινες στο ματι του αλου.(Αν εχεις εντυπςση οτι απο το reviκατι σταθεροποιηθηκε η κατασταση αστο δεν παιζει. εχω δικιμασει τα παντα δεν γινεται τιποτα) Ασε τι βλεπεις το χερι σου. Ο γιατρος μου ειπε οτι γεμισαν τα καινα του μηπως μας δουλευει ψυλο γαζι? Το λεω αυτο βρε Ακη επειδη σε πολους η τριχοπτωση σταθεροποιειται ή αργοπωρει και δεν μπορουν να καταλαβουν αν ειναι απο το φαρμακο η απο τη φυση του. δεν βαριεσαι το πολυ πολυ να παμε απο λευχεμια ισως και να αξιζει το ρισκο bye.
 

Άκης

Administrator
Απ: Χρόνος που μένει το Proscar στο αίμα μας

[apanto me greeklish giati den exo ellinika]

Kai pos pisteueis oti DEN doulevei to revivogen? To dokimases i to dokimase gnostos sou oste na blepeis ta apotelesmata?
To oti me sta8eropoiise tin trixoptosi, auto gia mena leei polla. 8imasai pisteuo pos itan otan exanes mallia. Ta ais8anosoun sinexos, ste xeria sou, sto prosopo kamia fora, se petsetes ma3ilaria klp.
Exo photos akribos ena xrono meta me revivogen (to ekana gia dokimi).
Ta idia mallia, piknotera. Den nomizo na xreiazetai kati.
Mallia exo bgalei mexri stigmis nea pou einai orata alla baby hairs, diladi xnoudi se simia pou den ipirxe prin (apo rogaine auto). Perimeno aplos kati parapano.

Gia Revivogen, mia bolta se 3ena forums 8a se peisei.
Gia to xapi ali8ia leei o giatros, den 8a konomisi kai kati alloste apo to proscar.
Kai pistepse me , an perimeneis na sou poune den 8a deis apotelesma pote. Kai na xaseis kai poio polla, tote klafta.
3ekina amesa an 8es na me akouseis.To na rotas kati pou einai pollakis epibebaiomeno kai exoun dei apotelesma merikes ekatontades (an oxi xiliades), me tin aporia 8a meineis.

Kai pistepse me, auto to:
Γιατι αν ειναι lotion ξεχνατο δεν κανει τιποτα. αυτο που σε ρωτησα και δεν πειρα απαντηση ειναι αν εβγαλες μαλλια καινουργια και αν αυτο ειναι ευκρινες στο ματι του αλου.(Αν εχεις εντυπςση οτι απο το reviκατι σταθεροποιηθηκε η κατασταση αστο δεν παιζει. εχω δικιμασει τα παντα δεν γινεται τιποτα)
einai kati pou xalase polla atoma. Akoune gnomes kai simboules apo atoma POU DEN exoun dokimasei kati sigkekrimeno kai aplos lene ti pisteuoun.
Pi3e mia matia sta posts tis ntias px i apo allon melon. Lene ti doulevei kai ti oxi, mono omos apo osa dokimasan, oxi ikasies.
Einai kati pou 8a mas boi8isei san koinotita, na exoume mia database apo ti doulevei kai ti oxi me basi stoixeion, oxi me ikasies..

Ta leme se kana 2 meres 3ana.
 

SEXYGAS

New Member
Απ: Χρόνος που μένει το Proscar στο αίμα μας

Κοιτα Ακη. Το Regain5 δοκιμασα και το τρικοστριμ επι χρονια ομως και τιποτα. Αν προσεχεισ τις οδιγιες στο regain λεει για κλινικες δοκιμες και οτι στο 70% των ανδρων σταματισε η τριχοπτωση και εβγαλαν και μαλι. εγς δεν εχς δει τιποτα και μαλιστα οσους εχς ρωτισει δεν εχουν δει αποτελεσμα. Και σανα μιν ευτανε αθτο εχω αρχισει να κανω και πλαινες γραμμες απο την πτωση των μαλλιων. Επισης για τη φιναστεριδη διαβασα οτι δεν ποιανει στα πλαγια και κροταφικα σημεια αλλα μονο πισω στην κορυφη και στο μπροστα και πανω τμημα. Διλαδη το regain γραφει οτι κανει χρισι και δεν κανει και η φιναστεριδι οτι κανει χρηση ομως κανει? Για αυτο και σε ρωτω 1) Εβγαλες Μαλια απο φιναστεριδι? 2) ειναι εμφανες? 3)Τα πλαινα τα βοη8αει? εισαι σιγουρος για τα συμπερασματα σου? Τα λεμε ευχαριστω.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

barman

Member
Απ: Χρόνος που μένει το Proscar στο αίμα μας

παντως sexygas οφειλω να ομολογησω οτι υπαρχει διαφορα αποψεων στο θεμα ποια προιοντα δουλευουν στο μπροστινο μερος της κεφαλης..το regain εχω διαβασει πως κανει μονο για την κορυφη πισω...τωρα για το revivogen ειναι πραγματι ενα καλο φαρμακο το οποιο σταθεροποιει την κατασταση και δινει και μια μικρη ωθηση να βγουν νεες τριχες..σε συνδιασμο με καποιο σκευασμα μινοξιδιλης θα εχεις πολλυ δυνατα αποτελεσματα..μιλω απο προσωπικη εμπειρια.
 

SEXYGAS

New Member
Απ: Χρόνος που μένει το Proscar στο αίμα μας

Ακη θελω να μου πεις αν εβγαλες μαλλια απο τη φιναστεριδη. Αν ναι σε τι επιπεδο. θελω να ξερω αν αξιζει τον κοπο να την παρω. ειδες να γεμιζει το καιφαλι? σε τι επιπεδο? θελω να δω αν μπορω να σωσω τα πλαινα.
 

SEXYGAS

New Member
Απ: Χρόνος που μένει το Proscar στο αίμα μας

Και κατι που ξεχασα. Σου παρουσιαστικαν παρενεργειες οπως γυναικομαστια ή μαυροι κυκλοι κατω απο τα ματια εστω και λιγο?
 

dim74

Member
Απ: Χρόνος που μένει το Proscar στο αίμα μας

If my wife and I conceive a child while I’m taking PROPECIA,
does PROPECIA pose a risk to the child’s development? If my wife and I have
intercourse after she is pregnant, does PROPECIA pose a risk to the baby?

απαντηση απο το site του propecia...

Available data indicate that the level of PROPECIA in the semen of a man taking PROPECIA does not pose a risk to an unborn child. Accordingly, a man can take PROPECIA while conceiving a child with his partner, or have sexual intercourse with his partner if she is already pregnant.

ξεκινησα το proscar εδω και 15 μερες,μεχρι στιγμης ολα καλα απο παρενεργειες...εχω λιγο αγχος ομως.σημειωνω παντως πως οι δερματολογοι εδω στην επαρχια(αιγιο)που ρωτησα και ηταν 4 στον αριθμο,ολοι ειπαν να μην το παρω!!!!!αλλοι δεν ηξεραν πολλα...αλλοι πως δεν αξιζει για τα μαλλια να βαζεις τοσα σε κινδυνο στον οργανισμο σου...γνωριζει καποιος κατι συγκεκριμενο για το ποσο ισχυει αυτο που γραφει η merck σχετικα με την ασφαλεια του φαρμακου στην εγκυμοσυνη(δηλαδη πως δεν υπαρχει κινδυνος καποιος που περνει φιναστεριδη να κανει παιδι η να εχει κανονικες σεξουαλικες επαφες...).
 

Άκης

Administrator
Απ: Χρόνος που μένει το Proscar στο αίμα μας

@sexygas
Για παρενεργειες δεν ειχα το παραμικρο.Kαποια στιγμη ειχα αυξημενη λιμπιντο αλλα δε γνωριζω αν ηταν απο το προσκαρ.
για αποτελεσμα που αναφερεις.Δεν μπορω να πω με σιγουρια γιατι χρησιμοποιο revivogen παραλληλα κ δεν μπορω να φερω
γνωμη.απλως μαζι με το προσκαρ αρχισα κ rogaine παραλληλα.
αποτελεσμα μπορει να παρει κ 8 μηνες για να δει καποιος.
περιμενω να δοκιμασω το handrox του lee και θα αφησω το προσκαρ.


@dim74
παρενεργειες μπορει να παρουσιαστουν σε 1 βδομαδα,1 μηνα ή 1 χρονο.αυτο το κακό εχει το προσκαρ.
διαβασα οτι η merck αναφερει οτι δεν φτανει στο σπερμα το προσκαρ.εντουτις μια γυναικα οταν ειναι εγκυος, ΔEN ΠPEΠEI να ερθει σε επαφη με το χαπι η με την σκονη που αφηνει αυτο οταν τριβεται γιατι αποροφατε απο το σωμα κ θα εχει παρενεργειες στην αναπτυξη
των χαρακτηριστικων του φυλου του παιδιου
 

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού
Απ: Χρόνος που μένει το Proscar στο αίμα μας

ακη γνωριζεις τιποτα αν τα τοπικα dht blocker οπως to revivogen περνανε στο αιμα απο το λουσιμο
και κατι αλλο αν ξερεις
αν παιρνεις παραδειγμα proscar η propecia και κανεις παιδι
γνωριζεις αν πειραζει
αναφερει πουθενα αν επιτρεπετε να κανεις παιδι οσο χρησιμοποιεις αυτα που προανεφερα
 

Άκης

Administrator
Απ: Χρόνος που μένει το Proscar στο αίμα μας

Βασικά καλά είναι να σταματήσεις το χάπι όταν θέλεις να κάνεις παιδί και ας λένε αυτοί ότι δεν περνάει από το σπέρμα. Δεν μπορείς να το διακυνδυνεύσης.
Τα τοπικά όπως το revivogen δεν περνάνε στο αίμα. Βασικά περνάει αμιλητέα ποσότητα αλλά δεν κάνει τίποτα.
Δεν ξέρω για το handrox με φιδαστερίδη δεν ξέρω για αυτό ακόμη.
 

Άκης

Administrator
Απ: Χρόνος που μένει το Proscar στο αίμα μας

SEXYGAS είπε:
Και κατι που ξεχασα. Σου παρουσιαστικαν παρενεργειες οπως γυναικομαστια ή μαυροι κυκλοι κατω απο τα ματια εστω και λιγο?

Μάυροι κύκλοι μπορεί να παρουσιαστούν αλλά σε εμένα όχι, δεν παρουσιάστηκε κάτι.
Για γυναικομαστία, αν παρουσιαστή δεν φεύγει παρά μόνο με νυστέρι.
 

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού
Απ: Χρόνος που μένει το Proscar στο αίμα μας

αν προλαβεις στα αρχικα σταδια την γυναικομαστια τοτε με το nolvadex μπορει να γλυτωσεις το νυστερι
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα